MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#32776 Re: Re: Re: Re: Take reseni.

2015-01-15 20:55

#32774: - Re: Re: Re: Take reseni. 

 A další provokatér.


Nepřihlášený uživatel

#32777

2015-01-15 20:56

 Vztah normální, zdravé, společnosti k lidem s tělesným, mentálním či kombinovaným postižením odráží úroveň její vyspělosti. Pokrok v medicíně, protetické pomůcky či funkční sociální systém je nezanedbatelná, nicméně pouze technická stránka věci. Musí ji doplňovat snaha o socializaci a integraci lidí s postižením do běžného života. Jedličkův ústav, založený v roce 1913, vznikal právě s takovouto vizí a také ji minimálně do začátku druhé světové války plně naplňoval. Komunistický režim však jakoukoliv integraci nepřipouštěl, přestože zdravotnická stránka péče patřila k světové špičce. Jinakost lidí s postižením – jako jakákoliv jiná jinakost – nepasovala do jeho ideologického rámce natolik, že ji schovával za zdi specializovaných ústavů na periferiích republiky. K skutečnému plnění odkazu Rudolfa Jedličky tak dochází až dnes.

 


Nepřihlášený uživatel

#32778 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-15 21:00

V32707: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus..... 

 SOUKMENOVČE TY SI O MĚSÍC POZADU.

JINAK ALE SOUHLAS, TY KOMUNISTY MUSÍME VYSTŘÍLET.

vŠECHNY DO JEDNOHO. 

V JEJICH ZMAPOVÁNÍ BY MOHLI POMOCI HERCI Z OBLASTNÍCH DIVADEL, OKRESNÍ PŘEDSEDOVÉ TOP 09 A ODS A HLAVNĚ, BĚLOBRÁDKOVI AKČNÍ ÚDERKY. POKYNY Z USA UŽ MÁ Z TOHO ŠKOLENÍ.

PO HOSPODÁCH SE DÁ TAKÉ LECOS SEPSAT.

NĚKTEŘÍ OBČANI ZA PIVO RÁDI POMOHOU A JMENUJOU I BRÁCHU, KDYŽ TĚCH PIV BUDE VÍC. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#32779 Re: Re: Re: Re: Zeman je cynik

2015-01-15 21:03

#32774: - Re: Re: Re: Take reseni. 

 Jdi do háje.... Nevidíš, jak se Tvůj vůdce staví k tematu o handicapovaných dětech ? Nechapeš, že to už podělal na celé čáře ??? Nikdo neví, koho něco podobného může v životě potkat.. 


Nepřihlášený uživatel

#32780 Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-15 21:04

#32676: - Signatáři této petice čekají co bude dál...... 

 CHYBA BYLA,ŽE SE NA UKRAJINU POSLALI TY ZBRANĚ A VOJENSKÉ MUNDŮRY. 

JAK BY SE DNES HODILY.

TO BYLA OD TOHO HERCE CO DĚLÁ VELITELE NAŠICH LEGIONÁŘŮ CHYBA.

ŠKODA ŽE NEDĚLÁ MINISTRA OBRANY PAN DUKA NEBO PAN KALOUSEK. 

TO UŽ BY SE MOHLO V KOBYLISÍCH NA STŘELNICI ZAČÍT OZDRAVOVAT OBYVATELSTVO ČESKA.


Nepřihlášený uživatel

#32781 „Je to skandální

2015-01-15 21:09

Naprosté nepochopení pro kritiku prezidenta Miloše Zemana na téma inkluzivní vzdělávání vyjádřila v rozhovoru pro Lidovky.cz předsedkyně České odborné společnosti pro inkluzivní vzdělávání Klára Laurenčíková. „Je to skandální, prezident Zeman tímto výrokem opět rozděluje společnost a je to pro nás všechny krok zpátky.“

Je neuvěřitelné, že v současné době může někdo vyjadřovat tak zastaralý a naprosto protichůdný názor tomu, co ukazují moderní vzdělávací systémy. Výrok pana prezidenta považuji za skandální, opět jím rozděluje společnost na místo toho, aby ji stmeloval a přispíval k soudržnosti a sociální citlivosti.........


