MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#118301 Re:

2017-11-02 21:58

#118284: -  

Nejdříve se podívej do občanky na datum narození, pak požádej sestřičku, ať ti vynese nočník, vypni počítač a mazej spát. Máš už po večerce. A nezapomeň si na noc vydat zuby, ať je zase nespolkneš.

My mladí rozhodně opilce a sprosťáka těsně nad hrobem volit nebudem.


Nepřihlášený uživatel

#118302 Re:

2017-11-02 22:06

#118284: -  

Vy, mládežníci z domova důchodců.


Nepřihlášený uživatel

#118303 Re: Re: Re: Re: Vítej v "globální" Británii....

2017-11-02 23:12

#118254: Vlastizrádný eurohulibrk

 Tebe měl fotr udělat radši do kopřiv, vylízanče!


Nepřihlášený uživatel

#118304 Re: Re: Re: Re: Bumbálovi se to už krátí :)))

2017-11-03 00:53


Nepřihlášený uživatel

#118305 Re: Re: Re: Re: Re: Vítej v "globální" Británii....

2017-11-03 05:39

#118303: - Re: Re: Re: Re: Vítej v "globální" Británii.... 

Tak jako se to stalo tvýmu bráchovi? To bych měl tvýmu tátovi poděkovat, že? Zase o jednu okamůru méně.


Nepřihlášený uživatel

#118306 Re: Taky jste tak řval, když se fackoval Macek z Rathem? Nebo zdvižený prostředníček..... Re:

2017-11-03 07:43


Nepřihlášený uživatel

#118307

2017-11-03 09:18

Havlisti se projevuji jako fasisti.


Nepřihlášený uživatel

#118308 Bude to takto? Co se naplnilo dnes? Vládu sestavuje skutečně ruský trotl Miloš Zeman....

2017-11-03 09:24

 

 
 28.10.2017  - dnes zatím nic nového... Bureš s Babišem postupují podle scénáře ruského trotla Miloše Zemana

2.10. Potrvrzeno vládu sestavuje russácký trotl a nacionální komunista Miloše Zeman, protože do ní "nominoval" nomenklaturního komunistu, člena komunistické vlády přimo odpovědného za řádění StB soudruha Tomana. 

3.10. Dnes zatím nic nového, Bureš je Burešem, Lenka Bradáčová z Agrofertu ho zatím nemakroamnestovala. Ruský trotl své řekl, nomenklaturní komunista Toman bude řídit vládu z pozice ministra zemědělství. Tedy vše je jak bylo předpovězeno, Zeman sestavuje vládu, kterou bude udržovat neústavně u moci a ta mu na oplátku bude poskytovat podporu u voleb.  

 Základní premisa je - vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman. Jakákoliv jiná varianta je pro něj nepřijatelná a teoreticky i prakticky politicky smrtelná.  

Bureš má tedy jedinou možnost - sestavit svojí vlastní vládu - ANO StB+Pitomio+komouši, pokud to nedokáže a po dnešním jednání Filipa se Zemamen je jesná, že to nedokáže - Filip mu zítra sdělí, že mu vládu nepodpoří, to je příkaz Zemana, bude - vlastně už je statistou. 

26.10. Soudruh Filip mu ještě nesdělil, že je nepodpoří, ale ani neřekl, že je podpoří, komouši po rozhovoru se ruským trotlem jako by zmizeli ze světa.  

Bureše v tom Zeman nechá vydusit, pokud už mu to nedošlo, ale v žádném případě nepřipustí, aby byl obejit. Bureš bude možná i formálně chodit, navrhovat neveřejně, veřejně, nebude mu to nic platné a nebo to bude divadlo a to je pravděpodobnější. 

To Bureš pochopí dnes večer (včera už to pochopil), nejdéle zítra ráno, myslím si, pokud už mu Zeman vše nevysvětlil, Bureš je v těchto věcech ale velmi chápavý, je to donašeč ŠtB, komunista, pracovník PZO, tedy si se Zemanem velmi rozumí. 

Ruský trotl tedy sestavuje vládu:

- která mu dělá kampaň a dělá z něj spasitele

- bude ničit socany, především Sobotku - OKD se rozjede v plné parádě 

- za makroamnestii Bureše státním zástupcem (Faltýnek se už vlastně prořekl) mu vládu schválí ANO StB, Pitomio a komouši - ti se to dnes dozvěděli - 115 - tedy hračka i kdyby někdo z ANO StB nebo u Pitomii zlobil - ti hodní (poslušní) budou naopak líčeni jako hrdinové co zachraňují stát před chaosem, možná některé jetě stihne už 28.10. ocenit.  

26.10. Toto se dosud naplňuje, Bureš to zkouší různě, IDnes tvrdí lživě, že se Bartoš omluvil a přitom v sms a dle slov Babroše nikde žádná omluva nebyla. Dostává podivné vyděračské maily, ať podpoří ANO StB. Bureš používá vše co má, prachy, korupci, media - IDnes měl jen včera tři lživé titulky a to záměrně. Tedy jede to podle předpokladu. 

Tedy přestože se Zeman řítí tobogánem svých vlastních výkalů do karusele, ještě to bude hodně zajímavé a pořád evidentně bojuje o další mandát a především o to se pomstít  socanům, to je jedna z jeho mandátových priorit, kterou chce naplnit.

27.10. Další útok na Piráty, tentokrát v Burešově blesku 2  v LN  s tím, že Piráti koketují s radikální levicí. Další bláboly, bombastický titulek bez reálného obsahu. Bureš jednoznačně zneužívá svá media, je to hnus. 

30.10. Zeman jasně deklaruje, že chce vládu jako ANO StB - tedy KSČ 2011 s podporou Pitomia a komoušů. Tedy se to celé, co bylo předpovězeno naplňuje. Bureš je jen ubohým statistou čekajícím na makroamnestování prostřednictvím státního zástupce - tedy Lenky Bradáčové  z Agrofertu.  Je ale velmi zajímavé, že o podpoře vlády ANO StB 2011 komunisty (ANO StB jsou také komouši, tedy se to špatně rozlišuje), tedy říkejme KSČm bolševici, tedy bolševiky píší jen blesk 1 a 2 StBáka Bureše, žádné jiné noviny o tom nepíší, tedy je to taková "účelovka" :-)

31.10. Dnes uvidíme, jestli slovenský nomenklaturní komunista a udavač StB z rodiny udavačů StB bude 27 let po revoluci skutečně sestavovat vládu. Bylo by to stejné, jako by 27 let po válce sestavoval vládu v západním Německu rakouský nomenklaturní nacista udavač gestapu z rodiny udavačů gestapu, která si navíc na udávání gestapu postavila kariéru. 

31.10. Komunistické pakáží se libí vláda ANO StB 2011, tedy vláda KSČ 2011 a není divu, vřele jí podpoří, to také dostali nakázáno z russákova a od russákých agentů FSB a GRU - tedy i toto se naplňuje - Filipa se jen dotklo, že jim Bureš zatrhl obstrukce a vstup do vlády. 

1.11. Přestože byl Zeman včera naprosto mimo a jeho cesta tobogánem jeho vlastních výkalů do karusele se velmi zrychluji, stále se tváří, že je to on, kdo věci řídí, že je to on kdo sestavuje vládu. Potvrzuje se, že je Bureš vě věci jen statistou. ODS potvrdila, že vládu nepodpoří i na Hradě a těžko se jí z této pozice bude couvat. Bureš zůstal jak kůl v plotě a snaží si alespoň zajist makroamnestování a je lhostejno jestli přímo ruským trotlem Zemanem nebo přes Leničku Bradáčovou Karusel Agrofertovou. Babiš do vlády strká to co tam bylo, hloupou Karlu Šlechtovou, afektovaného Stropnického, podvodníka Ťoka, zmateného Brabce - nemá vlastně nic, co by skutečně nabídnout mohl, lidi slušní, kultivovaní, mravní s ním nehtějí mít nic společného - tam dospěl kůl v plotě slovenský nomenklaturní komunista a Stbácký donašeč alias Jakeš II. . 

