MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#39701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-22 13:57

#39691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.! 

 Žádná sociologické studie, že by Zemana volili žovnostníci neproběhla, nic takového se nestalo. Tedy čístě jen spekulujete. 

Daleko podstatnější, než podsouvat, že Zemanana volili lidé poctivě se sami nezávislé na zaměstnavateli a státu živící je to, že jeho voliči dnes neví proč jej volili. Nerozumí tomu, jak se mohlo stát, že banda StBáků, KGBáků a kriminálníků se usídlila na Hradě. 

ONV

#39702

2015-02-22 13:57

Havlisti by měli už konečně vypadnout do té posrané ameriky a neoxidovat v ČR!!!


Nepřihlášený uživatel

#39703 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-22 13:58

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi.....

 

 

ONV,KVZ, Demokrat, Matka, Dáša, Arabela, Miloš Zeman, Kateřina Zemanová, manželka se zelenou kartou

#39704 KVZ, ONV, Asenad ..... už nechtějí být komunisty

2015-02-22 14:00

#39702: ONV -  

 ***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ PAK VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO OPÍJENÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé. .. 

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnáct tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou


Nepřihlášený uživatel

#39705 Problém není s Rusy, ale s KGBáky v Kremlu...

2015-02-22 14:01

Živě: EU podcenila hloubku ruského nepřátelství, píší lordi

Co vlastně celý svět kolem Rusů řeší? Je jich 140 mil. vyhrožují jadernými zbraněmi, samotných Rusů je cca 80 % celá Ruská federace vymírá a nejen v Číně by Rusové byli jen jednou z mnoha minorit. 

Rusko je bohužel země ovládaná zločinci a bohužel zemi mají. Islámský stát jsou zločinci ale bez státu, tak si to alespoň "šikovně" dali do názvu. 

Kam to vlastně dopracovali Putin s Medveděvem? Moskva dělá 1/3 HDP Ruska, 1/2 HDP Ruska tvoří těžba ropy a plynu. Co tedy dělá ten zbylý počet, tedy dejme tomu 130 mil. "Rusů", kteří "produkují" onu celou obrovskou 1/6 HDP této "velmoci"? 

Rusko je bez nejmenších pochyby země "neomezených" možností, když se tam může 130 mil. lidí válet a chlastat vodku.


Nepřihlášený uživatel

#39707 Re:

2015-02-22 14:03

#39702: ONV -  

 Tady si dovolím mluvit za druhé, my už jsem v emigraci odporný komunstický blbe, byli. Nyní je řada na vás, Rusko vám otevírá nárůč nejen proto, že vymírá. Stejně tak vám otevírá náruč Severní Korea, tedy na co ještě čekáte a především na co jste čekal v roce 1990? 

Landovský

#39708 Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!!

2015-02-22 14:04

#39594: - Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!! 

Souhlasím s autorem. 

Fotografie toho lenocha, opilce, drogově závislého  a nemorálního jedince Václava Havla by měla být na každé rohožce před veřejnými záchodky, aby si každý uživatel tohoto zařízení mohl o tu jeho opileckou tlamu alespoň otřít obuv od psích hovínek...


Nepřihlášený uživatel

#39709 Re: Re: KVZ, ONV, Asenad ..... už nechtějí být komunisty

2015-02-22 14:04

#39706: ONV - Re: KVZ, ONV, Asenad ..... už nechtějí být komunisty 

 Vy tedy chcete být komunistou, vy se chcete nechat mlátit o soudružky Marty Semelové? Vy chcete být diktaturou proletariátu, ožralým superdebilem jak Miloš Zeman? 

No úžasný, tak si to připište do nicku ONV - člen KSČm - oddaný marxleninský komunista. Tedy ne, že by to z vašich příspěvků nebylo poznat, ale pro pořádek by to bylo rozhodně dobré. 


Nepřihlášený uživatel

#39710 Re: Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!!

2015-02-22 14:07

#39708: Landovský - Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!! 

 Proč? Když tam nejsou takové hlavy jakou soudruh Putin, PolPot? Když vidíte Václava Havla jako tyto zločince, proč tedy to nevztáhnete na všechny zločince? Nebo vám člověk, který rozpoutal válku na Ukrajině, ukradl Krym připadá jako výkvět politické cnosti? 


