MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Re:
Jak vidno na jejich "košatém" slovníku i v této diskusi, voliči Karla se od svého idolu a jeho pražských kavárenských posluhovačů "zdárně" učí. Zeman na to geniálně jednoduchou zkratkou krásně upozornil, proto se proti němu strhla současná štvanice. Ale on odolá, je to státník par excellence :-)
Re: Re: Re: Re: Re: bojujtu soudruzi ...XY se probudil(a)
Re: Re: nemohu uznávat za prezidenta svého
#11366: XY - Re: nemohu uznávat za prezidenta svého
Jak jste si již určitě všimla, s vulgárním a negramotným póvlem, ktertý si zde již několik dní v režii havlovského amorálního dobytka z pražské kavárny, ČT a Českého rozhlasu otírá svůj prasečí rypák o každého, kdo si v té jejich pseudodemokracii dovolí pana presidenta obhajovat, nelze mluvit jinak než jejich sprostým a vulgárním jazykem.
Jinému totiž nerozumí.
Tak nezoufejte, stejne zase dostanou přas tu svoji špinavou tlamu.
Re: Re: Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?
#11520: - Re: Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?
:o)))))
Re: Re: Re: nemohu uznávat za prezidenta svého
#11531: Jan Palach - Re: Re: nemohu uznávat za prezidenta svého
Přez tlamu dostaneš ty, Zemanovo ožralé jelito! Už jenom 3 dny a zrubem vás jak psy! Zeman dostane červenou kartu a končí :-D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog
#11501: Jan Palach - Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog
Jen takovej hnusák jako ty chartysto si bere na svojí nevymáchanou hubu a klávesnici jméno Jana Palacha - DOBYTKU !!!
Re: Re: Re: Re: nemohu uznávat za prezidenta svého
#11534: Rendy - Re: Re: Re: nemohu uznávat za prezidenta svého
:o)))) přání je otcem myšlenky,že.....a Vy mlátíte pejsky....no fuj....
Re:
Dáme se do nich! Kdy a kde?
Humánně je vykucháme já jsem pro.
Pana Havla jsem si dycky vážil, určitě by na ně šel s námi.
Re: Re: Re: Re: Re:
Řečeno slovníkem ukázkového pražského kavárenského mimoně :-))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ale ne,normálně jsem slušnej tvor,jenže s tímhle iksypsilonovym jelitem se normálně mluvit nedá!
Re:
Možná tak pro Dementa Gotwalda když si dají grupáč s Martičkou a s Naděždou Krupskou. Představa na blití :-d
Pane Palachu. Jste velice statecny clovek a urcite Vas musi stat velke premahani, abyste se vyjadroval jazykem lumpenkavarny, Vy, tak slusny clovek s vybranym slovnikem. Jeste je tu druha moznost, ze se snazite napodobit vyjadrovani sveho idolu, ktery ma v soucasne dobe bydliste na Hrade.
Zemana bude potřeba 17.listopadu odstavit z Václ.náměstí kordonem jinak úspěch
demonstrace nevidim prostě je potřeba ho obklíčit a skočit na něj
Zeman je patriarchální hlupák
řekli PUSSY RIOT
mají recht a řekli to dobře
Zhodnocení
To je blbečků,kteří nechtějí ukázat svoje jméno.Že?Typičtí ČECHÁČKOVÉ.Ať jdou radejdo kopřiv.Miroslav Kašpar,Losiná.
Re: Re: Re: Re: Re:
:o))))....i to je argument..."Smích chytré lidi léčí. A jen blbce uráží"...J.Werich....asi Vás irituju...ale já za to opravdu nemůžu :o)))))
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#11502: - Re:
problém je v tom, že takoví to nikdy nepochopí, umějí jen řvát to čeho jsou proamerickou propagandou vyučení aniž si to samozřejmě uvědomují. Čím tedy? obchodními kontrakty, dříve než to obsadí jiní, třeba Němci, vždyť Merkelová tam už jela kolikrát, a nikdo v Německu neřve kvůli tomu proti ní. A to je duležité pro naší ekonomiku protože z politikážení nebudeme živí!!