MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#38801 Re:

2015-02-17 05:29

#38722: -  

 Shlédněte video AKTUALNE.cz s 1.místopředsedkyní sněmovny (Hnutí ANO) ze včerejška. Tamtéž si přečtěte komentář k platům poradců ministrů.


Nepřihlášený uživatel

#38802 Re: Jsem hrdy na to ze jsem nevolil Zemana.

2015-02-17 05:47

#38788: - Jsem hrdy na to ze jsem nevolil Zemana. 

 Nemám rád prezidenta Zemana. Avšak chci upozornit že "Dejdy" tedy DADY není v angl. nic. Stejně jako "PASSY".

Proto navrhuji "SUGAR DADDY".


Nepřihlášený uživatel

#38803 Re:

2015-02-17 05:51

#38790: -  

 Máš nějaké odkazy na "Trilaterální komisi Bilderberg"?. Rád bych si o tom něco přečetl. Prosím o odkazy na vzaby s USA, EU, NATO, bankéři z WALLSTREET.

Děkuji a přeji hezký den. 


Nepřihlášený uživatel

#38804 Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí vliv

2015-02-17 08:54

Senátor a předseda Strany práv občanů Jan Veleba v exkluzivním rozhovoru pro EUserver.cz komentuje několikaměsíční mediální a politickou kampaň proti prezidentu republiky. Velmi otevřeně hovoří o Karlu Schwarzenbergovi, České televizi i o samotném prezidentovi Miloši Zemanovi. Veleba také reaguje na otázku, zda skutečně mohou za organizováním antizemanovské kampaně stát Američané, jak nás varoval Insitut Rona Paula, amerického kongresmana.

 

Pane senátore, poslední zhruba dva měsíce jsou v naší zemi spojené s útoky na prezidenta republiky ze strany některých médií, části politického spektra a tzv. pražské kavárny či jinak řečeno pravdoláskařů. Čím si to celé vysvětlujete?

 

To načasování není náhodné. Odpůrci prezidenta k tomu využili 25. výročí sametové revoluce. V té době bylo snadnější zorganizovat zejména mladé proti prezidentovi, byl větší prostor v médiích, větší vnímání jinak nezajímavé České republiky ze zahraničí. Takto to hodnotím co do rámce organizovaných útoků.

 

Pokud se týká jejich důvodů, pak jich vidím několik. První je ten, že poražení z prezidentské volby kolem knížete, tedy pravdoláskaři, se nikdy s vítězstvím Miloše Zemana nesmířili. Další důvod vidím v odstřihnutí „pražské kavárny“ od vlivu na Hrad. A konečně ten třetí, podle mne asi hlavní je prezidentova výrazná podpora českých národních zájmů. Miloš Zeman je ten, který tyto zájmy vlastně poprvé od revoluce pojmenoval a aktivně pro jejich naplnění koná a otevírá hospodářský prostor směrem na východ (západ je samozřejmě obsazený). A přesně toto vadí nadnárodnímu kapitálu a západním politikům, protože jim kříží jejich ekonomickou a politickou strategii. Zkrátka Miloš Zeman, mimořádně silná osobnost, se nehodí do karet.

 

Často se objevují názory, že se příznivci Karla Schwarzenberga ještě nesmířili s prohrou svého vzoru v prezidentských volbách. Nicméně podobné skupiny společnosti často útočily i na tehdejšího prezidenta Klause. Co za tím vším je? A proč podle vás dostávají takový prostor v médiích, když není vůbec jasné, zda s nimi souhlasí i většina národa?

 

Nesmířili, to už jsem uvedl. Ano, na Klause také útočily obdobné skupiny, protože Klaus se nehodil do karet svým výrazným euroskepticismem. Ty útoky ale byly ve srovnání se současným stavem velmi mírné, protože Klaus, na rozdíl od Zemana, zůstával v podstatě u verbálních prohlášení, teoretických ministudií a podobně. Navíc ty nejostřejší výroky za něj říkal někdo jiný, většinou Hájek. Kdežto Miloš Zeman je jiný kalibr. Nejenom mluví a sám, ale i koná. Pokud se týká prostoru v médiích, tak asi jsou ovládána politickými uskupeními, v jejichž pozadí jsou už vzpomenutí pravdoláskaři a jejich podpůrci (např. Bakala) a novým hegemonem české politické scény, to je Andrejem Babišem. Klíčovou negativní roli však hraje „veřejnoprávní televize“. Sám jsem poznal na vlastní kůži, co dovede a uvedu stručně konkrétní příklad. V nedělním pořadu „168 hodin“ uvedla šot z mého vystoupení na demonstraci na podporu prezidenta 17. listopadu na Klárově. Zde jsem ve svém projevu citoval větu místopředsedy sněmovny Petra Gazdíka, která zněla: „prezidenta Zemana volila méně kulturní část národa“. Tuto větu televize uvedla bez předchozí věty, upozorňující, že jde o citaci. Po ní psycholožka ve studiu tuto větu, kterou jsem pro diváka pronesl vlastně já, rozebrala a došla k závěru, že mám slovník normalizátora z dob totality atd. Tak takto pracuje, takovéto metody používá tzv. veřejnoprávní televize!

 

Pokud jde o média, samostatnou kapitolou je Česká televize, respektive její redakce zpravodajství. Vy se tím už nějakou dobu zabýváte. Jak je podle vás možné, že veřejnoprávní televize informuje takto nevyváženě a dokonce cenzuruje prezidenta? ČT přece není v rukou žádné soukromé firmy, která by skrze ni prosazovala své zájmy...

 

Už jsem to částečně vysvětlil a k tomu ještě dodávám, že neplní svoji roli kontrolní orgán Rada pro televizní vysílání. Neplní ji proto, že není nestranná, je zvolená Parlamentem v určité době s určitým politickým zabarvením. A sice takovým, které není prezidentovi republiky nakloněno.

 

S prezidentem Milošem Zemanem se poměrně často vidíte. Bavíte se s ním někdy o tom, co si o těchto protestech myslí? A co na prezidentovi za poslední dobu nejvíce oceňujete?

 

S prezidentem se setkávám, ale o tomto problému jsme se zatím nebavili. Trošku ho ale znám a myslím si, že tažení proti němu včetně ubohé demonstrace na Albertově, kde jsme se světu opravdu předvedli, nemá na jeho konání vliv. Já sám si na prezidentovi cením obrovský politický nadhled a systematické významné kroky na podporu české ekonomiky. Průlomová byla například cesta do Číny. Je třeba vědět, že mnozí státníci čekají na přijetí, jakého se dostalo Miloši Zemanovi v Pekingu roky. Jak se média a politici prezidentovi za tento počin odměnili, to každý víme. Doslova ubohý mně připadal už zmíněný pan Gazdík, který má velký problém s tím, že prezident předal Číňanům krtečka, jako jeden ze symbolů české kultury pro děti. Prý mu to velmi vadí, protože prý krtek, když se něco šustne, tak se zahrabe pod zem a uteče! Pozor, člověk tohoto „formátu“ je místopředsedou Dolní komory Parlamentu…

 

Poměrně nedávno se objevil článek z pera Institutu Rona Paula, což je dlouholetý americký kongresman, který kritizuje časté počínání vlády USA. V tom článku zaznělo varování, že se Spojené státy skrze tzv. Národní nadaci pro demokracii snaží svrhnout českou hlavu státu nebo minimálně různými formami podporují protestní hnutí. Myslíte, že na tom něco může být?

 

Myslím si, že to tak může být. Že to je podporované zvenčí, tak tomu jasně napovídaly dvojjazyčné transparenty. To se stalo v naší novodobé historii teprve podruhé. Poprvé to bylo 21. srpna 1968 při protestech proti okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy. Tam tehdy byly mimo českých také nápisy v ruštině, aby si ruští vojáci mohli v azbuce přečíst, že je tady nechceme. Letos 17. listopadu v Praze to bylo mimo češtiny v angličtině proto, aby tomu rozuměli čtenáři zahraničních vybraných médií.


Nepřihlášený uživatel

#38805 Re: Re: Re:

2015-02-17 09:19

#38799: - Re: Re:  

 Děkuji za potvrzení teorie o voličích toho na hradě.


