MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#27776 O demokracii....

2014-12-29 16:26

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#27777 Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-29 16:27

#27775: - Re: O Krymu a Kosovu.... 

To je zase nějaký výron vaší debility? Čím takovou věc vlastně chcete doložit? Vždycky cosi vy voliči komunistického nácka Zemana vykřiknete, ale nikdy to neprovodíte ani jediným uvěřitelným argumentem. 


Nepřihlášený uživatel

#27778 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 16:30

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#27779 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-29 16:32

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#27780 Proč byl volen Miloš Zeman, aneb blbá blondýna v akci.

2014-12-29 16:33

Voliči Miloše Zemana nejsou schopni říci, proč jej volili, dnes už to možná ani nechápou, stejně nechápou, proč si vzali kdysi ten spotřebitelský uvěr, který je následně uvrhl do těžkých životních situací, ale když někdo oblepí zemi za stovky milionů korun sliby na úžasné věci, proč si ten "spotřebitelský úvěr nevzít". To, že je potřeba nyní ony stovky milionů jeho sponzorům splatit a přidat k tomu desetinásobky, to jeho voličům nedošlo, stejně jako jim nedošlo, že budou muset zaplatit ony krvavé úroky ze spotřebitelského úvěru. Prostě blbá blondýna v akci. 

To je také důvod, proč Zákon o volbě prezidenta přikazuje transparetní účty, max. objem prostředků a délku kampaně. Jak tedy vlastně korelují ony stovky milionů o kterých Miloš Zeman tak "elegantně mlčí" a které utratil za ty jeho retro komunistické bilbordy a big boardy se Zákonem o volbě prezidenta? Nijak? Ano nijak s tím nekorelují, bylo to přesně to, co bylo nepřípustné, ale blbá blondýna volčika Zemana, co s tím člověk nadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#27781 Je tedy Miloš Zeman debil nebo není debil? Tedy nevzdělatelný.....

2014-12-29 16:35

"Neandertálci se nedorozumívali řevem, jak se domnívá pan prezident. Dle morfologických i genetických charakteristik používali řeč stejně jako náš druh, tedy Homo sapiens," vysvětluje muzeum a v nadsázce upozorňuje na to, že zvažuje zaslat do prezidentské kanceláře dopis s dotazem, odkud Zeman své poznatky čerpal.

"Co se navíc onoho řvoucího davu týče, před kterým nehodlá dotyčný prezident ustupovat - populace neandertálců byla podle všeho tak malá (tisíce, maximálně desítky tisíc jedinců) a její hustota tak nízká, že by nikdy takový dav nebyli schopni vytvořit," pokračují zaměstnanci muzea.


Nepřihlášený uživatel

#27782 Re: Re: Re: Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusk

2014-12-29 16:39


Nepřihlášený uživatel

#27783 Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka....

2014-12-29 16:44

#27678: - Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 Vy bolševici jste tou "kumulací kapitálu přímo posedlí" - drtivá většina těch, co úspěšně podnikají nezačali podnikat primárně pro zisk, ale proto, že měli skvělý nápad a získ je jakýmsi bonusem k tomuto nápadu. Drtivá většina úspěšně podnikající a to dokonce v libovolné velikosti musí nabízet skvělý produkt. Lepší než konkurence. 

Platí to logicky i o novinách. Čím vzdělanější populace, tím logicky požaduje informace ověřitelnější, důvěryhodnější, pravdivější s daleko větší poctivostí pro přesnost atd. 

Tedy komunistické kecy z marxova kapitálu, že vše řídí kumulace kapitálu jsou odpornou hovadinou a už v základu naprosto mylnou hloupostí, přestože samozřejmě platí, že všichni chceme mít příjem logicky vysoký, mnohí z nás se nikdy nesníží k tomu, abychom pro peníze dělali cokoli a to platí pro všechny úrovně bohatství. 

Mimo jiné toto dal naprosto jasně na srozuměnou Bill Gates Klausovi, když mu podával ruku s jednou rukou v kapse. Nevážil si ho, potkal se s ním více méně jen jako se společenskou nutností a neodpustil si tuto naprosto jasně vyjádřenou kritiku vizuálně a neodpostil si ani slovní invektivy. 


Nepřihlášený uživatel

#27784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že

2014-12-29 16:45

#27782: - Re: Re: Re: Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusk 

Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka......

