MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114226 Re: Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty -

2017-09-03 19:05

#114225: - Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty - 

 Další výplod chorých zločineckých mozků.

 

Mezinárodní trestní soud (ICC) rozhodl, že situace na Krymu a v okolí přístavního města Sevastopol se rovná mezinárodnímu ozbrojenému konfliktu mezi Ukrajinou a Ruskem. Informovala o tom v úterý ukrajinská agentura Unian.

 

Vždyť tam žádný ozbrojený konflikt nebyl. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#114227 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty -

2017-09-03 19:20

#114226: - Re: Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty - 

 Mezinárodní ozbojený konflikt byla i okupace ČSSR komunistickým Ruskem v roce 1968, přestože se Československo nebránilo. 

Ale to je logicky nad možnosti ruského trotla to pochopit. 


Nepřihlášený uživatel

#114228 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 19:53

#114205: - Re: Re: Re: Re: Re: Afrika... 

 :DDD

 

EU je vyřízená, je potřeba z ní co nejdříve vystoupit a uzavřít hranice. 

Kde nejsou pachatelé, tam nejsou ani oběti. Ani jediného ilegálního migranta si sem nesmíme pustit. 

 

Proto je třeba volit SPD Tomia Okamury!


Nepřihlášený uživatel

#114229 Re: Re: Afrika...

2017-09-03 19:59

#114170: Multikulturní obohacení - Re: Afrika... 

Zase ty dobroserské lži. Pokud to byl kdy uprchlík, tak jedině ve chvíli, kdy prchal před policií.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-09-03 20:03



Nepřihlášený uživatel

#114231 Podstatné je, že je Miloš Zeman v tobogánu do karusele....a Babiš v tobogánu k makroamnestii.....

2017-09-03 20:04

 

.....což je v jeho případě ale přesně to samé jako do karusele. 

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#114232 Myloš hledá aktuálně záminku, proč by mohl andreje makroamnestovat...

2017-09-03 20:05

 

 

 Zdroj  - velmi přesná a věrohodná analýza žádosti o vydání. 

 S Babišem i Zemanem je to velmi vážné, je velmi pravděpodobné, že páchají zločiny proti státu. 

 Až voličům Babiše dojde koho volili a až si to konečně přiznají členové ANO a především ti kulturnější a mravnější Válková, Stropnický, možná Brabec, možná byť hloupá ale přeci jen asi nikoliv zlodějka Šlechtová, bude situace velmi zajímavá pro pozorovatele a velmi velmi dramatická v ANO. 

Řekl bych, že se během několik týdnů budou dít velmi zajímavé věci. 

Mimochodem dnes je velmi dobře, že poslanci na celou věc Babiš - ANO zareagovali a dnes je již minimálně velmi ztížena možnost koupit si politickou stranu, hnutí či něco takového "postavit" jen proto, že mám dostatek finančních zdrojů, viz. Dědkování ve STAN a jeho "manie" darovat hnutí desítku milionů či dokonce desítky milinů korun a super rychlá reakce dohledového úřadu, že to možné není.  Pojistka zafungovala a věci se vrátily velmi rychle do normálního stavu. 

Je dobré také říci, že trestní sazba pro trestné činy, pro které chtějí policie a státní zastupitelství Babiše s Faltýnkem vydat nedovoluje nepodmíněnou trestní sazbu. To, že Babiš s Faltýnkem ovlivňují svědky je více než zřejmé a plyne to z každého jejich veřejného vystoupení k celé kauze. 

------------------------------

Že by toto právnící Babiše netušili a proto veřejně lže o dané věci a jeho podávání vysvětlování na policii? To se nejeví jako pravděpodobné, spíše lže jako vždy účelově - tedy ÚČELOVKA :-)

Tady zatím neběží žádná fáze trestního stíhání. Tato fáze se označuje jako prověřování skutečnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin, a v této fázi osoby tzv. podávají vysvětlení.

Trestní řád nijak nerozlišuje mezi osobami podávajícími vysvětlení. Pouze říká, že mají právo odepřít výpověď nebo je tam povinnost mlčenlivosti.

Ale i v další fázi, tedy vyšetřování, se může běžně stát, že na výslech přicházíte jako svědek a odcházíte jako obviněný. Změna náhledu se odehrává běžně a má důvod. Procesní role nejsou jednou provždy dány.

