MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#35326 Re: Ten tu svoji tlamu nezastavi.

2015-01-27 13:47

#35319: Neutece tyden aby ten vul neplacl nejakou hovadinu. - Ten tu svoji tlamu nezastavi. 

 Ano, Jakunin je ten parchant co té Zemanově bandě platil dovolenou na Rhodosu. 

Zeman je skutečně zlinec, jedna věc je, když za někým jede, ale druhá věc je zvát takové zločince do země, kde jen prezidentem, tedy do země, kde žije s dalšími deseti mil. obyvateli a pochybuji velmi, že by pro takové pozvání našel podporu dokonce i jen u 15 % voličů, přestože je naprosto jasné, že komunisté by hlasovali pro. 


Nepřihlášený uživatel

#35327 Re: Re: Ten tu svoji tlamu nezastavi.

2015-01-27 13:48

#35326: - Re: Ten tu svoji tlamu nezastavi. 

 Proto jsou také mimochodem komunisté zločineckou bandou poškozující zájmy této země a jednající v rozporu s Ústavou, neboť takové pozvání těžce poškodilo zájmy ČR a především komprimituje demokraty, kteří byli nuceni s takovou zločineckou kreaturou sdílet prostor. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-27 13:48



Nepřihlášený uživatel

#35329 Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 13:54

#35328: - Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

 Važte slova blbe. Miloš Zeman se na průzkumy odkazoval v situaci, kdy naprosto proti Ústavě ničil Sněmovnu v době vládní krize. 

Je také až vzácná shoda mezi agenturami, co se týče výsledků důvěry v Zemana, neboť je to dáno tím, co zkoumají. Zkoumají ve skutečnosti jedinou věc, jestli mluví pravdu, to je smyslem důvěry v prezidenta. 

Tedy nejdřív se dohodněte mezi sebou s komunistickým náckem Milošem Zemanem, jestli důvěřujete průzkumům či nikoliv, ale selektivně, když není důvěra ve Sněmovnu tak jí zniči a když není důvěra v komunistického nácka Miloše Zemana tak říci, že je průzkum nedůvěryhodný to dohromady opravdu moc nejde. 


Nepřihlášený uživatel

#35330 Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 13:55

#35314: - Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

 Hlavne, ze mas duveru v tu svoji agenturu. Ty jsi jejich zamestnanec ?  Ostatni agentury manipuluji s vysledky, jen vyjadreni teto je  "kristalove ciste" ?  S kristalove cistym tvrzenim uz mame svoje zkusenosti.


Nepřihlášený uživatel

#35331 To je jednoznačné, že ten alkoholový dement se opět chtěl "zviditelnit" a to se mu povedlo dokonale.

2015-01-27 13:59

na konferenci byla bez pochyby celá řada lidí, které komprimotoval tím, že přivezl Jakunina. To je zviditelnění, které se v mnoha státech bude bezpochyby probírat, jak je taková věc uprostřed Evropy v roce 2015 možná. 


Zeman se chtěl zviditelnit, útok není reálný, míní odborníci


Nepřihlášený uživatel

#35332 Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 14:01

#35330: - Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

Připadá vám něco nepochopitelného na tomto příspěvku, že sem pořád dáváte ty vaše naprosté nesmysly sekretariátní pisálku komunistickou nacistické zrůdy Milloše Zemana?  

Važte slova blbe. Miloš Zeman se na průzkumy odkazoval v situaci, kdy naprosto proti Ústavě ničil Sněmovnu v době vládní krize. 

Je také až vzácná shoda mezi agenturami, co se týče výsledků důvěry v Zemana, neboť je to dáno tím, co zkoumají. Zkoumají ve skutečnosti jedinou věc, jestli mluví pravdu, to je smyslem důvěry v prezidenta. 

Tedy nejdřív se dohodněte mezi sebou s komunistickým náckem Milošem Zemanem, jestli důvěřujete průzkumům či nikoliv, ale selektivně, když není důvěra ve Sněmovnu tak jí zniči a když není důvěra v komunistického nácka Miloše Zemana tak říci, že je průzkum nedůvěryhodný to dohromady opravdu moc nejde. 


Nepřihlášený uživatel

#35333 Je potřeba vyjít do ulic, toto opravdu není možné Zemanovi tolerovat.....

