MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#27751

2014-12-29 14:59

A co na to soudružka Semelová ?


Nepřihlášený uživatel

#27752 Re: Re:

2014-12-29 15:06

#27750: - Re:  

 Jo proto se Zeman chlubil tim ze kouril Bushovi v kancelari v Bilem Dome ve Washingtonu.Chtel mu ukazat ze je chlap a ze uz muze kourit.


Nepřihlášený uživatel

#27753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše Zemana v

2014-12-29 15:24

#27681: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše Zemana vůbec 

 Co to žvaníte za hloupost. Prostě je to pořád tak, že vy ani nezapočtete cenu peněz a tváříte se, že Zeman dokonce "šetřil". 

Je to prostě pořád tak, že Zeman zdvojnásobil státní dluh a přitom nazajisti ani jediné pracovní místo. Z roku 1998 na 99 mu stoupla nezaměnstanost o 3 % a už se jí nikdy do konce jeho mandátu nezbavil. 

Kalousek v době krize, kdy jinde měli nezaměstnanost vysoko nad 10 % měl nezaměstnanost 7 % při tvrdém poklesu HDP.

Zeman tvořil dluh 200 mdl. při růstu HDP 3 %. Kalousek měl pokles HDP, kdy 1 procento HDP činí pokles cca. 200 mld. HDP. 

Jestli se skutečně objevil odporný zločinec v politice po revoluci, tak to byl bez nejmenších pochybností právě Miloš Zeman a to přesto, že Klause považuji za stejnou pakáž, jako je Zeman, v ohledu náklonnosti ke zločinu je Zeman na tom daleko hůře. 


Nepřihlášený uživatel

#27754 Re: Antropologové opravují Zemana

2014-12-29 15:26

#27712: Vybrat přezdívku - Antropologové opravují Zemana 

 Zeman je obecně idiot a je smutné, že je nutné jej nepřetržitě opravovat. 


Nepřihlášený uživatel

#27755 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše Zema

2014-12-29 15:26

#27753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše Zemana v 

 Jestli se skutečně objevil odporný zločinec v politice po revoluci, tak to byl bez nejmenších pochybností právě Miloš Zeman a to přesto, že Klause považuji za stejnou pakáž, jako je Zeman, v ohledu náklonnosti ke zločinu je Zeman na tom daleko hůře. !!! NAPROSTO SOUHLASÍM  !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#27756 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-29 15:31

....aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 

 

Pepina v centrální bance CCCP už opět mocně zápasí a především mocně utrácí miliardy dolarů jednu za druhou. Na co si ale v Rusku vlastně hrají. V roce 2013 měli HDP cca 2 bil. dolarů, dnes mají HDP v roce 2013 cca 1 bil. dolarů. 

Ve "fondu národního bohatství" což je nespíš "fond" který rozkádá partička kolem Putina, měli mít 100 mld. dolarů, na to si to tedy hrají, když rozpočet federální vlády USA je 3,5 bil. dolarů a HDP USA je 16 bil. dolarů? 


Nepřihlášený uživatel

#27757

2014-12-29 15:34

PŘÍZNIVCI ZEMANA, OPRAVDU NEBUĎTE NAIVNÍ, JEMU O VÁS VŮBEC NEJDE.

SPAKOVAL VAŠE HLASY A TEĎ UŽ VÁS MÁ DÁVNO U ZADELE.

 


Nepřihlášený uživatel

#27758 Re: Re: Re: Re:

2014-12-29 15:36

#27740: - Re: Re: Re:  

Myslím, že veria aj tomu, že Lenin je večne živý! A toho Stalina z Letnej majú, dúfam, odloženého v nejakých škatuliach od lega. Ak by si zas chceli postaviť nejakého - šviliho v nadživotnej veľkosti:-)).


Nepřihlášený uživatel

#27759 Re: Re: Re:

2014-12-29 15:38

#27752: - Re: Re:  

 On toho už nakecal, jestli si opravdu v BD zapálil, tak je opravdu h*v*d*. Tam je všude přísný zákaz.


Nepřihlášený uživatel

#27760 Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-29 15:54

#27756: - Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to.... 

 Po miernom útlme ich činnosti počas obdobia národných štátov, keď bolo legitímne použitie sily rezervované pre národné ozbrojené zložky, nám tzv. Private Military and Security Companies(ďalej PMSC) rastú ako huby po daždi. Počet žoldnierov, ktorí ešte pred 30 rokmi tvorili len 1 % zo všetkých nasadených vojakov v celosvetových konfliktoch, dnes stúpa. Ich počet nad 10 % tvoril dokonca v niektorých intervaloch konfliktu v Iraku až dve tretiny síl, ktoré malo spojenecké velenie k dispozícii.

 Kto je žoldnier?

 Definícií žoldniera je mnoho. Stručne povedané ide zvyčajne o človeka, ktorý sa živí bojom, pričom boj neberie ako svoju svätú povinnosť, obranu vlasti či iného ušľachtilého ideálu, ale je to jeho remeslo, rovnako ako pre niekoho účtovníctvo či obuvníctvo. Väčšina žoldnierov robí svoju prácu pre peniaze, ale existujú aj takí, ktorí to robia pre vzrušenie, prípadne z obidvoch dôvodov. Zamestnanci PMSC často označenie žoldnier odmietajú, pretože je historicky negatívne zaťažené. Dnes sa prevažne používa názov Private Military Contractor (PMC). Ale je to len nový termín označujúci staré dobré povolanie nájomného bojovníka – žoldniera, preto budem označenie „žoldnier“ používať aj ja. Väčšina žoldnierov sa regrutuje z radov bývalých príslušníkov bojových zložiek jednotlivých štátov, najväčšie a najprestížnejšie súkromné armády majú vlastné náborové siete, a členov špeciálnych jednotiek, ktorým sa končí služba, sami kontaktujú, alebo ich stiahnu do privátnej sféry priamo zo služby. Niekedy dokonca predajú ich služby za niekoľkonásobne vyššiu maržu vláde naspäť, čo je tak isto predmetom jednej zo súčasných kontroverzií v tejto „brandži“.

 Existuje množstvo internetových stránok alebo facebookových skupín, kde si bývalí príslušníci ozbrojených zložiek môžu nájsť prácu, alebo, naopak, niekoho si najať. Ak má človek ambíciu stať sa žoldnierom, ale nemá skúsenosti z ozbrojených zložiek, môže sa mu to podariť výcvikom v súkromných agentúrach.

 Čím sa líšia dnešné PMSC od žoldnierskych kompánií z minulosti, napríklad od vojakov, ktorí v 50. rokoch 20. storočia bojovali v Sierra Leone pre medzinárodný kartel DeBeer v snahe donútiť všetkých, ktorí ťažili diamanty, aby predávali diamanty iba im? Čím sa líšia títo od moderných PMSC? V zásade jediný rozdiel je v tom, že moderné PMSC sú komerčné firmy či korporácie s generálnym predstavenstvom, dozornou radou, akcionármi atď. To v minulosti nebolo zvykom, zatiaľ čo dnes je to u tých väčších normou.

 História moderných žoldnierov v zmysle obchodného odvetvia (niečo na spôsob PMSC existovalo aj predtým, napr. asociácia bývalých príslušníkov SAS, WatchGuard Int. alebo DSL naberajúce bývalých britských vojakov a Gurkhov, ale ešte to neboli vyslovene prenajímateľné armády) sa začala písať približne v 80. rokoch 20. storočia.

 V roku 1980 získala samostatnosť Rodézia (dnes Zimbabwe). Bieli rodézski vojaci boli zo štátu vykázaní, nakoniec ich prichýlili juhoafrické SADF (South Africa Defense Forces), ale o 14 rokov padol apartheid, Množstvo bielych vojakov vystúpilo (alebo bolo vyhodených) z juhoafrickej armády a po istom čase založili prvú modernú súkromnú armádu – Executive Outcomes (EO). Tá bola doslova súkromnou armádou – v zásade všetci jej členovia boli bývalí vojaci s bojovou skúsenosťou, boli vyzbrojení ako regulárna armáda a mali k dispozícii najmodernejšiu a najťažšiu bojovú techniku (obrnené vozidlá, tanky, bojové vrtuľníky), okrem ťažších tried vojnových lodí. Na nič sa „nehrali“, neponúkali žiadne iné služby – predávali armádu. EO už dnes neexistuje, stala sa súčasťou holdingovej korporácie Strategic Resource Corporation špecializovanej na kontrolu nerastného bohatstva a EO sa stalo jej bezpečnostnou zložkou.

 Po vzore EO začali vznikať podobne organizované skupiny. Dnes už najčastejším zamestnávateľom PMSC nie sú korporácie, ale vlády, predovšetkým USA. Zvyčajne sa využívajú na ochranu osôb a stráženie objektov, prípadne ako personál udržiavajúci pevnosti a chrániaci základne a bezpečné (tzv. zelené) zóny, ale niekedy ich nasadzujú aj na ofenzívne operácie.

 Prečo vlády používajú žoldnierov, a nie vlastných vojakov? Dôvodov je niekoľko: domov nechodia rakvy v štátnych farbách, keď umrie žoldnier, nikoho to príliš netrápi a nie je to vo večerných správach ani v novinách. Navyše, lepší žoldnieri majú často oveľa viac skúseností než bežný odvedenec. Žoldnier je tiež ťažšie postihnuteľný medzinárodným právom, existuje celý rad legislatívnych šedých zón týkajúcich sa postavenia a nasadenia žoldnierov vo vojenských konfliktoch. Podľa Ženevskej konvencie (článok 47, protokol 1) by žoldnieri vôbec nemali zasahovať do bojov a členské štáty majú zakázané ich cvičiť či podporovať, čo sa však vyslovene ignoruje. Tento fakt spôsobuje nemalé komplikácie, pretože ak je napr. žoldnier zajatý nepriateľskou stranou, nie je krytý spomínanou Ženevskou konvenciou a môže s ním byť zaobchádzané ako s banditom.

  Žoldnieri sú lacnejší

 Žoldnier je napriek niekoľkonásobnému platu lacnejší, vláda mu neplatí poistku, dôchodok po skončení služby, neplatí jeho výcvik, výzbroj ani výstroj, a ak sa mu niečo stane, nemusí hradiť nemocenskú ani odškodné jeho rodine či vdovské jeho žene. Takisto neplatí za celé jeho nasadenie, ale iba za konkrétne misie (hoci to záleží od kontraktu). V celkových nákladoch je napriek vysokému (500 a viac dolárov denne), či až závratnému platu elitných žoldnierov (niekedy sa šplhá k 5000 a viac dolárom na deň, napr. u ochraniek supertankerov plaviacich sa cez rizikové vody okolo somálskeho rohu) žoldnier skutočne lacnejší.

Okrem toho sú PMSC ekonomicky výhodné aj preto, že často nakupujú prebytočnú vojenskú techniku a technológiu, ktorú armády už nechcú alebo jej majú veľa z dôvodu celosvetového zmenšovania armád. Časť prepusteného personálu a vyradeného zariadenia skončí v „žoldnierskych“ firmách. Nie je to nezanedbateľná zložka, privátna žoldnierska scéna má podľa celosvetového obratu odhadovanú hodnotu 20 až 100 miliárd dolárov ročne. PMSC sídlia a verbujú vo viac ako 50 krajinách sveta, pričom toto odvetvie aj počas ekonomickej krízy dosahovalo približne 8% ročný nárast.

 Existujú v podstate tri druhy PMSC. Prvý typ primárne vykonáva nebojové úlohy (non-lethal services), ako je zásobovanie a poskytovanie všemožnej tylovej logistickej podpory vojenských a mierových misií od odmínovania a opravy infraštruktúry po repatriáciu detských vojakov a lekársku pomoc. Medzi najznámejšie a najväčšie skupiny špecializujúce sa na nebojovú podporu patrí napr. PMSC vetva Halliburtonovej korporácie či KBR (Kellog, Brown and Root) a SAIC (Science Applications International Corporation).

 Druhý typ sú vojenské konzultačné spoločnosti (military consultants), ktoré sa špecializujú na analýzy a výcvik vojska – či už americká armáda potrebuje preškoliť nejaký pluk na pohyb v púšti alebo v džungli, alebo nový africký diktátor potrebuje zo svojej kmeňovej bandy zostaviť disciplinovanú jednotku, môže sa obrátiť na vojenské konzultačné spoločnosti, ako napr. Vinell, MPRI či DynCorp, a tí poskytnú patričný výcvik a zvyčajne ponúknu aj obstaranie výzbroje a výstroja, aké boli použité pri inštruktáži, aby si novovycvičené skupiny nemuseli zvykať na nové vybavenie.

 A poslednou skupinou sú spoločnosti, ktoré môžu poskytovať všetko vyššie spomenuté, ale poskytujú predovšetkým mužstvo a techniku, inými slovami,prenajímajú kompletnú armádu. K najznámejším dnes patrí Triple Canopy, Kroll, Control Risks, ArmourGroup (dnes súčasť security gigantu G4S), Olive Group, Aegis či slávny Blackwater, ktorý pre kontroverzie niekoľkokrát zmenil meno aj vedenie a dnes operuje pod názvom Academi.

  Úspech a neúspech

 Efektivita žoldnierov je kolísavá, niektorí patria k najlepším profesionálnym bojovníkom na svete a majú lepší tréning aj lepšiu disciplínu ako regulárne armády – dokážu neuveriteľné „kúsky“. Príkladom môže byť konflikt v Sierra Leone v 90. rokoch 20. storočia, keď povstali proti vláde rebeli na čele s Fodayom Sankohom. Sformovali tzv. Jednotný Revolučný Front (RUF) a na začiatku boli natoľko úspešní, že prezidenta zosadila jeho vlastná frustrovaná armáda (svoju úlohu zohral aj fakt, že vo vedení boli často príbuzní zosadeného prezidenta, ktorí nevedeli vládnuť a už vôbec viesť vojnu), do ktorej čela sa postavil mladý dôstojník Valentine Strasser. Ten obratom najal spomínanú juhoafrickú súkromnú armádu EO, ktorej úlohou bolo vytlačiť rebelov z oblasti diamantových polí, ktoré vláda potrebovala na financovanie štátu a vojny.

 Oddiely EO dorazili do Sierra Leone v máji 1995 a do roka a do dňa vytlačili rebelov z územia štátu napriek tomu, že rebeli mali prevahu 100 : 1. Sily RUF sa odhadovali na 15000 ozbrojencov, pričom EO vyslala len 150 člennú jednotku.V priebehu ďalšieho pol roka donútila EO rebelov zasadnúť k rokovaciemu stolu a uzavrela sa mierová dohoda (občianska vojna v Sierra Leone sa neskončila, ale táto jej kapitola áno). Je to jeden z najúspešnejších príkladov nasadenia žoldnierov a celkovo zahraničných bojovníkov v moderných dejinách, keď cudzí žoldnieri prišli, vyriešili problém a bez prieťahov či zlého správania odišli.

 Inokedy, naopak, použitie žoldnierov viedlo k zhoršeniu situácie, ako napr. použitie PMSC Sandline v roku 1996 v Papue Novej Guinei, keď bolo úlohou Tima Spicera a jeho súkromnej armády potlačiť povstanie. Akcia sa skončila značnými násilnosťami, rozdúchaním konfliktu, a samotný Spicer skončil v guinejskom väzení (z toho je ale už dávno von a jeho nová firma, Aegis, sedí na takmer 300-miliónovom kontrakte od americkej vlády v Iraku – nie vždy sa kontrakty prideľujú najvýkonnejším).

 „Zákazky“ niekedy dopadnú katastrofálne i pre samotných žoldnierov, keď ich vlastný zamestnávateľ neinformuje o všetkých aspektoch ich misie. Napríklad skupine Logo Logistics, ktorú viedol Nick du Toit, sa stalo, že všetkých jej šesťdesiat päť mužov padlo do zajatia.

 Najala si ich skupina britských podnikateľov a aristokratov, aby zvrhli režim Teodora Obianga v Rovníkovej Guinei, keďže bol nepriaznivo naklonený ich biznisu. Rovníková Guinea totiž mala v tom čase iba niečo cez pol milióna obyvateľov, no na druhej strane veľké zásoby zlata, diamantov, bauxitu a ropy. Žoldnierov však zajali takmer okamžite po pristátí. Celá aféra bola svojho času značne známa, pretože pre podozrenie zo spolufinancovania tohto puču zatkli aj syna Margaret Thatcherovej – Mark Thatcher. Väčšina tých, ktorí prežili mučenie, skočila vo väzení.

 K moderným žoldnierom sa viaže aj celá rada kontroverzií, asi najznámejšie je postrieľanie sedemnástich a zranenie dvadsiatich civilistov na námestí Nisour v Bagdade v roku 2007 bez varovania či dobrého dôvodu členmi súkromnej armády Blackwater, ktorá sa aj vďaka danému incidentu stala široko-ďaleko najznámejšou súkromnou armádou. Aj keď k jej povesti prispel aj fakt, že bola celkovo najväčšou aj značne úspešnou spoločnosťou, keďže žiadna ňou chránená osoba nikdy neprišla k úhone. Tento a podobné incidenty sú dôvodom, prečo majú žoldnierske skupiny v médiách zlú reputáciu. Ak sa im niečo podarí, zvyčajne sa to do médií nedostane (ak napr. žoldnierska jednotka zomrie pri ochrane svojho chránenca – často humanitárnych pracovníkov, diplomatov, personálu OSN a pod.), naopak, v prípade neúspechu sa objavia na prvých stránkach novín.

 Žoldnierov život

 Život moderného žoldniera pozostáva z veľkého množstva drilu (bojového aj nebojového, fyzického aj psychologického tréningu). Zaujímavosťou je masívna konzumácia filmov a seriálov, tento fakt poznám z rozhovor so žoldniermi. Napríklad podľa žoldnierov pôsobiacich v Mali, v Sudáne či v Stredoafrickej Republike, pozeranie filmov neraz vypĺňa 3 až 6 hodín ich dňa, žoldnieri majú často „napozerané“ viac než filmoví kritici. Prečo taká veľká spotreba? Ako vám povie každý, kto bol kedy v nejakej vojne, život vojaka sú dlhé obdobia nudy a rutiny striedané adrenalínovými výbuchmi. Mať so sebou veľa dobrých filmov (alebo kníh) je dobré pre mentálne zdravie.

 Najväčšia non-lethal PMSC na svete je dnes KBR, bojová PMSC Aegis. Tie najväčšie spoločnosti vedia postaviť do poľa aj niekoľko tisíc bojovníkov či podporného personálu a špecializovanú techniku vrátane vlastného letectva a niektoré prenajímajú aj vlastnú tajnú službu. Áno, ak by ste niekedy potrebovali kompletne vybavenú tajnú službu, bezpečnostných analytikov, oddelenie cyber-warfare, zostaviť informačnú sieť či verbovať spiacich agentov, je možné si také služby kúpiť. Podľa odhadov dnes už približne 30 % tajných operácií spadajúcich pod CIA, NSA či iné vetvy tajnej služby obstarávajú pre USA PMCi, pričom to stojí asi 49 % celkového rozpočtu pre tajné služby. Je možné si prenajať aj týchto, americkými tajnými službami trénovaných operátorov – ak si to, pravda, môžete dovoliť.

 Aká je budúcnosť moderných žoldnierov? Minimálne v krátkodobom výhľade rozhodne „veselá a svetlá“. USA sa síce stiahli z Iraku, ale čo myslíte, kto prebral opateru vojenských základní či výcvik irackých štátnych síl? Iracká vláda to nie je. USA za seba platia náhradu – žoldnierov.

 Po prvý raz v histórii OSN bolo umožnené, opäť Spojeným štátom, nahradiť ich mierové sily žoldniermi, povinnosti amerických mierových síl v ich mene prevzala a vykonáva PMSC DynCorp, teda súkromná armáda s mandátom OSN (Američanov v Kosove vystriedali v októbri 1998). Okrem toho sa rozhorievajú nové konflikty na Blízkom východe a v Afrike, pričom oba spomenuté regióny sú destabilizovanejšie, ako boli pred 10 – 20 rokmi. Nepokojná je v súčasnosti aj Ukrajina (začínajú kolovať správy o nasadení Academi proti proruským povstalcom, ktoré spustil nemecký časopis Bild s odvolaním sa na nemecké tajné služby).

Nasadenie žoldnierov v konfliktoch po celom svete je v modernej dobe bezprecedentne vysoké a narastá. Celý rad veľkých korporácií sa začína spoliehať výlučne na žoldnierov, napr. ochranu námornej prepravy či supertankerov v Indickom oceáne stále viac preberajú PMSC, pričom úmrtnosť medzi žoldniermi je pravdepodobne historicky najnižšia za posledných pár tisíc rokov.

 ČLÁNOK JE Z MÁJA 2014, PRÍTOMNOSŤ ŽOLDNIEROV PLATENÝCH KOLOMOJSKÝM A ĎALŠÍMI OLIGARCHAMI, KTORÍ VYSTRIEDALI SVOJHO BIELEHO KOŇA JANUKOVIČA, JE DNES DOKÁZANÝ FAKT, OKREM TOHO SI NA VÝCHODE BÝVALEJ UA "CVIČIA" AJ POĽSKÍ VOJACI Z REGULÉRNEJ ARMÁDY

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#27761 Re: Re: Re: Re:

2014-12-29 15:58

#27759: - Re: Re: Re:  

 JO TO ON JE A KORUNOVANY'


Nepřihlášený uživatel

#27762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše

2014-12-29 16:02

#27755: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše Zema 

 Jsem rád, že s tím souhlasíte, i dnešní lidi kolem něj považuji za velmi nebezpečné. Mynář pobral 6 mil. dotaci na firmu, která měla ještě rok před přidělením licence nulovou finanční historii a dům, na jehož rekonstrukci dotaci pobrala taktéž v té době nevlastnila a dodnes nevalstní pozemek pod tímto domem, což z něj dělá dům bezcenný. Vše snadno dohledatelné na www.justice.cz - Clever Management. (Bohužel už po sobě Mynář možná trošku uklízí, jeho projekt již na ROP se dá dohledat velmi obtížně, pokud přesně člověk neví, z jaké výzvy dotaci pobral. Je to velmi zajímavé, jak došlo k znepřehlednění webu ROP střední Morava. ) Tedy dnes už velmi nesnadno dohledatelné. Dokonce jeho ukazatele, na základě kterých dostal dotaci, byli již na provní pohled vlastně naprosto nesmyslné a nesplnitelné, neboť i při maximální kampacite penzionu nebylo možné ona pracovní místa, která sliboval vytvořit nidky zajistit. Celé to bylo velmi podivné a je to stále velmi podivné. 

Nejedlý dokonce ani nikdy nezveřejnil jeho profesní životopis. Nedostali prověrku NBÚ, je tedy velmi pravdpěpodoné, že se jedná o osoby nebezpečné pro tento stát. 


Nepřihlášený uživatel

#27763 Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to

2014-12-29 16:05

#27760: - Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to.... 

 Jaké "bývylej UA" vždyž je to celé propagandistický nesmysl, jak kdyby ho napsal sám Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#27764 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Mil

2014-12-29 16:12

#27762: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše  

 Tady krátký popis projetku, kde už popisu je naprosto zřejmé, že je to naprostý nesmysl, pokud se člověk podívá na počet lůžek, která by měla zaplatit i jen 5 pracovních míst, natož nových pracovních míst a přitom ještě zaplatit onu investici. Je to naprostá hovadina a na toto byla dána dotace z EU. Mynář je zločinec, dle terminologie Zemana negativní deviant. 


Nepřihlášený uživatel

#27765 PROLETÁŘI

2014-12-29 16:13

 Miloš Zeman a Václav Klaus jsou proletáři v ton nejhorším a nejodpornějším slova

smyslu, jsou zavistiví a mstiví na těchto dvou vlastnostech stojí celá bolševická

ideologie, jsou to tedy bolševici toho nejodpornějšího ražení a jako takoví se také ničím

neliší od nacistů.  


Nepřihlášený uživatel

#27766 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-29 16:13

...aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 


Nepřihlášený uživatel

#27767 Re: Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá n

2014-12-29 16:14


Nepřihlášený uživatel

#27768 O Ukrajině....

2014-12-29 16:15

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#27769 Re: Re: Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko ne

2014-12-29 16:19

#27767: - Re: Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá n 

 Co "nechápu". Ukrajina vznikla po roce rozpadu bolševického CCCP. Vznikla referendem obyvatel, neměnnost hranic se zavázalo plnit především Rusko. Co tu tedy řešíte? Řešíte, jak vypadala Velká MOrava? Jak vypadalo ČR po Mnichovské dohodě? Jak vypadalo Polsko, když si jej rozpůlili zločinci Stalin a Hitler a začali tím II. světovou válku? Co řešíte. 

Ukrajina má dané hranice, patří do nich i Krym a to stále, nic se nezměnilo, stále je Krym součástí Ukrajiny, přestoře je okupován Rusy. 


Nepřihlášený uživatel

#27770 O Krymu a Kosovu....

2014-12-29 16:20

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#27771 O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-29 16:22

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#27772 Re: Re: Re: posílejte odkaz na tuto petici všem svým přátelům a známým

2014-12-29 16:23

#27731: - Re: Re: posílejte odkaz na tuto petici všem svým přátelům a známým  

 VRAVELI SLOVÁCI, ČO SA TAM U VÁS VYKAŠĽALI NA TAKÚ ROBOTU, KDE ROBILI TO ISTÉ ZA MENEJ AKO ČESI A EŠTE SA TAM NIEKDE PRED ICH UBYTOVŇOU ZIŠIEL VÝHRAŽNÝ DAV HOLOHLAVCOV, KTORÍ TAM PROTI TÝM SLOVÁKOM AGRESÍVNE VYKRIKOVALI "BĚŽTE SI MEZI SVÉ ", ŽE  TAM NAMIESTO NICH ZA LACNÝ PENIAZ TERAZ BUDÚ MAKAŤ UKRAJINCI. HOLOHLAVÝM SA MAKAŤ CHCIEŤ NEBUDE. TÍ BUDÚ BRAŤ PODPORU Z DANÍ TÝCH UKRAJINCOV:-).


Nepřihlášený uživatel

#27773 O KSČ a KSČM

2014-12-29 16:24

dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 


Nepřihlášený uživatel

#27774 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2014-12-29 16:25

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#27775 Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-29 16:25

#27770: - O Krymu a Kosovu.... 

Prepáčte, ale Václav Havel bol čo sa týka nielen medzinárodnej politiky úplný diletant. Veď on nechápal ani vzťahy v rámci štátu, ktorého chcel byť prezidentom.