MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#39651 Re: Re: Re:

2015-02-22 11:03

#39636: - Re: Re:  

 Věříte ruské propagandě? Vy jste blázen? 


Nepřihlášený uživatel

#39652 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-22 11:04

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi.....


Nepřihlášený uživatel

#39653 Re: Re: Re:

2015-02-22 11:04

#39636: - Re: Re:  

 Dovolte mi, prosim, reagovat na Vas prispevek.   Muj velmi dobry pritel, spickovy lekar, byl nekolikrat clenem vojenske mise v Afganistanu.  Polni chirurgicky tym CR se stal soucasti americke vojenske nemocnice.  Vypravel mi velmi podrobne svoje zazitky.  Dokonce mi prehral nekolik zaznamu z operacniho salu.  Nasi lekari osetrovali a zachranovali zivoty lidi, bez ohledu na to , ke ktere strane konfliktu patri !  Bylo pro ne naprostou samozrejmosti, poskytnout pomoc lidem, kteri to potrebovali.  A ti "odporni, krvelacni, americti agresori" jim v teto praci nebranili.  Po navratu do CR obdrzel vojenske vyznamenani USA.


Nepřihlášený uživatel

#39654 O demokracii....

2015-02-22 11:05

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková demokracie není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#39655 O totalitách a kdo války provokuje.....

2015-02-22 11:08

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kteří rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu.


Nepřihlášený uživatel

#39656 O Kosovu a Krymu

2015-02-22 11:09

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#39657 Celá ta šaškárna co Hrad uspořádal, bohužel nebyla sofr ruská propaganda, to byl hard core....

2015-02-22 11:10

....v tom nejhorším slova smyslu a dokládá to bohužel i to, že pan Leo Pavlát musel velmi krotit to, co ve skutečnosti říci chtěl. 

Leo Pavlát: Z pražských akcí cítím soft ruskou propagandu


Nepřihlášený uživatel

#39658 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-02-22 11:12

....okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko


Nepřihlášený uživatel

#39659 Re: Re: Re: Miloš Zeman se do role superdebila jen (nejen?) stylizuje....

2015-02-22 11:13

#39650: - Re: Re: Miloš Zeman se do role superdebila jen (nejen?) stylizuje.... 

Mluvíte z cesty...

Jste zblblý tou pražskou línou a drogami a chlastem zdecimovanou holotou...

Váš štěk se vůbec příspěvku, na který tak přiblble reagujete, netýká. 

 


Nepřihlášený uživatel

#39660 Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání příspěvku)

2015-02-22 11:14

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....


Nepřihlášený uživatel

#39661 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman se do role superdebila jen (nejen?) stylizuje....

2015-02-22 11:16

#39659: - Re: Re: Re: Miloš Zeman se do role superdebila jen (nejen?) stylizuje.... 

 Váš problém je zásadní, nic z toho co tvrdíte nejste schopen níčím doložit. Nejste schopen opononovat mé argumenty, nejste schopen jakkoliv o věcech diskutovat. Jste schopen jen jako správný komunista vykřiknout ubohé heslo a ubohé urážky. 

Všimněte si, že na to, abych byl schopen oponovat jakékoliv nesmysly z tzv. názorových serverů nepotřebuji žádné citace, bohatě na věci stačí prostá logika věci a zkušenost se životem obecně. Proto je také tak zábavné, vyvracet ty bláboly ruské propagandy a je to také velmi snadné. 


Nepřihlášený uživatel

#39662 Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání příspěv

2015-02-22 11:18

#39660: - Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání příspěvku)  

 Vašnosto, tu Vaši petici-nepetici si strčte za klobouk. 

Ukažte v demokratických volbách jak to je a ne v této stupidní, vulgární žvanírně drogově a alkoholově závislých mutantů.


Nepřihlášený uživatel

#39663 Je potřeba diskutovat nad selháním elit při nástupu komunistů.....

2015-02-22 11:19

-....a bohužel začíná být čím dál více zřejmé, že je nutné diskutovat i o selhávání elit vůči oplzlosti Miloše Zemana a jaké důsledky toto selhání a tedy setrvání Zemana v ústavní pozici bude mít pro budoucnost. Bohužel diskuse nad selháním elit při nástupu Zemana na Hrad není nic jiného, než diskusí nad selháním elit při nástupu komunistů a to je děsivé. 

 

 

ZÍDEK: Miloš Zeman, superlhář... a jeho Ovčáček na špinavou práci


Nepřihlášený uživatel

#39664 Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání pří

2015-02-22 11:21

#39662: - Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání příspěv 

 Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 


Nepřihlášený uživatel

#39665 Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání pří

2015-02-22 11:25

#39662: - Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání příspěv 

 Ani tento váš ubohý blábol nejste schopen ničím doložit. Vy jste člověček skutečným nemyslícím komunistům, přesto se zkuste zamyslet. 


