MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Vlastenec

#118251 Re: Re: Vítej v "globální" Británii....

2017-11-01 21:53

#118227: Evropan - Re: Vítej v "globální" Británii.... 

 Drž hubu, brzy budeme z EU venku a rozhodnou o tom sami občané! A ty konečně potáhneš do píči i s těmi tvými vítačskými kamarády!


Nepřihlášený uživatel

#118252 Havel zní jako (_!_)

2017-11-01 22:31

Havel byl pětiprdelní opičák.


Nepřihlášený uživatel

#118253

2017-11-01 22:32

Pražská kavárna jsou pseudointelektuálové, neschopní (nebo všehoschopní?) tlučhubové.

 
Evropan

#118254 Re: Re: Re: Vítej v "globální" Británii....

2017-11-01 22:57

#118251: Vlastenec - Re: Re: Vítej v "globální" Británii.... 

Asi bych měl napsat, že to spíš ty potáhneš ke svým soudruhům na východ, ale my vítači jsme lidumilové a v EU tě asimilujeme.


Nepřihlášený uživatel

#118255 Bude to takto? Co se naplnilo dnes? Vládu sestavuje skutečně ruský trotl Miloš Zeman.....

2017-11-02 06:56

 
 
 28.10.2017  - dnes zatím nic nového... Bureš s Babišem postupují podle scénáře ruského trotla Miloše Zemana

 2.10. Potrvrzeno vládu sestavuje russácký trotl a nacionální komunista Miloše Zeman, protože do ní "nominoval" nomenklaturního komunistu, člena komunistické vlády přimo odpovědného za řádění StB soudruha Tomana. 

 Základní premisa je - vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman. Jakákoliv jiná varianta je pro něj nepřijatelná a teoreticky i prakticky politicky smrtelná.  

Bureš má tedy jedinou možnost - sestavit svojí vlastní vládu - ANO StB+Pitomio+komouši, pokud to nedokáže a po dnešním jednání Filipa se Zemamen je jesná, že to nedokáže - Filip mu zítra sdělí, že mu vládu nepodpoří, to je příkaz Zemana, bude - vlastně už je statistou. 

26.10. Soudruh Filip mu ještě nesdělil, že je nepodpoří, ale ani neřekl, že je podpoří, komouši po rozhovoru se ruským trotlem jako by zmizeli ze světa.  

Bureše v tom Zeman nechá vydusit, pokud už mu to nedošlo, ale v žádném případě nepřipustí, aby byl obejit. Bureš bude možná i formálně chodit, navrhovat neveřejně, veřejně, nebude mu to nic platné a nebo to bude divadlo a to je pravděpodobnější. 

To Bureš pochopí dnes večer (včera už to pochopil), nejdéle zítra ráno, myslím si, pokud už mu Zeman vše nevysvětlil, Bureš je v těchto věcech ale velmi chápavý, je to donašeč ŠtB, komunista, pracovník PZO, tedy si se Zemanem velmi rozumí. 

Ruský trotl tedy sestavuje vládu:

- která mu dělá kampaň a dělá z něj spasitele

- bude ničit socany, především Sobotku - OKD se rozjede v plné parádě 

- za makroamnestii Bureše státním zástupcem (Faltýnek se už vlastně prořekl) mu vládu schválí ANO StB, Pitomio a komouši - ti se to dnes dozvěděli - 115 - tedy hračka i kdyby někdo z ANO StB nebo u Pitomii zlobil - ti hodní (poslušní) budou naopak líčeni jako hrdinové co zachraňují stát před chaosem, možná některé jetě stihne už 28.10. ocenit.  

26.10. Toto se dosud naplňuje, Bureš to zkouší různě, IDnes tvrdí lživě, že se Bartoš omluvil a přitom v sms a dle slov Babroše nikde žádná omluva nebyla. Dostává podivné vyděračské maily, ať podpoří ANO StB. Bureš používá vše co má, prachy, korupci, media - IDnes měl jen včera tři lživé titulky a to záměrně. Tedy jede to podle předpokladu. 

Tedy přestože se Zeman řítí tobogánem svých vlastních výkalů do karusele, ještě to bude hodně zajímavé a pořád evidentně bojuje o další mandát a především o to se pomstít  socanům, to je jedna z jeho mandátových priorit, kterou chce naplnit.

27.10. Další útok na Piráty, tentokrát v Burešově blesku 2  v LN  s tím, že Piráti koketují s radikální levicí. Další bláboly, bombastický titulek bez reálného obsahu. Bureš jednoznačně zneužívá svá media, je to hnus. 

30.10. Zeman jasně deklaruje, že chce vládu jako ANO StB - tedy KSČ 2011 s podporou Pitomia a komoušů. Tedy se to celé, co bylo předpovězeno naplňuje. Bureš je jen ubohým statistou čekajícím na makroamnestování prostřednictvím státního zástupce - tedy Lenky Bradáčové  z Agrofertu.  Je ale velmi zajímavé, že o podpoře vlády ANO StB 2011 komunisty (ANO StB jsou také komouši, tedy se to špatně rozlišuje), tedy říkejme KSČm bolševici, tedy bolševiky píší jen blesk 1 a 2 StBáka Bureše, žádné jiné noviny o tom nepíší, tedy je to taková "účelovka" :-)

31.10. Dnes uvidíme, jestli slovenský nomenklaturní komunista a udavač StB z rodiny udavačů StB bude 27 let po revoluci skutečně sestavovat vládu. Bylo by to stejné, jako by 27 let po válce sestavoval vládu v západním Německu rakouský nomenklaturní nacista udavač gestapu z rodiny udavačů gestapu, která si navíc na udávání gestapu postavila kariéru. 

31.10. Komunistické pakáží se libí vláda ANO StB 2011, tedy vláda KSČ 2011 a není divu, vřele jí podpoří, to také dostali nakázáno z russákova a od russákých agentů FSB a GRU - tedy i toto se naplňuje - Filipa se jen dotklo, že jim Bureš zatrhl obstrukce a vstup do vlády. 

1.11. Přestože byl Zeman včera naprosto mimo a jeho cesta tobogánem jeho vlastních výkalů do karusele se velmi zrychluji, stále se tváří, že je to on, kdo věci řídí, že je to on kdo sestavuje vládu. Potvrzuje se, že je Bureš vě věci jen statistou. ODS potvrdila, že vládu nepodpoří i na Hradě a těžko se jí z této pozice bude couvat. Bureš zůstal jak kůl v plotě a snaží si alespoň zajist makroamnestování a je lhostejno jestli přímo ruským trotlem Zemanem nebo přes Leničku Bradáčovou Karusel Agrofertovou. Babiš do vlády strká to co tam bylo, hloupou Karlu Šlechtovou, afektovaného Stropnického, podvodníka Ťoka, zmateného Brabce - nemá vlastně nic, co by skutečně nabídnout mohl, lidi slušní, kultivovaní, mravní s ním nehtějí mít nic společného - tam dospěl kůl v plotě slovenský nomenklaturní komunista a Stbácký donašeč alias Jakeš II. . 

Uvidíme, jak moc je odolná demokracie, jak moc má Bureš zmáknuté členy ANO StB, proto má teď plné ruce práce s klubem (tedy možná už scénář Zemana Bureš dostal či pochopil), vůbec nebyl Zemanovi schopen o těch nových padesáti nic říci a to Zemana znepokojilo, dostal tedy úkol vše zjistit a srovnat si je - např. aby jim Faltýnek rozdal vstupní premie do Sněmovny :-). 

26.10. Už včera se vyjádřil jeden z mladých poslanců ANO StB, že by měl problém s vládou s Pitomiou a že by pro takovou vládu ruku nezvedl. Tedy i toto se naplňuje. 

Uvidíme jak se zachovají stalinisté v KSČm a uvidíme, jak moc hloupý je Pitomio, ten dostane noty někudy "zadem", KSČm je také dostane ještě cestou z Russka.  

 

Jisté je, že komouši dostali noty od ruského trotla dnes, umí držet hubu a krok a proto odjezd Filipa bez toho, aby novinářům cokoliv řekl, vyčká na potvrzení z Russka.

Zemanova "vláda" bude ale samozřejmě na oko ANO StB a Pitomio, dokonce je možné, že Pitomio bude předsedou parlamentu. Zeman bude v každém případě vybírat lidi, noty budou rozdávat agenti z Ruska a takovou vládu už Zeman v Rusnokovi předvedl,  Premiérem bude jeho poradce z Rusnokovy vlády Jiří Cieńciała nebo Žák (ten se projevil ale jako idiot) Babiš bude dodávat některé lidi dle výběru Zemana - proto jeho mírné požadavky dnes - životní prostředí, mmr, vše nedůležité. Vnitro, finance, spravedlnost a obranu totiž obsazuje Zeman přímo - tedy jeho poradci z Ruska. 

 V této variantě ještě musí být plus pro russáky - karusel Agrofert - je tam?  Snadné, Bureš bude vylíčen jako oběť s kterou nikdo nechtěl jít do vlády a musel to zachránit Zeman. Bureše v takové situaci makroamnestovat nemusí - má vládu - tedy bude to makroamnestie přes státní zástupce (Ištván na Komárovi? pro věrohodnost?), což vygeneruje ve voličích ANO StB dojem, že volili správně, že je Babiš hrdina, že to na něj "všechno jen navlékli" a vygeneruje to i novou "lásku" k Milošovi.

Asi jim to bude kazit OLAF, ale to si vezmou (vzali) na starost Rusáci, to je jejich liga. 

Uvidíme, již zítra např. jestli Filip oznámí, že nepodpoří ANO StB nebo se bude vykrucovat. Uvidíme také jak se bude stylizovat Andrej, už dnes jel v režimu "oběti" - "kvůli němu přece nikdo prezidentského kandidáta volit nebude". Dokonce jako neznal finální datum podávání přihlášek. 

25.10. Dnes se Bureš stylizuje do uraženého Piráty :-) a nevstrčil jeho StBácký rypák z nory, srovnává pytel blech ANO StB poslanců - tedy rozdává jedno mega za druhým :-). Tedy prognoza se naplňuje - ublížený Bureš nrní o něm vidu ani slechu.

30.10. Dnes mluvil neonacistický komouš Zeman, tak byl Bureš poslušně zalezlý v koutě. 

Přeci jen vystrčil rypák - aby oznámil, že s TOP a STANem jednat už nebude :-) - to je vlastně skvělá zpráva, protože bude intenzivně jednat s Pitomiou a Filipem :-), tedy komunista, StBák a blázen - to k sobě jde dokonale :-)

Neobejde se to ovšem bez nějaké doprovodné kauzy - tedy terorismus, nějaký "uprchlický" zločin na našem území, se dá v nejbližších třech týdnech očekávat. Pitomiovi je potřeba vyjít vstříc a dodat mu důvěryhodnosti jeho strašení a Zeman musí také konečně vyznít zase jako spasitel, už je dlouho jen za šaška. Musí se i před Russy ukázat, že to "řídí". 

Uvídíme, jak odolná je demokracie v ČR a že jí Zeman zkouší celých pět let resp. celý jeho porevoluční život, o tom není těch nejmenších pochybností, viz. MUS, ukradení rusského dluhu, oposmlouva, půjdeme vládě po krku atd. atd. 

-----------

Varianta ANO StB+socani+komouši je zavřená - nejsou na to poslanci u socanů a přerovnat socany na soudruhy Zimolu, Haška a Škromacha nejde za týden, ani jeden z nich není poslancem. Socanským poslancům je již nyní naprosto jasné, co Zeman chystá, znají ho. Ví, že se nezastaví před žádným zločinem a je možné, že začnou mluvit otevřeně co se děje.  

Na nic dalšího už nejsou poslanci vůbec a bez nich to nejde. ODS se už moc odpoutala od oposmluvního kupčení i Němcová pochopila, že je Klaus starší ruský trotl a jinde není kde brát, jen korumpovat.


Nepřihlášený uživatel

#118256 Tady máme russáckého trotla přímo na Hradě a je dokonce pravděpodobné, že je jich tam hned několik..

