MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
UBOHOSTRe:
UBOHOST,TRAPÁRNA,VÝPLOD NESMYSLNOSTI....VRATŤE NAKRADENÝ MAJETKY TO MÁ VÝZNAM A NÉ HULÁKAT NA PREZIDENTA
Jak málo stačí a lůza kvičí.............., Zeman nám ukázal, co jsme zač.
Re: Re: Re:
Autoritu? Z čeho? Z toho jak všem lže do očí? Jak je neustále v lihu?
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Buran prezident Zeman
Pan Zeman bohužel nedisponuje sebereflexí a je chorobně nadutý, což ho v mých očích značně degraduje. Notorické lhaní, manipulace fakty, sprosté arogantní chování a nepřehlédnutelný alkoholismus ho zařazuje na dno lidské společnosti. Byl bych velice šťastný, kdyby tato petice ukázala poměr v tomto státě mezi apatickými konzumentskými burany, kterým se dá nakukat cokoliv a lidmi, kterým ještě něco říká slovo morálka.
část článku z PL
„Je známý jeho výrok, který zmiňoval pan Kroupa, který s ním vystupoval, to bylo už na začátku devadesátých let. Pan Kroupa Mměl svůj filozofický proslov a když se vrátil a sednul si vedle Zemana, tak mu říká: „To bylo fakt moc dobrý, co si řekl, ale to víš, moji voliči, to je čtvrtá cenová skupina, já musím mluvit jinak.“ To je přesně tento příběh.““
Re: UBOHOSTRe:
Právě tento prezident v minulosti umetl cestu k velkým lupmpárnám a zlodějinám. A svým chováním dokonce zaprodává ideály tohoto státu.
Re:
jsem důchodce a Zemana jsem nevolila a je nás víc než si myslíte
Nenechme se unést slovníkem - tady jde o "odklonění" od vystoupení v Číně, PPF a další zážitky týdne. Nahodil nám pár sprostých slov a přestáváme řešit to podstatné....
Zlatej Zeman
Asi by byl pro někoho lepší prezident, který si platí ku.vičku, chce do českých lesů americké radary, a jeho poskok mlátí lidi na ulici
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |