MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#140826 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost havloidů nezná mezí!

2018-11-03 20:26

#48061: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost havloidů nezná mezí! 

Idiocii tady předvádíš ty, jelikož soud i na základě tohoto článku konstatoval, že Peroutka byl antisemita fascinovaný Hitlerem...

 

Hitler ho fascinoval jako kobra králíka, píše se v rozsudku o Peroutkovi

 

 


Nepřihlášený uživatel

#140827 Voličům v Praze už jednoznačně došlo, co StBák Babiš zač.....

2018-11-03 20:27

Já ty Babišovy sračky opravdu nežeru :-), asi proto si Andrej přihrál těch 5 mld.....

2015-03-21 12:22

 

...z těch 100 kterými zadlužil tento stát jen v tomto roce. Přijde doba, kdy i jeho voličům dojde, co je to za Stbáckého superdebila, tak se musí dopředu zabezpečit. 

Vyhrát volby na to, že se tu rozkrádají desítky miliar, přijít s deficitem větším než předchůdce a ještě si z něj vygenerovat pro sebe "dotaci" v objemu 5 mld. tak to snad dojde i debilům co jej volili, že se cosi fatálně nepovedlo. 

 

Nejvlivnější lobbista je zpátky. Kancelář Blaník pokračuje třetí sérií


Nepřihlášený uživatel

#140828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost havloidů nezná mezí!

2018-11-03 20:29

#140826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost havloidů nezná mezí! 

Tak tohle byl výmysl vždy :-), ale je skvělé, že si na tom jako správý volič zmrda Zemana trváš, očekává se to od tebe. 

Co říkáš na to, že ho platí russácká zločinecká pakáž? 

