MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

US propaganda

#124701 Legrační historky americké propagandy

2018-02-02 05:34

Kongres vstoje tleskal Severokorejci. Před Kimovým režimem uprchl o berlích

To je asi ta nejlegračnější propaganda jakou jsem kdy četl. Meresjev bledne závistí. :-)

 

Seong-hoova rodina přežívala na koříncích a stéblech kukuřice. Všichni byli tak slabí, že celé dny jen leželi na podlaze a občas zažívali halucinace.

- Ji jako obvykle plnil kradeným uhlím pytle...

Omdlel a spadl mezi dva vagony. Když přišel k sobě, zjistil, že mu vlak usekl levou nohu a ruku.

- vykrvácení nikde

Urazil tisíce kilometrů při utíkání do Číny

- tisíce, tedy více než jeden tisíc, bez ruky a nohy, měl 2 berle. OK... 

Evropan

#124702 Re: Povaleči z kaváren do polí a továren, a Ovčáček, Mynář a Nejedlý na hrad.

2018-02-02 06:05

#124698: Další porážka pražské kavárny se nekoná, hledejte si jiného nepřítele! 

Víš, soudruhu, už několikrát jsem to psal, ale pro ty méně chápající to klidně zopakuji. Pan profesor Drahoš prohrál volbu prezidenta jen o 3%, což znamená, že oproti minulé prezidentské volbě se tábor voličů různě extremistických kandidátů zužuje a narůstá počet voličů, kteří by si přáli mít za hlavu státu člověka, který nelže, nevystupuje na veřejnosti opilý, nepoužívá vulgarity, zkrátka člověka chytrého a reprezentativního. To, že to letos těsně nevyšlo, není tak moc důvod ke smutku. Voličům současného opilce na hradě pražská kavárna několikrát pogratulovala k vítězství jejich kandidáta, a nadále se věnuje svým problémům. To ale zřejmě vy, zemanofilové, nemůžete vystát. Vy se svým Antidrahoš postojem potřebujete nepřítele, protože jinak nemáte smysl života. No tak si nějaký koukejte najít! Pražská kavárna je společnost demokraticky smýšlejících lidí. Nebudou žádné stávky a demonstrace z důvodu nespokojenosti s výsledky voleb. Až ale opilec z hradu opět poleze do zadku Číňanům nebo tady bude vítat russké neofašisty, tak se hlasitě ozveme. Osobně si ale myslím, že na podobné aktivity již opilec nemá dostatek fyzických sil, takže se budeme nadále bavit hrou Česko hledá prezidenta :)


Nepřihlášený uživatel

#124703 Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 07:01

#124700: - Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Zeman je od něho o 7 let mladší a je na tom podstatně hůře. Budte soudný, kde bude MZ v 80 letech, když má už teď takové obrovské zdravotní problémy ?


Nepřihlášený uživatel

#124704 Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 07:23

#124697: - Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Demente, ty nevíš, že Schwarzenberg není žádný " skopčák ", ale Čech ? Nevíš nebo VĚDĚT NECHCEŠ, že ho v jeho 10 letech s celou jeho rodinou komunisti vyhnali z Orlíku, přes to na svoji rodnou zem nikdy nezanevřel!  Tupče..


Nepřihlášený uživatel

#124705 Re:

2018-02-02 07:24


Nepřihlášený uživatel

#124706

2018-02-02 07:32

Zeman není zdráv, ve formě ani fit. Neúčast u Soukupa je jasným důkazem


Nepřihlášený uživatel

#124707

2018-02-02 08:00

Otázka není #KdeJeMiloš Otázka je, proc ho vlastně hledat?


Nepřihlášený uživatel

#124708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jso

2018-02-02 08:30

#124676: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou li 

Vraždění se neslučuje s islámem, je absurdní si myslet, že jsou to lidé, kteří by byli věřící.  Není to snad tak složité pochopit. 

Vražd lidí se logicky vždy mohou dopouštět jen ateisté, lidé, kteří nemají žádnou bázeň před smyslem bytí. Nic složitého na tom snad není. 

To, jaká hesla ateista při vraždění vykřikuje, je naprosto bezpředmětné. Je jedno, jestli ateista křičí "ve jménu Boha", "za vlast" či si zpívá "internacionálu" a vzývá jakousi "komunistickou či nacistickou revoluci", jde o ateistu, jinak by prostě nevraždil. Doufám, že ti nepřipadá složité? 

