MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#37251 Re: Zeman znesvěcuje nejen pražský hrad

2015-02-05 06:11

#37250: - Zeman znesvěcuje nejen pražský hrad 

 Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#37252 Zeman je skutečně ostudou svých voličů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-02-05 06:11

 Zeman je skutečně ostudou svých voličů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#37253 Je potřeba diskutovat nad selháním elit při nástupu komunistů.....

2015-02-05 06:13

-....a bohužel začíná být čím dál více zřejmé, že je nutné diskutovat i o selhávání elit vůči oplzlosti Miloše Zemana a jaké důsledky toto selhání a tedy setrvání Zemana v ústavní pozici bude mít pro budoucnost. Bohužel diskuse nad selháním elit při nástupu Zemana na Hrad není nic jiného, než diskusí nad selháním elit při nástupu komunistů a to je děsivé. 

 

 

ZÍDEK: Miloš Zeman, superlhář... a jeho Ovčáček na špinavou práci


Nepřihlášený uživatel

#37254 Signatáři této petice čekají co bude dál..(situace se dále radikálně zhoršila od napsání příspěvku)

2015-02-05 06:16

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....


Nepřihlášený uživatel

#37255 Je strašnou ostudou této země......

2015-02-05 06:22

Je strašnou ostudou této země,  že má v čele takovou kreaturu,

člověka, který má  sbírku nejhorších lidských vlastností.

A úplně nejhroznější je,, že se ještě sem tam, najdou jedinci,  kteří  v něm vidí svůj idol.

Káča

#37256 Re:

2015-02-05 06:37

#37218: -  

 Možná,že jsem Vám teď naletěla.Ale jakožto "věčná hledačka toho dobrého",jsem i "velká důvěřivka".. Ivano,smekám před Vámi a děkuji za Váš příspěvek,jímž jste rozšířila řady antizemanovců na tomto diskuzním fóru.Přeji krásný den,Káča.


Nepřihlášený uživatel

#37257 Re: Je strašnou ostudou této země......

2015-02-05 06:46

#37255: - Je strašnou ostudou této země...... 

 Bohužel to zdaleka nejsou jedinci. Podce CVVM má Zeman po jeho vánočním běsnění 44 % lidí, kteří mu věří co říká, to je číslo děsivé. Příčinou tohoto čísla je bohužel velmi aktivní ruská propaganda na názorovém servru (z mého pohledu komunisticko-nacistickém) Parlamentní listy. 

Bohužel mnoho i jinak normálně myslících občanů se nyní tváří, že komunisté jsou přijatelnou alternativou. Před 25 lety pro tytéž byl bolševik to nejhorší, bylo jim jasné, že ideologie je zvrácená, po 25 letech a masivní masáže různými "názorovými" servery a v posledních letech především Parlamentními listy se tváří, že za vše ve světě mohou Spojené státy.  Je nutné jasně řící, že ruská propaganda v parlamentích listech je učínná, přestože pro jen trochu vzdělaného jedince je naprosto zřejmé, že se jedná o propagandu a lži. Je to ale věc bohužel velmi velmi vážná a je to bohužel to, co dopravilo Zemana na Hrad. 

Přímo proti jeho propagandě selhaly elity. Demokracie není proti jednání Zemana bezbranná, ale bohužel došlo k tomu, že nebyly podány žaloby ke správnímu soudu okamžitě, když bylo jasné, že Zeman vede kampaň naprosto mimo zákon o volbě prezidenta republiky. Stejně tak nebyly podány žaloby v situaci, kdy použil neonacistický zdroj informací tedy Parlamentní listy, které lež "převzaly" od neonacistikého "názorového serveru" zvedavec.org. 

Je skutečně bohužel nutné se bavit nad selháním elit v situaci masivního porušování Zákona o volbě prezidenta republiky Zemanem a je nutné toto selhání napravit. 

Káča

#37258 Re: Zeman je skutečně ostudou svých voličů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-02-05 07:04

#37252: - Zeman je skutečně ostudou svých voličů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 A Vy jste Zemanův volič? .. Pokud ano,ale dokázal jste přiznat svůj omyl a nyní se za Zemana stydíte,tak máte můj hluboký obdiv. Káča

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-05 07:05



Nepřihlášený uživatel

#37260 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-02-05 07:10

....okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko


Nepřihlášený uživatel

#37261 Vítej nový zlatý standarde ruských bonů :-) 69 ruských bonů za dolar, to tu dlouho nebylo :-)

2015-02-05 07:13


Nepřihlášený uživatel

#37262 Re: Re: Zeman je skutečně ostudou svých voličů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-02-05 07:13

#37258: Káča - Re: Zeman je skutečně ostudou svých voličů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Zdravím Vás Kačenko, neee jsem extra silný antizemanovec.

Přeji krásný den Vám i celé Lumpenkavárně, ke které se hrdě hlásím !


Nepřihlášený uživatel

#37263 Re: Vítej nový zlatý standarde ruských bonů :-) 69 ruských bonů za dolar, to tu dlouho nebylo :-)

2015-02-05 07:18

#37261: - Vítej nový zlatý standarde ruských bonů :-) 69 ruských bonů za dolar, to tu dlouho nebylo :-) 

 Rusko a ruská "měna" tedy post bolševické bony, které dokonce ani Rusové sami neberou vážně, jsou dokladem, že hodnotu měny určují občané nikoliv výše zlatých rezerv, zásoby ropy, plynu či nerostné bohatství, ale to jak funguje stát a jací občané jej tvoří.  