snow lion

#140829 Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-11-03 20:31

Buď demokratické země transformují Čínu ke svému obrazu, nebo Čína naopak transformuje je. Na mezinárodní konferenci Forum 2000 v Praze to v pondělí řekl předseda tibetské exilové vlády Lozang Sanggjä. Čína se podle něj o proměnu demokratických zemí snaží v Evropě prostřednictvím svých ekonomických aktivit. Sanggjä ocenil tvrdý postoj, který vůči Pekingu zaujala administrativa amerického prezidenta Donalda Trumpa.
„Čínským cílem je být globální jedničkou, a to nejen ekonomicky, ale také politicky, kdy chtějí prosadit svůj systém, a koneckonců také vojensky. A proto je volba velmi jednoduchá - buď proměníme Čínu, nebo Čína promění nás,“ řekl Sanggjä.
Americká administrativa si to podle něj uvědomuje, a i kvůli tomu vystupuje tvrdě vůči Číně nejen v politickém ohledu, ale i zahájením obchodní války. „A před Evropskou unií stojí volba. Buď se spojí s Amerikou a pokusí se transformovat Čínu, nebo Čína ovládne část Evropy.Podle něj už to má vliv i na evropskou zahraniční politiku, když si Peking díky korumpování elit v některých zemích zajistil, že EU nedospěje ke konsenzu, který by byl vůči Číně vyloženě nepřátelský. Sanggjä považuje Čínu za větší hrozbu pro Evropu, než je Rusko, protože Peking má větší kapacity než Moskva.Podle něj už Peking s takovou aktivitou začal prostřednictvím své obchodní iniciativy Pás a stezka. V evropských zemích přitom používá stejnou taktiku, jakou využil i v Tibetu. „V Tibetu využili korupci lokálních elit. A vidíte to i v Evropě, že v mnoha zemích korumpují jejich vůdce a přesvědčují je, aby Čínu podporovali,“ řekl Sanggjä.
Peking podle exilového tibetského premiéra nemá zájem o to, aby v zemi fungovala demokracie. „(Čínský prezident) Si Ťin-pching vyhlásil, že čínskou charakteristikou je socialismus. To znamená žádná demokracie, žádná lidská práva, žádná svoboda slova,“ řekl Sanggjä. Běžní Číňané ale podle něj o demokracii zájem mají, a proto by je měl Západ v jejich snahách podporovat. Sanggjä věří tomu, že změna režimu v Číně může nastat s ohledem na rostoucí sociální napětí, které vyvolává stěhování lidí z vesnic do měst a tlak na vyšší příjmy.
„Já jsem přijel do Číny, abych se od Číny učil, jak zvýšit hospodářský růst, jak stabilizovat společenský řád.“ To jsou slova Miloše Zemana z října 2014. Pak prezident přiznal, že v druhé části své věty přestřelil. A skutečně, když se podíváme na několik letošních případů, jak vláda v Pekingu „stabilizuje společnost“, je to něco mezi zločinem, zrůdností a bizárem.
Čínský komunistický režim už téměř 70 let nechává mnoho lidi, kteří jsou politicky nepohodlní, nebo skutečně spáchají nějaký trestný čin, prostě „zmizet“. V době moderních technologií je to ale přece jenom daleko složitější, protože lidé zanechávají takzvané elektronické stopy – maily, či statusy na sociálních sítích. Prostě si „zmizení“ hned všimnete.
Nelze proto nevidět, že v čínské provincii Sin-ťiang, kterou obývají převážně muslimové, místní rodiny postrádají na milion svých příbuzných. Mnozí vůbec nevědí, kde jsou – „zmizeli“. Čínská vláda tvrdí, že zde bojuje s islámským terorismem a náboženským extremismem tím, že lidi posílá do „profesních vzdělávacích a školících středisek“. Což je eufemismus pro převýchovné tábory, ve kterých jsou životní podmínky podobné těm v nacistických koncentrácích. Podobná mizení jsou taktéž běžná na území Tibetu či Vnitřního Mongolska.
Čínský režim ale dokáže v tomto směru vymyslet i daleko bizarnější kousky.
Svět v posledních dnech ohromil případ „zmizelého“ šéfa Interpolu, největší mezinárodní policejní organizace na světě. Její čínský šéf Meng Chung-wej odjel 25. září z francouzského Lyonu, kde Interpol sídlí, na návštěvu své čínské vlasti. A jak poté upozornila jeho manželka, tam „zmizel“. Mezitím se ale objevila zpráva, že na svoji funkci rezignoval. Čínské úřady až téměř po dvou týdnech přiznaly, že Menga vyšetřují kvůli „přijímání úplatků a porušení neupřesněného zákona“.
Podobným způsobem „mizí“ v Číně i většina politických odpůrců, náboženských a lidsko-právních aktivistů, zastánců etnické autonomie ale i vládních činitelů, obchodních magnátů či proslavených celebrit. Pokud se znovu objeví (někdy zmizí navždy), tak často u soudu, nebo v souvislosti s nějakým přečinem.
Začátkem června „zmizela“ i nejznámější čínská herečka současnosti Fan Ping-ping, která hrála v amerických filmech X-Men či Iron Man. Toho si čínská veřejnost ihned všimla, protože byla velmi aktivní na sociálních sítích. Její účet na sociální síti Wej-po, čínské obdobě Facebooku, kde ji sleduje 62 milionů příznivců, byl po několik týdnů nečinný.
Pak se tam objevilo podivuhodné sdělení samotné herečky: „Bez přínosné politiky komunistické strany by nebyla žádná Fan Ping-ping.“ Co to znamená, se ukázalo záhy. Fan byla obviněna z daňových úniků. Jak informovala čínská státní tisková agentura Sin-chua, musí státu doplatit na daních 883 milionů jüanů, což je v přepočtu téměř 2,9 miliardy korun. V době jejího „zmizení“ podle všeho probíhala důsledná převýchova této krásky.
Už začátkem tohoto roku zmizel také Jie Ťien-ming, bývalý šéf společnosti CEFC, která expandovala v Česku, a který je také poradcem Miloše Zemana. Prezident prý vyčkává, jak o čínském soudruhovi rozhodne soud, až pak nějak naloží s jeho postem. Jenže Jie také „zmizel“, nikdy nebylo veřejně upřesněno, kde se nachází. Zda proběhne nějaký soud, se neví. Mezitím v České republice převzal aktivity CEFC přímo čínský stát prostřednictvím společnosti Citic. Byl to komplot, jak se Čína chtěla zmocnit majetku přes nastrčenou firmu? Nebo je v tom skutečný zločin?
Takže „stabilizovat společnost“ čínská vláda skutečně umí. Učit se to od ní, jak říkal Miloš Zeman, by ale byla sebevražda. I když nechat „zmizet“ některé lidi i u nás, by možná nebylo od věci…(Třeba Ovar, Pitomio, Agronetvor, Kikina atd.atd. kdyby toto zmizelo bylo by tu moc fajn.)


Nepřihlášený uživatel

#140830 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost havloidů nezná mezí!

2018-11-03 20:31

#140826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost havloidů nezná mezí! 

Soudce idiot, s tím opravdu mnoho nenaděláš, vyslovil blábol, který nebyl schopen nijak zdůvodnit. . 

