MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#338: - Re: Podporuji pana prezidenta
To je právě ten problém. Do druhého kola přímé volby postoupil příšerný Zeman a chlap co ani neumí česky.
Proto mě uráží, když na jakoukoliv kritiku Zemana, a dle mého oprávněnou, mě dokáže kdokoliv sprostě urážet, posílat do kaváren nebo posílat do Karlovi pr...
Přiznávám, že jsem nebyl volit ve 2. kole prezidentské volby. Oba kandidáti pro mě totiž byli nepřijatelní a nestálo mi za to volit menší zlo. Ovšem to neznamená, že nemám právo přát si aby tento člověk přestal být prezidentem České republiky, tedy i mým!
Přidala bych ještě důvod - Měl by abdikovat ve vlastním zájmu ze zdravotních důvodů.
""Vazeni obcani v CR, vzpametujte se, vyjdete do ulic. Zastavte Ozralu v pokracovani delani ostudy krasne Ceske republice.""
"""Ale to by neměla dělat ostudu i vláda..."""
Ono je pěkný tu napsat komentáře,ale nikdo se tu pod to sám nepodepíše...
Re: Re:
není to sice můj problém..., ale:
"dnes" do "cinkání klíčů" už hned tak někdo nepůjde, protože mnozí už žádé klíče nemají!
(a to je za ten havloidní postoj a kritiku králíkáren)! dnes někteří nespí ani pod mostem, (co by DALI za "králíkárnu")!
Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#363: Hamlet - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Hlavní probém byla u mě dvoukolová volba. Do druhého kola přímé volby postoupil příšerný Zeman a chlap co ani neumí česky.
Proto mě uráží, když na jakoukoliv kritiku Zemana, a dle mého oprávněnou, mě dokáže kdokoliv sprostě urážet, posílat do kaváren nebo posílat do Karlovi pr...
Přiznávám, že jsem nebyl volit ve 2. kole prezidentské volby. Oba kandidáti pro mě totiž byli nepřijatelní a nestálo mi za to volit menší zlo. Ovšem to neznamená, že nemám právo přát si aby tento člověk přestal být prezidentem České republiky, tedy i mým!
Tak se nám poslední dobou ti prezidenti nevedou....tragické je že tohoto alkoholického dezoláta jsme volili v přímé volbě.Takže si za to zase můžeme sami.Tímto způsobem může pan president debatovat maximálně s ožralými traktoristy v hospodě v N.Veselí!
#398: - Re: Podporuji pana prezidenta
Jistě, máš asi také rád 4.cenovou skupinu .....
Re: Re: Re: vulgarita je zástupná
#72: Tomáš - Re: Re: vulgarita je zástupná
To je právě ten problém. Do druhého kola přímé volby postoupil příšerný Zeman a chlap co ani neumí česky.
#351: Občas občan - Re: Podporuji pana prezidenta
věřím, že mnohým už "svítá" a dávno ví, že havel nebyl žádný "hodný chlapeček," ale obyčejný CHÁTRISTA, (rozuměj od slova: CHÁTRA), který řešil jen své OSOBNÍ zájmy!
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Váš názor, kdo by vám ho bral...Nicméně zajímaly by mne důvody této vaší podpory, obzvlášť pak, proč se s tím píšete k petici zaměřené opačným směrem, doufal jste snad v takto bouřlivé reakce?V tom případě jste poměrně dětinský nehledě na vaše názory...
HA..HA..
Co jste si zvolili, TO MÁTE...dobře vám tak....Petice nepomůže, vyražte do ulic
Biolitr
Nám tady rozkrádají několik let stát pod rukama a Vy nadáváte na člověka, který se nebojí říct vlastní názor a neleze všem do pr.... . Nechce se líbit masám a upřímně, jak by se mohl zavděčit každému občanovi. Dodnes jsem neslyšel pádný argument proti Zemanovi. Ze zkušeností vím, že proti prezidentovi brojí ti lidé, kteří mají obrovskou morálku, ale žádnou etiku.
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#403: aa - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
A nezdá se vám, že jedno z těch zel svým zvolením krapítek narostlo?:-)
Bez urážky, ale i kdyby tolik milovaný a nenáviděný kníže ve funkci jenom spal, pořád by to byla menší ostuda, než když hradní velkopán sympatizuje s Ruskem(fakt:bývalí okupanti) a podlézá Číně(fakt:mrtvoly na Náměstí Nebeského klidu)
| This discussion has been closed. |
Re:
#4: - Lidi tu zapomínaj :( . 17.11. 1989 se něco změnilo pojdmě do tho znovu akorát o pár let později ;)