MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#43426 Trilaterální smlouva jasně usvědčuje Rusko ze zločinů proti Ukrajině....

2015-03-19 19:42

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf 

Dokument najdete v elektronické podobě v knihovně OSN, což je ovšem u vás komunistů jistě nedůvěryhodná organizace, nic naplat, je ale jediná. Rusko už založilo kde jaké podivné organizace, ale je podivné, že nikdy neměli dlouhého trvání, divná věc to Rusko. 

KVZ, Demokrat, Matka, Dáša, Arabela, Miloš Zeman, Kateřina Zemanová, manželka se zelenou kartou

#43427 Už nechci být komunistou, já KVZ, Demokrat, Matka Tereza, Dáša...... my všichni v jedné osobě....

2015-03-19 19:44

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OPIL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO OPÍJENÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#43428 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-19 19:48

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša nebo KVZ atd. atd.. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy její principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv jen proto co říká veřejně, ale především proto, že je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce bohužel i ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhovuje svým nejen superdebilním zjevem a podivnou oblibou u lidí hloupých. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatelů z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi či jeho řícímu důstojnikovi z FSB soudruhovi Iljiči Putinovi.


Nepřihlášený uživatel

#43429 Gross by měl promluvit o zločinnosti svojí vlastní i o zločinnosti....

2015-03-19 19:53

....Miloše Zemana. Já nepochybuji, že oba spáchali obrovské zločiny proti demokracii, proti Ústavě a tedy proti tomuto státu. 

Grossův stav se zhoršil, naznačuje Škromach. Expremiéra chtěl navštívit


Nepřihlášený uživatel

#43430 Komunisté s náckama se k sobě mají jako oposmluvní zločinci Klaus se Zemanem .....

2015-03-19 20:00

....je to bohužel pořád to samé a pak že Zeman nemůže být komunistickým náckem, když každý komunista je trochu nácek a každý nácek komunista. 


Komunista Ransdorf spolupracuje s nacionalisty od Le Penové


Nepřihlášený uživatel

#43431 To je nepochybně volič post-bolševicko Stbáckého ANO.....

2015-03-19 20:04

....kterému došlo, co je Babiš za zločince a jak masivně okrádá tento stát. Vygenerovat deficit v objemu 100 000 milionů korun, tedy 273 mil. na každý den!!!! a přitom si nechat schválit, že jeho firma bude mít dotaci v objemu 5 mld. korun, tedy 5 tisíc milionů!!!!! tak to je zločin, který opravdu nemá obdobu nikde na světě, ten člověk krade v milliardách a není divu, že z toho některým jeho voličům začíná hrabat. Problém bude mít soudruh Babiš, až to dojde většině jeho voličů, to pak bude mazec. Na jedné straně si půjčit 100 mld. a na druhé si přihrát dotaci v objemu 5 mld. na cosi, co nemá už žádnou hodnotu produkovat. Babiš se neštítí opravdu vůbec ničeho. Copak jeho voličům není divné, že Babiš vykřikoval jak se tu krade, je rok u moci a deficit je horší jak za toho "zloděje" Kalouska. Co tam tedy dělá, když těm zlodějinám nedokáže zabránit nebo, že by soudruh Babiš masivně kradl sám, jak je pro Stbáky obvyklé? 

"Bude to jako v Brodě, hrozil muž s noži na Babišově mítinku"


Nepřihlášený uživatel

#43432 Re: Komunisté s náckama se k sobě mají jako oposmluvní zločinci Klaus se Zemanem .....

2015-03-19 20:09

#43430: - Komunisté s náckama se k sobě mají jako oposmluvní zločinci Klaus se Zemanem ..... 

 Na stupidním výzvratku tohoto druhu je přesně vidět skutečná mentální úroveň příznivců petice. Pěkná snůška blbostí a bezpodstatností, co jste zde teď napsal.

Proto doporučuji nenásledovat a nepodepisovat petici totálně nekompetentních dementů. Nekompetentních téměř v žádné praktické oblasti života.