2017-11-02 07:02

"Skvělý" poradce Papadopoulos. Moskva přes něj testovala, zda má Trump zájem o "kompro" na Clintonovou

 
 
  • V loňské kampani si vzal Trumpův poradce George Papadopoulos na starost dobré vztahy s Ruskem.
  • A stal se tím, přes koho Moskva testovala, zda by měl Trump zájem o "kompro" na Hillary Clintonovou.

......BIS o tom píše výroční zprávy od té doby co tam neonacistický komunista Zeman vlezl díky porušování volebního zákona a nic se neděje, všichni se na to díváme a dokonce je pravděpodobné, že existuje část příznivců Miloše Zemana, které se to velmi líbí. 

Absurdní, přitom dokonce Zeman neváhá a neváhal porušovat Ústavu, dnes opět deklaruje, že jí bude porušovat, ale Senátu a Sněmovně je to vlastně jedno. 


Nepřihlášený uživatel

#118257 Podobnost s russáckým trotlem a neonacistickým komunistou Zemanem opravdu "jen náhodná"....

2017-11-02 07:07

Hitler se dal k nacistům, až když ho odmítli socialisté

DSP byla rovněž krajně pravicovou stranou a v době Hitlerova zájmu o členství větší a vlivnější než vznikající NSDAP. K té se nakonec Hitler přidal a už v roce 1921 byl jejím vůdcem. DSP byla rozpuštěna následující rok.

Podle Webera tyto informace v Hitlerových životopisech chybějí. „Minimálně to vysvětluje jeho nutkavou nenávist vůči socialistům v následujících letech.

.......Zemanovci s jejich hlásnou troubou Putlerovými listy byli a jsou extrémní stranou, nenávist Zemana k socanům a jeho snaha je zničit jsou naprosto evidentní. 

Duševní mrzák Miloš Zeman v sobě bohužel opravdu kombinuje Hitlera, Stalina a Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#118258 A to přitom chce, už zjevně šílený Bureš, ze Šchillerové udělat ministryni financí.....

2017-11-02 07:10

Berní úřady mají nové "noty" na vydávání kritizovaných zajišťovacích příkazů. Pro firmy už nemají být likvidační




    • Finanční úřady začnou používat novou metodiku při vydávání zajišťovacích příkazů.

    • Jejich použití by mělo mít pro firmy méně likvidační charakter než doposud.

    • Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek hodlá téma zajišťovacích příkazů projednat na pondělním zasedání vlády.

......tak to může rovnou z Karličky udělat ministra vnitra nebo obrany - jo, že Karlička se na obranu chystá, tak to je další důkaz, že Bureš zešílel. 

Mimochodem se vůbec nic nemění na tom, že zajišťovací příkazy mohou být dál zneuživány a to dokonce nově velmi efektivně. Úředníci teď budou podnikatele vydírat dlouhodobě, potom co "zakleknou". 




Nepřihlášený uživatel

#118259 Slovenský nomenklaturní komunista a StBácký donašeč chce bez důvěry Sněmovny dělat nějaký "průvan"?

2017-11-02 07:14

Pokud Babiš nesestaví vládu do konce roku, nestihne udělat průvan na úřadech

Předseda ANO Andrej Babiš má ke spěchu na sestavení vlády ještě jeden důvod, o kterém se dosud příliš nehovořilo. Jsou jím případné zásadní změny ministerských náměstků a dalších úředníků. Pokud je nestihne udělat do konce roku, bude moci provést jen kosmetické změny.

......to tu chystá nějaký komunistický převrat, když do vlády zve Tomana, Ťoka, Brabce, Schillerovou? 


Nepřihlášený uživatel

#118260 To odložila dokonce policie, Babišův blesk plete bič z exkrementu Plesla?

2017-11-02 07:17

Milionové pikle pokladníka TOP 09. Tajemství domu, ve kterém měl byt i Okamura

....aby vdova nepoužila všechny prostředky jak neplatit dluhy za svého manžela alkoholika. Za jeho života ale vůbec netušila, kde jaké peníze jsou uloženy, jak k nim přišel a jaké dluhy proti aktivám stojí. Až po jeho smrti najednou zjistila, že je to celé nějak "jinak" s obrovskou pravděpodobností.  

 


Nepřihlášený uživatel

#118261 Piráti jsou minimálně z přehledu parádní lidé......

