MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#33051 Problém příznivců Miloše Zemana a to nejen v této diskusi je, že vykřiknout.....

2015-01-16 20:42

 ..jaký je Miloš Zeman úžasný a jak jej chtějí mít prezidentem, ale nejsou schopni napsat proč je úžasný. Jeslti jim připadá úžasný, jak poslal komunistu a evidentního KGBáka Remka do Ruska na post velvyslance nebo jak jim vyhovují jeho "poradci" od Lukoil Nejedlého počínaje a konče StBákem Čubou. Není zřejmé, proč Miloš Zeman jeho voličům vyhovuje, co jim na něm imponuje, jak jej vnímají. Volili protestně a dnes bych řekl, je jim Miloš Zeman naprosto ukradený, nesledují co říká, nezajímá je to. Přestalo je to dokonce zajímat natolik, že už ani nejsou ochotni přiznat, že jej volili a že mu "věří" že "mluví pravdu". 

Mate na vybranou.

#33052 Reseni by se naslo ale chce to ? ?

2015-01-16 20:44


Nepřihlášený uživatel

#33053 Re: boží mlýny melou

2015-01-16 20:44

#32978: Demokrat - Jste rozvracečská pakáž! 

 Zrůdo jedna bolševická rudá, to se ti jednou vrátí, neboj, boží mlýny melou


Nepřihlášený uživatel

#33054 Re:

2015-01-16 20:45

#32993: Hrdý volič Miloše Zemana a KSČM! -  

 Ano, máte uplnou pravdu a ještě by to chtělozavřít všechny co nesouhlasí s s. presidentem a jeho voliči,protože jsou moc nebezpečný a zlí.


Nepřihlášený uživatel

#33055 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-01-16 20:45

 ....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....


Nepřihlášený uživatel

#33056 Re: Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-01-16 20:46


Nepřihlášený uživatel

#33057 Zeman je daleko větším zločincem, než jsou ochotni připustit demokraté natož jeho voliči....

2015-01-16 20:48

Je nepochybné, že zveřejnění pozvání demokratických prezidentů a Putina (dalších post bolševických diktátorů), aniž by byla schůzka přijata či odmítnuta je zločinem a pokusem o destabilizaci střední Evropy. 

Pokud by demokratičtí přezidenti přijali a přijeli, stáli by vedle oplzlého hulváta a zločince, který ukradl Krym, který snaží se rozpoutat válku na Ukrajině a možná i v Evropě. 

Pokud demokratičtí prezidenti odmítnou a přijme Putin, může se v ČR stát prakticky cokoliv. Příznivců zločinnosti Putina je zde velmi málo, přesto jsou schopni vyprovokovat celou řadu konfliktů, viz. oplzlosti Miloše Zemana, které jsou bezpochyby jedním z příkladů takové provokace. Jak by také vypadala ruská propaganda v takovém případě? Nechtějí ani oslavit osvobození Osvětimi, tak co je za "demokraty". Přitom oslava osvobození Osvětimi navíc na území ČR, když Osvětim je v Polsku je vlastně naprostým nesmyslem a zneužítím celé oslavy už nyní. Je dobré také připomenout "schopnosti" současné ministra vnitra.

Jak by to vypadalo, kdyby Zeman abdikoval právě z důvodu toho, aby se schůzka s Putinem neuskutečnila, nebyl by nikdo, kdy by se s ním chtěl potkat? Jak moc by to destabilizovalo ČR. Voliči Miloše Zemana si nikdy nepřipustí, že je to zločinec natož aby nahlédli, jak gigantickým zločincem Miloš Zeman je. ..

Situace je velmi vážná, Miloš Zema pravděpodobně pracuje pro FSB 


Nepřihlášený uživatel

#33058 Ruská propagandistická pakáž je dnes v této diskusi velmi aktivní.....

2015-01-16 20:49

....i z toho je zřejmé, že se věci na Hradě daly do pohybu a Milošův pobyt tam se přiblížil svému konci, což je velmi dobře. 

Vláda je v prekérní situaci StBák Babiš je se Zemana svázán pupeční šňůrou KGBácké kopie archivu StB. Neví, co všechno v Rusku je či není, neví co Zeman má a neví, kdy to použije. Opatrně aktuálně sounduje, čím vším je vydíratelný. 

Sobotka je evidentně od zpravodajských služeb informován, že na Hradě je situace neudržitelná a že je již naprosto zřejmé, že utajované skutečnosti státu a informace od zpravodajských služeb ze států EU jsou přímo posílány kanálem přes komunistu Remka přímo do Ruska. 