Nepřihlášený uživatel

#38806 Re: Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí

2015-02-17 09:26

#38804: - Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí vliv 

 Tradiční lži a demagogické žvásty soudruha Veleby, chová se stále jako nomenklaturní kádr. Je to holt rudý dobytek


Nepřihlášený uživatel

#38807 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-17 09:34

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi..


Nepřihlášený uživatel

#38808 Re: Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí

2015-02-17 09:40

#38804: - Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí vliv 

 Veleba, tedy Krkovička z večerníčků O dědovi Lebedovi, je naprostý pitomec, pokud se odkazauje na něco tak naprosto imaginárního jako Ron Paul Institute. Během pěti minut se dá zjistit, že nic takového vlastně realáně neecistuje. Už jen zobrazení sídla "institutu" vede na to, že v plechové boudě taková "ctihodná" více jak 20 let existující instituce asi sídlit nemůže, navíc někde v nějakém hájí pro převozné domy. 

Také je dobré říci, že ti kdo mají údajně tuto instituci podporovat o ní nic nevěděí, včetně kongresmanů, kteří tam jsou uvedeni, nikdo z nich o ní v životopise nic nemá. 

Vlastní web je nejspíš práce ruského švába Erica Besta. 


Nepřihlášený uživatel

#38809 Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev....

2015-02-17 09:45

#38807: - Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev..... 

 Proč musíme mít poslední 2 prezidenty, kteří se divně ksichtí, různě ( jak magoři ) se pří mluvě kroutí, jeden se tlemí , jako blázen, druhý vyvrací oči nahoru, že nemá při rozhovoru oční kontakt s danou osobou, nýbrž s lustrem v místnosti ?? Proč proboha toto musíme mít, proč ??? Nehledě na charaktery obou dvou.......


Nepřihlášený uživatel

#38810 Re: Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí

2015-02-17 09:49

#38804: - Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí vliv 

 Soudruh Veleba normalizační hovado a dobytek by měl někde zalézt a už se neukazovat. Kde bere tu drzost ??


Nepřihlášený uživatel

#38811 Re: Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí

2015-02-17 09:54


Nepřihlášený uživatel

#38812 Re: Re: Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrác

2015-02-17 09:55

#38810: - Re: Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí  

 Veleba je idiot, daleko podstatnější ale je, že používá "informace" lži z proruského webu Ron Paul Institute, což je čiro čirá fabulace, neb nic takového ve skutečnosti vlastně neexistuje, ale existuje jen a jen web, který šíří pruruskou propagandu v angličtině. Co je ovšem velmi podivné, že se v ČR na něj začínají odkazovat "politici", přestože je možné během pěti minut zjistit, že je to čirá fabulace. 


Nepřihlášený uživatel

#38813 Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev

2015-02-17 09:56

#38809: - Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.... 

Z mého pohledu je podstata v tom, že tu bylo jen v ČR 1,2 mil. komunistů, 500 000 donašečů StB a neznámý počet KGBáků, který se ovšem evidentně také počítá na desítky tisíc. 

Tito lidé logicky demokraty nikdy nebudou. 


Nepřihlášený uživatel

#38814 Re: Re:

2015-02-17 10:00

#38801: - Re:  

 Ta je bohužel opravdu děsově hloupá a přesně proto z ní Babiš udělal místopředsedkyni Sněmovny. Je to jeden z způsobů relavitizace hodnot a pozic. Obdonně jako Miloš Zeman ničí pozici prezidenta, stejně tak Babiš ničí úroveň pozic ministrů a místopředsedy Sněmovny. 


Nepřihlášený uživatel

#38815

2015-02-17 10:10

#38804: - Za kampaní proti prezidentovi skutečně mohou být Američané,pravdoláskaři díky Zemanovi ztrácejí vliv 

 Vážte si příspěvku soudruha VELEBY. Ta hovada a sprosté svině, které tady přispívají nám nestojí za řeč a odpověď.

Komunista Veleba je jiný kalibr. Važme si ho. Víme co je zač. S jeho názory se dá diskutovat. Jenže on se tady do diskuze nepřihládí. Leda by byl ASENAD a spol.