Z téhož rozsudku:

Odvolací soud nicméně Kancelářiprezidenta republiky 1. září přikázal, aby se omluvila vnučce Ferdinanda Peroutky Terezii Kaslové (více o rozsudku čtěte zde). Jasně přitom stanovil, co má v omluvě zaznít (viz box).

 


Nepřihlášený uživatel

#140831 Zázrady russáckého zmrda Miloše Zemana :-)

2018-11-03 20:32

#43694 Re: Re: Po smrti Zemana zaradi mezi svate.

2015-03-21 14:06

 

#43692: Svaty OCHMELIUS - Re: Po smrti Zemana zaradi mezi svate. 

 Udělá výjimku a již za života jej bude svatořečit, neboť zázradků již Zeman nadělal tolik, že je nesporné, že je světce. 

Seznam jeho zázraků dodal mimo jiné pan Janu Urban:

Zázraky Miloše Zemana I.

Zázraky Miloše Zemana II.

"Dalším důvodem je jeho ekonomická genialita, jeho způsob zadlužování státu při současném zvyšování nezaměstnanosti má vskutku až neuvěřitelný sociální rozměr." jak zdůvodnil svatoření již za jeho života Papež František.

Miloš Zeman se vyjádřil jasně: " S pokorou samozřejmě svatořečení přijímám a věřím, že i Vladimír Iljič Putin bude v brzké době svatořečen pro jeho zázraky nejen na Krymu".


Nepřihlášený uživatel

#140832 Re: Černý humor v době krndy či ku....... na druhou stranu dnes je zřejmé co Krnda zač.....

2018-11-03 20:35

#140825: - Černý humor v době krndy či ku....... na druhou stranu dnes je zřejmé co Krnda zač..... 

Na tomto " plese " před 3 roky, byl  Owar baculatý, teď je pohublý a sesušený. Chlast dělá své..

 


Nepřihlášený uživatel

#140833 Re: Re: Černý humor v době krndy či ku....... na druhou stranu dnes je zřejmé co Krnda zač.....

2018-11-03 20:40

#140832: - Re: Černý humor v době krndy či ku....... na druhou stranu dnes je zřejmé co Krnda zač..... 

Jj věci jsou v pohybu. Xi ping pong jistě trne, aby mu neexitoval přímo na place :-). To je asi největší starost xi ping ponga se Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#140834 Copak dnes dělá "jazykovědec" soudruh Augustín?

2018-11-03 20:41

#43651 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti...

2015-03-21 10:21

 

...bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 

 

Odpověď jednoho ze superdebilů Zemana idiota Augustina prý vysokoškolsky vzdělaného jazykáře. Už začátek je "úžasný" - Vážený pane Němec - tedy jak od StBáka, či vlastně od agenta FSB Augustina. 


Nepřihlášený uživatel

#140835 To, že zmrda Zemana platí russcká zločinecká pakáž bylo zřejmé v roce 2012 natož v roce 2015.....

2018-11-03 20:44

.....proč by jinak kradl russácký dluh 140 mld. a posílal si ho do russákova. 

 

#43654 Ovčáček je nepochybný superdebil, nezná Ústavu a základní principy...

2015-03-21 10:25

 

„Je to pokus přepsat výsledky svobodných demokratických voleb,“ odmítl protizemanovskou petici. Za zcela nepatřičnou označil výzvu petentů, že by měl Senát „prošetřit“ výroky prezidenta Zemana. „Prezident republiky, stejně jako kterýkoli jiný občan v demokratickém státě má právo vyjadřovat své názory,“ uvedl mluvčí. Nepředpokládá, že by se senátoři kvůli prezidentovi obrátili na Ústavní soud. Nechtěl předjímat, zda se Zeman do Senátu vypraví, pokud bude pozván.

Zeman je shodou podivných náhod, ruských finančních zdrojů, lží a odporných manipulací a zločinů v ústavní pozici, tedy úplatňuje státní moc a tu lze uplatňovat jen a podle zákona nikdy jinak, jak je naprosto zřejmé z Ústavy, článku dva odstavce 3. Zeman je v pozici, kdy jakékoliv jeho vyjádření je uplatnění státní moci, tedy ať si superdebil Ovčáček myslí co chce, podstata je taková, že Zeman si nemůže žvanit co jej napadne, to se velmi spletl. 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.


Nepřihlášený uživatel

#140836 Re: Copak dnes dělá "jazykovědec" soudruh Augustín?

2018-11-03 20:45


Nepřihlášený uživatel

#140837 Je škoda, že níže uvedené novináři nenaplnili, mohli jsme se superdebilitě russáckého zmrda Zemana..

