MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#140851 Bylo zřejmé ii dávno před rokem 2015, že je Zeman zločinec.....

2018-11-03 21:16

Zeman je velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských

2015-03-19 20:36

 

služeb USA a ČR před Zemanem v pouzici premiéra, v pozici premiéra a po pozici premiéra. 

 

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Idnes:

Gross mlžil, aby udržel náměstka

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002  - makroekonomické údaje lze na nalézt na webu ČSÚ


Nepřihlášený uživatel

#140852 Usvědčení Zemana z čerpání z russácké propagandy valento - russko listů.....

2018-11-03 21:18

#43424 Ohrožuje nás superdebilita Miloše Zemana?  

2015-03-19 20:40

 

 

Je podivné, že občané po Zemanově výronu debility nevyšli do ulic. Jak je taková věc možná, nechápou, jak nebezpečnou osobou Miloš Zeman a jakou bandu zločinců má kolem sebe? 

 To co řekl Miloš Zeman lze dohledat nejen na parlamentních listech v různých verzích, ale také na zvedavci, blistech, svetlukolemnas atd. Proč? Skutečně Zeman čerpá svojí superdebilitu na těchto serverech, obdobně jako jí tam čerpají jeho voliči a dodává jim jí FSB? 

Toto řekl Zeman:

 "Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera."

A toto je realita: 

Údajný Peroutkův článek s titulkem „Hitler je gentleman“ se přes velké úsilí nepodařilo dohledat. Nezdá se pravděpodobné, že by nějaký takový článek Peroutka kdy napsal. Dále je zcela jisté, že Peroutka nenapsal článek, z něhož je další citace. Tento text, publikovaný v Lidových novinách 4. října 1938, napsal Jan Stránský, jenž se skrýval za pseudonymem Petr Bílý. Jde o reakci na mnichovskou dohodu, a kdyby ho Zeman citoval v kontextu, zjistil by, že žádnou „fascinaci intelektuálů zrůdným učením“ neprokazuje. 

(A to o sobě supedebil Miloš Zeman sám prohlašuje, že má "fotografickou paměť, přitom není schopen citovat přesně ani Osudy dobrého vojáka Švejka, což je pravděpodobně jediná kniha, kterou skutečně přečetl, to si lze představit a koresponduje to s jeho superdebilním zjevem). 

Jan Stránský napsal: „Chtěli jsme zemřít za lepší zítřek a možná, že by nám bylo lépe, kdybychom byli mrtvi. Dobrá, budeme tedy pro tento lepší zítřek žít ve špatném dnešku a nemůžeme-li zpívat s anděli, budeme výti s vlky.“

Také citace z Churchilla je překroucená a zasazená do zavádějícího kontextu. Žádný dopis Churchilla Hitlerovi z ledna 1939 se nepodařilo dohledat – proč by jej britský politik vůbec psal? Pravdu má tedy zřejmě Martin Weiss, podle něhož jde o zkomolená slova pronesená v britském parlamentu v listopadu 1938. Weiss inkriminovanou větu cituje ve správném znění v Echu24: „Vždy jsem říkal, že kdyby byla Velká Británie poražena ve válce, doufám, že bychom našli nějakého Hitlera, který by nás navrátil k našemu oprávněnému postavení mezi národy.“ Podle Weisse šlo jen o „uznání rozvratu, do něhož vrhl Německo versailleský mír. Pak už následovala jen kritika Hitlera.“


Nepřihlášený uživatel

#140853 Taková jedna reakce.....

2018-11-03 21:21

#43327 Re: Dotazy Magorovi

2015-03-18 23:34

 

#43315: Tunel Blanca - Dotazy Magorovi 

 ad. 1 - obdiv je velmi přehnané slovo. Co kdo z nás uděláme proto, abychom přežili nevíme. Měl byste velmi pečlivě zkoumat selhání elit při nástupu vás komunistů k moci. 

ad. 2 - post bolševická ODS mi vadila velmi a velmi jsem jí kritizoval nejen proto, že oposmluvně kupčila s komunistickým náckem Milošem Zemanem. 

ad. 3 Pussy Rijot poznaly dávno pře mnohými kdekoliv jinde na světě, co je Putin za zločince, tedy velmi važte slova. Demokracie má úžasnou vlastnot, pokud vám něco ve veřejném prostoru nevyhovuje, máte možnost to změnit. Totalita a to ani ta vaše komunistická nic takového neumožňuje natož aby to dokonce nabízela. Pokud chcet uspořádat celoevropskou petici, administrativa v EU vám nejen zajistí překlad, ale také zveřejnění na petičním serveru EU. 