Soudruh VELEBA se podobá dobytku a je ozdobou senátu pod taktovkou vůdce senátu.


Nepřihlášený uživatel

#38816

2015-02-17 10:10

 Speciální útvar na ochranu prezidenta republiky nemá v současné době dost členů. Situaci dokonce musel řešit policejní prezident Tomáš Tuhý. Na jeho pokyn přijde k útvaru 24 policistů z krajů.

Hledá se ochranka pro  Ožralu!


Nepřihlášený uživatel

#38817

2015-02-17 10:31

#38813: - Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev 

 Spolupracovníci KGB se neodhadují v desítkách tisíc, ale jen kolem 6.000 (ČSSR).

To pro úplnost. Jinak nezapomeňte na ty svině, které se nazývaly DOMOVNÍ DŮVĚRNÍCI a členové ULIČNÍCH VÝBORŮ KSČ. Nejsou nikde evidováni, ale podíleli se na těch největších zvěrstvech. To byla ta úderná pěst "dělnické třídy". Oni rozhodovali o tom, zda naše dítě půjde na střední školu s maturitou nebo na vysokou školu nebo o tom, zda dostanete pasport nebo výjezdní doložku. Oni dávali zničující posudky. Byli první na řadě, kdo byli dotázáni, jak se chováte v místě bydliště. Zda chodíte na brigády a vyvěšujete praporky. To byli ti soudruzi, kteří vám bezostyšně vlezli až do bytu. Nemuseli jste zrovna podepsat Chartu 77, stačilo, že jste soudruha/soudružku zapoměli pozdravit. A důsledky byly naprosto stejné. Zničující.

Když umřou pamětníci, ani pes po těch hovadech neštěkne. Budou čistí jako lilie a při tom zaslouží to největší opovržení.

ONV

#38818

2015-02-17 10:31

Na prezidenta nejvíc nadává pravicová a kavárnická pakáž, která si o sobě dlouho myslela, že je elita národa, a že může všechno!! Konečně máme prezidenta, který jim shodil jejich nabubřelé ego! Proto tady tak kříčí!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-17 10:57



Nepřihlášený uživatel

#38820 Patrim mezi Re:

2015-02-17 10:57

#38818: ONV -  

 Patrim mezi pravicovou a kavarenskou pakaz a jsem na to hrda.  Nikdy jsem si o sobe nemyslela, ze patrim mezi elitu naroda.  Jsem uz starsi osoba a hodne pamatuji. Za totace si kazdy komunista, prislusnik STB a udavac myslel, ze je elitou naroda. A davali nam to pekne "vyzrat".

Vybrat přezdívku

#38821 Předmět

2015-02-17 10:58

 jste všichni komunistické a KGBácké kundy-.--

ONV

#38822 Re:

2015-02-17 10:58

#38818: ONV -  

 Kdo tady křičí a vulgárně jste vy, zastánci ZEMANA.


Nepřihlášený uživatel

#38823 Největším dobytek - chováním, vyjadřováním jsou voliči Ožralce I. Namazaného.

2015-02-17 11:01

Největším dobytek - chováním, vyjadřováním jsou voliči Ožralce.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ONV

#38824 Re: Re:

2015-02-17 11:09

#38822: ONV - Re:  

 Přestaň se za mě vydávat a to okamžitě!!!!


Nepřihlášený uživatel

#38825

2015-02-17 11:16

Čtěte AKTUALNE.cz. Diskuzi se Sabinou Slonkovou. Stojí to za to. (osobně mě udivilo, že šla k Babišovi do MF dělat šefredaktorku, ale poslouchal jsem s ní rozhovor, ve kterém řekla, že když bude na ni nějaký nátlak, tak odejde. Ale, že nevěří, že by k něčemu takovému došlo. K její cti: Odešla po 6 měsících a mlčela o tom proč. Teprve DNES PROMLUVILA).

Kdo neviděl, ať se podívá na Reportéry.cz a dvě největší firmy těžby dřeva v ČR.

Jedna je Babišova a druhá Junkova (privatizátor Chemapolu a agent StB).