2018-11-03 20:47

.....vyhnout už dávno, nečekat až dokonce Babišův blesk napíše, že je to russácký trotl a to dokonce placený russácký trotl. 

#43655 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-21 10:26

 

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša nebo KVZ atd. atd.. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy její principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv jen proto co říká veřejně, ale především proto, že je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce bohužel i ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhovuje svým nejen superdebilním zjevem a podivnou oblibou u lidí hloupých. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatelů z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi či jeho řícímu důstojnikovi z FSB soudruhovi Iljiči Putinovi.


Nepřihlášený uživatel

#140839 Re:

2018-11-03 20:54

#140758: Pejskař -  

co čekat od zemandrtálce...


Nepřihlášený uživatel

#140840 EET i kontrolní hlášení DPH jsou nástroje opravdu k ......

2018-11-03 20:54

 ......obzvláště, když po celou dobu působení StBáka v politice je rozpočet země deficitní. Onen jeho přebytek, kterým se tak chlubí byl zapříčiněn mimořádný - neočekávaným příjmem z EU. 

Tedy vzniká zásadní otázka, proč StBák Babiš celý ten cirkus vlastně navrhuje....

2015-03-21 10:12

 

 .....když už vlastně nedokáže identifikovat vůbec žádnou větší skupinu, která by daně z malobchodu neplatila? 

 Andrej Babiš se omluvil za svůj

výrok, že ‚Vietnamci neplatí daně‘

 

Babiš je idiot, ale takový schopný zlodějský idiot, navrhne zadlužit stát sty miliardami korun a pro sebe si z těchto miliard navrhne dotaci na cosi, co nemá smysl vůbec vyrábět v objemu 5 mld. Proč? On nechce ušetřit státní kase 5 mld. korun? Proč tedy ten idiot vybral 57 mld. a ty ukládal na "gigantický úrok" 0,2 % ročně s tím, že "vydělá"? 

Já mu jedním opatřením uspořím 5 mld. a on nechce, proč? 


Nepřihlášený uživatel

#140841 Tedy to bylo zřejmé, že je KGBák Zeman placen KGBákckou strukturou.....

2018-11-03 20:58

#43601 Za bolševika Rusko samozřejmě žádnou "špionáž" dělat nemuselo....

2015-03-20 21:44

 

....soudruzi vše KGB předávali ochotně sami, včetně kopie celého archivu StB, což je jistě spekulace, ale bohužel asi velmi pravděpodobná. 

 

Šándor pro americký týdeník: Ruská špionáž v Česku je horší než za studené války


Nepřihlášený uživatel

#140842 Ochcáček drží kvůli Owarovi celibát ?

2018-11-03 21:00

#140838: - Chládek a StBáci ZIlková, Stropnický..... 

Fešák  Ochcáček na plese postává osamocen, to je tak pevně - věrně slouhou svému pánovi, že si nesmí do " společnosti " vzít ani žádnou ženštinu ??


Nepřihlášený uživatel

#140843 To, že russák páchá zločiny nejen na Krymu, je naprosto jasné....

2018-11-03 21:01

Trilaterální smlouva jasně usvědčuje Rusko ze zločinů proti Ukrajině....

2015-03-19 20:42

 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf 

Dokument najdete v elektronické podobě v knihovně OSN, což je ovšem u vás komunistů jistě nedůvěryhodná organizace, nic naplat, je ale jediná. Rusko už založilo kde jaké podivné organizace, ale je podivné, že nikdy neměli dlouhého trvání, divná věc to Rusko. 


Nepřihlášený uživatel

#140844 Re: Re: Chládek a StBáci ZIlková, Stropnický.....

2018-11-03 21:02

#140842: - Re: Chládek a StBáci ZIlková, Stropnický..... 

A na tom prvním plesu měl nějakou "babišku" sebou, ale on by stejně nejraději tančil se sexuálním extrémistou Jindříškem Forejtem, to se ještě hošani kámošili :-). 


Nepřihlášený uživatel

#140845 Gross už nepromluví a zmrd Zeman si to vysvětluje tak, že mu "prozřetelnost" přeje, podobně....

2018-11-03 21:04

.....jako si takové věci vysvětloval Hitler. 

Gross by měl promluvit o zločinnosti svojí vlastní i o zločinnosti....

2015-03-19 20:53

 

....Miloše Zemana. Já nepochybuji, že oba spáchali obrovské zločiny proti demokracii, proti Ústavě a tedy proti tomuto státu. 