Představa, že víra v dobrý smysl existence bytí vede k masovému vraždění je tu komunisty a částečně i nacisty předkládána k věření - k víře - ateisté "věří"- absurdní.  Je dokonce ateisty manipulováno s tím, jak se vyvíjelo myšlení, humanita, zákony a  na co navazuje např.  Všeobecná deklarace lidských práv, co je základem našich zákoníků a jak tato humanita souvisí v vírou v dobrou existenci bytí či vírou v Boha.

Způsobuje to zmatky a zločincům jako je Lenin, Hitler, Stalin, Gottwald či Zeman to otvírá cestu k moci.

Nevzdělanost je děsivá věc, to máš naprostou pravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#124709 Re: Re: Re: Re: Re: Zločiny teroristů z NATO na cizím území...

2018-02-02 08:31

#124680: - Re: Re: Re: Re: Zločiny teroristů z NATO na cizím území... 

Statistika USA je neúprosná - z Ruska odešlo v roce 2014  a jen legálně do USA 300 000 vysokoškoláků. Tedy přibližně polovina absolventů VŠ v daném roce. 

Tedy nevím co řešíš, stačí si statistiku vyhledat. Kolik lidí odchází nelegální, kolik lidí přimigrovalo z russákova do ČR a tady "podnikají", to je velmi vážná otázka. 

Cca 40 % Ukrajinců se hlási k ruské národnosti. Stalin Ukrajince vyvraždil a přestěhoval tam rusáky, to je realita, přesto se i tito vyjádřili pro samostatnost Ukrajiny. Je to jistě z tohoto pohledu velmi komplikovaná země a já bych jim dlouhodobá víza poskytoval, jen v případě, že by dosvědčili, že ctí Všeobecnou deklaraci lidských práv, mají znalost této deklarace a mají základní znalost o demokracii a nehlásí se k ruské národnosti. Aktuálně je Rusko skutečně velmi nebezpečnou zemí a Ukrajinci s dosud ruskou národností by měli deklarovat loajalitu ke svému občanství. 

Považuji také za nraprosto nepřípustné, že si Zeman uvázal na krk ruskou trikoloru zrovna v den inaugurace, to považuji za jeho odporný zločin, neb si skutečně nemyslím, že by byl takovým idoitem, který by neznal pořadí barev na naší trikoloře. 

Stejně tak považuji za Zemanův zločin připnutí oranžovo černé stuhy symbol agrese russáků na Ukrajině. To je extra velký hnus a nedopustil se ho jen Zeman, ale také Klaus a mnozí, kdo šli slavit na russáckou ambasádu. 

Štěch si takový hnus na sebe nepřipnul. 


Nepřihlášený uživatel

#124710 Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 08:45

#124694: - NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Zeman je starý a nemocný. Jeho voliči byli řádně oblbnuti , protože nebyl sdělen opravdový pravdivý zdravotní stav Miloše Zemana a oni si navíc myslí, že je NESMRTELNÝ. Zeman sám od sebe neměl vůbec kandidovat, měl to nechat mladšímu a zdravějšímu. Ted nemyslím přímo pana Drahoše.. Bylo tam víc vhodných lidí na prezidenta, byli daleko mladší a v kondici.


Nepřihlášený uživatel

#124711 A takových drobných bude v karuselu Agrofert za miliony ročně.....

2018-02-02 08:50

Čapí hnízdo bere na kozy a berany dotace určené pro menší firmy. Spadá přitom pod koncern SynBiol, který měl předloni tržby 3,4 miliardy


Nepřihlášený uživatel

#124712 Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 08:53

#124710: - Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Zeman je na tom opravdu šíleně, dokáže se stále vypnout k verbálnímu výkonu, ale už má problé vyslovovat složitější slova, Při jmenování soudců dokonce mlátil pusou do mikrofonu a ani o tom nevěděl. 

Je naprosto zjevně, že Zeman není ten, kdo má reálnou politickou moc, je jen "výkladní" skříní, která klidně pochválí russáckého agenta v OSN, když mu to Nejedlý s Mynářem dostatečně dlouho budou připomínat. 

Přijde doba, kdy se tím Senát bude muset zabývat, situace je opravdu velmi vážná. 

Ale dalo se to čekat, Zeman neumí ani důstojně odejít. Vždy když zklamal tak utekl zadním vchodem. Neumí odejít středem v situaci, kdy je něco špatně. 

 


Nepřihlášený uživatel

#124713 Jaký má přínos měnit základ daně? Každé účetnictví se k vůli takové změně musí upravit?

