MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#33076 100 000 podpisů je děsivé číslo i vzhledem k počtu obcí, kterých je celkem 6 253...

2015-01-16 21:12

Je velmi vážnou věci, když statisitka jasně ukazuje, že je petice podepisována napříč celou republikou. Dnes již pravděpodobně neexistuje v ČR venisice a město, kde by nebylo hned několik signatářů petice. Je samozřejmé, že se většinou známe, máme stejné smýšlení, sociální vazby.  Je naprosto jasné, že jsem o věci diskutovali již z mnoha lidmi v našem okolí a dokonce logicky i s těmi, kdož jsou "odpůrci petic" z principu, protože přece "petice v demokracii nemají co pohledávat" a to přesto, že na petice přímo petiční zákon, kterým jsou signatáří jakékoliv petice chráněni. Diskutovali jsme jistě nejspší nevědomky s voliči Zemana, neboť ti se v našich sociálních vazbáchc prakticky nevyskytují, maximálně velmi vzdáleně . 

Je jednoznačné, že podepsat právě tuto petici má obrovský smysl, neboť petice naprosto střízlivě popisuje současný stav na Hradě, kde to dle mého vypadá opravdu jak za Gottwalda


Nepřihlášený uživatel

#33077 Re: PROLETÁŘI ZEMAN A KLAUS

2015-01-16 21:14

#33072: - Zeman 

 Miloš Zeman a Václav Klaus jsou proletáři v ton nejhorším a nejodpornějším slova

smyslu, jsou zavistiví a mstiví na těchto dvou vlastnostech stojí celá bolševická

ideologie, jsou to tedy bolševici toho nejodpornějšího ražení

a jako takoví se také ničímneliší od nacistů.  


Nepřihlášený uživatel

#33078 Zeman je bez nejmenších pochybností velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských

2015-01-16 21:15

služeb USA a ČR před Zemanem v pouzici premiéra, v pozici premiéra a po pozici premiéra. 

 

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Idnes:

Gross mlžil, aby udržel náměstka

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002

To by byla nenapravitelna chyba.

#33079 Ten had jenom ceka na svoji prilezitost.

2015-01-16 21:18

CESI  DEDOPUSTTE  ABY SE OPAKOVAL ROK 1948 V PODANI BEZCHARAKTERNI ZRUDY

ZEMANA & spol.


Nepřihlášený uživatel

#33080 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-01-16 21:20

....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#33081 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-01-16 21:22

Na jméně nezáleží

#33082

2015-01-16 21:22

Asi by bylo na místě, aby si pitomci, kritizující pana prezidenta, přečetli jeho výrok ohledně postižených celý a nikoli jen účelově vytržené věty pravdoláskařskými pisálky. Pan prezident hovořil zejména o postižených duševními choprobami nebo o zaostalých jedincích a je samozřejmé, že takové děti budpou namísto přínosu představovat pro školy břemeno a budou zdržovat normální děti při výuce. To je ale zjevně cílem - postavit státní školy do pozice jakýchsi sběren neschopných jedinců a přihrát tak další kšefty soukromým a pámbíčkářským školám. Všichni rodiče normálních dětí by si měli uvědomit, že tyto výroky pana prezidenta směřují k ke snaze o udržení alespoň současné úrovně státních škol, což je ku prospěchu nás všech (sice naše školství od roku 1989 zaznamenalo obrovský úpadek - pád ze 3. na 19. místo v kvalitě školství je toho výmluvným svědectvím, ale ještě stále naše školství nekleslo na úroveň rozvojových zemí). Zloději vydělávající každoročně miliardy na soukromých školách, dotovaných státem a jejich političtí kamarádíčci, kteří dělají vše pro devgastaci státního školství, ať jdou do zadele.

Hrdý volič Miloše Zemana a KSČM!

#33083 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-01-16 21:24


Nepřihlášený uživatel

#33084 Miloš už utekl do Ruska jako Janukovič.....

2015-01-16 21:25


Nepřihlášený uživatel

#33085 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-01-16 21:28


Nepřihlášený uživatel

#33086 Re:

2015-01-16 21:28

#33082: Na jméně nezáleží -  

 Učelově lžete a je jednoduché to vyvrátit, neboť se nevede žádná diskuse o tom, že by "speciální školy" měly skončit, měly by dostavát méně pěněz atd. Nic takovébo se neděje. 