2017-11-02 08:33

Kdo jsou piráti, kteří se stali poslanci? Prozkoumali jsme jejich minulost, odhalujeme jejich názory

A na Hradě přitom máme neonacistického komunistu Miloše Zemana, který se dnes už ani netají tím, že jej řídí russácké zpravodajské služby FSB a GRU. 


Nepřihlášený uživatel

#118262 Lenka Bradáčová z karuselu Agrofert budoucí makroamnestička Bureše?

2017-11-02 09:08

Nejvlivnější ženou Česka je opět Bradáčová

Pražská vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová se popáté v řadě umístila na prvním místě v žebříčku časopisu Forbes pro nejvlivnější ženy v České republice. Obsazení první desítky se prakticky nezměnilo, novým jménem je pouze velvyslankyně země při Organizaci spojených národů Marie Chatardová.


Nepřihlášený uživatel

#118263 Co asi jiného mohla vláda Španělska dělat?

2017-11-02 09:12

Sesazené katalánské vedení stanulo před soudem, premiér raději zůstal v Bruselu

Členové odvolané katalánské vlády stanuli ve čtvrtek před soudem v Madridu. Na předvolání se ale nedostavil sesazený premiér Carles Puigdemont, což předem avizoval. Odvolanému katalánskému vedení hrozí obvinění ze vzpoury, pobuřování i zneužití peněz.

.....Pokud Ústava nepřipouští, aby se konala nějaká refernda o samostatnosti regionů, tak těžko může dělat něco jiné. 

Jestli chtějí regiony úplnou samostatnost, musí nejdříve přesvědčit ostatní, že je to věc dobrá a změní se v tomto smyslu i Ústava. 


Nepřihlášený uživatel

#118264 Re: Bude to takto? Co se naplnilo dnes? Vládu sestavuje skutečně ruský trotl Miloš Zeman.....

2017-11-02 09:25

#118255: - Bude to takto? Co se naplnilo dnes? Vládu sestavuje skutečně ruský trotl Miloš Zeman..... 

 Přesněji, vládu ČR které bude předsedat slovenský nomenklaturní komunista donašeč StB z rodiny donašečů StB navic dokonce trestně stíhaný, sestavují ruské zpravodajské služby, které si testují, co člen EU a NATO střední velikosti ještě vydrží, podobně jako si  to tu testovali čínští zpravodajci, milicionáři, svazáci a komunisté, když tu rozjeli ten jejich pražský bugr potom co je sem Zeman pozval, aniž by země vůbec měla prostředky, schopnosti, počet zpravodajců dostatečně monitorovat jejich chování. V Británii si nic takového nedovolili. Russáci tu mají amabasádu počtem, jako bychom byli zemí, která má 500 mil. obyvatel.  

Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností velezrádce i vlastizrádce zároveň. 

Jsem pro smích i k pláči zároveň, nedivím se, že západní země Evropy a tamní politici již raději ani na to, co se tu děje nijak nereagují. 


Nepřihlášený uživatel

#118265 To by byla super zpráva, pokud nebyla v Burešově blesku, tedy je otázka, jestli má vůbec reálný ....

2017-11-02 10:00

Karlovy Vary opouštějí bohatí ruští podnikatelé. Rubl klesá a život se prodražuje

....základ. 

Budoucí vláda, ale nikoliv ta, kterou sestavuje FSB a GRU společně s ruským trotlem Zemanem, by měla řešit počet russáckých agentů na russácké ambasádě v ČR, neb dnes to počtem russáků na russácké ambasádě vypadá tak, jako bychom měli 500 mil. obyvatel a ne 10 mil. obyvatel. 

Mělo by se to dokonce vyřešit i za tu cenu, že dočasně naše ambasáda v russákově přestaně existovat a recipročně za Sýrii nás tam budou zastupovat země EU a USA.

Tedy je potřeba russáky z russácké ambasády poslat domů. 

 

Evropan (ten původní)

#118266

2017-11-02 10:35

Naštěstí máme pana prezidenta Zemana, skutečného vlastence a v zahraničí respektovanou autoritu. 

Ani nechci domýšlet, jak by to tu asi vypadalo, kdybychom měli za prezidenta Kchárla Švarcdementa, ten by se natahal tisíce muslimáků!