Nepřihlášený uživatel

#39711

2015-02-22 14:08

Zadne spolecenske zrizeni neni dokonale.  Dokonalost je utopii.  Kapitalismus ale funguje ve svete podstatne dele (i se svymi chybami), nez pokusy vybudovat spravedlivou socialistickou spolecnost.  To se proste nejak nedari, takze opet se vratime k tomu, co je generacemi proverene.


Nepřihlášený uživatel

#39712 Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání

2015-02-22 14:14

#39668: - Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání pří 

 S duševními mrzáky nelze diskutovat.

Opakuji, tu Vaši petici-nepetici si strčte do rekta!!!

Ve svobodných demokratických volbách se rozhodlo, kdo bude president. Ani pobočka CIA na Malé straně, ani manevry Svobodné evropy a Hlasu ameriky, včetně filiálek v ČT, ČR, Tv Nova, Prima a Barandov vám prosazení dementního monarchy nepomohly.

Změna voleb, kdy by se hlasy voličů měřily podle nakradeného majetku, to by byla jiná písnička...

Pan Bakala by měl při volbách ne jeden, ale milion hlasů a pan řidicí z Čeradic jenom jeden.

To by pak byly ty pravé volby, demokratické a spravedlivé...

Co Vy na to, demokraté z leknutí??? 


Nepřihlášený uživatel

#39713 Re: Re: Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!!

2015-02-22 14:19

#39710: - Re: Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!! 

 Až Vám někdo z vašeho okolí "zprivatizuje" Vašeho otřískaného Trabanta a prodá sousedovi za tři panáky čůča, tak se Vám to líbit nebude a vezmete si ho po právu zpět.

A zrovna tak "zprivatizoval" Ukrajinec Chruščov Rusku Krym a oni si ho právem vzali zpět.

Vy to dobře víte!!! 


Nepřihlášený uživatel

#39714 Re: Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od nap

2015-02-22 14:25

#39712: - Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání 

Aaa, chory mozku.  Opet Te postihla paranoia ?  Opet jde o celosvetove spiknuti proti nasemu "uzasnemu" prezidentovi ?  Opet vyhazuji USA penize na to, aby podplatily kde koho a odstranily jednoho saska, ktery jim lezi tak akorat u prdele ?  Kdyby sam sebe neztrapnoval, tak ani nevi, kdo Zeman je.


Nepřihlášený uživatel

#39715 Re: Re: Re: Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!!

2015-02-22 14:31

#39713: - Re: Re: Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!! 

 Co to je za strašnou lhoupost? Ruská federace je nástupnickým státem CCCP, sama se k tomu zavázala a tedy má v právním řádu, dokonce naprosto přesně zakreslené a zaměřené hranice Ukrajiny včetně Krymu. Rozhodli o tom komunisti v CCCP, nic nebránilo Ruské federaci před 25 lety říci, že chtějí revizi těchto zákonů či že nejsou nástupnickou zemí CCCP. 

Putin dokonce porušil ukradením Krymu vlastní zákony a to nemluvě o těch mezinárodních. 

Nerozumíte si, v tom je potíž vás komunistů. 


Nepřihlášený uživatel

#39716 Re: Re: Re: Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!!

2015-02-22 14:34

#39713: - Re: Re: Re: Nic se sundavat nebude, tak je to v poradku!!! 

 Vy komunisti jste přímo přeborníci ve zlodějinách. Ukradli jste této zemi, občanům vše movité a mnohdy i nemovité,  navíc jste ještě ukradli i jen tak banální svobodu občanům jako je svobodné cestování či čtení libovolných knih. 

Že zrovna vy, vykřikujete, že někdo něco "zprivatizoval", když jste si do Ústavy dali vůdčí úlohu KSČ. 

Je neuvěřitelné, že si vy komunisté vždy zvolíte za předsedy stran ty nejodpornější zločince, celý demokratický svět vám to sděluje, ale vy na to vždy přijdete, až když jsou mrtví - Lenin, Stalin, Chruščov, Jelci, Andropov, Brežněv - všichnni jsou dnes pro vás komunsity zločinci. 