--------------------------------

Pelikán, Babiš i Faltýnek a dokonce celá řada členů z ANO, kteří se veřejně vyjádřili, že je to ÚČELOVKA budou nejspíše v budoucnu muset prokazovat, že policie záměrně zdržovala celý proces tak, aby se k úkonu, kdy může žádat o vydání dostala zrovna před volbami :-). Nebude to snadné řekl bych, pokud se státní zástupce již nyní vyjádřil, že policie nic nezdržovala, ale soukromé subjekty při vyšetřování nespolupracovaly či nespolupracovaly dostatečně rychle.

pro přehlednost upravuji formátováním

"Nesouhlasím, a mám k tomu tyto důvody:

-Orgány činné v trestním řízení, včetně policejního orgánu, jsou povinny postupovat z úřední povinnosti, takzvaně ex officio.

-To znamená, že jakmile mají splněné podmínky pro nějaký procesní úkon, kterým je i zahájení trestního stíhání, musí podle litery zákona i trestního řádu konat.

-Nemůžou zůstat laxní a čekat, až se něco vyvine."

-----------------------------------

Toto je také velmi vážné. 

To, že si to pak policejní orgán vyhodnotil a řekl, že třeba novější úprava dotačního podvodu je pro obviněného výhodnější s ohledem na výši trestních sazeb (za podvod je to až 12 let, za dotační podvod až 10 let – pozn. red.), tak je to možné.

Můžou ho stíhat za něco, co nebylo možné, ale jenom proto, že je to pro něj výhodnější.


Nepřihlášený uživatel

#114233 Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:11

 

 

Čtyři muži brutálně zmlátili mladíka do bezvědomí v Praze na Proseku. Pak ho hodili do jezírka

Pražská policie v neděli informovala o pátrání po čtyřech pachatelích, kteří v noci na 17. července napadli čtyřiadvacetiletého mladíka v Parku Přátelství v Praze 9 na Proseku. Ten skončil po útoku v bezvědomí, pachatelé ho pak odtáhli k jezírku, do kterého ho hodili.

Loni 17.11. pochodovali společně se Zemanovci Prahou. 


Nepřihlášený uživatel

#114234 Andrej dnes tvrdil, že vybral o 650 mld. za tři roky více na daních......

2017-09-03 20:13

 

2017-09-03 18:28

 

 

....Je to snad idiot? Když je tu HDP cca 5 000 mld. a státní rozpočet je cca 1 200 mld.? Jeden by si řekl, že mu z těch stovek miliard co jimi pořád hází už naprosto evidentně hrabe. 

......neřekl, ale proti jakému stavu, jestli to bylo proti stavu propadu HDP, nebo proti obdobím s růstem HDP. 

Je také si dobré uvědomit, že HDP ČR je cca 5 000 (a stát diponuje cca 1 150 mld. daní což je cca 23 % ) mld. korun a při současném růstu 4,7 % to tedy představuje roční nárůst objemu protočených peněz ekonomikou - 235 mld. korun.  Tedy z tohoto lze naprosto vklidu uszovat, že když Andrej mluví o tom, že vybral o 650 mld. více za 3 roky, je stejný blábol, jako když mluvil o tom, že se tu v DPH z pohonných rozkradou desítky mld. ročně, což sám posléze uznal, že to byla idioocie, neb za celý rok se vybere na DPH z pohonných hmot cca 25 mld :-). 

Babiš si jako obvykle plete řády :-) a nebo si jako idiot spletl nominálního hodnotu růstu HDP za tři roky s tím "o kolik vybral více daní" :-)

Pokud by to byla pravda, co Andrej tvrdí, tak proč je rozpočet deficitní?   Pokud by to byla pravda, tak je Andrej skoro takový genius, jako zloděj Miloš Zeman, ktery zadlužoval stát tempem 100 % nárůst dluhu za 4 roky a ještě k tomu dokázal zvýšit nezaměstnanost z 6 na 9 % :-). 

Pokud by to byla pravda, tak se nikde v ekonomice oněch 650 mld. daní navíc za 3 roky neprojevilo a tedy je asi někdo ukradl, tedy je nejspíš Andrej zloděj miliard :-)

Ale Andrejovi projde všechno, je to přece "svaté" dítě z Maconu :-)

Multikulturní obohacení

#114235 Kvůli muslimům raději nechoďte do lesoparku...

