MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#124676 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou li

2018-02-01 21:06

#124667: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou lidé j 

Islamisté v Africe celkem bez uzardění masově vyvražďují křesťany. Vraždí ale v podstatě po celém světě. Záběry z hromadných poprav byly už zveřejněny.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#124677 Re: Re: Re: Re: Vy jste naprostá mimoza

2018-02-01 21:06

#124673: Potomek obětí německého holokaustu - Re: Re: Re: Vy jste naprostá mimoza 

Je legrační, že mi vyhružuješ smrtí a naývaš mne hlitlerovcem, zemanovče. To je pravdu velmi zábavné. 


Nepřihlášený uživatel

#124678 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou li

2018-02-01 21:08

#124672: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou lidé j 

Byli to určitě z převážné části musulmanští výtržníci a gauneři.

 


Nepřihlášený uživatel

#124679 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jso

2018-02-01 21:13

#124676: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou li 

Vraždění se neslučuje s islámem, je absurdní si myslet, že jsou to lidé, kteří by byli věřící.  Není to snad tak složité pochopit. 

Vražd lidí se logicky vždy mohou dopouštět jen ateisté, lidé, kteří nemají žádnou bázeň před smyslem bytí. Nic složitého na tom snad není. 

To, jaká hesla ateista při vraždění vykřikuje, je naprosto bezpředmětné. Je jedno, jestli ateista křičí "ve jménu Boha", "za vlast" či si zpívá "internacionálu" a vzývá jakousi "komunistickou či nacistickou revoluci", jde o ateistu, jinak by prostě nevraždil. Doufám, že ti nepřipadá složité? 

Představa, že víra v dobrý smysl existence bytí vede k masovému vraždění je tu komunisty a částečně i nacisty předkládána k věření - k víře - ateisté "věří"- absurdní.  Je dokonce ateisty manipulováno s tím, jak se vyvíjelo myšlení, humanita, zákony a  na co navazuje např.  Všeobecná deklarace lidských práv, co je základem našich zákoníků a jak tato humanita souvisí v vírou v dobrou existenci bytí či vírou v Boha.

Způsobuje to zmatky a zločincům jako je Lenin, Hitler, Stalin, Gottwald či Zeman to otvírá cestu k moci.

Nevzdělanost je děsivá věc, to máš naprostou pravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#124680 Re: Re: Re: Re: Zločiny teroristů z NATO na cizím území...

2018-02-01 21:13

#124668: - Re: Re: Re: Zločiny teroristů z NATO na cizím území... 

Co to plácáš za debility, ty vypatlaná rusofobní fašistická píčo? Jestli se něco vyliďnuje, tak je to ta vaše zasraná fašistická Ukrajina po převratu. Jenom do Polska v posledních pár měsících utekl přes milión ukrajinských mužíků, do Ruska další milióny. V ČR jsou těch vypítých násilnických banderovských ukrajinských sockovských prasat statisíce, což je řádově více, než Rusů. Co to je ten tvůj mainsteam, ty negramotnej vypitej ukrajinskej mužíku? :-)


Nepřihlášený uživatel

#124681 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jso

2018-02-01 21:18

#124678: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou li 

Určitě to byli ateisté, to je naprostá jistota. Představa, že věříš v dobro a jdeš páchat zlo, při kterém mohou zahynout lidé je jistě představa idiotská, přesto jí Zeman hloupější čísti populace skutečně vnucuje jako realitu. 

Komunisté i nacisté (Miloš Zeman) takovou představu vydávají za realitu, protože se jim to hodí. Kdyby žil Miloš Zeman před II.světovou válkou, nemluvil by o muslimech ale Židech. Pokud by žil v Rusku po komunistické revoluci, byli to zase Ukrajinci. Pokud by žil v Číně, byli by to Tibeťané a členové Fa-lun-kung, pokud by žil v kambodži, byl by rudým khmérem.....


Nepřihlášený uživatel

#124682 Re: Re: Re: Re: Re: Zločiny teroristů z NATO na cizím území...

2018-02-01 21:26

#124680: - Re: Re: Re: Re: Zločiny teroristů z NATO na cizím území... 

Statistika USA je neúprosná - z Ruska odešlo v roce 2014  a jen legálně do USA 300 000 vysokoškoláků. Tedy přibližně polovina absolventů VŠ v daném roce. 

Tedy nevím co řešíš, stačí si statistiku vyhledat. Kolik lidí odchází nelegální, kolik lidí přimigrovalo z russákova do ČR a tady "podnikají", to je velmi vážná otázka. 

Cca 40 % Ukrajinců se hlási k ruské národnosti. Stalin Ukrajince vyvraždil a přestěhoval tam rusáky, to je realita, přesto se i tito vyjádřili pro samostatnost Ukrajiny. Je to jistě z tohoto pohledu velmi komplikovaná země a já bych jim dlouhodobá víza poskytoval, jen v případě, že by dosvědčili, že ctí Všeobecnou deklaraci lidských práv, mají znalost této deklarace a mají základní znalost o demokracii a nehlásí se k ruské národnosti. Aktuálně je Rusko skutečně velmi nebezpečnou zemí a Ukrajinci s dosud ruskou národností by měli deklarovat loajalitu ke svému občanství. 

Považuji také za nraprosto nepřípustné, že si Zeman uvázal na krk ruskou trikoloru zrovna v den inaugurace, to považuji za jeho odporný zločin, neb si skutečně nemyslím, že by byl takovým idoitem, který by neznal pořadí barev na naší trikoloře. 

Stejně tak považuji za Zemanův zločin připnutí oranžovo černé stuhy symbol agrese russáků na Ukrajině. To je extra velký hnus a nedopustil se ho jen Zeman, ale také Klaus a mnozí, kdo šli slavit na russáckou ambasádu. 

Štěch si takový hnus na sebe nepřipnul. 

Evropan

#124683 Re: Re: Re: Nebuďte naivní!

2018-02-01 21:29

#124645: - Re: Re:  

Každému, kdo má jiný názor, hned začnete podsouvat teroristy a podobně. To jen ukazuje, že vlastně nejde o váš vlastní názor. Je to jen něco, co vám kdosi natloukl do hlavy. Vy se bojíte, ačkoli k tomu nemáte žádný reálný důvod, a ti lidé, co vám to tam natloukli, toho využívají. A vy si asi vůbec neuvědomujete, že hrajete poslušnou ovci ve hře těchto lidí.

Češi nemají zkušenosti z posledních desetiletí se soužitím různých národů. Židy vyhnali během války a Němce po válce. Fašismus v tom hrál jen roli zprostředkovatele. Po válce jsme vyhnali všechny Němce, i antifašisty. Vy jste si nebezpečí vyprojektoval zřejmě nejdříve do Cikánů a pak do muslimů. Prostě jen potřebujete mít nepřítele, protože jiný svět si neumíte představit. A přitom tisíce muslimů tady s námi žijí, a do doby, než se objevili konvičky a okradmůry, tak to nikdo neřešil. I na kebab si lidi zašli, a chodí na něj dodnes. Během balkánské krize jsme se postarali o několik tisíc uprchlíků, mezi kterými bylo také mnoho muslimů. Tehdy překvapivě náboženství nikdo neřešil. Dostali se sem mezi nimi i gauneři. Ti třeba dělali bodyguardy Krejčířovi a podobným šíbrům. Teď lidé utíkají před sektářským násilím ze Sýrie a z Iráku. Lidé ze Sýrie a z Iráku tady studovali již za komunistů. Nikomu to nevadilo, žádné velké nepravosti tu nedělali. Pokud bychom pomohli Syřanům nebo Iráčanům nyní, také se nic nestane. Není to o tom, jestli sem zvát muslimy nebo ne. Jde o to, že pomáhat lidem v nouzi nám, Čechům, bylo vlastní. Vy tuto historickou zkušenost zašlapáváte do země svými hysterickými výlevy. Přitom muslima jste v životě neviděl, a pokud jste si kupoval kebab, tak jste si možná ani neuvědomoval, že si berete do rukou jídlo, které byste dnes označil za předem otrávené. Změnil jste se vy, já jsem stále stejný. A tvrdím, že jsme bohatá země a dokážeme pomáhat. Pomáháme svým lidem v nouzi a dokážeme pomoci i jiným.

