MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#35226 Můj včerejší odhad, že ruské bony uzavřou na 70 za dolar se lišil o 1,55 ruských bonů:-)

2015-01-27 07:08


Nepřihlášený uživatel

#35227 čtěte celé!

2015-01-27 07:10

V domě mé první ženy v Česku dodnes žijí potomci členů ÚV KSČ a STB. Je obtížné odstranit korupci pomocí právního systému, který nefunguje.

 

http://kuc.cz/16fxmp


Nepřihlášený uživatel

#35228 Telička je neuvěřitelný parchant....

2015-01-27 07:19

Vstoupí do bandy StBáků a StBaček ANO, na dotaz jak vidí "podnikání" StBáka Babiše odpoví, že se v jeho konglomerátu firem vůbec neorientuje a tedy neví jak podniká, kde krade nebo nekrade a přitom má tu drzost kritizovat nás a naše partnery v EU, že:

EU nemá politickou vizi ani odvahu, říká Telička

Vždyť si ten blb nevidí do pusy jak Miloš Zeman. Není-li schopen se zorientovat ve zlodějinách soudruha Babiše, jak se pak může orientovat v politice všech členských státu EU a jak se může orientovat v rozhodnutích Evropské rady, rad ministrů, které vykonává EK a schvaluje EP? 

Telička je bohužel jen ubohý komunistický prospěchář, neboť ANO není nic jiného než post bolševická zlodějská banda snažící se zopakovat scénář ODS se stejným typem voličů. 


Nepřihlášený uživatel

#35229 Re: čtěte celé!

2015-01-27 07:22

#35227: - čtěte celé! 

Není možné si dělat ilize. Práva mohla za bolševika studovat velmi dobře prověřená skupina komunistických dětiček. 

Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka, pokud student vysoké školy a to především práv nemá dostatečný kulturní a mravní základ před vstupem na školu a to komunistické dětičky rozhodně neměly, tak z nich logicky především práva vychovají v podstatě zrůdy. To je realita současnosti, bohužel. Bude to tedy ještě poměrně dlouho trvat, než se věci změní, neb i dnes vtupují na práva opět dětičky těchto "právníků" zrůd se stejným kulturním a moráním základem. 


Nepřihlášený uživatel

#35230 Z dostupných informací je to také tak, že Nečas tajné služby neúkoloval....

2015-01-27 07:29

....odmítl ochranku a pak nestandardně řešil všechna potenciální rizika, které se objevila tak, že žádal pracovníky bezpečnostních služeb, aby hrozby prověřovali, což ovšem neznamená, že úkoloval bezpečnostní služby. Zádal o prověření na základě osobních vazeb, nikoliv na základě "úkolování z pozice premiéra". 

To jak to pracovníci udělali, může být jistě problematické, tedy jestli to dělali či nedělali ve svém volném čase a jaké lidské zdroje na takovou věc použivali, ale ono vlatní "úkolování" tajných služeb tam skutečně z dostupných informací není. 

Počástek je jak jsem mnohokrát napsal v nestandardním odmítání ochranky. Pak logicky musí nastat i nestandardní řešení bezpečnostních hrozeb. 


Nepřihlášený uživatel

#35231 Nejdříve komunista, pak asi StBák - pracoval v prognostickém ústavu, pak ODSák....

2015-01-27 07:43

....a dnes soudruh socan Mládek se asi zbláznil. 

Export do Ruska přestavuje asi 3 % našeho celkového exportu. Většinu tohoto exportu, jsme navíc zaplatili z našich daní neb většinu "partneři" v Rusku nikdy neuhradí a on se exportem do Ruska zabývá z pozice ministra. 

Mládek se projevuje jako zločinec a je potřeba to kritizova a popsat. Je jistě chválihodná podpora jakéhokoliv exportu a do oblastí, kde to vyžaduje "politickou podporu" jako Rusko bezpochyby, ale nikoliv tak, že tento export pak my občané zaplatí z našich daní v podobě podivných záruk států, které jsou čerpány v situaci, kdy Rusko neplatí, což je bohužel jak je zřejmé z objemů, které nezaplatili, obvyklejší než to, že zaplatí. 

Vraťme se do Ruska, navrhuje ministr Mládek a připravil novou exportní strategii


Nepřihlášený uživatel

#35232 Re: Nejdříve komunista, pak asi StBák - pracoval v prognostickém ústavu, pak ODSák....

