MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#32801 Re: Re: To, že se diskuse o této věci bude vést dokud budou postižení o tom není pochyb....

2015-01-16 07:22

#32800: - Re: To, že se diskuse o této věci bude vést dokud budou postižení o tom není pochyb.... 

 Ano, na Hradě to nynní vypadá opravdu jak za Gottwalda a to se vším všudy, StBáci, KGBáci, podivná zlodějaká pakáž, které opečovává hlavního zločince. 

Zeman si Ústavu vykládá po svém, nedívá se na ní jako na celek, ale selektivně si z ní vybere větu a tu "jako dodržuje". Aktuálně si vybrat především větu, že ústavní pozice v které ocitl pomocí nestoudných lží a tedy i nestoudného porušování zákona o volbě prezidenta, není z výkonu nikomu odpovědna, címž ovšem popírá neje ústavní slib prezidenta republiky. 

Miloš Zeman je podstatou komunistický nácek a to je opravdu velmi nebezpečné. 


Nepřihlášený uživatel

#32802 Re: Re: opakovat Palachův týden

2015-01-16 07:26

#32797: - Re: opakovat Palachův týden 

 Souhlasím navrhuji program:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v něm - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana z této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností", oplzlostí a "moudrostí" Miloše Zemana, skoro jako by to psal on sám. 

Vážné téma:

Příspěvky z této diskusi zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy zatím není, ale dám jej sem k diskusi) 

 

Nejsem organizátor, ale jsem ochoten na tom spolupracovat, situace na Hradě je opravdu děsivá, je to tam bez nejmenších pochyb jak za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#32803 Re: Re: opakovat Palachův týden

2015-01-16 07:30

#32797: - Re: opakovat Palachův týden 

 Pokud by se dokázalo již tento víkend spojit se vzpomínkou na Jana Palacha, rozhodně  by uspořádání demonstrace na tuto neděli bylo také dobou věcí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#32804 Postižený student píše prezidentovi: Vrážíte do společnosti čím dál větší klín

2015-01-16 07:45

Postižený student píše prezidentovi: Vrážíte do společnosti čím dál větší klín

 

http://kuc.cz/09w2lu


Nepřihlášený uživatel

#32805 Re: Postižený student píše prezidentovi: Vrážíte do společnosti čím dál větší klín

2015-01-16 07:55

#32804: - Postižený student píše prezidentovi: Vrážíte do společnosti čím dál větší klín 

 Je to pěkný text, asi mu zase odpoví místopředseda SPOZ soudruh Augustin a osloví jej,

"Vážený pane Michalčák".  


Nepřihlášený uživatel

#32806 To je přece jasné, že Mynář "podniká" spolukrade s oposmluvní zlodějskou bandou.......

2015-01-16 07:59

....s kým jiným, když je "kancléřem" komunsitického nácka a oposmluvního kupčíka Miloše Zemana. 

 

Novinky: 

Z vymahačského byznysu kolem kancléře Mynáře vedou nitky k Rittigovi


Nepřihlášený uživatel

#32807 Tohle je také dobré, Zeman je dement.

2015-01-16 08:10

Teď není proč intervenovat, takže není co ukončovat, reagoval guvernér ČNB na Zemana

Guvernér České národní banky (ČNB) Miroslav Singer prohlásil, že k udržení kurzu české koruny pod 27 Kč za euro v současnosti není potřeba žádných intervencí. Nechápe proto, proč prezident Miloš Zeman vyzýval ČNB k zastavení intervencí, když žádné neprobíhají. Řekl to ve čtvrtek v rozhovoru pro Radiožurnál.

Kavárenský neandertálec

#32808

2015-01-16 08:36

Pro arogantního hulváta a rusáckého pacholka, trapného Highlandpitheka putinensis, mám jediné:

.                

.               .

A nejvyšší opovržení.


Nepřihlášený uživatel

#32809 SLÁVA UKRAJINĚ!

2015-01-16 09:07

........................................

