MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#140901 Ještě je brzo, ale stále není jasné, proč byť jistě uvěřitelné skutečnosti zveřejnil Babišův Blesk?

2018-11-04 12:41

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

..........v každém případě, legrace skončila, je tu politická strana a Miloš Zeman, kteří jsou přímo financováni zločinci napojenými přímo na Vladěnu Iljiče Putlera, Zeman a celá řada členů této zločinecké bandy kolem Zemana má navíc přístup ke všem utajovaným skutečnostem státu. 

Skoro bych očekával, že police už bude u Zemanovců s dodávkami sbírat počítače, že provede razii v kanceláři u Nejedlého na Hradě, že provede razii u Veleby, Hlinovského, Augustina, Mynáře. 

Je velmi podivuhodný klid. 


Nepřihlášený uživatel

#140902 Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2018-11-04 12:44

#140885: - Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

Voliči Zemana jsou skutečně hloupí. Zeman je nepochybný lhář, jeho lži jsou prokazatelné a jsou i v super důvěryhodném zdroji, tedy steno záznamech Sněmovny, tedy jeho voliči vědomě volili lháře. 

Co je horší, vědomě také volili giga zloděje, jen ukradení Mostecké uhelné společnosti a 14 mld. hotovosti, kterou tato společnost měla na účtu v době, kdy 46 % Zeman "prodal" za 650 mil. je něco naprosto absurdního a voliči to věděli, že to MUS kradl Miloš Zeman, přestože tvrdil, že to udělal pan Tošovský. 

Daleko horší věc je privatizace russáckého dluhu v objemu až 140 mld. kamsi do bývalého russákova. Zbylo po ní jen utajované rozhodnutí vlády a nekolik soudních rozhodnutí, aby rozhodnutí vlády bylo oddtajně. 

Dnes víme velmi dobře, že je Zeman z těchto peněz placen KGBákem Putinem, do včerejška jsme si to mnozí mysleli a měli pro náš názor celou řadu důvodů, po včerejším zveřejnění analýzy v babšivě blesku, kdy iinformace tam zveřejněné jsou snadno ověřitelné v obchodním rejstříku je věc ale radikálně jiná.  

Tedy je objektivní realita, že takového zločince mohl volit opravdu jen hlupák. Důsledky Vaší volby pro stát jsou děsivé. Mimo jiné i StBák a zloděj Babiš ve Strakovce, což má důsledek např. v masivním zadlužování státu v době bezprecedentní zaměstnanosti, růstu platů, růstu HDP a tedy bezprecedentním zdanění zaměstnanců. Přesto je rozpočet deficitvní, dokonce zjišťujeme, že v době masivního výběru zdravotního pojištění díky růstu platů a zaměstnanosti jsou pojišťovny v minusu stovky milionů korun, dokonce zjišťujeme, že jsou zadlužené i nemocnice. To je skutečně absurdní situce. V době vysokého růstu HDP po vstupu do EU a dobré zaměstnanosti, měly pojištovny na účtech 40 mld. právě díky vysoké zaměstnanosti a tedy i výběru pojistného. 

Tohle tu provozuje slovenský kriminální imigrant, StBák a komunista Babiš, díky Zemanovi, kterého si dopravili na Hrad russké zpravodajské služby díky velmi podivným financováním kampaně, oblepením republiky naprostými ubohými nesmysly, lží a vyvoláváním nenávisti. 

Věci jsou velmi velmi vážné. 

Evropan

#140904 Re: Re: Ještě je brzo, ale stále není jasné, proč byť jistě uvěřitelné skutečnosti zveřejnil Babišův

2018-11-04 13:49

#140903: - Re: Ještě je brzo, ale stále není jasné, proč byť jistě uvěřitelné skutečnosti zveřejnil Babišův Ble 

Díky za odkaz. Moc jsem se pobavil. Je jasné, že ten člověk moc rozumu nepobral, ale jeho voličům by asi mělo vadit, že nechce odpovídat na otázky ohledně toho, co pomáhá spolufinancovat a odkud na to bere. Ale možná o tom fakt neví. A neví ani o tom, že je pouze nastrčenou figurkou, kterou ovládají hradní zmrdi.

 


Nepřihlášený uživatel

#140905 Re: Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2018-11-04 14:10

#140902: - Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

Nech se vyšetřit, kreténe! To co tu předvádíš opradu není normální!!!