Uvidíme, jak moc je odolná demokracie, jak moc má Bureš zmáknuté členy ANO StB, proto má teď plné ruce práce s klubem (tedy možná už scénář Zemana Bureš dostal či pochopil), vůbec nebyl Zemanovi schopen o těch nových padesáti nic říci a to Zemana znepokojilo, dostal tedy úkol vše zjistit a srovnat si je - např. aby jim Faltýnek rozdal vstupní premie do Sněmovny :-). 

26.10. Už včera se vyjádřil jeden z mladých poslanců ANO StB, že by měl problém s vládou s Pitomiou a že by pro takovou vládu ruku nezvedl. Tedy i toto se naplňuje. 

Uvidíme jak se zachovají stalinisté v KSČm a uvidíme, jak moc hloupý je Pitomio, ten dostane noty někudy "zadem", KSČm je také dostane ještě cestou z Russka.  

 

Jisté je, že komouši dostali noty od ruského trotla dnes, umí držet hubu a krok a proto odjezd Filipa bez toho, aby novinářům cokoliv řekl, vyčká na potvrzení z Russka.

Zemanova "vláda" bude ale samozřejmě na oko ANO StB a Pitomio, dokonce je možné, že Pitomio bude předsedou parlamentu. Zeman bude v každém případě vybírat lidi, noty budou rozdávat agenti z Ruska a takovou vládu už Zeman v Rusnokovi předvedl,  Premiérem bude jeho poradce z Rusnokovy vlády Jiří Cieńciała nebo Žák (ten se projevil ale jako idiot) Babiš bude dodávat některé lidi dle výběru Zemana - proto jeho mírné požadavky dnes - životní prostředí, mmr, vše nedůležité. Vnitro, finance, spravedlnost a obranu totiž obsazuje Zeman přímo - tedy jeho poradci z Ruska. 

 V této variantě ještě musí být plus pro russáky - karusel Agrofert - je tam?  Snadné, Bureš bude vylíčen jako oběť s kterou nikdo nechtěl jít do vlády a musel to zachránit Zeman. Bureše v takové situaci makroamnestovat nemusí - má vládu - tedy bude to makroamnestie přes státní zástupce (Ištván na Komárovi? pro věrohodnost?), což vygeneruje ve voličích ANO StB dojem, že volili správně, že je Babiš hrdina, že to na něj "všechno jen navlékli" a vygeneruje to i novou "lásku" k Milošovi.

Asi jim to bude kazit OLAF, ale to si vezmou (vzali) na starost Rusáci, to je jejich liga. 

Uvidíme, již zítra např. jestli Filip oznámí, že nepodpoří ANO StB nebo se bude vykrucovat. Uvidíme také jak se bude stylizovat Andrej, už dnes jel v režimu "oběti" - "kvůli němu přece nikdo prezidentského kandidáta volit nebude". Dokonce jako neznal finální datum podávání přihlášek. 

25.10. Dnes se Bureš stylizuje do uraženého Piráty :-) a nevstrčil jeho StBácký rypák z nory, srovnává pytel blech ANO StB poslanců - tedy rozdává jedno mega za druhým :-). Tedy prognoza se naplňuje - ublížený Bureš nrní o něm vidu ani slechu.

30.10. Dnes mluvil neonacistický komouš Zeman, tak byl Bureš poslušně zalezlý v koutě. 

Přeci jen vystrčil rypák - aby oznámil, že s TOP a STANem jednat už nebude :-) - to je vlastně skvělá zpráva, protože bude intenzivně jednat s Pitomiou a Filipem :-), tedy komunista, StBák a blázen - to k sobě jde dokonale :-)

Neobejde se to ovšem bez nějaké doprovodné kauzy - tedy terorismus, nějaký "uprchlický" zločin na našem území, se dá v nejbližších třech týdnech očekávat. Pitomiovi je potřeba vyjít vstříc a dodat mu důvěryhodnosti jeho strašení a Zeman musí také konečně vyznít zase jako spasitel, už je dlouho jen za šaška. Musí se i před Russy ukázat, že to "řídí". 