2015-01-27 07:50

#35231: - Nejdříve komunista, pak asi StBák - pracoval v prognostickém ústavu, pak ODSák.... 

 Komu a co tam vlastně chce Mládek prodávat a především za co. Včera ruské bony opět oslabily k 70 za dolar a dnes pravděpodobně tuto hranici hravě prolomí a budou se blížit již nastavené "metě" 80 ruských bonů za dolar. Co si asi tedy mohou koupit, když na každém barelu ropy, kerý dostanou ze země 20 dolarů prodělávají? 


Nepřihlášený uživatel

#35233 Re: Nejdříve komunista, pak asi StBák - pracoval v prognostickém ústavu, pak ODSák....

2015-01-27 07:54

#35231: - Nejdříve komunista, pak asi StBák - pracoval v prognostickém ústavu, pak ODSák.... 

 Mládek je ruský šváb což už kde kdo ví , dokud bude korupčník ovar sedět na Hradě bude i jeho vláda (Mládek) nějak fungovat bohužel.

Jedinné řešení je sundat Ovara!!!!


Nepřihlášený uživatel

#35234 Re: Re: Nejdříve komunista, pak asi StBák - pracoval v prognostickém ústavu, pak ODSák....

2015-01-27 07:56


Nepřihlášený uživatel

#35235 Miloš Zemanovi jako mnohým před ním, Baudyš a jeho nápady, Jurčka a jeho nápady, byť reprodukoval ..

2015-01-27 07:58

...hovadiny Zemana. 

Zeman je pro radikální opatření proti terorismu

Prezident Miloš Zeman na slavnostní recepci v Obecním domě naznačil, že v úterý přednese na fóru o holokaustu velmi radikální projev na téma opatření proti hrozbě nového holokaustu. Není podle něj dostatečné protestovat proti násilí a být solidární s jeho oběťmi. Bude prý mluvit o využití zbraní.

 

Ve zkratce si dovedu živě představit, o čem ten jeho blábol bude - pojdme společně s Ruskem bojovat proti terorismu, to bude hlavní moto. Rozvede to tak, že teroristou bude nejen Porošenko. 


Nepřihlášený uživatel

#35236 Re: Re: Nejdříve komunista, pak asi StBák - pracoval v prognostickém ústavu, pak ODSák....

2015-01-27 07:59

#35233: - Re: Nejdříve komunista, pak asi StBák - pracoval v prognostickém ústavu, pak ODSák.... 

 Dnes se opět ztrapní, dnes to opět budou bláboly z dílny FSB, ale navíc doplněné o jeho vlastní tvořivost, bude to katastrofa - Baudiš v ještě idiočtější podobě. 


Nepřihlášený uživatel

#35237 Nové koště v centrální "bance" CCCP se snažilo, teď bych řekl nejvíc přemýšlí o tom....

2015-01-27 08:12

....jak se sám zabezpečí, tedy kam a jak odleje nejméně miliardu dolarů, aby měl na "horší času" až se Rusko definitivně položí. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

lux

#35238 Proberte se!!!

2015-01-27 08:21

Přestaňte podepisovat hovadiny, a radši s pokorou podporujte nejlepší hlavu státu, nejlepší od roku 1989!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#35239 Re: Proberte se!!!

2015-01-27 08:25

#35238: lux - Proberte se!!! 

Pokud tohle myslis vazne, tak mas v hlave poradne VYLUXOVANO.


Nepřihlášený uživatel

#35240 Re: Proberte se!!!

2015-01-27 08:27

#35238: lux - Proberte se!!! 

 Bohužel není poznat, jestli se jedná o ironii či nikoliv, tedy bylo by dobré doplnit, aby to bylo poznat, proč souddruha Miloš Zemana vlastně vůbec i jen tolerovat v jakékoliv ústavní pozici natož v pozici prezidenta. 


Nepřihlášený uživatel

#35241 Rusové jsou technologicky na nule, všichni jejich schopní vědci již pracují mimo Rusko.....

2015-01-27 08:50

....tedy to dělají opět či stále jako za dob masových vrahů Lenina, Stalina, Chruščova, Brežněva, ..... prostě se snaží informace ukrást. 