Grossův stav se zhoršil, naznačuje Škromach. Expremiéra chtěl navštívit


Nepřihlášený uživatel

#140846 Kde je dnes Ransdorfovi konec, ale jeho komunisté pilně spolupracují s neonacistickou SPD....

2018-11-03 21:06

#43430 Komunisté s náckama se k sobě mají jako oposmluvní zločinci Klaus se Zemanem .....

2015-03-19 21:00

 

....je to bohužel pořád to samé a pak že Zeman nemůže být komunistickým náckem, když každý komunista je trochu nácek a každý nácek komunista. 


Komunista Ransdorf spolupracuje s nacionalisty od Le Penové


Nepřihlášený uživatel

#140847 Komunistický "sociolog" Kellner je pořád ještě v EP? Není po něm vidu ani slechu....

2018-11-03 21:08

Komunista Keller se socanům velmi povedl.....

2015-03-19 21:25

 

málokdy se najde idiot, který by svůj prospěchářský vstup do zločinecké KSČ  při vstupu do politiky dnes "obhajoval" právě tím, že tam vstoupil z prospěchu, aby "mohl studovat" něco tak neprosto zbytečného, jako bolševickou sociologii. Keller to je skutečně excelentní hovado, to se hned tak nepotká a to o něm jistě někteří Zemanovi voliči budou mluvit jako o "vzdělanci". Nedílnou součástí vzdělání, ubožáci co jste volili komunistického nácka Zemana, je kultura a morálka. Keller je analfabet neboť má "kulturu" a "morálku" komunisty, což s kulturou a morálkou skutečně nemá nic společného. 

 

"Keller kritizoval multikulturalismus, šéf Klausova institutu mu přitakával"    

 

Jestli lze nějak charakterizovat Evropu, tak jako multukulturní oblast, kterou Evropa byla vždy. Multukulturalita nebyla příčinou válek, naopak multikulturalita západu byla i v době II. světové války právě zásadním důvodem, proč Evropa spolu s USA obstála proti zločincům Hitlerovi a Stalinovi. 


Nepřihlášený uživatel

#140848 Kdepak je mu konec? Ale Tesco "software" byť je nepoužítelný vlastně ustál a zisk pobral....

2018-11-03 21:10

Náměstek Jourové i mnohých předchůdců Brown je velký "šikula", Zeman by jej bezpochyby...

2015-03-19 21:30

 

...nazval přímo ostrovem pozitivní deviace. 

Policejní návštěvě na MMR se nikdo nemůže divit


Nepřihlášený uživatel

#140849 Dnes je naprosto evidentní a zřejmé, jak odporný zločin KGBák Zeman spáchal....

2018-11-03 21:12

....jak si tu russáci s touto zemí odporně pohráli. 

 

#43439 Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 22:03

 

#43437: oLA - Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 "Rozhodnutím Nečase podat v pondělí demisi se podle něj stává "nulitním" úterní hlasování ve Sněmovně o vyslovení nedůvěry vládě, která už fakticky bude spolu s premiérem v demisi. Nečas dodal, že tímto krokem vznikne prostor pro hledání nového premiéra z Občanské demokratické strany. Potřeba bude podle něj jednat také s prezidentem Milošem Zemanem."

 

Nečas podal demisi dříve, než Sněmovna hlasovalo o důvěře. Ale to je logicky pro Vás komunistu tak, že nejdříve Sněmovna hlasova a pak Nečas podal demisi :-). 

Jak říkám jste komunistický idiot a proto jste volil komunistického nácka Miloše Zemana. Pečlivě se podívejte do zrcadla, abyste věděl, kdo z nás dvou má v hlavě ten Zemananův prohulený a prochlastný "polomozek" tedy ony .....


Nepřihlášený uživatel

#140850 Kde je dnes konec pornogracícké dcerunce KGBáka Zemana?

2018-11-03 21:15

#43418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 20:29

 

#43415: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Kateřina Zemanová je evidentně velmi veselá pornohvězda, neboť si vymínila 4 auta, která bez jakékoliv kontroly vjíždějí a vyjíždějí z chráněných objektů. Auta mají logicky všechna skla zatmavena, tedy co se odehrává v chráněných objektech, o tom se skutečně můžeme jen dohadovat. To, že je dcerunka v zahraničí a dělá tam barmanku je také dosti odporná lež, neboť tyto čtyři automobily nepřetržitě přijíždějí a odjíždějí z chráněných objeků, Kateřina Zemanová "zmizela" z veřejného života, protože si svoje mejdany pořádá v objektech státu.