Nepřihlášený uživatel

#43433 Rusko "hospodaří".....1/2 HDP tvoří prodej plynu a ropy, 1/3 HDP dělá Moskva a celou 1/6 :-) pak

2015-03-19 20:14

..."zbytek" 140 mil. lidí, že si navzájem prodávají chlast, ožírají se a pak si navzájem léčí nemoci z alkoholismu. Rusko je skutečně země neomezených možností :-). 


Vydírání Evropy přišlo Gazprom draho. Na pokutách zaplatil miliardy korun


Nepřihlášený uživatel

#43434 Re: Re: Komunisté s náckama se k sobě mají jako oposmluvní zločinci Klaus se Zemanem .....

2015-03-19 20:17

#43432: - Re: Komunisté s náckama se k sobě mají jako oposmluvní zločinci Klaus se Zemanem ..... 

 Chcete snad říci, že je nějaký dramatický rozdíl mezi vámi komunisty a nacisty? A jaký? V počtu mrtvol vede kdo? V počtu rozpoutaných válek vedete bezpečně dokonce vy komunisté. V délce ostnatého drátu za který jste zavřeli miliony lidí nejspíše také vedete a je docela dobře možné, že i v povražděných lidech. 

Ne rozdíl mezi bolševickou a nacistikou ideologíí prakticky není. Pravicovým extrémem se nacismus nazývá proto, že korumpuje soukromé vlastníky. Zeman ke svým volíčům promlouvá jako komunista Gottwald, ke svým donátorům jako nácek Adolf Hitler ve vládním letadla, kterým je "vyváží" dělat "business" do Číny a post bolševických totalitních zemí. 


Nepřihlášený uživatel

#43435 Komunista Keller se socanům velmi povedl.....

2015-03-19 20:25

málokdy se najde idiot, který by svůj prospěchářský vstup do zločinecké KSČ  při vstupu do politiky dnes "obhajoval" právě tím, že tam vstoupil z prospěchu, aby "mohl studovat" něco tak neprosto zbytečného, jako bolševickou sociologii. Keller to je skutečně excelentní hovado, to se hned tak nepotká a to o něm jistě někteří Zemanovi voliči budou mluvit jako o "vzdělanci". Nedílnou součástí vzdělání, ubožáci co jste volili komunistického nácka Zemana, je kultura a morálka. Keller je analfabet neboť má "kulturu" a "morálku" komunisty, což s kulturou a morálkou skutečně nemá nic společného. 

 

"Keller kritizoval multikulturalismus, šéf Klausova institutu mu přitakával"    

 

Jestli lze nějak charakterizovat Evropu, tak jako multukulturní oblast, kterou Evropa byla vždy. Multukulturalita nebyla příčinou válek, naopak multikulturalita západu byla i v době II. světové války právě zásadním důvodem, proč Evropa spolu s USA obstála proti zločincům Hitlerovi a Stalinovi. 


Nepřihlášený uživatel

#43436 Náměstek Jourové i mnohých předchůdců Brown je velký "šikula", Zeman by jej bezpochyby...

2015-03-19 20:30

...nazval přímo ostrovem pozitivní deviace. 

Policejní návštěvě na MMR se nikdo nemůže divit

oLA

#43437 Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 20:49

#43407: - Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Sněmovna vůbec o pádu vlády Petra Nečase nehlasovala. Petr Nečas podal demisi a tím padá celá vláda. Ale to je logické, že vy komunisté si cosi vymyslíte a vysníte a pak se toho držíte. Je to pro vás symptomatické

 

PŘESČAS PODAL DEMISI, ALE AŽ POTÉ,CO SE PROJEVILA JEHO VLÁDA JAKO OTŘESNĚ KORUPČNÍ, PO AFÉŘE ZE SVOU ASISTENTKOU, PO OSTUDÁCH KAM SE PODÍVÁŠ.

TAKÉ PO SKANDÁLNÍM HLASOVÁNÍ O CÍRKEVNÍ LOUPEŽI, KTEROU SI VĚTŠINA OBČANŮ NEPŘÁLA.

PREZIDENT ZEMAN PŘIJAL JEHO DEMISI Z TITULU SVÉ FUNKCE.NA SKANDÁLECH JEHO VLÁDY NEMĚL ŽÁDNÝ PODÍL.

NA KRACH SI ZADĚLAL "PAN ČISTÝ" SVÝM VLASTNÍM KONÁNÍM A SE SVÝMI KUMPÁNY.