.........................................


Nepřihlášený uživatel

#32810 Bída konzervatismu v Čechách

2015-01-16 09:30

abcdef

Pojem konzervatismus má co do činění se slovem konzervovat. Pro zastánce konzervativního postoje ke společnosti je potom zcela zásadní, co vlastně chtějí ve společnosti konzervovat, jaké pořádky, hodnoty a tradice chtějí udržet v platnosti.

Existují politické síly, pro něž konzervatismus znamená udržet nastolené liberální principy neomezené svobody lidského individua a volného trhu. Tyto liberálně-konzervativní spolky, jejichž lídři zjevně nedokážou rozlišit černé od bílého a slova jsou pro ně pouhým expresivním zvukem ohlašujícím jejich dojmy a pocity, ponechme stranou. Nelze je jednoduše brát vážně.

Jinou sortu představují konzervativci, kteří za počátek lidské civilizovanosti a zdroj veškeré smysluplné kulturní tradice národů Evropy považují helénskou kulturu a zrod křesťanské religiozity v lůně Římského impéria. Ponechme opět stranou, že křesťanství má své kořeny v semitském judaismu a k helénství má původně stejně daleko jako k duchovnosti amerických indiánů. Nesporným faktem ale zůstává, že kolébkou katolické církve a evangelizace Evropy se stal Řím, coby centrum helénské civilizace.

Pro myslícího a vzdělaného člověka by nemělo být těžké pochopit, co tito konzervativci chápou pod konzervativním viděním světa, pokud se odvolávají k helénsko-křesťanské tradici. Jde přibližně o totéž, jako když věřící marxisti vidí svět prismatem vědeckého materialismu. Stejně omezený, stejně dobově ohraničený, stejně zavádějící světový názor, který nemá nic společného s přirozeností, původem ani založením normálního člověka. Toto má být spása a návrat člověka ke kořenům? Obroda národní svébytnosti a tradiční kultury? To opravdu těžko.

Vše nabývá doslova absurdních konotací, pokud helénsko-křesťanskou tradici chtějí tito „dobří“ mužové národa roubovat na ducha Slovanů. Chtělo by se říci, že nejde o ducha, ale spíše o duchy. Možná, že právě tito konzervativní bojovníci za záchranu a obrodu národa jsou sami něco jako duchové ze záhrobí, kteří nenašli klid ve své věřící duši. Jen proto jsem je nazval dobrými, protože nevědomými ve svém zbožném odhodlání.

Možná, že oni sami věří na duchy katolických mnichů, kteří je pronásledují ve snách a sugerují jim své pravdy o správném pohledu ne svět. Jak si jinak vysvětlit, že dosud nezjistili, nakolik Slované, a tudíž ani český národ, nikdy nebyli součástí helénského světa ani Římského impéria? Pravý opak je pravdou. Slované byli vždy úhlavními nepřáteli Římanů, a to tak mocnými, že se Římu nikdy nepodařilo ani na krátko udržet na jejich území, natož je ovládnout. Nakonec Slované (Gótové) to byli, kdo porazil římskou moc. V dávnějších dobách samotní Řekové viděli ve svých severských sousedech tak děsivou sílu, že je považovali za zplozence podsvětí. Nazývali je totiž Tartary podle jména podsvětí, jež se v řečtině nazývá Tartaros. Tak jakápak že to helénská tradice se týká nás Čechů? Jaké to duchy minulosti chtějí naši konzervativci vyvolávat? To není tak docela zřejmé.

