MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Zement
Nechápu jak to Český národ mohl dopustit aby někdo jako on mohl sedět na Pražském hradě!
Re:
Média Vám ho stvořila k obrazu svému. Paní, místo té hysterie se zamyslete nad slovem demokracie. Zeman je první prezident, který byl volen lidem. Většina z nich se oprostila od mediální štvanice a to je příjemné zjištění. Že lid český dokáže i samostatně myslet a neskočí na pohádku o hloupých socanských voličích a zlým Zemanovi
Re: Zement
Přímá volba prezidenta - Ústavní zákon 71/2012 Sb.
Marně tu ječíte.Šišla se hradním pánem nestane :DDDDD
Re: Re:
Ta "většina" uvěřila Zemanovým lžím a lze jen doufat, že aspoň část z nich již prohlédla.
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
#1301: - Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
U voleb jsem byl a z výsledku jsem byl zklamán, přesto jsem doufal, že Miloš Zeman alespoň nějakou úroveň má. NEMÁ. Zjevně si myslí, že inteligence, kterou je obdařen, ho opravňuje k tomu, aby se choval jako hulvát, pro kterého neplatí žádná pravidla!
Já myslím, že sprostá slova jsou jen třešničkou na dortu, daleko horší dle mého názoru je snaha učit se stabilizaci státu v Číně, z toho jde strach!
Toho pána jsem nevolil a vidím, že to byl správně. František Martan
Re:
Nejde o šišlu, jde o to, že máme buranského prezidenta, který naší vlasti dělá ostudu!
Re:
Národ nerozděluje jeden člověk, ale média. Dokud tohle i pražští trotlové, je to marný.
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#414: ka-brňák - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Vidím, že jsi pěkný vypatlanec. No nic, takových je vás v ČR více.
Re: Re:
Pane seniore, kde a čím dělá ostudu ve světě? On něco ukrad? Ta "ostuda" je pouze v České republice a pokud jí tam neprotlačí česká mediální mašinerie, zůstane u nás. Svět nějaké sprosté slovo nezajímá
| This discussion has been closed. |