2017-09-03 20:19

Jak píše deník Leipziger Volkszeitung, ke znásilnění s obzvlášť přitěžujícími okolnostmi došlo včera v ranních hodinách v rozlehlém lesoparku Rosental v severní části Lipska. Padesátiletá žena se vydala po zdejších oblíbených stezkách na ranní jogging, ale místo sportovního zážitku se dočkala těžké traumatizující zkušenosti. Zezadu ženu přepadl neznámý muž, který ji strhl na zem a kopal do obličeje. Následně ji přes její odpor znásilnil.

Žena musela být hospitalizována s vážnými zraněními v nemocnici, kde se samozřejmě vzpamatovává také z psychického šoku. Ačkoli zatím policie netuší, kdo na ženu zaútočil, popis pachatele je poměrně vševypovídající. Podle výpovědi těžce ztýrané ženy byl násilník ve věku mezi pětadvaceti až pětatřiceti lety, „jižanského typu“, měl tmavé vlasy a krátký tmavý zastřižený vous. Vše tedy napovídá tomu, že má před sebou policie podezřelého z řad migrantů.

Policie pokračuje v hledání pachatele. „V sobotu dopoledne jsme získali některé zásadní informace, ale zatím nemáme žádnou horkou stopu,“ přiznává policejní důstojník Uwe Voigt. Ženy v Lipsku a okolí jsou policií varovány, aby se ve zdejších parcích pohybovaly s největší opatrností a ideálně ve větším počtu. „Samozřejmě se mohou vydat do této části samotné, ale v takovém případě by se měly mít obzvlášť na pozoru,“ radí policie.


Nepřihlášený uživatel

#114236 ANO StB? Tady osoby spojené podobně jako Babiš vydaly a nakoupily korunové dluhopisy......

2017-09-03 20:21

 

 

Na korunové dluhopisy může daňová správa jenom do července, pak vyprší finanční správě lhůta

  • Za necelé tři měsíce vyprší lhůta, po kterou lze zdanit korunové dluhopisy nakoupené v roce 2013.
  • Poté nebude možné ani prověřit původ peněz použitých na nákup privátních dluhopisů.
  • Promlčení může finanční správa zabránit, pokud u dotyčných osob zahájí kontrolu.

....v objemu 164 mld. s průměrným úrokem 10 % (1,75-17,5 %) a při předpokladu, že všechny nakoupily osoby spojené je tedy podezření, že státu vzniká roční únik daní v objemu 5,5 mld. korun a Babiš dokonce záměrně úkoluje Janečka, aby nic nedělal.

Škoda totiž vzniká na obou stranách osob spojených, vydavatel má v nákladech neoprávněný náklad a kupující (pořád vlastně tatáž osoba) nedaní příjem, tedy úhrnem je to 34 %  (19 % + 15% ze stejného základu) z úroků ze 164 mld. což při 10 % průměrné sazbě činí 5,44 mld. korun. 

Tady se opravdu cosi nepovedlo, daňová "kobra" se ani nezaplatí a tady tito dva způsobují státu škodu v objemu možná až 5,5 mld. ROČNĚ!!!? To je Sobotka opravdu tak neschopný, proč už Janeček není dávno v kriminálu? 

Babiš jeden rok vykáže přebytek rozpočtu 60 mld. tím, že nepostaví silnice, což je samo o sobě naprostá debilita, na druhé straně se tu aktivně podílí na zlodějině 5,5 mld. ročně v které sám vězí ročně za 30 mil. korun?

Korunové dluhopisy jsou vydány i na 50 let!!!!! tedy s úrokem 17,5 % , to tu ještě za 45 let někdo bude stále okrádat stát? 

Kam jsme se to zase probudili? Až na Janečka s Babišem podá někdo podá trestní oznámení, budou kriminále do konce života, neb nijak jinak taková zledějina snad ani trestat nelze?

CZEXIT!

#114237 Pryč z muslimské EU plné teroristů a znásilňovačů

2017-09-03 20:22

Islám patří k Německu, prohlásila Merkelová a obhajovala migrační politiku

Tak na co kvóty? Jen si tam tu zločineckou ideologii Islám nechte, vy kurvy okupantský fašounský! Hitler ho měl také rád.

CZEXIT!