O tom, jak hloupé argumenty používáte, svědčí i odkazy na to, co se děje špatné a nad čím zavírat očit. Útoky kyselinou nejsou vlastní muslimské společnosti, ale spíše hinduistické společnosti. Většina těchto útoků se odehrává v Indii a na Srí Lance, v ostatních zemích je to velmi řídký jev. A také v Anglii se útoky převážně odehrávají mezi tamními hinduisty. A jestliže uvádíte, že se v Čechách "sem tam najdou prasata", co dělají zvěrstva, tak si někdy projděte policejní statistiky. U nás dojde k 600 znásilnění ročně (2x denně, to je to vaše sem tam?) a policie je schopná vyšetřit sotva čtvrtinu případů. A odborníci, kteří se touto agendou zabývají, odhadují, že těch 600 nahlášených znásilnění ročně je tak 10% skutečně spáchaných znásilnění. Ten zbytek ženy nehlásí. Ano, velká část (ale ne nadpoloviční) se děje přímo v rodině, kde ženám přijde hloupé hlásit, že ji znásilnil vlastní manžel. Ale i to je násilí, před kterým vy zavíráte oči, a připisujete ho islámskému světu.

Přestaňte tady, prosím, šířit nenávist kvůli náboženství nebo rase. Zločiny se dějou bez ohledu na náboženství nebo rasu. Russko pomáhá masovému vrahovi v Sýrii a není tedy šance, abychom tam uprchlíky udrželi nějakými finančními dary. To je absurdní předpoklad. Měli bychom se vrátit k našim tradicím a měli bychom pomáhat. Dělají to Němci, dělají to Rakušáci, kteří mají na svém území největší počet běženců ve vztahu na počet obyvatel, dělají to Švédové a dělají to Portugalci, Italové, Řekové a další. Na to, kolik se u nás děje zločinů nebude mít tisícovka nebo dvě tisícovky uprchlíků vůbec žádný vliv. Pouze to někdo opět mediálně využije pro své pekelné cíle. A proti těmto lidem je nutné se bránit. To jsou teroristé našeho věku. Jen ty jejich zbraně nezabíjejí, pouze ohlupují.


Nepřihlášený uživatel

#124684

2018-02-01 21:34

První dáma Ivana Zemanová během návštěvy tankového praporu v Přáslavicích


Nepřihlášený uživatel

#124685 Re: Re: Re: Re: Nebuďte naivní!

2018-02-01 21:37

#124683: Evropan - Re: Re: Re: Nebuďte naivní! 

"Pouze", bych řekl, v poslední větě patří do uvozovek. 

Neb "pouhé" ohlupování v komunistickém školstvím vedlo přímo ke zvolení Zemana a právě "víře" ateistů, že jsou ohroženi jakýmsi imaginárním nebezpečím. Ateisté prostě Zemanovi "věří" stejně jako Štbákovi Babišovi - udělali si znich zlatá telata. 


Nepřihlášený uživatel

#124686 Re:

2018-02-01 21:39

#124684: -  

Už to vypadalo, že bude Zemanovi pomáhat v jeho "náročné práci" a ono se to událo v roce 2015 :-). 


Nepřihlášený uživatel

#124687 Re: MILDA

2018-02-01 21:39


Nepřihlášený uživatel

#124688 Re: Re:

2018-02-01 21:40

#124686: - Re:  

BYLA CHVILKU ASPOŇ S POŘÁDNEJMA MUŽSKEJMA


Nepřihlášený uživatel

#124689 Re: Re: Re:

2018-02-01 21:44

#124688: - Re: Re:  

Obávám se, že Marta Gottwaldová Zemanová není schopna rozlišovat. Pohybuje se mezi lidmi jako je Nejedlý, Mynář, Zeman, Ovčáček a zjevně je považuje za "pořádné lidi", tedy její představy a realita jsou bez nejmenších pochybností dvě naprosto rozdílné věci. 

Bloudíme na poušti a část si myslí, že zlaté tele je více než víra v dobro, dobrý smysl existence bytí a podle toho se zařídili a podle toho také devastují své životy, věří lhářům. 

Zdálo se, že to půjde bez 40 let na poušti a dnes je čím dál více jasné, že to nepůjde. Zdálo se, že se rozhlédneme a rychle pochopíme směr, rychlost i smysl dobrého bytí světa a ukazuje se, že i přesto, že jsem se vmísili do správné skupiny, někteří stále tvrdí, že zlaté tele je to pravé. Problém s našimi zlatými telaty je ale v tom, že promlouvají lidským hlasem a tvrdí, že je potřeba je krmit, aby byla větší a větší, neboť když budou velcí, tak "vše" jako správné zlaté tele "zařídí" - ale nutná podmínka je, musí být velka a hodně krmena říkají naše zlatá telata. 


Nepřihlášený uživatel

#124690

2018-02-01 21:51

Karel Schwarzenberg je agent WC009 s povolením usínat.


Nepřihlášený uživatel

#124691 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jso

2018-02-01 21:57

#124678: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou li 

Belgický „jáhen smrti” dostal za pět vražd 27 let. Tvrdil, že dělal euthanasii

Trest 27 let vězení za pětinásobnou vraždu dostal ve čtvrtek u soudu v belgických Bruggách 61letý Ivo Poppe. Mezi oběťmi římskokatolického jáhna a bývalého ošetřovatele byla i jeho vlastní matka. Muž se hájil, že obětem vstříkl do žil vzduch, aby ukončil jejich utrpení.

Problém skutečně není s vírou, problém je v extrémismu, sektářství všeho druhu tedy i ateismu, který je úzce navázán na komunismus a nacismus. 


Nepřihlášený uživatel

#124692 Kde v dnešní době hledat bolševiky? V EU!

2018-02-01 22:31

Německé město Trevír, které leží na západě Německa na hranici s Lucemburskem se chystá oslavit 200. výročí narození zakladatele komunismu Karla Marxe. Celou sérii výstav k výročí Marxova narození otevře4. května předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker.


Nepřihlášený uživatel

#124693 Re: Re: Re:

2018-02-01 22:42

#124688: - Re: Re:  

Jezdila za vojákama a za Kajínkem, aby si spravila oko. 


Nepřihlášený uživatel

#124694 NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-01 23:24

#124690: -  

Jestlipak bude  i Zeman v 80 letech v takové kondici, jako je Karel Schwarzenberg...


Nepřihlášený uživatel

#124695

2018-02-01 23:34

VIDEO: Zeman opět gratuloval rukou od potu. Odnesli to soudci

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-02-01 23:39



Nepřihlášený uživatel

#124697 Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-01 23:42

#124694: - NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Kdy už konečně ten zlodějskej skopčák zaklepe bačkorama?

Další porážka pražské kavárny do série...

#124698 Povaleči z kaváren do polí a továren!

2018-02-02 04:26

Budete stávkovat pražská kavárno? On by si toho asi nikdo nevšiml, co?


Nepřihlášený uživatel

#124699 Re:

2018-02-02 04:29

#124684: -  

Dementi z pražské kavárny v uzavřeném pavilónu psychiatrické nemocnice v Praze 8 Bohnicích


Nepřihlášený uživatel

#124700 Re: NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET

2018-02-02 04:36

#124694: - NA TO JSEM, ZVĚDAV,, JAK BUDE VYPADAT ZEMAN ZA 6 LET 

Ovšem dle vašich vlhkých snů měl až dosud ten váš spící otrapa spát na Hradě. :-) A v těch vlhkých snech byste si ho jistě zvolili i na druhé funkční období, po té, co by se osvědčil při přivítání miliónu muslimských imigrantů, které by sem pozvala vaše moudrá vláda pod vedením svatého pravdoláskového lidumila Kalouska obaleného tibetskou vlajkou, že? :-) Karel bohužel už dávno neudrží stolici, natož myšlenku, narozdíl od opravdového pana prezidenta, který si v diskuzích namazal Drahoše na chleba,. Ostatně jako kohokoliv z pražské kavárny či kavárenských "novinářů". :-)