O moc lépe to v případě Čechů a Slovanů nevychází ani v souvislosti s křesťanstvím. Křesťanství bylo Slovanům vnuceno až v polovině druhého tisíciletí našeho letopočtu, a to ohněm a mečem po té, co křesťanští věrozvěsti neuspěli lží a klamem, což byly jejich osvědčené metody uvádění jiných národů na víru pravou. Pouze křižácké výpravy, genocida Slovanů a vnitřní rozkol založily onu křesťanskou tradici, jíž se naši konzervativci dovolávají. Přitom český národ se jí účinně vzpíral ještě v 17. století po té, co vyvolal v Evropě vlny církevní reformace. Ano, mám na mysli husitství. Teprve zahubením českých stavů po Bílé hoře se v Čechách rozmohlo křesťanství a bylo to jen na historicky krátkou dobu čítající sotva dvě století. Tak jakápak tradice? Jakápak kultura? S příchodem liberalismu a jeho odnože socialismu se Češi s lehkým srdcem stali ateisty.

Dosud jsem podporoval zdravé odhodlání zakladatelů strany NE Bruselu – Národní demokracie, nyní již jen Národní demokracie (ND), vrátit českému národu nezávislost a suverenitu. To se ale ještě nedovolávali helénsko-křesťanských kořenů a tomu odpovídajícího „konzervativního“ vidění světa. Bohužel, jejich poslední ideové dokumenty mi nedávají možnost, abych se za ně stavěl i nadále. Poslední kapkou pro mě bylo prohlášení předsedy strany ND Adama B. Bartoše, cituji:

Naše vidění světa, jeho smyslu, cíle a postavení člověka v něm, je zcela odlišné od konceptu levicových stran a hnutí, protože se hlásíme k předrevolučním tradicím evropské civilizace.

 Výsledkem revoluce, která má svůj počátek již v 18. století, je totiž současný stav, kdy je klasický politický zápas mezi těmito paradigmaty v demokratickém politickém prostředí nahrazen bezobsažnou globalistickou vizí nadvlády úzké skupiny nejbohatších lidí planety. K plné realizaci své vize tito lidé potřebují redukovat lidstvo, vyvolat chaos kdekoliv a jakkoliv a vstoupit na podium dějin jako „noví spasitelé lidstva“.

Tuto vizi v našem prostředí známe pod označením havlismus. Na konci tohoto revolučního procesu má zůstat redukovaná společnost, ve které „vyvolení“ vládnou a otroci na ně pracují, bez možnosti jim do čehokoliv zasahovat. Toto je staré pohanské paradigma fungování společnosti a státu, které z principu odmítáme. Konec citátu

Nemám v principu nic proti způsobu, jak pan Bartoš hodní současnou mocenskou situaci v západním světě. Nakonec sám jsem jeho názor podpořil svými články. Kdo mu ale namluvil, že je to „staré pohanské paradigma“, to se mi ani nechce uhadovat. Že by byl pravidelným ideologickým frekventantem katolického semináře? Mně tvrdil, že je nevěřící. No, v každém případě zřejmě pan Bartoš ví o pohanech jen to, že jedli pohanku, když tady plenili křesťanské svatostánky na podporu západních Slovanů v dobách tatarských nájezdů. Jinak nic. Stejně tak málo ví o smyslu a důsledcích christianizace našich slovanských rodů, o zničení naší kultury, ducha i tradice, s jejichž ztrátou jsme pozbyli i sami sebe.

Doufejme, že jen dočasně, a návrat ke kořenům, který by měl naši slovanskou sílu a hrdost nenávratně zadupat do země, rozhodně podporovat nehodlám, byť by hovořil o záchraně tradice a konzervativních hodnot těmi nejvzletnějšími slovy.


Nepřihlášený uživatel

#32811 Re: Bída konzervatismu v Čechách

2015-01-16 09:59

#32810: - Bída konzervatismu v Čechách 

 Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková tedy demokracie není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí tím či oním směrem, tedy k totalitě či "bezbřehému" chaosu. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 

 