Sobotka se samozřejmě také bojí toho, co komunistický - nácek má na Babiše a tu jeho bandu StBáků, mohlo by se stát, že by jedna dobře mířená rána Babišovi a ANO od komunistického nácka Zemana mohla znamenat radikální nárůst jeho popularity a zničení nejen vlády ale také opět i Sněmovny. 

Věci jsou evidentně velmi vážné a přístí dny budou velmi divoké. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#33059 Klaus je hóooodně divnej....., nejen proto, že je to oposmluvní kupčík komunisty Zemana.....

2015-01-16 20:50

USA, část Evropy a Polsko chtějí rozbít Rusko, nechápu proč, diví se Klaus


Nepřihlášený uživatel

#33060 Miloš Ubu, to je učiněný "historik" z neonacisticko-komunistických parlametních listů :-)

2015-01-16 20:52

Zeman znovu kritizoval Banderu: 

 

Prezident Miloš Zeman zkritizoval kontroverzní ukrajinské lídry Stepana Banderu a Romana Šuchevyče. Nemůže prý Ukrajině blahopřát k takovým národním hrdinům.


Nepřihlášený uživatel

#33061 Zeman je opravdu gigantický ubožák. A bijte papežence zná taky? Věci budou jako vždy složitější...

2015-01-16 20:53

než si parlamentí listy a komunistický nácek Miloš Zeman přadstavují. 

 

Zeman svou odpověď uvodil dvěma otázkami.  „Za prvé, znáte Banderův výrok: 'Zabij každého Poláka mezi šestnácti a šedesáti lety?'  Pokud neznáte, nejste ukrajinisté. Pokud tento výrok znáte, souhlasíte s ním, nebo ne? Pokud s ním souhlasíte, naše diskuze končí,” konstatoval prezident.


Nepřihlášený uživatel

#33062 Re:

2015-01-16 20:53

#33008: -  

 Také zdravím všechny kolegy z " LUMPENKAVÁRNY " ,

 ke které se hrdě hlásím ! 


Nepřihlášený uživatel

#33063 Voliči Zemana mají opravdu velmi vážný problém.....

2015-01-16 20:54

Voliči Miloše Zemana nejsou schopni říci, proč jej volili, dnes už to možná ani nechápou, stejně nechápou, proč si vzali kdysi ten spotřebitelský uvěr, který je následně uvrhl do těžkých životních situací, ale když někdo oblepí zemi za stovky milionů korun sliby na úžasné věci, proč si ten "spotřebitelský úvěr nevzít". To, že je potřeba nyní ony stovky milionů jeho sponzorům splatit a přidat k tomu desetinásobky, to jeho voličům nedošlo, stejně jako jim nedošlo, že budou muset zaplatit ony krvavé úroky ze spotřebitelského úvěru. Prostě blbá blodnýna

To je také důvod, proč Zákon o volbě prezidenta přikazuje transparetní účty, max. objem prostředků a délku kampaně. Jak tedy vlastně korelují ony stovky milionů o kterých Miloš Zeman tak "elegantně mlčí" a které utratil za ty jeho retro komunistické bilbordy a big boardy se Zákonem o volbě prezidenta? Nijak? Ano nijak s tím nekorelují, bylo to přesně to, co bylo nepřípustné, ale blbá blondýna volčika Zemana, co s tím člověk nadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#33064 Re: Klaus je hóooodně divnej....., nejen proto, že je to oposmluvní kupčík komunisty Zemana.....

2015-01-16 20:56


Nepřihlášený uživatel

#33065 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-01-16 20:57

 Vztahy se spojenci Miloš Zeman poškodil už v době, kdy si vybral na pozici min. vnitra Stanislava Grosse. Ten si totiž přivedl na ministerstvo bývalé StBáky, kdy dokonce kvůli jednomu z nich Jakubíčkovi v pozici náměstka došlo k přerušení předávání zpravodajských informací z USA, neboť zravodajské služby měly důkazy o tom, že si Jakubíček telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Od té doby bohužel k narovnání v této oblasti nedošlo a přestože Jakubíček pod tlakem odešel kamsi ředitelovat okres či kraj, vztahy s USA v této oblasti nebyli nikdy zcela narovnány.

Nepřihlášený uživatel

#33066 Re: Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je nevi

2015-01-16 20:58

#33065: - Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl  

 Je až děsivé, jak je to stále platné a jak je naprosto jasné, co je Zeman za zrůdu. 