#114238 Ti zkurvení feťáci jsou mimo realitu

2017-09-03 20:26

Europarlament je plný kokainu, ukázal test

Evropský parlament je plný stop po kokainu. Vyplývá to z průzkumu německé televizní stanice SAT 1. Její redaktoři posbírali ve veřejných prostorách parlamentu na 46 vzorků a téměř všechny byly pozitivní na kokain.

 

Německá stanice provedla podobný test v německém parlamentu – s podobným výsledkem jako nyní v evropském.

 

Na tom se jistě dodnes nic nezměnilo, spíše to vypadá, že přešli na heroin.

 


Nepřihlášený uživatel

#114239 Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:31

#114233: - Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem? 

 Na Proseku to je samý cikán. Ty už se ale podařilo dobroserům za ta léta integrovat. Oh wait... :-)))


Nepřihlášený uživatel

#114240 Re: Ti zkurvení feťáci jsou mimo realitu

2017-09-03 20:32

#114238: CZEXIT! - Ti zkurvení feťáci jsou mimo realitu 

 Vždyť si legrační.

Dodala, že podobné výsledky přinesly testy i v jiných veřejnýchbudovách, kam dochází velké množství lidí zvenku. Avšak Sorgel říká, že ne ve všech veřejně přístupných místech kontroloři nalezli takové množství drogy. "Například v německých středních školáchjsme stopy po kokainu nenalezli," dodal.

Německá stanice provedla podobný test před pěti lety v německém parlamentu – s podobným výsledkem jako nyní v evropském

 


Nepřihlášený uživatel

#114241 Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:33

#114239: - Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem? 

 Ruský trotl Václav Klaus je z Proseka, vzpomínal na to jak byl nadšen, když jim komunisti přidělili králíkárnu s teplou vodou. 


Nepřihlášený uživatel

#114242 Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:40

#114241: - Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem? 

 Tenkrát ale v ČR zdaleka tolik cikánů nebylo a navíc pracovali. To jsou ty výdobytky mafiánského kapitalismu po převratu StB v čele s kreténem pěstovaným StBáky židovským trotlem Havlem. :DDD

 


Nepřihlášený uživatel

#114243 Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:45

#114242: - Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem? 

 Voliče Myloše opravdu nezapřeš :-) a pak že jste vy náckové nepochodovali společně se Zemanovci 17.11. 2016 Prahu :-)


Nepřihlášený uživatel

#114244 Re: Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:48

#114243: - Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem? 

 Nácek jsi ty. Ty tu šíříš rusofobii, jak Hitler v Mein Kampfu.


Nepřihlášený uživatel

#114245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty -

2017-09-03 20:53

#114227: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty - 

 Asi pleteš SSSR s Ruskem, idiote. V SSSR byla i ta tvá oblíbená fašistrická Ukrajina a vedl ho Ukrajinec Brežněv, jestli o tom nevíš hitlerovská sračko...

 

Jelikož jsi naprostý idiot a nerozumíš psanému textu, tak také nemůžeš chápat výraz ozbrojený konflikt. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#114246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:53

#114244: - Re: Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem? 

 Kritizují KGBáky v Kremlu, nejen proto, že se KGB ničím nelišila od gestapa. 


Nepřihlášený uživatel

#114247 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 20:55


Nepřihlášený uživatel

#114248 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:55

#114246: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem? 

  A přitom používáš výrazy jako ruská verbež, či rusák, které evokují nadávky typu židovská verbež, či žiďák?


Nepřihlášený uživatel

#114249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty -

2017-09-03 20:58

#114245: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty - 

Ruská federace se něčím liší od CCCP? Čím? Že má opět TASS tedy Tiskovou Agenturu sovětskovo sojůza? Ze tam vraždí novináře a politiky? Že opět rozpoutavají války v Gruzii, Ukrajině? Že opět vetují všechny rezoluce RB OSN? 

Že je v Kremlu banda KGBáků? 

To všechono už přece v Rusku, CCCP bylo a zase to tam je. 


Nepřihlášený uživatel

#114250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 20:59

#114248: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem? 

 Nikoliv mají evokovat to co to je, že si Rusové v Kremlu drží odpornou bandu KGBáků a že ta pakáž za peníze válčí na Ukrajině. 

A skutenčě je obrovský rozdíl mezi Rusem a rusákem, to máš naprostou pravdu. Rusák je volič KGBáka Putina, Rus je demokraticky smýšlející kulturní a kultivovaný člověk. Kolik takových v Rusku je? I někteří místní ruští emigranté nazývají bandu v Kremlu rusáky.