MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#39876 Kačer Donald

2015-02-23 14:11

Kačer Donald je vtipálek.


Nepřihlášený uživatel

#39878 Re:

2015-02-23 14:28

#39877: Asenad -  

 Čau Asenad. Už máš zase nové krycí jméno ? Teď jsi Kačer ? Ty škrholo jeden. Máme tě zmapovaného. Už brzo skončíš. Chystej se. Ve středu jsi pozvaný na Hrad a 28. února máš vystoupení na Staromáku.


Nepřihlášený uživatel

#39879 Re: Re: Re: Re: Re: Problém není s Rusy, ale s KGBáky v Kremlu...

2015-02-23 14:40

#39699: - Re: Re: Re: Re: Problém není s Rusy, ale s KGBáky v Kremlu... 

 Nevím, jak jste na to moje školení přišel, ale podle Vašeho stupidního žvástu soudím, že Vaše vrozená "inteligence" žádným vzděláním deformována nebyla...


Nepřihlášený uživatel

#39880 Re: Re: Re: Re: NAPROSTÝ SOUHLAS - Kdo jednou podrazil podrazí zase

2015-02-23 14:44

#39850: - Re: Re: Re: NAPROSTÝ SOUHLAS - Kdo jednou podrazil podrazí zase 

Utři si rypák, ať Ti nevybouchne a neutrhne Ti tu Tvoji prašivou tlamu, počůranej skautíku!! 


Nepřihlášený uživatel

#39881 Re: Re: Re: Re: Re: NAPROSTÝ SOUHLAS - Kdo jednou podrazil podrazí zase

2015-02-23 14:48

#39880: - Re: Re: Re: Re: NAPROSTÝ SOUHLAS - Kdo jednou podrazil podrazí zase 

Že se s takovým prasečím rypákem bavíte?Ten jeho štěk - to je totiž pervitin, čůčo a nikotin. Nic jiného ta sebranka neumí...Stejný jako ten zmrd Havel a Švarcenberk... 


Nepřihlášený uživatel

#39882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-02-23 14:52

#39853: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 To pasuje na skoro všechny tzv. celebrity, hlavně ty, které si už vypili "derilium tremens" - příznivci pochcánka z Orlíka 

U nás se říká:  zlitá jako celebrita...


Nepřihlášený uživatel

#39883 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-02-23 14:58

#39882: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 U nás se zase říká o ženských, které chlastají jako Čvančarová že pijou jako ta třídílná almara. 

To už každý ví, že myslí tu domestikovanou faunu s jateční nadváhou - krávu Čvančarovou...


Nepřihlášený uživatel

#39884 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-23 15:02

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi..


Nepřihlášený uživatel

#39885 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-02-23 15:04

 Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta republiky.


Nepřihlášený uživatel

#39886 Problém není s Rusy, ale s KGBáky v Kremlu...

2015-02-23 15:05

Živě: EU podcenila hloubku ruského nepřátelství, píší lordi

Co vlastně celý svět kolem Rusů řeší? Je jich 140 mil. vyhrožují jadernými zbraněmi, samotných Rusů je cca 80 % celá Ruská federace vymírá a nejen v Číně by Rusové byli jen jednou z mnoha minorit. 

Rusko je bohužel země ovládaná zločinci a bohužel zemi mají. Islámský stát jsou zločinci ale bez státu, tak si to alespoň "šikovně" dali do názvu. 

Kam to vlastně dopracovali Putin s Medveděvem? Moskva dělá 1/3 HDP Ruska, 1/2 HDP Ruska tvoří těžba ropy a plynu. Co tedy dělá ten zbylý počet, tedy dejme tomu 130 mil. "Rusů", kteří "produkují" onu celou obrovskou 1/6 HDP této "velmoci"? 

Rusko je bez nejmenších pochyby země "neomezených" možností, když se tam může 130 mil. lidí válet a chlastat vodku...


Nepřihlášený uživatel

#39887 Re: Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní

2015-02-23 15:05

#39566: - Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev 

Vašnosto, máte v té Vaší kebuli nasráno od chromého kozla, nebo od pana knížete z Orlíka???

Já vím, že to vyjde na stejno, ale přeci, od toho kozla by se s tím ještě dalo něco udělat, jinak jste beznadějný případ!! 