Nepřihlášený uživatel

#39666 Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-02-22 11:28

#26547: - Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Zákon si přečtete, budete velmi překvapen. 


Nepřihlášený uživatel

#39667 Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání pří

2015-02-22 11:33

#39662: - Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání příspěv 

 Nesrovnávejte mě se svým alkoholem a drogami prožraným vůdcem zemanem a vámi a vám podobnými vulgárními a drogově a alkoholově závislými zakomplexovanými voliči Notorika.


Nepřihlášený uživatel

#39668 Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání pří

2015-02-22 11:37

#39662: - Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání příspěv 

Vite, co Vam reknu, vasnosto ?  Jestli nekdo zvani nesmysly, tak je to Zeman.  Jestli je nekdo alkoholove zavisly mutant, tak je to opet Zeman.  Opatrne s temi nalepkami, ktere pridelujete jeho oponentum.  Nebo ve svem veku jeste verite na VIROZKU ?


Nepřihlášený uživatel

#39669 Pokračujte...

2015-02-22 12:05

ještě vás to baví děcka? ;) tak se bavte

Přihlášený uživatel

#39670 Nic moc

2015-02-22 12:07

Vaše petice je k ničemu a nikoho krom vás nezajímá ;)

nazdar bazar

Káča

#39671 Re: Nic moc

2015-02-22 12:15

#39670: Přihlášený uživatel - Nic moc 

 No vzhledem k tomu,že je to naše petice,tak je vcelku logické,že zajímá právě nás.Ale vypadá to,že Vás,zemandrtálce,kteří jste se sem nacpali a zamořili to tady svými vulgárními,lživými a oplzlými příspěvky,tato diskuze zajímá mnohem víc,než nás antíky.Nazdar,Káča.

Káča

#39672 Re: Pokračujte...

2015-02-22 12:17

#39669: - Pokračujte... 

 My se bavíme!Ale koukám,že Vy s tím máte problém! Káča


Nepřihlášený uživatel

#39673 Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-22 12:40

Ukazuje, jak původně celkem jednolitá americká společnost se rozdělila na dvě skupiny, které spolu v podstatě přestaly komunikovat. Každá z nich má jiný životní styl, jiné hodnoty a jiné zájmy. Nefunguje mezi nimi ani základní solidarita. Příslušníkům jedné třídy přestalo záležet na těch druhých a stali se lhostejní k jejich utrpení. K tomu přispívá i to, že se téměř nepotkávají. Každá skupina žije v jiných čtvrtích, pracuje v jiném typu organizací a tráví volný čas na jiných místech.

Na jedné straně je podle Murrayho "nová horní třída“, tedy politici, novináři, intelektuálové, šéfové korporací, špičkoví počítačoví experti a další. Na druhé straně jsou obyčejní lidé z nižších tříd – dělníci, inženýři, učitelé, majitelé firem, švadleny, policisté atd.

Vše nasvědčuje tomu, že stejné rozdělení na "euroelity“ a "prostý lid“ se rýsuje i v Evropě.


Nepřihlášený uživatel

#39674 Re: Nic moc

2015-02-22 12:42

#39670: Přihlášený uživatel - Nic moc 

 100 000 podpisů lidí z celé republiky, kteří se mezi svými přáteli nijak netají tím, že petici podepsali a jasně vyjadřují svůj názor na Miloše  Zemana a přesně vědí, proč jej nebylo možné volit vám připadá málo? 

Minimálně dalších 10 lidí na jednoho signatáře petice min. o petici ví a ví, kdo jí podepsal. 


Nepřihlášený uživatel

#39675 Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-22 12:42

#39673: - Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.! 

 Tragédií podobných konferencí je to, že na nich mluví výhradně lidé z nové horní třídy, kteří jsou plně závislí na současné podobě přerozdělování a kteří mají silný zájem na tom, aby nedošlo k žádné skutečné změně. 

Zaznívá tedy řada zajímavých konceptů, ale zároveň se všichni bojí říct nahlas to nejdůležitější: Pokud je nějaká společnost organizována tak, že ti nejschopnější tráví život získáváním dotací a navyšováním byrokratických rozpočtů a pokud poctivá práce zbývá jen na ty, kdo nemají dobrou vysokou školu, pak se nemůžeme divit, že je hůř a hůř.

Tím nechci snižovat jednotlivé řečníky, lidí jako profesor Bárta nebo docent Robejšek si nesmírně vážím. Ale trable lidského života není možné opravit tak, že o nich budou teoretičtí badatelé dlouze diskutovat.  Ty je možné opravit jen tak, že lidem vrátíte možnost, aby o svých životech rozhodovali sami a pomůžete jim, aby to dobře zvládli.