MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
K tomu co pan Zeman předvádí se snad ani nebudu vyjadřovat.
Není hoden pojmenování prezident.
On nereprezentuje ani mne a ani mojí rodinu. Pan Zeman se postaral o jeden z dalších důvodů, aby si o nás všude ve světě mysleli,že tu sme jen banda (s prominutím) blbců.
Sami si ho zvolili a ted se za něj styděj, co si lidi myslely? Že když se stane prezidentem, tak přestane chlastat? Stejně si myslím, že to, že do duelu se dostal on a rakušák, něco o našem státě říká...
nagativismus
Nejste schopni číst nic jiného než krátké bulvární články. Kolik vás slyšeho rozhovor z Lán celý, těch 50 minut? Je neuvěřitelné, jak Vy lidé rádi investujete Váš čas jen pro to negativní. Vaše příspěvky jsou neuvěřitelné bulvární, zkracéné zjednodušé úlevy. Přesně jako česká média. Víte proč jste nikdo nenapsal nic pozitivního na současného prezidenta? Protože o ničem nevíte, tak malý je váš rozhled.
Re: Re:
No tak Vy tomu jistě taky rotumíte, když ani nemáte tu hrdost, napsat jméno. A co se Vám nelíbí??? Že řekl, co si všichni myslíme?? Sice to řekl nevybýravím způsobem, mohl to říct jinak, ale MĚL pravdu... Já bych jen dodal, že tenhle stát jde do sraček už od vlády Klause... je mi líto... A stím Slovenskem, to byl příklad, a pokud se domnívám, a moje znalost se od dob kdy sem opustil střední školu, to jest tři roky, nezměnila, tak slovenština a čeština jsou slovanské jazyky, a tudíž jsou si podobné. A byla to narážka na řeč, ne na politickou situaci ;-)
Prezident Miloš Zeman je sice nadšeným stoupencem T. G. Masaryka, ovšem postrádá jeho myšlenkovou koncepčnost a bohužel svými rozhodnutími činí dojem, že jedná buď chaoticky nebo, na rozdíl od T. G. Masaryka, jedná ve svůj osobní prospěch. Jana Kopecká.
Re:
Holt, jaký národ, takový prezident, stydím se, že jsem češka a to prosím poprvá v životě tak moc
Karel Jandera
Re: nagativismus
A co pozitivního jste v Hovorech z Lán slyšel Vy? Já téměř nic. Negativa významně převažují...
Re:
#1: - je smutný jak podle některých lidí vyjadřuje pan prezident výrazy jako k..da,k..va, h..vno, svoje názory, nebo si myslíte že k..rva, h..vno, je snad názor?? prezident by měl být vzorem pro ostatní, svou morálkou, charakterem, tak jako jeho předchůdci, např. T.G.Masaryk,nebo máte snad pocit že sním má něco náš současný prezident společného?? lidi probudte se, jeho slovník dokáže zaujmout jen sprostáky, hulváty, dlaždiče který takový slovník používají celý den a přijde jim to normální mluvit jako z páté cenové, ale slušný člověk myslí a mluví jinak! KAM JSME SE TO AŽ DOSTALI, A KAM AŽ BUDEM MUSET ZASE KLESNOUT ABY SE NĚCO ZMĚNILO...
boure ve sklenici vody
Tak tu mame zase jednu bouri ve sklenici vody. Zcela jednostrane zamerene medialni mrdky a prazska kavarna se muze ztrhat, byt mluvi stejne. Jsem rad, ze mame takoveho prezidenta, ktery se neboji rikat sve nazory na primo. A kdyz si uvedomim co za huhlavou hruzu tam mohlo sedet.. Milosi, nedej se.
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11: - Re: Podporuji pana prezidenta
Také podporují pana prezidenta.
Pokud vím tak nemluví jen on sprostě a myslím si že ostudu nedělá jen od ale celá naše vláda.
Pokud vím tak se dohadují veřejně na zasedáních atd.
Re:
#1: - prezident má jít příkladem, být vzorem pro mladou generaci, svým vyjadřováním, morálkou a dalšími charakterovými vlastnostmi, jako byli jeho předchůdci třeba T.G. Masaryk...protože příklady táhnou...ovšem, tohle chování ze čtvrté cenové skupiny, kterým údajně pan prezident vyjadřuje své názory je naprosto katastrofální...aby jednou nebylo v osnovách k..da, ho.no, k.rva...KAM JSME SE TO AŽ DOSTALI...A KAM JEŠTE BUDEM MUSET KLESNOUT ABY SE NĚCO ZMĚNILO..
Zeman mým prezidentem není, protože jsem ho nevolila. Volili ho občani "slyšící" právě na jeho hrubosti. Neměla jsem po jeho zvolení žádné iluze o jeho "vládnutí", ale to, co vyslovil v Hovorech z Lán, předčilo všechna má očekávání. Hluboce se za něho stydím, hluboce s ním pohrdám, tak, jako s lidmi, kteří ho zvolili. Lituji paní Zemanovou, která zřejmě jen pod tlakem veřejnosti a své dcery "Kate" - která jakoby Zemanovi vypadla z oka - podstupuje roli první dámy, což jí evidentně nesedí a nedělá jí dobře pohybovat se v jeho blízkosti. Zřejmě si jeho sprostoty užila již dost. Proto skončil na vysočině u alkoholu a skončí tam zase. Do našich dějin se již teď zapsal jako hrubec, hulvát, sebestředný ubožák a opilec.
Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#424: - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Jaký stát, takový prezident a vláda
| This discussion has been closed. |