V době, kdy doplácejí 20 dolarů na barel ropy je logické, že se snaží získat informace o tom, jestli ropa vůbec ještě poskočí na cenu, která bude pro Rusko alespoň rentabilní, tedy snaží se získat informace, jestli alternativní zdroje energie nepřeválcují celé to jejich "hospodářství" postavené vlastně výhradně na těžbě ropy. 

FBI obvinila tři ruské špiony...

Zpráva je tedy vemli uvěřitelné včetně toho, co se vlastně v USA snažili získat.  Rusko to je bohužel samá pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#35242 lhaní je mu vlastní

2015-01-27 08:55

To, co  Zemanovi hrálo před volbama do karet, bylo to,

že se na dlouhý čas ukryl na Vysočinu ,

to zřejmě stačilo, aby mnozí zapomněli,

že je to člověk, který zapře i nos mezi očima.

Lhaní je mu vlastní, ohýbá a překrucuje fakta ,

jak potřebuje lehkostí sobě vlastní.

A když je nutné tak popře i to, co je evidentní. 


Nepřihlášený uživatel

#35243 Zemana platí Rusové

2015-01-27 08:59

 Proč Putinův muž financuje dovolenou českého prezidenta

 

http://respekt.ihned.cz/z-noveho-cisla/c1-62899160-zemana-plati-rusove


Nepřihlášený uživatel

#35244 Prezident ZEMAN - veřejná diskuze o odvolání

2015-01-27 09:07

Přeji hezký den všem diskutérům !

Prosím, vraťme se k podstatě petice. Tou je snaha o upozornění na veřejné chování a vřejně deklarované názory prezidenta Miloše Zemana a snaha o jeho odstoupení nebo odvolání z funkce prezidenta ČR.

Sledujme jeho výroky současné, dávejme je do souvislostí s jeho výroky v minulosti (stejně tak jeho chování). Je toho dost a ještě BUDE !

Nereagujme ( a už vůbec ne vulgárně) na diskutéry, kteří vychvalují Zemana a jsou jeho zastánci. Žijeme v systému, který směřuje k demokracii. I oni mají právo na svůj názor. Nedají se přesvědčit a diskuze s nimi je bezvýchodná a neplodná.

Není dne, aby Zeman nezjitřil naši (EU), ale také, světovou politickou scénu.

ČR se díky tomu stává exótem a šaškem v EU. Je díky tomu velmi náchylná ke snahám velmocí o její zneužití v jejich prospěch. Je tedy potřeba odstranit exóta a šaška Zemana z funkce prezidenta. Jednat musí především Polsanecká sněmovna a Senát Parlamentu ČR. Každý z nás má "svého" poslance a senátora. Ty musíme oslovovat a to denně, aby se tímto stavem začali vážně zabývat.

Kdo pozval do ČR Rusa, který je na indexu a pod sankcemi ? Židovská obec nebo Hrad ? Možná Zeman, který přijal jeho pozvání na Rhodos a teď mu to vrací.

Kdo včera nastínil veřejně, že je potřeba zbrojit ? Vždyť na to Putin čeká. Stačí jeden šašek ve funkci a bez ohledu na to, jak ho svět vnímá, bude Putin omlouvat své zbrojení a dokazovat světu nutost ochrany zájmů Ruska.

Diskutujme o chování a výrocích našeho prezidenta Zemana. Vytvářejme nátlak na poslance a senátory ČR, aby situaci kolem Zemana řešili. Nereagujme na diskutéry sprosté, neinteligentní. K ničemu to nevede, jen jim deláme radost, že se někdo o jejich vpravdě sprosté (také ve slovenčine) názory zajímá.

S pozdravem"Dobrá nálada a štěstí je stav mysli".


Nepřihlášený uživatel

#35245 Re: lhaná je mu vlastní

2015-01-27 09:16

#35242: - lhaná je mu vlastní 

Kritika pro kritiku. Ne, že by se nemohlo kritizovat, ale pouze povoleným
proamerickým a protiruským způsobem. (Pak neuškodí ani nějaká ta vulgaritka.)
Věřím, že Miloš Zeman ví, co dělá a věřím, že na konci tohoto boje s
Lumpenkavárnou bude Miroslav Kalousek v teplákách, Schwarzenberg v domově
důchodců a pražské letiště se bude znovu jmenovat Letiště Praha - Ruzyně...
Autor: Bohumil Šourek, Rudolf Šťastný
 