Uvídíme, jak odolná je demokracie v ČR a že jí Zeman zkouší celých pět let resp. celý jeho porevoluční život, o tom není těch nejmenších pochybností, viz. MUS, ukradení rusského dluhu, oposmlouva, půjdeme vládě po krku atd. atd. 

-----------

Varianta ANO StB+socani+komouši je zavřená - nejsou na to poslanci u socanů a přerovnat socany na soudruhy Zimolu, Haška a Škromacha nejde za týden, ani jeden z nich není poslancem. Socanským poslancům je již nyní naprosto jasné, co Zeman chystá, znají ho. Ví, že se nezastaví před žádným zločinem a je možné, že začnou mluvit otevřeně co se děje.  

Na nic dalšího už nejsou poslanci vůbec a bez nich to nejde. ODS se už moc odpoutala od oposmluvního kupčení i Němcová pochopila, že je Klaus starší ruský trotl a jinde není kde brát, jen korumpovat.


Nepřihlášený uživatel

#118309 Re: Problém s privatizací OKD je obdobný jako s privatizací MUS......

2017-11-03 09:29

#118276: -  

 ....ale přesto jsou velké rozdíly. Za MUS bylo zaplaceno 650 mil. korun a to měl MUS na účtu 14 mld. hotovost, která je dnes najetkem Švýcarska. 

Za OKD bylo zaplaceno 4,1 mld. kdy firma žádnou hotovostí na rekultivace nedisponovala. 

Tedy obávám se, že problém má zloděj a russácký trotl Miloš Zeman nikoliv Špídla, který je pod privatizací OKD podepsán. 

Tedy pokud si Zeman notoje nad komisí pro OKD, musí mu být naprosto jasné, tatáž komise musí řešit daleko zjevnější, navíc již odsouzenou zlodějinu MUS. Asi předpokládá, že až se tak stane, on už bude tuhej. 


Nepřihlášený uživatel

#118310 Bureš chystá další bolševickou revoluci.....

2017-11-03 09:31

Všichni brutálně lžou a jen ANO to myslí s republikou dobře. Babiš místo shánění podpory vládě vyrazil do regionů dělat kampaň

 
 
  • Namísto schůzek s možnými partnery ve sněmovně a hledání programových průniků Andrej Babiš vyrazil ve čtvrtek do několika severočeských měst, kde děkoval za hlasy a přesvědčoval své posluchače o tom, že "všichni brutálně lžou a jen ANO to s republikou myslí dobře".
  • Svým příznivcům se Babiš svěřoval, jak bude sestavovat vládu, nechával si radit, koho by vzali na ministerstvo vnitra, a vysvětloval jim, proč s jeho programovým prohlášením budou spokojení i jeho političtí konkurenti.
  • Vítěz voleb na setkání s lidmi na severu Čech pravidelně a stejně jako během kampaně ostře kritizoval představitele ČSSD, Starostů a dělal si legraci z ODS.

 

Všechny politické strany by měly říci - "Bureši nemáš negativní lustrační osvědčení" Každý úředík státí správy ho musí mít a ty ho nemáš, táhni z politiky StBácký donašeči. 

 

Blog: Fiala by měl zásadně změnit strategii ODS a jít s Babišem do vlády

....každý úředník a to i ten nejposlednější referent musí mít na úřadu vlády negativní lustrační osvědčení, ty jej Bureši nemáš, tedy nemáš co sestavovat vládu, vypadni z politiky, jsou nebezpečnou osobou. 

Volby s tím nic nenadělají, manipuloval jsi s voliči, lhal si jim, nepřiznal se, že jsi Stbácký donašeč, tedy jsi své voliče podvedl. 


Nepřihlášený uživatel

#118311 Miloš se tak jeho voličům líbí, že mu nikdo na jeho účet nic neposílá....

2017-11-03 09:46


Nepřihlášený uživatel

#118312 Vláda už více jak měsíc a půl bez důvěry Sněmovny je naprostá absurdita.....

