MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: UBOHOSTRe:
Jejda, my všichni máme nějaké ideály? Jako stát? Něco jsem zaspal od Semiše? Jestli má tento stát nějaké ideály, tak jsem Trautenberg! Je krásné, jak se lůza naší země snaží najít společný cíl - jednou je to reprezentace, pak ideály a bla bla bla...
Re: Re: UBOHOSTRe:
Ideáli????Ty tu byli možná za první republiky a ne dnes...Klaus má hlavní zásluhu na legálním rozkradení tohoto státu a s podivem nic se mu nestalo...V takové společnosti žijem...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Tak raději nedoufej:) Ve vládě se to dobytkem hemží už nekolik desetiletí a žádná změna.
Zeman Zlatým slavíkem
Bylo by dobré navrhnout Zemana na Zlatého Slavíka, viz
https://www.youtube.com/watch?v=AEbksaOlqiY
Ivo Krátký
já žádnou petici podepisovat nechci a celé to považuji za naprosto nehorázné dehonestování hlavy státu. jste prostě jenom kundy.
Re: Re:
Dobře napsané, lůze je to ale jedno, lůza se nedívá na druhé prezidenty - ochlastu a flákače Vencu prvního, nebo zloděje a privatizačního tuneláře Vencu druhého. Lůze stačí dát nějaký společný cíl - třeba slovo kunda v rádiu a je to.
Tý jo Zemane chceš slišet vastní slova? PIČO HOVNO KUNDA SEM KUNDA TAM DI DO PRDELE DEBILE É-É-É!
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#111: Milan Skoupý,Ostrava - Re: Podporuji pana prezidenta
To není potřeba, přesně na tohle příznivci čekají. Je to proti smyslu této petice. Nebo provokace?
Re:
CO to "y" Kcharle?? Du bist švajne aus cizina. Nauč se česky ty cizokrajný patoku.
Re:
čistá hlava... čistá mysl...Morava krásmá zem ...víme co je pro nás dobré...jp poslední měřené IQ 128 proto stojím za Milošem Zemanem
| This discussion has been closed. |
Toto je náš prezident ne ten starej nabob:
http://www.petice24.com/nas_prezident_je_karel