 


Nepřihlášený uživatel

#43438 Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 21:00

#43437: oLA - Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Važte slova nebetyčný komunistický blbe, velmi o tom pochybuji. Doložte to steno záznamem ze Sněmovny. 


Nepřihlášený uživatel

#43439 Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 21:03

#43437: oLA - Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 "Rozhodnutím Nečase podat v pondělí demisi se podle něj stává "nulitním" úterní hlasování ve Sněmovně o vyslovení nedůvěry vládě, která už fakticky bude spolu s premiérem v demisi. Nečas dodal, že tímto krokem vznikne prostor pro hledání nového premiéra z Občanské demokratické strany. Potřeba bude podle něj jednat také s prezidentem Milošem Zemanem."

 

Nečas podal demisi dříve, než Sněmovna hlasovalo o důvěře. Ale to je logicky pro Vás komunistu tak, že nejdříve Sněmovna hlasova a pak Nečas podal demisi :-). 

Jak říkám jste komunistický idiot a proto jste volil komunistického nácka Miloše Zemana. Pečlivě se podívejte do zrcadla, abyste věděl, kdo z nás dvou má v hlavě ten Zemananův prohulený a prochlastný "polomozek" tedy ony ....


Nepřihlášený uživatel

#43440 Jerry

2015-03-19 21:03

Škoda každého dalšího dne, kdy tu Zeman s Ovčáčkem a Velebou otravují vzduch. Ale žádný strom neroste do nebe. Jednou budem dál. Good night everybody.

R.

#43441 pŘESČAS MOC DOBŘE VĚDĚL Ž NEMÁ VĚTŠINU

2015-03-19 21:29

ZEMAN NA PÁDU VLÁDĚ NEMĚL ŽÁDNÝ PODÍL.hLASOVÁNÍ O DŮVĚŘE VLÁDĚ TO POTVRDILO.A O DEN DŘÍVE ČI POZDĚJI, TO JE JEDNO.

Jak říkám jste komunistický idiot a proto jste volil komunistického nácka Miloše Zemana. Pečlivě se podívejte do zrcadla, abyste věděl, kdo z nás dvou má v hlavě ten Zemananův prohulený a prochlastný "polomozek" tedy ony ..... 

KOMU CHCEŠ NADÁVAT, TY PRAVICOVEJ DAREBÁKU???NEVIDÍŠ SI NA ŠPIČKU NOSU.  NA CO JSTE ŠÁHLI, TO JSTE ZKURVILI.ROZKRADLI JSTE CELOU PROSPERUJÍCÍ REPUBLIKU. VYTUENELOVALI JSTE JEDNU BANKU VEDLE DRUHÉ.A TEN GAUNER ZACHRA'NOVAL ZLOČINCE AMNESTIÍ.

MILION LIDÍ BEZ PRÁCE. BEZDOMOVCI.LIKVIDACE ŠKOLSTVÍ A VZDĚLANOSTI. BEZNADĚJ. OTROCTVÍ BĚŽNÝCH OBČANŮ,HLAD, BÍDA.  TO JE VAŠE DÍLO.

ZEMANA NENÁVIDÍTE, NEBOŤ TEBE A TOBĚ PODOBNÉ INTELIGENCÍ PŘEVYŠUJE O NĚKOLIK PATER. NE NADARMO NAZVAL TUNELDĚDKA PŘEDSEDOU VLÁDY ZLODĚJŮ A TUNELÁŘŮ.

 


Nepřihlášený uživatel

#43442 Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 21:31

#43437: oLA - Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Podíl komunistického nácka Zemana na celé aféře Nečase, která navíc prakticky není žádnou skutečnou "aférou", neboť je velmi pravděpodobné, že i soud shledá, že k žádnému trestnému jednání nedošlo, ale zpravodajci jednali na žádost Nečase nestandardně - nejpravděpodobněji nikoliv nezákonně proto, že na počátku je chybné rozhodnutí, odmítnout ochranku pro sebe a především pro rodinu. Pak je logické, že případné hrozby, které politikům hrozí vždy, neb existují takoví ubožáci jako jste vy komunisté, kteří k vraždění máte vždy velmi blízko, v tom jste přeborníci, musí řešit jinou cestou jak rodinu i sebe ochránit. 