Nepřihlášený uživatel

#35246 Re: lhaná je mu vlastní

2015-01-27 09:19

#35242: - lhaná je mu vlastní 

 Karel Kryl: Demokracie rozkvétá
Demokracie rozkvétá byť s kosmetickou vadou
Ti, kteří kradli po léta dnes dvojnásobně kradou
Ti, kdo nás léta týrali nás vyhazují z práce
A z těch kdo pravdu zpívali dnes nadělali zrádce
Ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce
A z těch kdo pravdu zpívali dnes nadělali zrádce
Demokracie prospívá bez nás a pragmaticky
Brbláme spolu u píva, jak brblali jsme vždycky
Farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky
My nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky
Farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky
My nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky
Demokracie zavládla zpívá nám Gott a Walda
Zbaštíme sóju bez sádla u strejdy McDonalda
Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem
Pod střechou velký partaje se u koryta sejdem
Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem
Pod střechou jedný partaje se u koryta sejdem
Demokracie pánuje od Aše po Humenné
Samet i něha v pánu je a zuby vylomené
Dali nám nové postroje a ač nás chomout pálí
Zaujímáme postoje místo abychom stáli
Dali nám nové postroje a ač nás chomout pálí
Zaujímáme postoje místo abychom stáli
Demokracie dozrává do žaludečních vředů
Bez poctivosti bez práva a hlavně bez ohledů
A je to mýlka soukromá snad optického klamu
Že místo srdce břicho má
A místo duše tlamu


Nepřihlášený uživatel

#35247 ZEMAN

2015-01-27 09:19

#35235: - Miloš Zemanovi jako mnohým před ním, Baudyš a jeho nápady, Jurčka a jeho nápady, byť reprodukoval .. 

 Díky, že si někdo všiml co Zeman opět vypustil do světa.

Ale závěr není reálný.

Podstatou bude výzva k přezbrojení. Zástěrkou bude boj proti IS.

Nejvíce to prospěje Putinovi, který už teď zbrojí. Bude moci s klidem prohlašovat, že musí ochránit zájmy Ruska. Na to mu stačí oficiální projev nějakého Zemana. Je to prezident státu EU, člena NATO. To, že má na hlavě čepici s rolničkami není podstatné a důležité.

lux

#35248 Re: Re: Proberte se!!!

2015-01-27 09:21

#35239: - Re: Proberte se!!! 

 DRŽ HUBU TY KUNDO!!! Je to pravda, Zeman je nejlepším prezidentem!!!


Nepřihlášený uživatel

#35249 Re: Re: .Re: Re: Re: NEJVETSI HRADNI KOMPLEX NA SVETE obývá opilecká dementní kreatura.

2015-01-27 09:22

#35208: - Re: .Re: Re: Re: NEJVETSI HRADNI KOMPLEX NA SVETE obývá opilecká dementní kreatura. 

 Miloš Zeman ví, co dělá, a na konci boje bude Kalousek
v teplákách, Schwarzenberg v domově důchodců a Havlovo
letiště se bude znovu jmenovat Ruzyně


Nepřihlášený uživatel

#35250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putin tedy otevřeně říká, že chce anektovat i další země?

2015-01-27 09:27

#35221: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putin tedy otevřeně říká, že chce anektovat i další země?  

 Angličtinu by si pan prezident asi mohl vylepšit, ale na druhou
stranu - stojí to ještě za to? A nesvědčí to např. o tom, co se při studiu angličtiny
p. Zeman, resp. p. Pokorný učil? (Jo, zadejte si slovíčko "pussy" do obrázkového
vyhledavače Googlu. Ale až po 22. hodině a zajistěte, aby děti nebyly v dosahu!)
Vysoce umělecká skupina, která navíc nedávno obdržela jakousi novou cenu, aby
bylo možné ji pojmenovat po Havlovi! A Miloš Zeman, prezident republiky, takhle!
No jasně, tady se odkryl, to mu neprojde. Na americkém velvyslanectví museli být
zděšeni a telefony, sms, e-maily a bůhvíjaké technické prostředky to mají v NSA ještě
k dispozici, začaly frčet. Se Zemanem je konec. Už Nečas si dovolil obdobné
hodnocení a varoval rovněž před démonizací obchodu s Ruskem, načež byl vzápětí
odejit. Žádná romantická láska, nedejte se vysmát! Se Zemanem to bude o něco těžší,
prezident se odvolává hůř, ale spolu se Švejkem: „Válka bude, to vám povídám.“