ad. 4 Zeman jedná jako nácek, neboť komunisté a náckové s k moci dostávají lhaním, viz. moje předešlá odpověď. Zeman mluví směrem k voličům jako komunista směrem k jeho donátorům jako nácek a jako nácek je také korumpuje. Mnohé jistě také naznačuje název jeho neonacistické "strany" Zemanovci - NSDAP si do názvu Hitlerovci nikdy nedala, bylo by již opravdu příliš. Sladkovci, Zemanovci si své nacistické "vůdce" klidně do názvu dali. 

ad. 5 ve volbách na Ukrajině v roce 2014 měli extrémistické strany naprosto mizivou podporu, což jste evidentně nezaznamenal. 

ad 6 o kom to mluvíte, není vám rozumět

ad 7 práce v komerčním sektoru a práce rukama, mohou být dvě naprosto odlišné věci. Podstatné je, že komunistický nácek Miloš Zeman nikdy v jeho prochlastaném a porohuleném životě nepracoval v komerčním sektoru, tedy jeho příjem vždy tvořily daně ostatních občanů této země, mimo to co si všechno nakradl. Je zvláštní, že toto jeho voličům vůbec nevadí, podivné. 


Nepřihlášený uživatel

#140854 Kdo si dnes vzpomene na superdebilní projev super debila Miloše Zemana.....

2018-11-03 21:28

 Komentovaný projev Miloše Zemana (je to bohužel dlouhé, neb "projev" Miloše Zemana byl také dlouhý)

2015-02-01 14:58

 

 Takto jsem já komentoval Zemanovů projev bezprostředně co se objevil v novinách. Bohužel jsem klíčový odstavec komnetoval nepřesně. Nepodařilo si mi zjistit, či jsem přehlédl, že autorem věty, že "budeme výt s vlky" není pan Peroutka, ale pan Stráský, nicméně podstata mé kritiky k projevu je totožná. Citace byly nejen účelově zkreslené, tedy nebyly to vlastně ani citace, ale prostě jen výmysly superdebilního Zemana. Daleko podstatnější je, že interpretace superdebila Zemana lze dohledat na neonacisticko - komunistických "názorových" serverech a to je vlastně na celé veci to podstatné, neboť nyní je naprosto zřejmé, kde onu superdebilitu superdebil Zeman čerpá.  

 

Je nutné řešit, aby svojí superdebilitu již nemohl šířit. 

 

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak naopak holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nepíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, potom co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel i by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit.


Nepřihlášený uživatel

#140855 Okupatné Krymu financují zmrda Miloše Zemana z russáckého dluhu, který zmrd ukradl občanů ČR......

2018-11-03 21:30

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2016-12-12 19:18

 

Udělal jsem si časovou osu událostí na Ukrajině, klíčová je změna tamní ústavy Janukovičem a vytvoření tím "samovládí", nebyli to občané na Majdanu, byl to zločinec Janukovič, který utekl k okupantovi Krymu psát velezrádný zvací dopis.

Občané potom, co začal podepisovat "cosi" Janukovič s Ruskem neměli jinou možnost, než občanskou neposlušnost, nebyli informování o tom, že by se nějaká smlouva s Ruskem chystala, byli roky informování o tom, že Janukovič dojednává asociační dohodu s EU a na to také dostal mandát ve volbách, nedostal mandát k podepisování smluv s Rusáky. 

Pokud máš lepší posloupnost událostí, které potvrzovala tvé blábolení, tak neváhej napiš ho, zkopíruj, prostě dolož, ten tvůj blábol, video z youtube je spíše dokladem toho, jak manipulativně pracuje ruská propaganda, nic jiného nedokazuje. 

A hlavně ty oplzlý idiote si odpusť ty tvoje odporné vulgarity jak od Miloše Zemana. 

 Krym je stále Ukrajinská autonomní oblast, agresorem je bez nejmenších pochyb Rusko. Pravděpodobně zjistili, že nejsou schopni bez západních technologií postavit most a produktovody na Krym a tak zkusí ledacos, neboť bez vody, plynu a elektřiny z pevninské Ukrajiny se Krym vylidní do tří měsíců. 

Jedinou autoritou, která určuje, jestli je to dané území toho daného státu či není, je ten daný stát a pak OSN resp. státy sdružené v OSN - anexi Krymu neuznal žádný z demokratických zemí celého světa a jen naprostá minorita států totalitních. 

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#140856 Tohle je Islám v celé své "kráse"...

2018-11-03 21:34

Dav v Pákistánu žádá smrt křesťanky, její advokát raději uprchl do Evropy


Nepřihlášený uživatel

#140857 Re: Re: Copak dnes dělá "jazykovědec" soudruh Augustín?