Bohužel bych řekl, že podíl zločinců kolem Zemana a vlastního Zemana na této věci zdaleka není nulový, což se nejspíše v budoucnu ukáže, viz. Zemanovy jiné případy tohoto typu - olovo atd. 


Nepřihlášený uživatel

#43443 Re: pŘESČAS MOC DOBŘE VĚDĚL Ž NEMÁ VĚTŠINU

2015-03-19 21:35

#43441: R. - pŘESČAS MOC DOBŘE VĚDĚL Ž NEMÁ VĚTŠINU 

 Pokud máte představu, že Klaus oposmluvně kupčící s komunistickým náckem Milošem Zemanem byl či snad dokonce je pravicovým politkem, pak je bohužel naprostou realitou, že jste komunistický idiot. 

Nestačí vám, že jsem vás usvědčil z naprostého blábolu ohledně hlasování o důvěře Nečasovy vlády? Co byste jako důkaz vaší komunistické debility vlastně tedy očekával? Že by za vámi přišel komunistický nácek Miloš Zeman a prohlásil, soudruhu jsi komunistický debil a my komunisté nyní takové debily zavíráme do kriminálu, jak jste to udělali s Husákem a mnohými dalšími? 

Prosperující komunistické hospodářství? Jak by se taková věc mohla přihodit? Vy nějaké takové znáte? Na Kubě? V Rusku? V Severní Korei? Nebo je to snad hospodaření Rudých Khmérů, kteří vám tak imponují jak dokonale umí vraždit obyvatele země? 

Soudruh komunistický nácek Miloš Zeman měl 9,5 % nezaměstnaných, "zločinec" Kalousek v době celosvětové krize 7 % a vy jdete jako to největší komunistické hovado a volíte Gottwalda současnosti Miloše Zemana. Miloš Zeman za 4 roky (1998-2002) kdy byl nějakou podivnou shodou oposmluvních náhod premiérem zdvojnásobil státní dluh, to se pak povedlo ještě socanské vládě po něm a pak už nikomu, ani komunistickému blbovi Topolánkovi natož pak za krizového hospodářství s propadem HDP Nečasově vládě, jak si jistě snadno dohledáte na ČSÚ v makroekonomických údajích. A vy jdete jako ten největší idiot a dopravíte ho do pozice absolutně beztrestného, protože vám ukázal nafukovací člun. 

Je logické, že si pak samozřejmě myslíte, že Miloš Gottwald Zeman převyšuje každého, kdo přesně ví, proč ho nevolil, zatímco vy logicky vůbec nejste schopen napsat ani 10 vět proč jste komunistického nácka volil, neboť to prostě vůbec nevíte, proč jste tak činil, neb máte skutečně místo mozku tu prochlastanou a prohulenou ..... jak vy říkáte. 

 

CHCECHTAL

#43444 DOBRÁ HÁDANKA

2015-03-19 21:42

VÍŠ, CO  UDĚLÁ  MODROBOLŠEVIK ,NEBO PRAVIČÁK, PODNIKATEL,manažerskej OTROKÁŘ, ATD...  V PŘÍPADĚ LEVICOVÉHO PŘEVRATU V NAŠÍ VLASTI?

NAJDE SVOU KOMUNISTICKOU LEGITIMACI , DOPLATÍ STRANICKÉ  PŘÍSPĚVKY,

DOLEPÍ CHYBĚJÍCÍ ZNÁKY  A  PŘIVINE SE VĚRNĚ ZPĚT K MATCE  RODNÉ STRANĚ KSČ.


Nepřihlášený uživatel

#43445 Re: DOBRÁ HÁDANKA

2015-03-19 21:45

#43444: CHCECHTAL - DOBRÁ HÁDANKA 

Aneb jak Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel.... 

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazáckých promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebujete na "akumulaci kapitálu" jak to nazýval soudruh Marx a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zlodějiny a zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklamala je,, obdobně jako bolševici, cítí se nyní ODS podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachateli viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudíž teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Takový "pořádek" přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky". 

eva

#43446 DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 21:56

 Ti stejní, co tu kradli za socialismu, jenom obrátili kabáty a kradou tady zase za kapitalismu. Privatizace a tuneláž jsou jejich ideální příležitosti.