Nepřihlášený uživatel

#140906 Re: Re: Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2018-11-04 14:51

#140905: - Re: Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

Bude lepší na něj upozornit příslušné orgány. Až si vyjedou databázi jeho příspěvků, tak budou čumět. :-)


Nepřihlášený uživatel

#140907 Re: Re: Re: Ještě je brzo, ale stále není jasné, proč byť jistě uvěřitelné skutečnosti zveřejnil Bab

2018-11-04 14:52

#140904: Evropan - Re: Re: Ještě je brzo, ale stále není jasné, proč byť jistě uvěřitelné skutečnosti zveřejnil Babišův 

Vůbec by mne nenapadlo, že toto vskutku zásadní video někdo nebude znát :-). 

Je to masakr, jak si russáci  s touto zemí pohrávají. 

 


Nepřihlášený uživatel

#140908 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2018-11-04 14:54

#140906: - Re: Re: Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

To jako žiješ v představě, že tuto diskusi BIS nesleduje, orgáne? :-)


Nepřihlášený uživatel

#140909 Je to opravdu regulérní blb....

2018-11-04 14:55

Putin předal Nohavicovi Puškinovu medaili. Písničkář zazpíval v ruštině

4. listopadu 2018  15:02
Písničkář Jaromír Nohavica si v neděli osobně v Kremlu převzal Puškinovu medaili. Udělil mu ji ruský prezident Vladimir Putin na slavnostní recepci při příležitosti nedělního Dne národní jednoty. Informují o tom agentury RIA Novosti a TASS.

 


Nepřihlášený uživatel

#140910 Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-11-04 15:46

#140332: snow lion - Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!! 

S Václavem Havlem odešly poslední zbytky touhy českého národa po svobodě a boje proti útlaku malých národů, jakýmkoliv režimem, fašisty či komunisty. Pro peníze jsme ochotni vzdát se všech práv na svrchovanost a samostatnost naší země. Politiku ovládá ekonomika, která nezná hranice státní, ani morální. Češi si zvykli, vnímají lež jako součást poltiky, podvody a zločin jako součást ekonomiky. Nová generace vnímá pražské jaro i sametovou revoluci jako obrovský podvod režírovaný komunisty, jak usměrnit a uspokojit touhu českého národa po svobodě a samostatnosti. Tibet nám připadá zbytečný a směšný. Čínský násilný režim nám nevadí, protože je daleko a dodává nám laciné zboží. Je to úpadek, nebo jsme se jen přizpůsobili světu, po kterém jsme toužili ?


Nepřihlášený uživatel

#140911 Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-11-04 15:47

Estonsko vystavuje účet za dlouhou rusáckou okupaci. Jen tak dál, to je skvělé. Přidají se další a další země utiskované zhoubným chlastoslovanským byzantskotatarským barbarstvem a nakonec zrůdný car-zakrslík skončí v hromadách rezavého plechu.
Podobně i jednou zařve megalomanský žlutý císař, celá jeho říše středu se rozpadne a desítky národů si konečně svobodně vydechnou


Nepřihlášený uživatel

#140912 ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-04 15:49

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího. Ó bojte se boha, vy nebožátka !!! Fráterníci to oni sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!


Nepřihlášený uživatel

#140913 Toto jsou vůdcové jelimanů českých

2018-11-04 15:50

Ovar chcípá na zadušení zvratky a jelitami
Agronetvor se rozkládá v kosteleckou směs
Kikina má náběh na bankovní mrtvici
Pitomio si roztahuje otvory kvůli dešikmizaci
a všichni jsou práskáni rudobelzebubskými biřici
po svých odporných pérdelích.


Nepřihlášený uživatel

#140914 Erazim Kohák....

2018-11-04 15:52


Nepřihlášený uživatel

#140915

2018-11-04 15:54

Svoboda projevu , názorová pestrost a různost, nekriminalizace opačných názorů to byly některá nosná témata sametové revoluce (bez ohledu na to, jak je tento název , po loupežích 90. let , kapitalistického cynismu a všeobjímajícího konzumu a materialismu absurdní) . Dnešní exponenti tzv. demokratického ? bloku neoponují názoru, nepřesvědčují, nepřednáší fakta, nediskutují , ale rovnou názorového protivníka umlčují, jak zločince.

 

Nepřihlášený uživatel

#140916

2018-11-04 15:58


Nepřihlášený uživatel

#140917 Re: Vypadá to, že jsi nečetl žádné steno záznamy ze Sněmovny....