 

....důvod proč se vzděláváme vám evidentně uniká. Jeden z hlavních důvodů je, abychom byli schopni oddělit pravděpodobné od nepravděpodobné či dokonce lži od pravdy. Je to obecně dobré, vede to logicky k dalšímu získávání informací a další daleko lepší orientaci v informacích. 

Vy jste evidentně analfabat, nebo jste na vzdělání rezignoval. 

Jedním ze zakladních způsobů, jak rozpoznat pravdivost informace je, kde je publikována. Pokud je na daném zdroji velké množství lží, polopravd, propagandy je velmi pravděpodobné, že i to, co by snad mohlo vypadat jako pravdivé je nejspíše jen další manipulace, proto jsou servery typu parlamentní listy, blisty, zvedavec, svetlokolemnas, euronet, pravdive.eu atd. atd. jen shromaždištěm naprostých nesmyslů, které mají hodnotu jen propagandistickou a to jak si jistě povšimnete po přečtení již páteho tam uvěřejněného textu, ve smyslu "demokracie je ovládána tajemnými silami zla" :-) a to přesto, že se mnozí známe osobně s lidmi které volíme nejen v našem městě, vesnici, ale dokonce i do Sněmovny či Senátu. Divná věc, taková manipulace. 


Nepřihlášený uživatel

#27785 Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana volili.

2014-12-29 16:52

Domnívám se, že je skutečně velmi zásadní věcí, že voliči Miloše Zemana už neví, proč jej zvolili. Miloš Zeman vedl kampaň více jak rok naprosto v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Tuto kampaň opět v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky neplatil z Volebního účtu, jak mu ukládá zákon, k tomu všemu opět v rozporu se Zákone... odporně lhal o všem, o čem promluvil, ať už se to týkalo jeho samotného, jeho rodiny, volebního týmu, financování kampaně, jeho působení v pozici premíéra, privatizací atd. 

Neví-li dnes jeho voliči, proč Zemana volili, je velmi pravděpodobné, že se stali obětí odporné zločinné manipulace naprosto mimo Zákon o volbě prezidenta republiky a je bohužel nutné toto znovu začít zkoumat a to přesto, že Nejvyšší správní soud Zemana z voleb nevyřadil, což je velmi podivné, což je v kontextu se současnou situací velmi podivné. Je klidně možné, že Jiří Vyvadil někdejší předseda nejvyššího správního soudu a zakladatel "Přátel Ruska" do věci zasahoval. Pokud by se dokonce potvrdilo toto, bylo by nutné věc řešit u Ústavního soudu.  

 

 


Nepřihlášený uživatel

#27786 Re: Je tedy Miloš Zeman debil nebo není debil? Tedy nevzdělatelný.....

2014-12-29 16:55

#27781: - Je tedy Miloš Zeman debil nebo není debil? Tedy nevzdělatelný..... 

 To sa už "odborníci" na pravek zaoberajú propagandou? :-) Čo je to za vola, ktorý ide z pozície akože "vedca-odborníka" vysvetľovať verejnosti, ako komunikovali neandertálci a v akých (ne)početných tlupách sa pohybovali, aby tým "doložil", aký je pán prezidnet AKOŽE nevzdelaný, keď zvolil prirovnanie k predchodcom (zrejme nepriamym) homo sapiens sapiens ? To ten "vedecký pracovník" nechápe, čo je metafora a čo sú to asociačné polia? :-)


Nepřihlášený uživatel

#27787 Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka....

2014-12-29 16:56

#27678: - Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 Mimochodem zmiňujete zde kriterium, kdo medium ovládá.

Tak to je ale obrovský problém u všechy serverů ruské propagandy. Tam totiž není vůbec jasné ani to, kdo je založeil, ať už se jedná o eruronet, pravdive.eu, parlamentní listy, blisty, svetlokolemnas, zvedavec atd. atd. atd. 

Tedy skutečně běžte si s temi komunistiskými žvásty za komunistickým náckem Milošem Zemanem, to je pilný čtenář lží na nenonacistickém serveru parlametní listy, tady tam uspějete logicky s každou blbostí, jen když bude vypada "zajímavě" a bude proruská či probolševická. Takové hovadiny přímo sbírá, viz. finlandizace. 


Nepřihlášený uživatel

#27788 Nyní se velmi láme chleba mnozí, které bylo ještě do nedávna možné.....