Nepřihlášený uživatel

#32782 Re: „Je to skandální

2015-01-15 21:17

#32781: - „Je to skandální 

 Jakejpak pan prezident,idiot  je to a basta fidli.


Nepřihlášený uživatel

#32783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To už není idiocie, to je u Zemana kretenismus.....

2015-01-15 21:50


Nepřihlášený uživatel

#32784 Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-15 21:51


Nepřihlášený uživatel

#32785

2015-01-15 22:17

Je smutné, že jsme dvacet let "svobodné cesty" využili jen k tomu, abychom znovu žili v zemi, kde všechny noviny bez rozdílu hlásají jeden názor, kdy televize ukazují jen jednu jedinou možnost a kde se jiný pohled okamžitě zpochybní jako extremistický, asociální a protispolečenský. Je o to víc smutnější, že se to samé už dávno děje i v Západní Evropě, kterou jsme dlouho považovali za vzor fungující demokracie. Se zděšením sleduji, kolik paralel s Orwellowou 1984 v tomhle eurosocialistickým paskvilu spatřuji.


Nepřihlášený uživatel

#32786 Llidicky na co cekate? AHA...

2015-01-15 22:26

KVZ

#32787 Re: Hradčanské náměstí 1.2..2015 ve 14:00.

2015-01-15 22:28

#32754: - Hradčanské náměstí 1.2..2015 ve 14:00.  

 To je co, to se koná gay pride?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-15 22:45


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-15 22:51



Nepřihlášený uživatel

#32790 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-15 23:12

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....


Nepřihlášený uživatel

#32791 Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-15 23:14

Rozplynula se v jeho bláholech z povánočního "projevu" a včerejších blábolech a denohestacích občanů této země.

I na tomto je zřejmé, že se působení Miloše Zemana na Hradě blíží ke svému závěru. Nikdo v jeho okolí se jej už nesnaží usměrňovat, nikdo se nesnaží ani o tu nejmenší korekci, všichni včetně Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Augustina, Ovčáčka i šílenou Burianovou už si začali chránit vlastní existenci. 

Nejedlý s Mynářem se snží dostat evidentně k informacím, které by mohli prodat a v budoucnu prodávat, tedy především ke spisu soudruha Babiše a lidí z jeho party, tedy Krnáčová, jeho předsedy poslanců atd. atd. Buriánová neříká nic, Augustin jen trne, kdy na něj někdo podá žalobu ke Správnímu soudu, neboť v dopise úředníka nestoudně lhal, což ústava přímo zapovídá. Ovčáček se ještě nedávno zmohl na pochlebování, ale kdyby s ním dělali rozhovor dnes, už se hodně mírně v tom, jak je "Zeman vnímavým nadřízeným". 

Řekl bych, že se věci v nejbližších čtyřech týdne velmi pohnou. Je možné, že prijde masivní úprk lidí z Hradu. Ovčáčka pravděpodobně Klausova banda drží pod krkem, ale ostatní se teď "bude hodit", že nezískali prověrku a útěkem se budou snažit uniknout z dosahu svých zločinů, které se Zemanem na Hradě napáchali. 

Hrad bude mít obrovský problém se získáváním nových lidí, mimo jiné proto, že Zemanovci nemají koho nabídnout.  Do věci se budou muset vládní strany a převzít odpovědnost za situaci na Hradě, což udělají jedině tehdy, pokud banda kriminálníků kolem Zemana donutí Zemana k abdikaci. 

Řekl bych, že již dnes je vidět světlo na konci tunelu Hrad a řekl bych, že s bandou na Hradě již dávno probíhají zákulisní rozhovory, přsněji prostě pracovní jednání o situaci na Hradě.  Řekl bych, že ale mnoho lidí velmi trne, především Babiš, který je se Zemanem spojen pupeční šňůrou archivu KGB, kdy možná vůbec přesně neví, co všechno je či není k dispozici. 

Myslím si, že politické divadlo v nejbližších šesti měsících bude obrovská zábava pro ty, kdož jej nějakou dobu již sledují. Myslím, že se budeme velmi bavit, jak parta kolem Babiše a Zemana se bude škvařit na vlastním sádle. 