Rusko je bohužel z obrovské části tvořeno lenochy, kteří jsou ovšem připraveni kdykoli zabíjet a nejsou schopni pochopit, že volí zločince, případně jejich společnost není schopna do politiky vygenerovat nikoho jiného než zločince. 

Celý svět  věděl, že Lenin je zločinec, stejně tak Stalin, Chruščov, Brežněv, Putin. Rusové na to vždy přijdou až po jeho smrti, divná země to Rusko a ještě divnější lidé. 


Nepřihlášený uživatel

#37264 Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-02-05 07:24

#37260: - Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože.... 

 Volby v roce 2010 měly klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat, ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k okupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizování obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národností velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peněz ruské bony s padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#37265 O Kosovu a Krymu

2015-02-05 07:27

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#37266 O totalitách a kdo války provokuje.....

2015-02-05 07:28

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kteří rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#37267 O demokracii....

2015-02-05 07:29

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková demokracie není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#37268 Celá ta šaškárna co Hrad uspořádal, bohužel nebyla soft ruská propaganda, to byl hard core....

2015-02-05 07:49

....v tom nejhorším slova smyslu a dokládá to bohužel i to, že pan Leo Pavlát musel velmi krotit to, co ve skutečnosti říci chtěl. 

Leo Pavlát: Z pražských akcí cítím soft ruskou propagandu

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-05 08:15



Nepřihlášený uživatel

#37270 Re: Re:

2015-02-05 08:18

#37256: Káča - Re:  

 Kacenko, opet reagujeme na stejny prispevek.  Uz se nedivim zemandrtalcum, ze nas pokladaji za jednu osobu.  Pa.


Nepřihlášený uživatel

#37271 Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-02-05 08:23

#37260: - Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože.... 

 V Čechách je možné zaslechnout, že "Putin má nárok na Krym, protože byl vždy ruský". Obdobně mluvil nakonec i superdebil Miloš Zeman. Je to přitom stejně absurdní, jako kdyby prohlašovali, že Lenin má (měl) nárok na CCCP.  Kam se vlastně vytratilo ono povědomí o tom, že komunistická ideologie je zločinná? Putin snad už není KGBákem, není snad komunistou, nejedná komunisticky? 


Nepřihlášený uživatel

#37272 Mrazivá podobnost

2015-02-05 09:11

Jinými slovy Miloš Zeman  si nevidí do úst, plete se do věcí, o kterých neví zhola nic. Opravdu v mnohém začíná připomínat severokorejského vůdce a to je strašné !!!

Oba jsou přesvědčeni, že vždy mají pravdu, bez ohledu na to, co se děje kolem nich, vedle nich, či za nimi. U obou mužů toto přesvědčení extrémně zesílilo s tím, jak se dostali do nejvyšších funkcí ve svých zemích. Že pro některá jejich tvrzení neexistují žádné důkazy? To je jim úplně jedno. Důležité je něco říct, ať je to cokoli. Představa Kima i Zemana, že právě kolem nich se točí svět, je zdá se u obou neodbytná.

Oba dnes chodí s hůlkou a není úplně vyloučeno, že mají podobné zdravotní problémy. V tomto směru jim přejeme uzdravení. Zásadní rozdíl je pouze v tom, že některé Zemanovy problémy se objevily například poté, co mu údajně pes v noci sroloval koberec, on zakopl a narazil prudce do skříně (oficiální verze Hradu). Verze vlády v Pchjongjangu není žádná, protože o zdravotním stavu Kima se žertovat a spekulovat nesmí, za to je kulka či provaz.

Další podobnost je v tom, že Kim se po 40 dnech, kdy ho postrádal celý svět (všude se dokonce spekulovalo, že vůdce KLDR byl pučem odstraněn, což se Miloši Zemanovi rozhodně stát nemůže, protože naše armáda nemůže žádný puč uskutečnit, neboť trpí podle NATO akutním nedostatkem peněz a nemá moc vojáků), objevil a na jeho stolku mu ležela nezbytná krabička cigaret. Bez toho český prezident také nedá ani ránu.  

Oba mají i zjevnou zálibu v alkoholu a u obou z toho plynou zdravotní problémy. Jenže když „řídíte“ svět, co vás může zastavit?

Káča

#37273 Re: Re: Re: Zeman je skutečně ostudou svých voličů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-02-05 09:17

#37262: - Re: Re: Zeman je skutečně ostudou svých voličů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Jé,tak to jsem Váš příspěvek špatně pochopila.. Každopádně vidím,že jsme stejná "lidská rasa".


Nepřihlášený uživatel

#37274

2015-02-05 09:18

Senát se bude muset zabývat peticí proti Zemanovi. Jsem zvědavý, jak se stím senátoři vypořádají. Vysílání v TV běží obvykle od 01:00 hod. na ČT 24. Doufám, že to nepromeškám. Na toto představení nemá žádný autor ani režizér. Lepší program v našem vysílání TV dlouho nebude. Tam poznáte je. Alespoń ty, co budou hovořit, ale také ty. co budou mlčet. Jsem si jist, že z toho nemají radost. Už dávno měli o Zemanovi jednat bez nějaké petice. Tím dokazují, že jsou k ničemu. Teď se budou muset vyjádřit a hlasovat. Opravdu jim to moc a moc přeji.

Také mohou jednání o petici odkládat. Pokud nebude většina pro zařazení na pořad jednání.

Vážení petenti, pište svým senátorům. Petice je postavila před hotovou věc. Měli by se vyjádřit nebo mlčet. Každopádně budou muset hlasovat nebo se hodit marod.

Káča

#37275 Re:

2015-02-05 09:19

#37269: -  

 Palec nahoru!