2017-11-03 10:31

Vláda čtyři roky bez důvěry? Úplně mimo, míní ústavní právníci

Počínání prezidenta Miloše Zemana během sestavování vlády může potenciálně vyústit v ústavní krizi, varoval ústavní právník z Právnické fakulty Karlovy univerzity Jan Kysela. Další z ústavních právníků Jan Kudrna Novinkám řekl, že pokud by Zeman nechal vládnout kabinet bez důvěry delší dobu, je to za hranicí ústavnosti.

.............

To, že to tady Zeman už provozoval s vládou komunistů, StBáků, ruských trotlů a Zemanovců v podobě Rusnokovy vlády na tom nemění vůbec nic, naopak dokládá, že Zeman už tehdy Ústavu porušoval. 


Nepřihlášený uživatel

#118313 Pan Gabal vlastně naprosto super....

2017-11-03 11:25

Odchod Česka z EU reálně hrozí. Stačí, aby nás Babiš dostal do Cameronovy pasti, domnívá se Gabal


Nepřihlášený uživatel

#118314 Tak vystup z ANO StB 2011 Bureši na co ještě čekáš?

2017-11-03 11:37

Bez důvěry či tolerance vládnout nechci, odmítá Babiš Zemanovu vizi

Lídr ANO Andrej Babiš odmítl nápad prezidenta Miloše Zemana, že by jeho případný kabinet mohl Česku vládnout bez důvěry. Babiš v pátek Právu řekl, že si nedokáže představit, že by zemi vládl kabinet bez důvěry nebo tolerance celé čtyři roky. Lídr ANO také odmítá předčasné volby, věří tomu, že jeho vláda ve Sněmovně uspěje.

.....je na tom snad něco složitého? Ať si ANO StB 2011 udělá mimořádný sjezd a reformuje se do podoby demokratické strany, z vedení ANO StB 2011 ať odejdou StBáci, komunisti, Agrofert, to vše se dá stihnout za 14 dní, pak je možné se ANO které už nebude ANO StB začít bavit. 

Pokud si Bureš představuje, že pro vládu s komunistou Tomanem zvednou ruce neonacisté a ruští trotlové Okradmůry, je to klidně možné, ale podpora je to opravdu velmi hanebná.  Navíc by musel zvednou ještě ruku mladý Klaus, nebo dva komouši by museli odejít za sálu, což je oboje stejně pravděpodobné, bohužel a nesměli by hlasování zpochybnit žádní poslanci ANO StB, kdy min. jeden vyjádřil, že by pro vládu s podporou Okradmůry ruku nezvedl. 

 


Nepřihlášený uživatel

#118315 Bureš tedy StBácký donašeč je kůl v plotě - to je výsledek voleb.....

2017-11-03 11:44

Vláda bez důvěry? Má veškeré kompetence, jen jí chybí to základní

Kabinet, který nezíská důvěru Poslanecké sněmovny, se nemusí řídit žádnými zvláštními pravidly. Novinkám to potvrdili ústavní právníci. Upozornili však také na to, že Ústava výslovně stanoví, že kabinet je odpovědný Sněmovně, nikoliv prezidentovi. Vládě bez důvěry tak chybí základní předpoklad její existence, proto by podle nich neměla vládnout dlouho a neměla by přijímat zásadní opatření.


Nepřihlášený uživatel

#118316 Souhlas! Hnilička je chytrrý člověk.

2017-11-03 12:03

 

Zeman je chytrý člověk, určitě je volitelný, řekl Hnilička v Rozstřelu

 

 


Nepřihlášený uživatel

#118317 Doufejme, že si poslanec ANO StB na idiota jen hraje....

2017-11-03 12:36

Zeman je chytrý člověk, určitě je volitelný, řekl Hnilička v Rozstřelu

2. listopadu 2017  16:44, aktualizováno 3. listopadu 13:02
Během úspěšné hokejové kariéry se Milan Hnilička stal olympijským vítězem i trojnásobným mistrem světa. Nyní se bývalý profesionální sportovec stal poslancem za hnutí ANO. „Andrej Babiš mi nabídl, abychom do toho šli spolu, a já na jeho nabídku kývl,“ řekl Hnilička v pořadu Rozstřel.