2015-01-27 14:03

PRAHA - Vladimír Jakunin, šéf ruských železnic a muž s cejchem blízkého přítele Vladimira Putina, se objevil na mezinárodní konference Let my people live i během jejího druhého dne. Tentokrát však hovořil se Zemanovými nejbližšími spolupracovníky Vratislavem Mynářem a Hynkem Kmoníčkem. Nakonec se s ním za zavřenými dveřmi sešel i Zeman.

 


Nepřihlášený uživatel

#35334 Re: Je potřeba vyjít do ulic, toto opravdu není možné Zemanovi tolerovat.....

2015-01-27 14:06

#35333: - Je potřeba vyjít do ulic, toto opravdu není možné Zemanovi tolerovat..... 

 Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#35335 Re: Re: Je potřeba vyjít do ulic, toto opravdu není možné Zemanovi tolerovat.....

2015-01-27 14:10

#35334: - Re: Je potřeba vyjít do ulic, toto opravdu není možné Zemanovi tolerovat..... 

  1.2. 2015 neděle na Hradčanském náměstí s programem:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v ní - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana v této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností"

Vážné téma:

Příspěvky z této diskuse zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy je uveden jako odpověď na tento příspěvek) 

Asenad

#35336 Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit

2015-01-27 14:10

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.


Nepřihlášený uživatel

#35337 Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 14:11

#35329: - Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

Asi jste muj prispevek nepochopil spravne, nebo jste cetl nepozorne.  Vy i ja mame naprosto shodne nazory. Priste se musim vyvarovat ironickeho podbarveni.  Ne vsichni jsou naladeni na stejnou notu.  Zdravim Vas.


Nepřihlášený uživatel

#35338 Vytrhávání věc z kontextu a mnohdy i naprosté lhaní o tom co kdo řekl, tak to je přímo specialita...

2015-01-27 14:14

komunistického nácka Miloše Zemana. Řekl bych, že ještě dnes večer uvedeny právě tyto "citace" do kontextu pokud přímo nebude jasně doloženo, že to jsou zase bláboly. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.


Nepřihlášený uživatel

#35339 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 14:17

#35337: - Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

 Máte pocit, že jste to napsal srozumitelně především pod správný příspěvek, aby to bylo srozumitelné? 

Ale pokud se mnou souhlasíte, jsem jedině rád. 


Nepřihlášený uživatel

#35340 Re: Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit

2015-01-27 14:19

#35336: Asenad - Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit 

 Vypadá to, že komunistický nácek Miloš Zeman citáty opět čerpal na nenonacistický parlamentních listech, zvedavci či euronetu.  

Řekl bych, že již během několika hodin budou ony citáty dány do kontextu a Zeman bude opět nejen vypadat jako idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#35341 Re: Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit

2015-01-27 14:25

#35336: Asenad - Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit 

 Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Že to tak nevidí ani komunistický nácek Miloš Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#35342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 14:27

#35339: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

Omlouvam se, ale nesedim stale u pocitace, tak nemohu zareagovat okamzite.  Podle me je dostatecnym voditkem cislo prispevku, na ktery reaguji.  Ale nevylucuji, ze mohlo dojit k chybe z moji strany. Zdravim.


Nepřihlášený uživatel

#35343 Občany chrání demokracie, zákony a nikoliv politik. Politik je zástupce občanů ve veřejném prostoru.

2015-01-27 14:30

....vyjádření Moše Kantora je tedy velmi podivné a bohužel velmi připomíná předválečnou dobu. Jestli je nějaký stát nápadně podoben převálečnému Německu, je to Rusko a to se vším všudy, porušování smlouvy o zbrojení, napadení sousedního a ukradení jeho území, zločinec v politické pozici a jeho podpora obyvatelstvem za masivní propagandy jím ovládaných sdělovacích prostředků.  To je realita dnesního Ruska tedy nového CCCP. 

Demokracie v Rusku není. 

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#35344 Re: Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta

2015-01-27 14:34

#35330: - Re: Re: Re: Jaká je aktualní podpora prezidenta 

 Ano, přesně tak, křištálově čistá tvrzení známe z dob Stanislava Baby Grosse..