2014-12-29 17:02

...považovat za normální lidi např. Eric Best jsou dnes bez nejmenších pochyb ruskými svábi a tedy v minulosti tu byli jen jakými si spícími "novináři" připravenými se kdykoliv aktivizovat ve prospěch zločinců z KGB, kteří nyní ovládají Rusko. 

Je bohuže možné, že to platí i pro Frekvenci 1. 


Nepřihlášený uživatel

#27789 Re: Re: Je tedy Miloš Zeman debil nebo není debil? Tedy nevzdělatelný.....

2014-12-29 17:05

#27786: - Re: Je tedy Miloš Zeman debil nebo není debil? Tedy nevzdělatelný..... 

 Tedy otázka i vás, jste také idiotem tedy nevzdělatelnou osobou, jako Miloš Zeman? 

Pokud to byla "metafora" tak vskutku stejně idiotská jako překlad pussy a stejně tak idiotská jako výslovnost, kterou Miloš Ubu pro slovo pussy použil, kdy ještě navíc mluví o "výslovnosti" je vlastně velmi troufalé, neboť vyslovil slovo úplně jiné, tedy hnis, což je přesně to, co mu lítá z úst, kdykoliv otevře tu jeho odpornou pusu. I v tomto jste si velmi podobni. 


Nepřihlášený uživatel

#27790 Re: Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka....

2014-12-29 17:09

#27783: - Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 drtivá většina těch, co úspěšně podnikají nezačali podnikat primárně pro zisk, ale proto, že měli skvělý nápad a získ je jakýmsi bonusem k tomuto nápadu.

HOVADINA NA KVADRÁT! Takto a s touto motiváciou začali skôr výnimky, a z nich sa ešte sotva niektorí udržali, pretože česko-slovenské podnikateľské prostredie bolo od začiatku napadnuté rakovinou. Uprostred ekonomických mafií, korupcie a klientelizmu sa nemohol nikto s "čistými" predstavami uchytiť, ak sa teda neprispôsobil. A na to človek, ktorému nešlo primárne a len o zisk, nemá povahu:-). 

komunistické kecy z marxova kapitálu, že vše řídí kumulace kapitálu jsou odpornou hovadinou

Ak si čítal Kapitál, klobúk dolu:-). toto je dnes underground, nie Kocáb-ovce


Nepřihlášený uživatel

#27791 Re: Re: Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka....

2014-12-29 17:22

#27790: - Re: Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 Vůbec to není pravda. Klientelismus je zde v zakázkách státní správy a státních podniků. Jinde není problém není dramatický, byť např. ve Škodě Mladá Boleslav platí, že je skutečně z obrovské části rozkrádaná zevnitř. 

Platí, že ti úspěšní skutečně začali nápadem. Podnikání, které začíná o penězích končí velmi rychle. 


Nepřihlášený uživatel

#27792 Ruské bony jsou opět 8,5 % mínus.....

2014-12-29 17:29

....nepochybuji o tom, že Pepina z centrální banka CCCP zítřek už nejspíš ve své pozici nepřežije. 

Rusko vaří miliardy dolarů každý den na intervencích a výsledek je nula, nic, prázdno. Mimo jiné proto, že si stanovují naprosot nesmyslné cíle. Kdyby se pokusili zafixovat kurz na 60 ruských bonech za dolar, byla by naděje daleko větší a neprovařili by každý den miliardy dolarů ale jen stovky milionů. 

Důvěra v Rusko je daleko pod bodem mrazu. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#27793 Re: O demokracii....

2014-12-29 17:47

#27776: - O demokracii.... 

O lišejníku

Lišejník islandský je lupenitá, nepravidelně vidličnatě větevnatá stélka, má po stranách žlábkovité, místy kadeřavé úkrojky. Na vrchní straně je olivově zelená až nahnědlá, odumírající rostlina má barvu červenohnědou, na rubu světle zelenou nebo nahnědlou s bílými skvrnami. Stélka nese místy ploše miskovité, zprvu zelenavé, později hnědé útvary. Snese i měsíce trvající sucho. Zasucha je chrastivá a lámavá, zavlhka měkká a kožovitá. 

Lišejník islandský roste v Evropě, v Asii a v Americe. U nás se vyskytuje na vlhkých lesnatých kopcích mezi mechem a trávou. Nejrozšířenější je v hornatých krajinách na vřesovité půdě. Z rostliny se používá stélka. Mezi nejdůležitější účinné látky patří slizy, hlavně lichenin a isolichenin, pektiny, ligniny a lišejníkové kyseliny, vitamín A a jód. Slizové látky působí ochranně na sliznice hltanu a trávicích orgánů (především žaludku). Hořce chutnající lišejníkové kyseliny, které obsahuje, povzbuzují činnost trávícího traktu a tím chuť k jídlu.  Přispívají k lepší látkové přeměně. Ovšem je třeba být opatrný, ve větších dávkách vyvolávají závratě. Pro obsah hořkých látek se droga používá při nechutenství (zmnožuje tvorbu žludečních šťáv a tonizuje).


Nepřihlášený uživatel

#27794 Re: Re: Re: Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka....

2014-12-29 17:50

#27791: - Re: Re: Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 začali nápadem

napr. ako sa vyhnúť daňovej povinnosti, ako prať špinavé prachy... to hej


Nepřihlášený uživatel

#27795 Re: Re: O demokracii....

2014-12-29 17:51

#27793: - Re: O demokracii.... 

 Miloš Ubu jej jistě používá vždy po ránu, tedy po každodenní večerní opici :-)


Nepřihlášený uživatel

#27796 Re: Ruské bony jsou opět 8,5 % mínus.....

2014-12-29 17:51

#27792: - Ruské bony jsou opět 8,5 % mínus..... 

 Predčasná radosť:-). Baba zase snívala...


Nepřihlášený uživatel

#27797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka....

2014-12-29 17:58

#27794: - Re: Re: Re: Re: Re: Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka.... 

 Jak jsem psal slovenský nevzdělatelný imbecile, problém již v přístupu k životu, pokud si jako zločinci Lenin, Putin, Hitler, Marx, Engels, Stalin, Gottwald budete myslet to co si myslíte, doberete se vždy jen nějaké ubohé totality. Je to pro vás imbecily symptomatické, je to vaše základní vlastnost, myslet si o naprostém nesmyslu, že se jedná o neotřesitelnou pravdu, přitom stejní imbecilové jako vy Marx s Engelsem nikdy nebyli schopni ničím skutečně hodnotným doložit ty jejich nebetyčné bláboly. Co horší, dokonce i praxe ukázala, že jsou to nesmysly, přesto jim stále dokola věříte. 

Problém je v tom, že vy tomu nevěříte, velmi dobře víte, že jsou to hovadiny, ale velmi dobře vidíte, lákavost ideologie, nabalené na ony nesmysly a tedy potenciál mít moc, díky manipulaci s lidmi hloupými a to je na vás vlastně ve skutečnosti to nejodpornější komunistický nácku. 


Nepřihlášený uživatel

#27798 Re: Re: Ruské bony jsou opět 8,5 % mínus.....

2014-12-29 18:01

#27796: - Re: Ruské bony jsou opět 8,5 % mínus..... 

 Teď je to zrovna 9,5 mínus, tak nevím. Já se vcelku neraduji z idiocie nikoho, aní V.I.Putina, byť mne nedávno velmi pobavila idioci soudruha Filipa, který na ČT 24 vysvětloval, že lži z neonacistických parlamentních listů jsou přece "jasná pravda" a nejzábavnější na celé věci bylo, že min. vypadal, že těm nesmyslům, které uváděl věří. To mne skutečně potěšilo, neb Ransdorf vždy velmi dobře věděl, že se jedná o hovadiny a proto byl také velmi nebezpečný, když je uměl velm manipulativně používat. 

Dodává velkého klidu, že dnešní bolševici jsou skuteční hlupáci a polodementi. 


Nepřihlášený uživatel

#27799 Co je zase tohle za ""podivný text"....

2014-12-29 18:17

...jak souvisí registr účtů s Kobrou? Co je to za podivné spojování? Registr účtů je normání věc všude v celém civilizovaném světě, obsahuje základní údaje především vlastníka účtu a slouží jen k tomu, aby bylo možné dohledat v případě nutnosti, kde všude má ta daná osoba účet. Je to důležíté nejen pro policii, ale např. i notáři, kteří musí při vyřizování dědictví také dohledat, kde všude měl zesnulý účty. 

Karel Hrubeš nejspíš na objednávku soudruha Babiše napsal dost odpornou "sr.....ku". 


Nepřihlášený uživatel

#27800 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-29 18:23

...aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 

 

Ruskká pakáž opět přivezla na Ukrajinu "humanitární pomoc"