Nepřihlášený uživatel

#33067 ** Miloši, končíme **

2015-01-16 21:00

#32880: - Re:  

 Píšete : čím nás asi zase překvapí? Tak snad už  nebudeme pro Boha trpět takovou kreaturu, ne ?? Národ se musí vzepřít a udělat všechno proto, aby na Hradě skončil !!! Separovat postižené pod zámek do izolace je diskriminace ,  to se dělalo za Gottwalda !!!


Nepřihlášený uživatel

#33068

2015-01-16 21:01


Nepřihlášený uživatel

#33069 Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní....

2015-01-16 21:01

.a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 

Toto bohužel naznačuje i to, jak na ANO nahllíží např. Žilková. ..........


Nepřihlášený uživatel

#33070 Člověk, který svůj život pracuje v podstatě pouze na tom, aby se ....

2015-01-16 21:03

 ....zdevastoval do podoby, kterou nyní předvádí ve veřejném prostoru, tak to je logicky naprosté hovado.  

Kdyby to byl váš soused na vsi, ves by se mu vyhýbala obloukem a ještě by si o něm povídala - "to je ten "inženýr" co se tak uchlastává a užírá k smrti a znáte tu jeho manželku, žijí spolu, jak to vlastně a co to dcerunka", ale dopravit takového člověka do pozice absolutně beztrestného právě takovým lidem evidentně nedělalo ani  ten nejmenší problé, "vždyť to byl premiér, sice moc Vomáčková nevím co to, ale to už musí být něco" .

posílejte odkaz na tuto petici všem svým přátelům a známým !

#33071 posílejte odkaz na tuto petici všem svým přátelům a známým !

2015-01-16 21:03

posílejte odkaz na tuto petici všem svým přátelům a známým !


Nepřihlášený uživatel

#33072 Zeman

2015-01-16 21:06

Zeman je egoistický trouba a výroky o hendikepovaných dětech to jenom dokázal. Celá tato generace Klausů a Zemanů jsou nemocní egomaniaci, kteří škodí svému okolí.


Nepřihlášený uživatel

#33073 naprostý ubožák.

2015-01-16 21:09

....je to bohužel naprostý ubožák. 

 Zeman: Postižené děti se nemají učit s těmi zdravými

 Zeman je bohužel opravdu zrůda. 


Nepřihlášený uživatel

#33074

2015-01-16 21:10

Vztah normální, zdravé, společnosti k lidem s tělesným, mentálním či kombinovaným postižením odráží úroveň její vyspělosti. Pokrok v medicíně, protetické pomůcky či funkční sociální systém je nezanedbatelná, nicméně pouze technická stránka věci. Musí ji doplňovat snaha o socializaci a integraci lidí s postižením do běžného života. Jedličkův ústav, založený v roce 1913, vznikal právě s takovouto vizí a také ji minimálně do začátku druhé světové války plně naplňoval. Komunistický režim však jakoukoliv integraci nepřipouštěl, přestože zdravotnická stránka péče patřila k světové špičce. Jinakost lidí s postižením – jako jakákoliv jiná jinakost – nepasovala do jeho ideologického rámce natolik, že ji schovával za zdi specializovaných ústavů na periferiích republiky. K skutečnému plnění odkazu Rudolfa Jedličky tak dochází až dnes.


Nepřihlášený uživatel

#33075 Přestože Nejvyšší správní soud prezidentské volby nezrušil....

2015-01-16 21:11

....je potřeba celou lživou a podivně financovanou Zemanovu kampaň znovu přezkoumat. Zeman nestoudně lhal prakticky o všem, čeho se dotkl, o sobě, o jeho rodině, o týmu, o financování, o privatizacích, o oponentech kompletně o všem. Zákon o volbě prezidenta, ale lež nepřipouští. Explicitně navíc zakazuje lhat o sobě a oponentech. 

Ti, kdo porušují volební zákony jsou zločinci, je to jeden z nejhorších zločinů proti demokracii. Vždy v historii pokud někdo porušoval volební zákon v demokracii byl to zločinec a jeho další jednání v politice bylo jen zneužívání moci. Je tomu bohužel tak i se Zemanem. 

Je tedy potřeba situaci řešit a to mimo jiné i proto, že velká část voličů Miloše Zemana už neví proč jej volili, nejsou schopni si to již nyní ani nijak zpětně zdůvodnit, nechápou to. Je velká pravděpodobnost, že neproběhla volební kampaň, ale odporná manipulace za použítí obrovského množství prostředků, o kterých dosud nikdo neví, kde k ním Zeman přišel.