2018-11-04 16:02

#140915: -  

.....neviděl jsi nikdy OVM či DVTV. 

Jestli v této zemi někdo přišel s myšlenkou kriminalizace a dehonestace politických opononentů, byl to vždy Miloš Zeman (půjdmeme vládě po krku - ono pověstné komunistické heslo) a StBák Andrej Babič, který nejen pana Kalouska se snažil kriminalizovat, dokonce nechal napsal obsáhlý hanopis, pak ale zjistit, že je soupis hloupostí z kterých se mu nikdy nepodaří nic prokázat a vždy to budou jen pomluvy. Horší ale bylo to, že si na celou řadu poslanců, jestli ne na všechny zavedl kadrovací složky a mnohým to dokonce předvedl, jak se lze ve steno záznamech dočíst. 

Demokratické strany nemají žádný problém diskutovat o řešení vývoje společnosti, který je nutné promítnou do zákonů, ale nedá se diskutovat s neonacistou Okamurou, tam není o čem, ten chce zavádět totalitu, ničit demokracii, podobné je to u komunistů. Diskuse s těmito lidmi spočívá jen v jediném - řekni přesně co chceš - např. vůdčí úlohu KSČm do Ústavy, pak se není o čem bavit, to možné není. Co dalšího?  Podobné je to s Okamurou, kde taktéž není v souladu reálné jednání (neonacistické projevy Staník i sám Tomio Okamura) s tím co prezentuje jako "nápad" SPD. 

 


Nepřihlášený uživatel

#140918

2018-11-04 16:04

Nohavica v Moskvě převzal cenu od Putina, prezidentovi zapěl píseň sovětského básníka

Judge Roy Bean Law west of the Pecos

#140919 Re: Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě a russáckém barbarstvu

2018-11-04 16:04


Nepřihlášený uživatel

#140920 Re: A je to venku!

2018-11-04 16:05

#140916: - A je to venku! 

"spisovatelské listy" tedy nějaký klon valento rusko listů?  Ale je pravda, že v této diskusi je odkaz na tento web asi poprvé :-). 

V této zemi Miroslav Kalousek může za vše, Babiš o tom nechal napsat hanopis, ale nic z toho hanopisu se nikdy nikomu natož Babišovi nepodařilo potvrdit. Jsou to již čtyři roky od napsání onoho hanopis, tedy být tebou, raději bych zabýval něčím zásadnějším, např. tím, že KGBák Putin financoval kampaň Milošovi Zemanovi, to aktuálně vypadá jako velmi zásadní pro tuto zemi. 


Nepřihlášený uživatel

#140921 Re: Re: A je to venku!

2018-11-04 16:12

#140920: - Re: A je to venku! 

Opět jenm žvást urážející autora a médium, na kterém svůj názor projevil. Ty prostě neumíš argumentovat, debile.


Nepřihlášený uživatel

#140922

2018-11-04 16:12

Eman vyrazil na "hedvábnou stezku".


Nepřihlášený uživatel

#140923 Je skoro až absurdní, že se občané ČR nechávají Babišem doslova okrádat dnem i nocí.....

2018-11-04 16:14

Volby by vyhrálo ANO, podporu ale ztrácí. ČSSD balancuje na hraně pěti procent

.....kdy jindy by měl být rozpočet přebytkový, když ne v době masivní zaměstnanosti, vysokého růstu mezd - které také generují obrovské (neobvykle) příjmy státu ze zdanění práce. 

Místo toho se dozvídáme, že jsou zdravotní pojišťovny v minusu, že jsou nemocnice v minusu, že je státní rozpočet v minusu. 

Jaké by tedy měly být vnější ekonomické ukazatele, aby byl rozpočet vyrovnaný či přebytkový? Babiš by to měl občanům zdělit.  To co předvádí je naprostá šílenost, komunistické "pseudohospodářství" vybydlování země. 


Nepřihlášený uživatel

#140924 Re:

2018-11-04 16:15

#140922: -  

Jen jestli spíše nevyrazil za "hedvábnou stolici". 


Nepřihlášený uživatel

#140925 Re:

2018-11-04 16:19

#140915: -  

Také u nás vystrčíš holou řiť na okupanty, a hned tě seberou... nebo namaluješ tykadla mafiánovi z demagogického bloku a jeho manželka tě zavře do kriminálu...