Nepřihlášený uživatel

#35345 Re: Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit

2015-01-27 14:36

#35336: Asenad - Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit 

 Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky či velmi rozdílně "budeme výti s vlky"

Už tato tzv. "citace" se jeví jako velmi podivná. Neboť není smysl - musíme výti s vlky a budeme výti s vlky je vskutku velmi rozdílný i při vytržení z konetextu. 

Zeman bude opět za idiota mimo jiné proto, že idiotem je. 


Nepřihlášený uživatel

#35346 Re: Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit

2015-01-27 14:43

#35336: Asenad - Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit 

 Věci budou opět jako vždy velmi jinak:

Were England to suffer a national disaster comparable to that of Germany in 1918, I should pray God to send us a man of your strength of mind and will. - toto řekl Churchill 

Zeman se opravdu definitivně zbláznil!!!!

In this article it said that Churchill spoke out against the policy of appeasement and was one of the first to voice dissent against Hitler, and I don't doubt those claims, but I was reading The Memory Hole and it claimed that Churchill wrote a letter to Hitler saying, "Were England to suffer a national disaster comparable to that of Germany in 1918, I should pray God to send us a man of your strength of mind and will.” Does anybody know if that's a real quote of Churchill's? If so, perhaps something should be mentioned to the effect that Churchill wasn't always negative in his opinion of Hitler, it was only after a certain point that he changed his mind. This would increase the neutrality of the article I feel. Revan fett 22:21, 17 September 2005 (UTC)

This phrase appears on Google 13 times (mostly just copies of each other). Unfortunately no more information can be extracted from those sources than it was apparently written in an open letter to Hitler published in the Times sometime in 1938. Now, Churchill's odium for Hitler at that time is well-known, but that doesn't preclude the possibility that this phrase is in the letter - context is all. However I have done a JSTOR search across a wide set of history journals for various portions of the phrase and got zero hits. The next step would be to do a nexis-lexis search in the Times in 1938 for the phrase. If it doesn't appear there either it is probably a hoax. Unfortunately I don't have appropriate access to do the search.... anyone? Pcb21| Pete 10:22, 7 October 2005 (UTC) I don't know about that quote, but in in his memoires ("Ten Years and Twenty Days,") Karl Doenitz cites the same letter saying "I have always said that if Great Britain should be defeated in war, I hoped we should find a Hitler to lead us back to our rightful place among the nations." --206.130.134.147 (talk)

Nepřihlášený uživatel

#35347 Co vlastně chce naznačit idiot Zeman tímto?

2015-01-27 14:50

A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Že byli někteří intelektuálové, kteří si mysleli, že fašismus je spásou světa? 

Zeman vstoupi do KSČ, to je přesně to samé, jako by vstoupil do NSDAP v Německu před válkou. Idot Miloš Zeman tam dokonce vstupoval ovšem potom, co ruská pakáž prohlásila Stalina za zločince a stejně tak učinila i banda komunsitů v Československu. 

Zemanovi ten chlast evidentně vlezl na mozek, to co "pronesl jako projev" to je vyložená zrůdnost. 


Nepřihlášený uživatel

#35348 Re: Re: čtěte celé!

2015-01-27 14:55

#35229: - Re: čtěte celé! 

 Ano, v tom máte pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#35349 Re: Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit

2015-01-27 14:57

#35336: Asenad - Zeman je bezpochyby nejlepší státník, jakého jsme kdy měli! Musíme si ho vážit 

 Jestli je toto skutečný projev idiota Zemana na konferenci, tak to je opravdu masakr. To si myslím, že se velmi zviditelní nejen ve Velké Britanii, ale také v Norsku. Nekrolog napsal spisovatel v 86 letech, potom co si Norsko prošlo válkou s komunistickým Ruskem se bohužel může jevit jako pochopitelné, že tehdy mělo Norsko tedy blíže k nacistům než k demokracii. 


Nepřihlášený uživatel

#35350 Re: Re: Re: čtěte celé!

2015-01-27 14:59

#35348: - Re: Re: čtěte celé! 

 Co říkáte na to, co pronesl Zeman? 

Jestli je opravdu přepis jeho projevu zde daný Asenadem - je to jeho sekretariátní pisálek, přesný, tak to je masakr.