Nepřihlášený uživatel

#118267 Re:

2017-11-02 10:59

#118253: -  

 MZ si pořídil novou stříkačku kejdy. Teď  stráž učí mačkat puntík.

Vlastenec

#118268 Re: Re: Re: Re: Vítej v "globální" Británii....

2017-11-02 11:08

#118254: Evropan - Re: Re: Re: Vítej v "globální" Británii.... 

 Drž hubu ty blbe! Potáhneš za tou krávou Merkelovou!

Vlastenec

#118269

2017-11-02 11:37

Havel byl stbákem a udával skutečné disidenty ve velkém, jak jinak by si za socialismu mohl koupit v TUZEXu auto ze Západu, než za velký peníze, který mu StB vyplácela!

Udáváním si dokázal vydělat i 12 tisíc KČS měsíčně, takže je lež, že se měl špatně!

Evropan

#118270 Re: Bumbálovi se to už krátí :)))

2017-11-02 11:41

#118266: Evropan (ten prorusský) -  

Pokud by se pan kníže Schwarzemberg zastal utečenců, které ze Sýrie vyštval hromadný vrah Al-Asád podporovaný rusským diktátorem Putlerem, tak by lidi u nás zjistili, že jde o normální lidi, a neuvěřili by té lživé propagandě, kterou tady šíří okamůry, konvičky a kdoví jaká havěť s nimi. To, že na hradě máme opilce a hulváta, který se vyjadřuje do rozhlasu jazykem, který ve sdělovacích prostředcích bývá označován jako nepřístupný mládeži do 15 let, to je celonárodní ostuda, a doufám, že to v lednu konečně skončí.

http://www.zemancountdown.cz/

Včera jsem v hospodě slyšel zajímavou teorii. Prý chce být podruhé prezidentem jen proto, že chce být po smrti odvezen na hřbitov na lafetě. To se mi ale zdá od Bumbála dost sobecké.

Jinak se správně označuješ za původního Evropana. Teď, co už kopeš za Russko, tě z Evropy vyhostili, což je jediné správné řešení, jinak by nás tady Russáci brzy převálcovali.

Evropan

#118271 Re: O velkých osobnostech se toho už nalhalo. Chudákům ty pomluvy zřejmě stojí za to!

2017-11-02 11:46

#118269: Vlastenec -  

Buď sem napiš link na nějaký slušný zdroj informací (ne na ty Wolfovy cinty), nebo raději drž klapačku. Každý už tady v té diskusi ví, co jsi zač. V Russku už se touhle dobou začíná stmívat, co? 


Nepřihlášený uživatel

#118272 Re: Re: Bumbálovi se to už krátí :)))

2017-11-02 13:07

#118270: Evropan - Re: Bumbálovi se to už krátí :))) 

 Tak se mezi ně odstěhuj. Ono ti to časem možná i dojde. I když to není tak jisté.


Nepřihlášený uživatel

#118273 Obzvláště "hodný" oligarcha Andrej Bureš Babiš je velká hloupost.....

2017-11-02 15:09

Nespoléhejme na hodné oligarchy, žádní nejsou. Věci musíme měnit sami, říká kandidát na Hrad Hilšer

 


Nepřihlášený uživatel

#118274 Re: To máš z toho, že si vlastenectví projektuješ do neonacistického komunisty a ruského trotla....

2017-11-02 15:10

#118269: Vlastenec -  

 .....Mioše Zemana, pak se nediv, že ti hrabe jak jemu Ovčáčkovi a Forejtovi dohromady. 

Evropan

#118275 Re: Re: Re: Bumbálovi se to už krátí :)))

2017-11-02 15:49

#118272: - Re: Re: Bumbálovi se to už krátí :))) 

Jseš tak hloupý, nebo to jen hraješ? Nemohu se mezi ně odstěhovat, když tam vládne hromadný vrah Al-Asád podporovaný rusským diktátorem Putlerem a probíhá tam regulérní válka. Copak jsem sebevrah? Když má na triku smrt více než 400.000 lidí, tak zrovně ma mě bude brát ohledy? Někdy trochu uvažuj, než začneš psát.