Káča

#39888

2015-02-23 15:06

ZEMANDRTÁLCI! Nezdá se Vám,že se stále opakujete?Už včera jsem zmiňovala,že jsme na diskuzním fóru proti Zemanovi.Ale Vy to zřejmě nejste schopni pochopit.Takže pro méně chápavé opakuji ještě jednou a pomalu.Petice a diskuze proti Zemanovi nemá nic společného se jmény jako je: Schwarzenberg,Havel,Kalousek, Obama, Žilková,Čvančarová,Rychlý, Landovský... Mohl by mi někdo z Vás vysvětlit,co je na tom k nepochopení? Káča

Asenad

#39889 Re: Re:

2015-02-23 15:07

#39878: - Re:  

 Žádný Kačer nejsem!


Nepřihlášený uživatel

#39890 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problém není s Rusy, ale s KGBáky v Kremlu...

2015-02-23 15:08

#39879: - Re: Re: Re: Re: Re: Problém není s Rusy, ale s KGBáky v Kremlu... 

 Podle toho, že patláte dohromady lži a věci pravdivé stavíte tím do podivného světla, které pravdu deformuje. Je to velmi snadné tak činit, není problém si vymýšlet a na základě toho provádět propagandu. Proto si myslím, že jste v tom školen. 


Nepřihlášený uživatel

#39891 Re: Re: Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebi

2015-02-23 15:09

#39887: - Re: Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní  

 Kam to vlastně dopracovali Putin s Medveděvem? Moskva dělá 1/3 HDP Ruska, 1/2 HDP Ruska tvoří těžba ropy a plynu. Co tedy dělá ten zbylý počet, tedy dejme tomu 130 mil. "Rusů", kteří "produkují" onu celou obrovskou 1/6 HDP této "velmoci"? 

Rusko je bez nejmenších pochyby země "neomezených" možností, když se tam může 130 mil. lidí válet a chlastat vodku...

Káča

#39892 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-23 15:10

#39875: Kačer - Re: Re: Re: Re:  

 Jako vtip dobrý!Ale pokud to myslíte vážně,tak jste ještě větší tupec,omezenec a primitiv,než jsem si myslela. Káča

Asenad, KVZ, Arabela, Matka, Kateřina, Zemanová se zelenou kartou vše v jedné osobě...

#39893 Re: Re: Re: Já Asenad už nechci být komunistou.....

2015-02-23 15:11

#39889: Asenad - Re: Re:  

  ***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ PAK VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO OPÍJENÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé. .. 

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnáct tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou

Káča

#39894 Re:

2015-02-23 15:18

#39877: Asenad -  

1) Je to v pořádku!

2) Řešíme Zemana!

3) Nejsem na Slovensku

Káča


Nepřihlášený uživatel

#39895 To je bohužel uvěřitelná zpráva.....

2015-02-23 15:22

Ruský deník Novaja gazeta získal přístup k tajným dokumentům, z nichž vyplývá, že Moskva plánovala intervenci na Ukrajině celé týdny před tím, než svržený prezident Viktor Janukovyč opustil zemi. Cílem ruské strategie mělo být od začátku rozdělení Ukrajiny. V rozhovoru pro rádio Echo Moskvy to prozradil šéfredaktor listu Novaja gazeta Dmitrij Muratov. Jeho noviny mají dokumenty zveřejnit ve středečním vydání.

Asenad

#39896 Re: Re:

2015-02-23 15:27

#39894: Káča - Re:  

 1. Není to v pořádku! Uráží to památku mrtvého člověka, který pro naší zem by byl schopen narozdíl od Dubčeka položit i život!!!

2. Toto se týká i pravdolásykařů, kteří zneuctili tímto ohavným způsobem pámátku tak významnýho politika!!!

3. To je jedno, Biľak pozitivním způsobem ovlivnil HISTORII naší ČSSR!!!


Nepřihlášený uživatel

#39897

2015-02-23 15:35

Českou republiku si rozvracet nenecháme, fu.ck off USA!!!


Nepřihlášený uživatel

#39898 Re: Re: Re:

2015-02-23 15:39

Káča

#39899 Re: Re: Re:

2015-02-23 15:53

#39896: Asenad - Re: Re:  

A tohle je skutečně Váš názor?Ano?Tak to jo,tím pádem už chápu "logiku" všech Vašich příspěvků. Káča


Nepřihlášený uživatel

#39900 Re: Re: Re: Re:

2015-02-23 16:04

#39653: - Re: Re: Re:  

Za věcnou ve Vašem stupidním žvástu pokládám pouze to konstatování: "odporni, krvelacni, americti agresori".

To jste Svoji charakteristikou těch hrdlořezů trefil hřebík na hlavičku!!!

Díky za Váš objektivní názor na americké agresory a vrahy.