Je smutné, že ono odmítání EU je z velké části způsobeno podivnou propagandou Klause. Kdykoliv jsem se setkal s kýmkoliv, kdo "nadával na nedemokracii v EU" nikdy nedokázal říci ani to, kdo sedi v Evropské radě a radách ministrů, natož aby byl schopen pospat proces vzniku a schválení EK. Klaus tu nadělal obrovský zmatek a bohužel je zřejmé, že záměrně. Vždy kritizoval EU velm nekonkrétně, vždy prohlásil nějaký obecný blábol, např. že Lisabosnská smlouva je velká  a to měl být argument, pro její odmítnutí. EU prochází stejně jako demokracie vývojem, státy západní Evropy měli spolu uzavřeny spoustu smluv a tedy je logické, že se tento historický fakt promítne do smlouvy komplexní, abych jen naznačil možné vysvětlení složitosti a rozsahu LS. Samozřejmě by se dala napsal Ústava na 10 stran, byla by to ovšem ústava federace, proto Kllaus LS "kritizoval" z tohoto úhlu pohledu, neboť právě federaci přímo odmítal tedy vedl diskusi do slepé uličky, je to bohužel s největší pravděpodobností KGBák. 

 

Bláboly tohoto typu:

"Tuto vizi v našem prostředí známe pod označením havlismus. Na konci tohoto revolučního procesu má zůstat redukovaná společnost, ve které „vyvolení“ vládnou a otroci na ně pracují, bez možnosti jim do čehokoliv zasahovat. Toto je staré pohanské paradigma fungování společnosti a státu, které z principu odmítáme. Konec citátu"

Nemá smysl brát vůbec vážně. Snadno lze doložit životem Václava Havla, že o nic takového neusiloval. 

 


Nepřihlášený uživatel

#32812 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus..

2015-01-16 10:49

#32711: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus..... 

 tak to zorganizujte a dejte všem včas vědět. Třeba v televizi byseto mohlo vysílat pořád tím nápisem vespodu.

Měll byse taky vybrat někdo z celebrit abyse mohl upálit u Musea jako to říkají o tom klukovi ze Všetat.

Tenkrát mu někdo vyměnil tu kouzelnou vodičku co nepálí a dal mu flasku s benzinem. 

Ted by se to ohlídalo a dal by se mu rovnou benzín. 

Kandidáta by moh vybrat pan Rychlý nebo pan Eben z televize. Ten se s nima zná a ví jaký to jsou obětavý vlastencí.


Nepřihlášený uživatel

#32813 Re: Re: Re: opakovat Palachův týden

2015-01-16 10:53

#32802: - Re: Re: opakovat Palachův týden 

 já to mužu potvrdit, ja jsem o tom panovi slysel, že na hrade pracoval kdyz byl president Gotvald. 
Určite by to byl dobry špaček našeho presidenta, ktereho jmenuje pan Duka nebo snad ten vlk?


Nepřihlášený uživatel

#32814 Re: Re: Re: opakovat Palachův týden

2015-01-16 10:56

#32802: - Re: Re: opakovat Palachův týden 

nejlepší by bylo vybrat mezi celenritami 46 dobrovolniku, který by se upalili na letný co stával ten veliký památnik. Bylo by to videt po cele Praze a bylo by to jako ohnostroj.

Pan Palach by mel radost. 


Nepřihlášený uživatel

#32815 Re: Bída konzervatismu v Čechách

2015-01-16 10:59

#32810: - Bída konzervatismu v Čechách 

 Vidíte a pak že jsou mezi nami jenom samí blbcí a tupá hovada, ovladana z nějaký hospody na Malé straně.

To ste moc hezky SESUMÍROVAL.

ODKUD JSTE TO OPSAL?

 


Nepřihlášený uživatel

#32816 Re: Svolejme demonstraci - situace je kritická

2015-01-16 11:02

#32732: - Svolejme demonstraci - situace je kritická 

 mEL BY VYSTOUPIT I PAN kOCÁB S PANEM bURSIKEM A NA TRIBUNU POZVETE TY NAŠE BRATRY, UPTRCHLIKY ZE SYRYJE, CO VČERA PŘILETĚLI.

TO TĚM LOTRUM OKOLO ZEMANA VYRAZÍ DECH.

BYLO BY DOBRÉ,KDYBY SE I TROCH STRILELO.

