MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re:
Vakcína je v Rusku. Pošleme pro ní Hřiba.
Re: Re: Re:
Ve hře je leccos a leckdo. Včetně provokatérů.
ja fakt doufam, ze jednou tyhle mafiani budou spravedlive potrestani (hradni mafie, Bures, Faltynek, atd.).
Prymula prý neměl tušení, že se jednalo o restauraci. Prostě jel na nějakou adresu a tam si sedl do salonku, prohlásil. Mluví-li pravdu a nedokáže rozpoznat, že místo, kam leze, je hospoda, musí být slabomyslný. A ani v tom případě tedy nemá ve vládě ani ve veřejném životě co dělat.
S Prymulou by měl letět bez pardonu i Bureš. A jak vůbec bude potrestanej Faltýnek, kterej tam byl taky a taky bez roušky. To kuli pikle proti nám všem . No jo , tak už se voda fakt asi vaří... A Bureš, ty taky pudeš
Pan profesor Prymula by nám všem moc chyběl.
Re:
Ten covid je z Číny. Je to čínský tygr. A není papírový.
Tak Prymulátor si vzal ženu, které rodiče dali jméno Ruslana......
Re: Plukovník bloudí, generál se z něj nestal, tedy dělá evidentně jen zmatek....
......skoro by se dalo říci, že je to spíš psychopat než reálně uvažující manažer.
Re:
Mně přijde moc smutné, že se oproti první vlně úplně ztrácí ta ohleduplnost. Já sama mám astma a v roušce se mi hůř dýchá, ale všude ji nosím bez poznámek. Nedávno jsem u zubařky v čekárně narazila na to, kdy asi 4 lidi v čekárně, evidentně zdraví, roušky řádně měli a do toho prošel chodbou pán, bledý, hrozný kašel a roušku v ruce. Toto mě moc mrzí...
Od pondělí budou v Itálii platit nové restrikce, které mají pomoci v boji s covidem-19. Uzavřou se kina, divadla, posilovny i plovárny. Bary a restaurace budou muset přestat obsluhovat hosty úderem šesté hodiny večerní. Nová opatření mají zatím platit do 24. listopadu.
Potřebujeme soběstačnost ve výrobě desinfekce. Každá aktivita v tomto směru je vítaná.
EU a USA jsou 100 let za opicema.
V Rusku a v Číně se již očkuje.
Nošení roušky má i své výhody....nemusím používat make - up a může to být i vtipný doplněk. Já už jsem si zvykla a když nemám roušku na obličeji, tak si připadám jako nahááááááá....
Většina lidí vypadá v roušce líp, než bez ní - zakryje nosoretní rýhy a řadu vrásek, vyniknou oči. Já už bych je snad ani nesundavala.
Budu ji nosit i venku, kde bude víc lidi. Zabít mě to nemůže a stejně už je docela zima na pusu.
Informace z ČT "Roman Prymula dnes nehovořil s panem prezidentem". Pravděpodobně se prezidenta dnes nepodařilo nahodit. Umím si to představit, mám takovou sekačku a někdy prostě jo a někdy ne.
Re:
Kup si mýdlo. Chemické vazby, které drží virus pohromadě, nejsou příliš silné. Mýdlo je rozebere, zbytek voda spláchne.
Když si myjete ruce mýdlem, viry z rukou pouze nesplachujete, ale přímo je ničíte.
WHO doporučuje:
•často si mýt ruce mýdlem a vodou
•pokud mýdlo a voda nejsou k dispozici, používat dezinfekční prostředky na ruce
•kašlat a kýchat do jednorázových kapesníků
•kašlat a kýchat pokud možno do lokte
•kapesníčky odhazovat a okamžitě si umýt ruce
•nedotýkat se očí, nosu a úst neumytýma rukama
•vyhýbat se těsnému kontaktu s lidmi, kteří se necítí dobře
Re:
Otázka do pranice: co má co vyjednávat s Faltýnkem? TOHLE je věc, která by nás hlavně měla zajímat. Obávám se , že na pozadí koronavirové hysterie se pečou nemravné kšefty. Určitě to bylo něco, co by nemohli probírat na ministertvu neb tam jsou na určitě odposlechy
Re: Re:
Setkání údajně inicioval Faltýnek. Do parlamentu sice ministr může, ale jinak skoro nikdo.
Re: Re:
V této fázi války s koronavirem začalo být velice důležité co nejrychlejší vyléčení hospitalizovaných pacientů. K tomu lze využít také krevní plasmu od imunních dárců.
| This discussion has been closed. |
Pan Prymula nic neporušil!