Komunistický nácek bohužel řekl přesně to, co je mu vytíkáno a to je děsivé, přesto, že vy i Ovčáček to chcete "růzmě omluvit". 


Nepřihlášený uživatel

#33087 Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-01-16 21:29

#33085: - Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 Tam to bylo jak za Gottwalda. Lidé, kteří tam tehdy byli najednou průchodem brány ztichli, bylo to podivné, vešlo se ze světla do tmy. Byl to opravdu děsivý zážitek. 


Nepřihlášený uživatel

#33088 Já nechci, aby se můj syn seznamoval s idioty jako je Zeman, je to ztráta času.

2015-01-16 21:34

Pane prezidente, víte, jak vypadají šťastné děti?

DNES 13:00

Můj syn je šťastný i proto, že má paní učitelku, která ho dokázala začlenit mezi zdravé děti tak, že řada jeho spolužáků vůbec neví, že má autismus.

Znáte mého syna, pane prezidente? Devět let, kolem 130 centimetrů, třicet kilo, možná míň… Jezdí na kole, poslouchá muziku, uklízí jen tehdy, když ho k tomu máma donutí. Prostě třeťák. Třeťák, který – podle Vás – není šťastný. Chodí totiž do úplně běžné základní školy. Doktoři mu přitom ve čtyřech letech diagnostikovali autismus.

Kdybyste si otevřel některou z moudrých knih (což nepochybně často děláte), přečetl byste si, že autismus je jednou z nejzávažnějších poruch dětského mentálního vývoje. Konkrétně „vrozená porucha některých mozkových funkcí“. Jasná definice. Ústav, speciální škola. Není co řešit, podle Vás… Všichni tak budou šťastnější. On i jeho spolužáci. Všichni, jak tvrdíte.

Představte si, že můj syn je teď tak šťastný, jako nikdy dřív nebyl. Chodí totiž do skvělé základní školy s osvíceným ředitelem a pedagogy. Do úplně obyčejné pražské základky, která řeší stejné problémy jako desítky dalších, jí podobných. 

Můj syn je šťastný i proto, že má paní učitelku, která ho dokázala začlenit mezi zdravé děti tak, že řada jeho spolužáků vůbec neví, že má autismus. Jen jim přijde divné, že jim ráno v šatně neříká „ahoj“, ale „dobré ráno, milé děti“. Že chce pořád chodit za ruku s jednou kamarádkou. Že na školní chodbě občas objímá paní učitelky. Nebo že zpívá v tramvaji nahlas státní hymnu.

Stejně divné jim připadá, že umí nazpaměť celé kapitoly z knih. Že je vždycky se vším první hotov. Že příklady z matematiky – řečeno s trochou nadsázky, samozřejmě - spočítá dřív, než je paní učitelka stihne dopsat na tabuli. A představte si: má je skoro pokaždé správně, pane prezidente.

Výroky, jako je ten Váš včerejší z rehabilitačního ústavu v Brandýse nad Orlicí, pro mě nejsou nové. Naopak, slyšela jsem je už mockrát. Třeba tenkrát, když jsem obtelefonovávala mateřské školy v našem obvodě a žádala je, zda by syna přijaly alespoň na zkoušku. Dostala jsem sedm odmítavých odpovědí, vždycky s dovětkem „nezlobte se“. A to měl tenkrát v papírech jen „disharmonický vývoj s podezřením na autismus“.

Nebo tehdy, o dva roky později v jedné pražské základní umělecké škole. Dodnes si vybavuji větu paní zástupkyně. „My tady nejsme sociální ústav,“ řekla, když jsem žádala o přijetí na hudební obor, jakýkoliv. A pak znovu ono „nezlobte se“…

Upřímně: chvíli jsem se tenkrát zlobila, ale přešlo mě to. Našli jsme totiž jinou základní uměleckou školu. Náš syn tam dnes chodí na klavír. Tamní pedagogové nás dokonce přesvědčili, že by měl zkusit i sólový zpěv, protože prý (což já osobně neumím posoudit) má absolutní hudební sluch. Čeká ho první koncert, představte si. A ta škola přitom není sociální ústav, pane prezidente.