Nepřihlášený uživatel

#39717 Odkud by také pro ruští teroristé stále brali zbraně, než z Ruska? To je zpráva naprosto uvěřitelná

2015-02-22 14:38

Na východ Ukrajiny stále proudí ruské zbraně, varuje Pentagon

Pro ruská pakáž na Ukrajině vykrádala sklady zbraní obsazovala budovy státu (policie, kasárna, administrativní budovy). Rok vraždí na východě Ukrajiny a přitom mají stále dostatek zbraní a střeliva. Kde by se tam vlastně tyto zbraně a střelivo bralo když ne z Ruska? 


Nepřihlášený uživatel

#39718 Re: Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od nap

2015-02-22 14:44

#39712: - Re: Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání 

 Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky:

Lhaním o oponentech - zákon explicitně zakazuje

Lhaním obecně - zákon stanoví, že kandidát má mluvit pravdu především o svých oponentech. Miloš Zeman lhal o všem od své rodiny, zdravotního stavu, týmu, financování, délce kampaně, působení v roli premiéra, privatizacích, prakticky o všem. Je spíše velmi problematické dohldat, kdy Zeman vlastně vůbec mluvil pravdu. 

Zákon dále stanoví, že se kampaň může spustit až po založení Volebního účtu, ani to Zeman nedodržel, stejně jako je stanovena maximální délka kampaně právě založením Volebního účtu a také maximální objem prostředků, které mohou být používány jen z volebního účtu. 

Tedy to co tu předvedl Zeman byla odporná minupalace s volebním zákonem. Nic demokratického na takovém jednání opravdu není. 

 


Nepřihlášený uživatel

#39719 Re:

2015-02-22 14:49

#39711: -  

 Kapitalismu - respekt k soukromému vlastnictví v kombinaci s demokracií je totiž systém, který má v sobě zabudovánu sebekontrolu. Rozvíjí se s tím, jak přichází nové způsoby vlastnictví, nové technologie na zneužívání svobody, na vydělávání peněz, na potlačování svobod atd. 

To je demokracie, kdy občané se o veřejný prostor starají. V diktatuře proletariátu tento prostor okupuje zločinecká banda - komunisté, proto je to systém, který zákonitě musí zkrachovat, neboť zločinnost komunistických stran v kombinaci s nerespektem k soukromému vlastnictví vede ke degeneraci společnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#39720 Nepochybuji, že bezpečnostní služby disponují .....

2015-02-22 14:52

....věrohodnými informacemi, že se na této věci podílí Hrad..

 

Přes Česko protékají stamilióny do daňových rájů

Přes zahraniční firmy působící v České republice protékají stamilióny z Ruska na Kypr nebo do Hongkongu. Stojí to ve zprávě Finančního a analytického útvaru ministerstva financí (FAU). Jeho ředitel Libor Kazda také upozornil, že narůstá počet případů, kdy se výnosy z trestné činnosti investují do bitcoinů.


Nepřihlášený uživatel

#39721 Re: Re:

2015-02-22 14:55

#39719: - Re:  

 Mimochodem proto je ANO banda komunistických StBáků, neboť to byli oni, kdo si na plakáty dali "My to zařídíme" "My se o to postaráme" "My to ohlídáme", tam kde si veřejný prostor nehlídají občané tam kde nejsou občané ve větší míře (desítky tisíc minimálně) členy politických stran, tam logicky dochází k degeneraci demokracie a země se tím vystavuje tlaku od zločinckých režimů jako je režim KGBáka Putina v Rusku. 


Nepřihlášený uživatel

#39722 Tohle je bohužel uvěřitelné video

2015-02-22 15:01


Nepřihlášený uživatel

#39723 Co dovede Ruská propaganda

2015-02-22 15:07

Aktuálně: Trapas ruské propagandy. "Zabitá" sestra je živá pornohvězda

Proč je vlastně uvěřitelné? Protože je snadno ověřitelné, pornohvězda se sama poznala a jasně řekla, že žádnou zabitou sestrou není. 

 


Nepřihlášený uživatel

#39724 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-02-22 15:08


Nepřihlášený uživatel

#39725 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-02-22 15:12

....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana.