MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Krucinální otázka tohoto okamžiku není, jak vyléčit covid. Krucinální otázkou teď je, jak ho vyléčit co nejrychleji.
Když každý říká něco jiného, znamená to jen tolik, že skoro všichni blábolí s cesty.
Sekulární republika je v ohrožení, říká v průzkumu 87 procent Francouzů
Největší důvěru v to, že zatočí s islamismem v zemi, mají Francouzi u šéfky opozičního Národního sdružení Marine Le Penové (44 procent).
Macron se jen opilecky chvástá. Sám nevěří tomu, co blije.
Re: Re: Re: Re:
Tobě zřejmě už aplikovali Sputnik V.
Re:
Eugène Ionescovi kdysi někdo z novinářů vmetl, že 90% evropských intelektuálů s ním nesouhlasí.
Člen francouzské Akademie věd zůstal ledově klidný: „90 procent evropských intelektuálů jsou idioti."
„A to myslíte vážně??"
Ale Ionesco, který do Akademie chodil jen proto, aby při jakémkoliv hlasování zvedl ruku proti, zůstal neoblomný. „ Nerozeznali nebezpečí fašismu. Nerozeznali nebezpečí komunismu.
Nerozeznají vůbec žádné nebezpečí."
Bude to už půl století od doby toho slavného interview. Ale jiné vyjádření od Akademie v tomto směru už nezaznělo.
Re:
Čekal bych, že bude mít Prymula alespoň cosi jako vojenskou čest. Ale papaláš není totéž co politik. A lampasák není totéž, co voják.
Re:
Mně osobně v celé té věci daleko víc zajímá skutečné téma schůzky, na kterou Prymulu pozval ten totálně amorální Faltýnek.. Vždy, když se někde objeví jeho jméno, rozsvítí se mi v hlavě bezpečností kontrolka, neboť cítím nějakou levárnu.. Tomu celkem odpovídá i to, že za místo setkání cca v 10 večer určil "zavřenou" hospodu, kde se na jednání scházívají ponejvíce právě různí politici, lobisti, známí i utajení 'disižnmejkři' u důležitých zakázek a další "samá slušná společnost".. Otázka rovněž je, jak to, že tam byl zrovna fotograf Blesku.. Každopádně z celé této situace paradoxně nejvíc kladných bodů vytříská Babiš, ačkoliv je zodpovědný a měl by ručit hlavou za všechny svoje ministry.. O Prymulu, coby odborníka reálně nepřijde, ale bude už navždy křičet z plných plic, jak je férový premiér, poněvadž i v nejtěžší krizi neváhal a odvolal momentálně nejdůležitějšího ministra.. Nejspíš v jeho podání budeme zhusta slýchat pohádky: >>"ja sem samozrejmě čestnej chlap a váš skvelej vůdce, poněvadž samozrejmě vždy a všude uplatňuju samozrejmě zásadu: PADNI KOMU PADNI! Takže sa na mě samozrejmě můžetě spoľehnout a tak si to všichni už zapíště"<< I když my dobře víme, jak on sám s tou rovností před zákonem zachází, že ANO..
A co když Bureš tak vyvádí proto, že Faltýnek kul s Prymulou za jaho zády nějakej kšeftík. Sedělo by to na oba
Bureš už ztratil poslední zbytky zdravého rozumu!
Eman a Bureš šíří blbou náladu.
Re:
Jen si ty vrahouny nechte nalézt až do prdele. Pak je teprv zpráskáme.
Re:
Stačilo by, kdyby se to jen domníval. Navíc, Faltýnek má u něj nějaký vroubek.
Chaos vlády v přímém přenosu!
Těžko bude Bueše volit ten, na koho všechno svádí a tím je náš národ.
Sputnik V je ruská vakcíny pro kremlofily!
Moravec přednáší studentům o fake news?! Moravec je lhář!!!
Václav Moravec ve svém pořadu na České televizi uvedl informaci, že na středeční noční schůzce, které se účastnil jak druhý muž ANO Faltýnek, tak ministr zdravotnictví Prymula, byl přítomen i náměstek VZP David Šmehlík. Ten tuto Moravcovu dezinformaci vyvrátil pro Zdravotnický deník.„Jednoznačně odmítám spekulace o mé údajné účasti na této schůzce. Schůzky jsem se nezúčastnil, v době jejího konání jsem byl doma se svojí rodinou,“ uvedl Šmehlík v oficiálním prohlášení.
Činnost a posilování NATO u ruských hranic připomíná neblaze proslulou operaci Barbarossa.
Re:
Zato ty nám připomínáš Pepka Vyskoče z Dobrého vojáka Švejka blbečku.
| This discussion has been closed. |
Řídit stát jako státní bezpečnost.