Víc jsem se zlobila, když mého syna odmítli vzít v sídlištní základní škole, kam nastoupil do 1. třídy, do družiny. „Děti s tak těžkým postižením jsme tu ještě nikdy neměli,“ znělo tehdy jejich zdůvodnění. Tečka.

Do té školy už rok nechodíme, našli jsme jinou, o které konečně můžu říkat, že je „naše“.  Že tam můj syn patří, že tam chodí rád, že tam rádi mají i „oni“ jeho.

Úplně nejvíc jsem se ale zlobila včera večer, pane prezidente. Když jsem si přečetla Vaši větu: „Sloučení handicapovaných dětís těmi nehandicapovanými je neštěstí pro obě skupiny. Děti jsou daleko šťastnější, když jsou zasazeny do rovnocenné komunity“.Ne proto, jaká slova ta věta obsahuje. Ale proto, kdo je vyslovil. Prezident země, ve které žiju. Já, můj syn, celá moje rodina.

Vy znáte mého syna, pane prezidente? Jste si opravdu jistý, že by byl „mezi svými“ šťastnější? A kdo vlastně jsou „ti jeho“? Někdy se stavte. U nás, ve škole, v hudebce… moc ráda Vás seznámím.


Nepřihlášený uživatel

#33089 Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-01-16 21:38


Nepřihlášený uživatel

#33090 Re:

2015-01-16 21:40

#33082: Na jméně nezáleží -  

 Dalo se čekat, že se z toho bude různě vykrucovat a celou záležitost naprosto

 překrucovat.  Jak je ostatně jeho  " dobrým  " zvykem.

 Je to obyčejný gauner a mistr světa ve lhaní.

 Obrovská hanba českého národa !!!


Nepřihlášený uživatel

#33091 Re: Re:

2015-01-16 21:43

#33090: - Re:  

 Ano, vše co od té doby prohlásil komunistický nácek Zeman i jeho pablb Ovčáček se skutečně dalo čekat, dokonce to, co prohlásil Ovčáček se dalo čekat prakticky slovo od slova. 


Nepřihlášený uživatel

#33092 Re: Re:

2015-01-16 21:45

#33090: - Re:  

 To TANCUJ,TANCUJ VYKRUCAJ NAUCIL ZEMANA ESTEBAK BABIS.


Nepřihlášený uživatel

#33093 Re: Re: Re:

2015-01-16 21:46

#33091: - Re: Re:  

 Zeman neumi lhat prdeli,od toho ma Ovcacka.


Nepřihlášený uživatel

#33094 Re: Re: Re:

2015-01-16 21:47

#33092: - Re: Re:  

 Řekl bych spíše, že to naučili Zemana StBáci dávno před rokem 1989. Já jsem spíše nakloněn věřit tomu, že byl "prominentním" donašečem StB než to, že by snad byl Zeman "disidentem".  Nasvědčuje tomu mnohé, nejen jeho obliba v StBácích jako poradcích. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-16 21:50



Nepřihlášený uživatel

#33096 Řekl bych, že do čtrnácti dní pes Mynář shrne Zemanovi opět koberec.....

2015-01-16 21:51

....nic jiného mu nezbude, pokud se bude chtit zachránit kůži. Věci dostanou velmi rychlý spád. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-16 21:56


CI JE TO VINA?

#33098 Re: Re: Re: Re:

2015-01-16 21:57

#33094: - Re: Re: Re:  

MATE ASI PRAVDU. To estebacke bludiste je velice propletene aby se v tom clovek kompletne vyznal. Jestli byl Zeman estebak a nebo ne na tom nyni nezalezi protoze ten gauner je expert na prevlikani barev a nejhorsi na tom je ze se stal prezidentem. 


Nepřihlášený uživatel

#33099

2015-01-16 21:59


Nepřihlášený uživatel

#33100 Re:

2015-01-16 22:03

#33082: Na jméně nezáleží -  

 Tak nám ta demokracie skončí jako surrealistický diktát menšin. Národnostních, sexuálních a handicapovaných