Nepřihlášený uživatel

#32792 Re:

2015-01-16 06:41

#32785: -  

 A čím takovou blbost chcete doložit? 

Pokud považujete za "alternativi" tzv. "názorové servery" např. naonacistické parlamentní listy z kterých čerpá lži soudruh Zeman a pak je vydává za pravdu, aby následně byl ze lží snadno usvědčen, pak skutečně čtete i vy velmi podivně tyt "zdroje názorů", pod které se většinou nikdo nepodepiše a pokud snad někde dokládají svojí pravdivost, tak logicky na dalším takovém "zdroji názorů" např. na nacistickém zvedavci, svetlukolemnas, atd. atd. 


Nepřihlášený uživatel

#32793 Re: Re: Re:

2015-01-16 06:47

#32757: - Re: Re:  

 Je to náš stát, tady s ito musíme vyřešit sami. Mezinárodní je jakési zaklínadlo, podobně jako kdysi "soudruzu z ruska". 

"Náš" je v uvozovkách přesněji je to můj stát a já dělám to, že jasně formuluji své důvody, proč by Zeman neměl být na Hradě.  Je-li to málo či moc, je otázka, vcelku čile si ale doposiuji i se svým poslancem  a vybízím jej, aby se věc začala řešit. 


Nepřihlášený uživatel

#32794 Svolejme demonstraci - situace je kritická

2015-01-16 06:49

1.2. neděle na Hradčanském náměstí s programem:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v ní - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana v této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností". 

Vážné téma:

Příspěvky zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy zatím není, ale dám jej sem k diskusi) 

 

Nejsem organizátor, ale jsem ochoten na tom již spolupracovat, situace na Hradě je opravdu děsivá, je to tam bez nejmenších pochyb jak za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#32795 Zeman je bohužel opravdu idiot .....

2015-01-16 06:56

HNdnes 

Postižený student píše prezidentovi: Vrážíte do společnosti čím dál větší klín


Nepřihlášený uživatel

#32796 opakovat Palachův týden

2015-01-16 06:57

Lidé pojďme do ulic jako to bylo o Palachově týdnu,to co řekl zeman o hendikepovaných dětech to už přesáhlo hranici všeho,toto si lidé nesmějí nechat líbit a musí vyjít do ulic jedině protestama a demonstracema můžeme zemana paralizovat žádné petice nepomohou a senát zemana neschodí na to je tam hodně komunistů a jeho věrných kamarádů


Nepřihlášený uživatel

#32797 Re: opakovat Palachův týden

2015-01-16 07:05

#32796: - opakovat Palachův týden 

 Hradčanské náměstí 1.2.2015 ve 14:00. 

a chtělo by to velké množství účastníků,  tento cynik,

který odsunuje nemocné děti mimo společnost , nesmí být

v žádné politické funkci a prezidentem už vůbec ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-16 07:06



Nepřihlášený uživatel

#32799 To, že se diskuse o této věci bude vést dokud budou postižení o tom není pochyb....

2015-01-16 07:06

....mimo jiné proto, že onu "diskusi" na toto téma vždy se bude snažit někdo spustit, aby se zviditelnil.


 


Toto je ovšem realita, postižění se zdravími žijí v jedné společnosti, není tedy důvod, aby se vzdělávali jinde, pokud to jen trochu je možné. Ta "trocha" se logicky úředníkovi jeví jako "vágní termín", pro svobodného člověka ředitele školy to problémem nebude, stajně jako to není problémem pro "normální" pedagogicko psychologickou poradnu. 


 


LN: Hrad odmítá kritiku odborníků. Jejich přístup je skandální, řekl Ovčáček


Nepřihlášený uživatel

#32800 Re: To, že se diskuse o této věci bude vést dokud budou postižení o tom není pochyb....

2015-01-16 07:09

#32799: - To, že se diskuse o této věci bude vést dokud budou postižení o tom není pochyb.... 

 jinými slovy " Hrad " si může dovolit všechno ??

Kam se to Česko dostalo ?? Jsme nazpět před rokem 1989