2018-11-03 21:34

#140836: - Re: Copak dnes dělá "jazykovědec" soudruh Augustín?  

Mám pocit, že ho zmrd Zeman někam posunul, ale jeho dopis, tak to byl opravdu maskr, to bylo jednoznačně jak za Gottwalda. 

To jsem ani nezachytil, že "petla mezi zemanovci" má být ve Francii velvyslancem.

Odvolaný šéf Úřadu vlády Augustin by se měl stát velvyslancem ve Francii, nahradil by Druláka

Bureš, to je opravdu nekonečné hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#140858 Re: Tohle je Islám v celé své kráse...

2018-11-03 21:36

#140856: - Tohle je Islám v celé své kráse... 

Ty vole, tedy davy žádali smrt pro paní Miladu Horákovou a dokonce i pro komunistu Slánského...


Nepřihlášený uživatel

#140859 Re: Tohle je Islám v celé své kráse...

2018-11-03 21:39

#140856: - Tohle je Islám v celé své kráse... 

Mimochodem je to jen na novinkách, které jsou právě v těchto věcech naprosto neobjektivní a pak už je to jen na klonech valento rusko listů tedy může to být dokonce naprostý blábol. 


Nepřihlášený uživatel

#140860 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě a russáckém barbarstvu

2018-11-03 21:43


Nepřihlášený uživatel

#140861

2018-11-03 22:51

Havel a Schwarzenberg byli nepochybně Sorosovi vlastizrádci!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=osvwtwqKR1U


Nepřihlášený uživatel

#140862 Re: Re: Tohle je Islám v celé své kráse...

2018-11-03 22:59

#140858: - Re: Tohle je Islám v celé své kráse... 

No vidíš, ty vole, Islám je zločinecká ideologie, stejně jako komunismus, nebo nacismus!


Nepřihlášený uživatel

#140863 Normalizační komediant Jan Hrušínský je normální fašista.

2018-11-03 23:27


Nepřihlášený uživatel

#140864

2018-11-03 23:52

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#140865

2018-11-04 00:04

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#140866 Re:

2018-11-04 00:06

#140863: -  

Jako herec snad musí umět zahrát všechny role, tedy i tuto


Nepřihlášený uživatel

#140867 Zlodějský zmrd Schwarzenberg mele z posledního. :-)))

2018-11-04 00:14

Jestli bude brzy někdo pod drnem, tak je to Schwarzenberg. Už se těšíme na brekot havloidních sviní a sypání soli do jejich ran. :-)))) 


Nepřihlášený uživatel

#140868 Re: Nenávistné banderovské neonacistické bláboly!!!

2018-11-04 00:23


Nepřihlášený uživatel

#140869 Re: Zlodějský zmrd Schwarzenberg mele z posledního. :-)))

2018-11-04 02:24


Nepřihlášený uživatel

#140870 Re: Re:

2018-11-04 07:30

#140866: - Re:  

On není herec. On je fašistický extrémista z pražské kavárny.


Nepřihlášený uživatel

#140871 Re: Re: Zlodějský zmrd Schwarzenberg mele z posledního. :-)))

2018-11-04 07:32

#140869: - Re: Zlodějský zmrd Schwarzenberg mele z posledního. :-))) 

Ten bude prezidentem do konce funkčního období, kterého se havloidi nedožijí Karma je zdarma.

Evropan

#140872 Re: Zlodějský zmrd Owar mele z posledního. :-)))

2018-11-04 07:51

#140867: - Zlodějský zmrd Owar mele z posledního. :-))) 

Zatím tady kvičí jen zemandrtálská prasata. Když někdo komentuje zdravotní stav hradního zmrda, tak hned začnete kvíkat, jaký je to nemorální člověk, když někomu předvídá smrt. Ale to, že vy prasata tady přejete někomu smrt prakticky ob den, to je váš standard?

Evropan

#140873 Re: Re: Re: Zlodějský zmrd Owar mele z posledního. :-)))

2018-11-04 07:52


Nepřihlášený uživatel

#140874 Re

2018-11-04 07:54

Evropan

#140875 Re: Tohle je Islám v celé své "kráse", ale co křesťanství?

2018-11-04 07:58

#140856: - Tohle je Islám v celé své "kráse", myslí si každý xenofóbní hlupáček

Jestli podle zfanatizovaného davu hodnotíš muslimy, jak podle známého pedofila hodnotíš Čechy?

Porušili jsme zákon ale ne zákon lásky

To by pak podle tede byl každý Čech pedofil. Chápeš, co tím myslím, xenofóbe?