Když komunistům bylo horko,když jim hrozily kriminály a zatýkání a vysoké tresty,  pozvali soudruzi bratrskou pomoc" z východu .

A když odporným  pravicovým zlodějkým modrobolševikům hrozí krminály, zatýkání, vězení,oprávněné tresty za zlodějny a megakorupci,  za zbídačení milionů lidí, když jsou lidi nasraní na nejvyšší míru,

potřebují zde umístit rověž "bratrskou pomoc". Tentokráte však ze Západu.

Na to je tu NATO. Holt, "demokracie" se musí bránit tanky, raketami, jadernými bombami a vražděním. I  kdyby to stálo miliony mrtvých. O tom deprivant nepřmýšlí.

Holt stejní lidé ze stejných rodin použvají stále stejné metody sprostot.

Prezident Zeman to nemá lehké. Ostrůvek jedinečné  inteligence v pravicové žumpě.


Nepřihlášený uživatel

#43447 Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK

2015-03-19 22:00

#43446: eva - DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK 

 Pro komunistu je logicky NATO Varšavskou smlouvou a EU RVHP, protože je pro něj  diktatura proletariátu vrcholem demokracie, jak jí vy komunisté nazýváte :-/. 

To, že se bolševické totalitní organizace všemožně snaží tvářit jako demokracké, ještě neznamená, že demokracké jsou, ale to je pro vás komunisty jistě jaksi nepochopitelné, nejen proto, že o komunistické totalitě mluvíte jako o vrcholu demokracie, byť přitom neváháte onen lid malinko vražděním udržovat ve strachu, aby vám nenakopal pozadí. 

A z jaké rodinky je soudruh komunistický nácek Miloš Zeman? Vy to víte? Já bych řekl, že je z bolševické rodinky, tedy přesněji rozpadlé bolševické rodinky, tedy ještě přesněji řečeno z deviatní bolševické rodinky, neboť není nic normální na tom vyrůstat v rozpadlé rodině, svědčí to o velké patologii jeho rodičů, jak jistě uznáte soudruhu komunistický idiote, tedy pokud budete mít zrovna světlou chvilku a vaše idiocie ustoupí. 

Tom

#43448 Re: Jerry

2015-03-19 22:11

#43440: - Jerry 

 ano u TOPáků a Schwanzerbergovců to platí dvojnásob. Sweet dreams Topáci a v příštích volbách Vám přeji celá 3% a Zemana za prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#43449 Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO

2015-03-19 22:12

#43446: eva - DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK NATO 

 On je vlastně komunistický nácek Miloš Zeman takovým "ostrovem deviace" (jeho vlastní "bonmot" :-/), jen pozitivního na té jeho deviaci není vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#43450 Re: Re: Jerry

2015-03-19 22:17

#43448: Tom - Re: Jerry 

 Problém potom budete mít komunistický blbe obrovský, kdo za vás bude řešit to rozkradené hospodaření, když se necháváte od StBáka Babiše okrádat v miliardách. Zákonem přisoudí dotaci 5 mld. na výrobu, která nemá za korunu cenu, zároveň si na tu "dotaci" pro sebe půjčí, neb jak jste snad zaznamenal, nechal si odsouhlasit deficit v objemu 100 mld. korun. 

Asi to chce 100 mld. ušetřit na tom, že úředníkům znormuje metry čvereční a všem jim nakoupí moc pěkné židle "ve velkém" :-), nebo možná to udělá tak, že prostě zavede novou daň např. za natankování. Všichni před ním byli schopni spravovat hmotné rezervy z daní, které vybrali, ale soudruhovi Babišovi připadá, že daní platíme málo, tak prostě zavede "tankovné". Možná to také chce ušetřit tím, že vybere 57 mld. a ty kamsi uloží na "gigantický" úrok 0,2 % ročně. Jsou tam vlastně ještě stále ty peníze, nebo je už někdo ukradl? Vůbec bych se tomu nedivil. 

Jste to ale idioti vy voliči komunistického nácka Miloše Zeman a StBáka Babiše, jen co je pravda.