PODIVEJTE JAKÝŽ PRŮVOD UDĚLALI V PARIZI, TO SAMY JE POTŘEBA UDELAT V PRAZE NA TRAFOUSI.


Nepřihlášený uživatel

#32817 Re:

2015-01-16 11:07

#32808: Kavárenský neandertálec -  

 Tak nejak je potreba rikat. nesrat se s tim ruskym muzikem. 

Uř pan masaryk a pred ním františek josef první říkal že dobrý rus je mrtvý rus. 

My jako český stoupenci monarchie nemužeme dopustit tem rusum jejich kousky. 

toho zemana bysme mohli vystavil v kleci na staroměstským náněstí naháho v mrazu pro výstrahu všem, kdo ho vilil.


Nepřihlášený uživatel

#32818 Re: Re: Bída konzervatismu v Čechách

2015-01-16 11:10

#32811: - Re: Bída konzervatismu v Čechách 

 Havlizmus je nový filozofický směr. ten bude pan putna vyučovat pro vybrané studenty, dítksa našich celebrit, kterým anoi komedianství nejde do hlavy.

Belali by poslance. kteráé by jmenovali organizátoři petice proti zemanovi.

senát je třeba rozehnat a jmenovat tam pouze ty celebrity, na které už nezbyly role v nemocnici v zahradě. 


Nepřihlášený uživatel

#32819 Re: To je přece jasné, že Mynář "podniká" spolukrade s oposmluvní zlodějskou bandou.......

2015-01-16 11:11


Nepřihlášený uživatel

#32820 Re: Re: Svolejme demonstraci - situace je kritická

2015-01-16 11:14

#32816: - Re: Svolejme demonstraci - situace je kritická 

 Vy jste normální odpad těto společnosti. Nechutné, bezcitné, cynické hovado,

s ožralou si můžete podat ruce !!!

PS : Boží mlýny melou a na každé prase se vaří voda


Nepřihlášený uživatel

#32821 Re: Re:

2015-01-16 11:15

#32729: - Re:  

TED BUDOU PLATIT MISTO VOJENSKÝCH KNÍŽEK TY ČERVENÉ KARTIČKY Z NARODNÍ TŘÍDY, KDE JE PŘIDĚLOVAL PAN RYCHLY A PAN EBEN .

PO JEJICH PŘEDLOŽENÍ DOSTANE KAŽDÝ JEDEN GRANAT NEBO KALAŠNIKOV.

PAK SE PŘES TELEVIZI ZORGANIZUJE POCHOD NA HRAD SPOCÍTOVAT TO ZEMANOVI.


Nepřihlášený uživatel

#32822 Re: Re: Re: Bída konzervatismu v Čechách

2015-01-16 11:19

#32818: - Re: Re: Bída konzervatismu v Čechách 

 Vám hrabe řádně, jen co je pravda. 


Nepřihlášený uživatel

#32823 Re: Re: Re: opakovat Palachův týden

2015-01-16 11:19

#32802: - Re: Re: opakovat Palachův týden 

když budou pozvaní na tribunu i národní hosté ze syrie, který včera přijeli na dlouhodobou, nebo trvalou navštěvu naší krasné český republiky, mělo by se také předčítat něco z jejich bibleten korán ovládá pan Kocáb a pan Barsík už se ho taky učí.

 

Na to nezapomente, tím vypálíte bolševikum v socialní demokracii a kscm rybnik!   


Nepřihlášený uživatel

#32824 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-16 11:22

#32704: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus..... 

 správně soukmenovče, přes ten votzebůch se musíme svolat. 

Je potřeba zajistit, aby v každen stohu a pod každým mostem či lavkou byl počítač s internetem, abysme se všichni včas a rychle svolali.

Když bude dost pervitínu a čůča, o ůčast nemějte obavy...


Nepřihlášený uživatel

#32825 Re: Re:

2015-01-16 11:23

#32817: - Re:  

 Hloupý pokus provokatéra z FSB.