 


Nepřihlášený uživatel

#118318

2017-11-03 13:44

Česká Televize je hlasnou troubou vlastizrádců a eurohulibrků!


Nepřihlášený uživatel

#118319 Re: Zeman je usvědčeným lhářem, nikoliv Česká televize.....

2017-11-03 13:59

#118318: -  

 .....která ale přitom hovoří 24 hodin každý den. Miloš Zeman žvaní jednou za čas a přesto je dokonce mnohokrát usvědčen ze lži a to dokonce i soudně. Nejvyšší správní soud jej hned několika rozsudky usvědčil ze lhaní a porušování volebního zákona a stejně tak jeho tým viz. rozsudek. 

A to je velmi zvláští, pak tedy musel být Miloš Zeman vlastizrádce a eurohulibrk, když je naprosto evidentním lhářem. Ve skutečnosti je Miloš Zeman skutečně vlastizrádcem, velezrádcem a hulibrkem Putina. 


Nepřihlášený uživatel

#118320 "pořad" týden s prezidentem už vypadá, jak kdyby ho dělali přímo v russákově.....

2017-11-03 14:05

Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem obhajoval svůj postup při sestavování vlády a zmínil se o otázce předčasných voleb.

....tak odporný hnosný kýč tu snad ještě nikdy nebyl. Je to jak rozhovory s Husákem. 


Nepřihlášený uživatel

#118321 To je jednoznačné.....

2017-11-03 14:07

Vláda Andreje Babiše bez důvěry zmrzačí zbytky důvěry lidí v politiku.

....komunisté a nejspíše oba donašeči StB Zeman s Burešem jsou zločinci. 


Nepřihlášený uživatel

#118322 I Bureš tvrdil, že s ODS o vládě nejednal.....

2017-11-03 14:18

MACHÁČEK: O neuvěřitelně krátké paměti

.....tak co si Macháček zase vymýšlí za debility, to mu to skutečně stojí za to, takto lhát. Babiš sám tvrdil, že jednání která vedou se týkají Sněmovny - první o předsednictví a jednacím řádu, druhá o výborech a jejich obsazení. Žádné další jednání Bureš nevede. 

Z Macháčka se tímto jeho textem stal ubožák, poskok StBáka Bureše a přiznal se k tomu, že to dělá za peníze. 

Navíc je to důkaz, že Bureš svůj blest I a blesk II zneužívá na odpornou manipulaci. 


Nepřihlášený uživatel

#118323 Co vlastně chtít poslanec a senátor ANO StB 2011, copak pan Hlavatý neví, co je Bureš zač?

2017-11-03 14:23

Hlavatý: Za opakování voleb mohou lidé, kteří mě vykroužkovali. Ptejte se jich, zda zaplatí náklady

Můžeme si jen přát my občané, kteří víme, že si zvolený senátor do Sněmovny nemůže mezi nadáty vybírat, aby si Hlavatý z ANO StB na idiota jen hrál. 

Vlastně bychom si měli přát všichni, aby všíchni poslanci ANO StB věřící ve zlaté tele "svatého" slovenského nomenklaturního komunistu a StBáckého donašeče si na idioty jen hráli.  

AntiODS

#118324 Nazvěme věci pravými jmény:

2017-11-03 14:38

Fiala je debil!


Nepřihlášený uživatel

#118325 Re: Nazvěme věci pravými jmény:

2017-11-03 14:56

#118324: AntiODS - Nazvěme věci pravými jmény: 

 Protože nechce spolupracovat s slovenským nomenklaturním komunistou a StBáckým donašečem z rodinky, která si celou svojí kariéru postavila na donášení StB?

Každý úředník úřadu vlády musí mít negativní lustrační osvědčení, jinak na úřadu vlády pracovat nemůže a Babiš může dělat premiéra bez negativního lustračního osvědčení, přesněji s pozitivním lustračním osvědčením StBáka? 

Nehraj si a idiota, ty bys s StBákem spolupracoval? Obecně ty bys měl důvěru ke komukoliv, kdo by neměl negativní lustrační osvědčení a neměl bezpečnostní prověrku státu? To opravdu budeš o sobě tvrdit, že jsi idiot?