2018-02-02 08:59

Do konce roku zrušíme superhrubou mzdu a změníme sazbu daně, říká ministryně Schillerová. Zaměstnanci tak ušetří 1,1 procenta

....je to opravdu excelentní hloupost. Je přece naprosto lhostejno, jeslti počítám z 100 - 19 % nebo z cca 90 15 % je to snad naprosto jedno. 

Změny v daňových zákonech, změny dph, změny základů daní atd. jsou přesně to, co celý proce neuvěřitelně prodražuje, "kope" do systému, který se následně zase roky ustaluje. 

Tvrdili, že "chtějí makat" a přitom jen a jen dělají doslova "bordel". 

 


Nepřihlášený uživatel

#124714 Re: Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 09:26

#124712: - Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Půjde to s ním s kopce. Ještě něco zažijeme. Za všechno můžou jeho voliči, kdyby opravdu svého Guru " milovali " tak by ho už podruhé nevolili, ale naopak by mu popřáli klidný  ničím nerušený důchod. 


Nepřihlášený uživatel

#124715 Re: Re: Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 09:35

#124714: - Re: Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

To, že Zeman s Babišem ještě chtějí stihnout únor 2018 to je naprosto jisté, je velmi pravděpodonbé, že Zeman bude chtít velmi urychlit pokus o vystoupení z EU, chce to stihnout ještě za svého života. 

Tedy zábavy bude opravdu spousta, to je bez nejmenších pochybností. 

Samozřejmě nás čeká také nějaký druh makroamnestie Babiše a jeho povedené rodinky, nějaké "shovívavé" soudnictví a také soudnictví v opačném gardu, jak ve středu vyzýval na Hradě.  

Budou se dít velké věci, byť před jeho voliči budou umně skryty. 


Nepřihlášený uživatel

#124716 Re: Re: Re: Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 10:17

#124715: - Re: Re: Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Pánbůh s námi.   Pouhá   2  procenta nás dělila od toho hrozného zla. Voliči Zemana všechny straší migranty. Vůbec si neuvědomují, že to největší zlo, které tu je,  je ZEMAN SÁM !!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#124717 Re: Re: Re: Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 10:24

#124715: - Re: Re: Re: Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Pokud by se v ČR vyhlásilo referendum ohledně výstupu z EU. Bojím se, že je schopna většina  Čechů ( aniž by si uvědomila, co by nás čekalo za KATASTROFU ) být PRO.

Stejně tak, jak si neuvědomila většina Čechů , jaké budou následky, při vítězství Zemana v prezidentských volbách.

Lidé v Česku přistupují k těmto veledůležitým národním záležitostem velmi nezodpovědně, Kdyby trochu zodpovědně uvažovali, Zeman by se nikdy nestal prezidentem.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-02-02 10:39



Nepřihlášený uživatel

#124719 Fašistické rusofobní zrůdy na šibenici!

2018-02-02 10:45

Zrušení trestů pro Rusy? Arbitráž potvrdila nezávislost, chválí Šťovíček

 



 


Nepřihlášený uživatel

#124720 Re: Legrační historky americké propagandy

2018-02-02 10:57

#124701: US propaganda - Legrační historky americké propagandy 

..jsem to sledoval a musím říci, že to byla celá šaškárna, ty jejich potlesky ve stoje mi hodně připomínalo dobu minulou na sjezdech jedné strany u nás...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-02-02 11:01



Nepřihlášený uživatel

#124722 O tom již nikdo nepochybuje

2018-02-02 11:02

Okamura: Společnost rozdělují elitáři a mainstreamová média



 

Evropan

#124723 Re: Rusofobní zrůdy na šibenici - russká ambasáda opět vyhrožuje?

2018-02-02 11:02

#124719: - Tresty za doping jsou účinným způsobem, jak očistit sport! 

Jan Šťovíček, od roku 2016 prezidentem Autoklubu České republiky (AČR) a právník. Superodbornost na zimní olympiádu. A co s těmi, kterým bezúhonnost nebyla potvrzena?
Evropan

#124724 Re: O tom již nikdo nepochybuje

2018-02-02 11:05

#124722: - Strana pro Debily před rozpadem - Okradmůra si opět odvádí peníze bokem 

To tvrdí špatně integrovaný Asiat, který se snaží vnutit mezi elitáře a podplácí průzkumy oblíbenosti v manstreamových médiích?


Nepřihlášený uživatel

#124725 bez komentáře

2018-02-02 11:20