MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 17:03

#114198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika... 

 Nauč se číst, idiote.  Švédský policista Peter Springare z jednotky pro boj se závažným zločinem. 

 

 

„Tady je, s čím jsem přišel od pondělí do pátku do styku: znásilnění, znásilnění, loupež, úmyslné ublížení na zdraví, pokus o znásilnění, znásilnění, vydírání...,“ vyjmenovával Peter Springare zločiny, které během pracovního týdne vyšetřoval. Seznam je dlouhý a zločiny se v něm opakují, nejčastěji znásilnění.

 

Pak policista vyjmenoval i národnosti lidí, kteří se měli jmenovaných trestných činů dopustit. „Irák, Irák, Turecko, Sýrie, Afghánistán, Somálsko, Somálsko, znovu Sýrie, původ neznámý, původ neznámý, Švédsko. Polovina podezřelých nemá platné doklady, což obvykle znamená, že lžou o své národnosti a totožnosti,“ napsal dále Springare.

Multikulturní obohacení

#114202

2017-09-03 17:06

Čtyřiadvacetiletý pákistánský mezikulturní zprostředkovatel Abid Jee přišel o práci poté, co na svém Facebooku komentoval brutální přepadení polského páru severoafrickým gangem na pláži Miramare v italském Rimini. Několikanásobné znásilnění si podle něj žena užila.

 

Nepřihlášený uživatel

#114203 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 17:07

#114201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika... 

 Tedy přesně s tím samým, s čím příjde politicista vyšetřující závažnu kriminalitu v Brně a to tu žádné  imigranty nemáme. 

To je realita. Proč to zveřejnil a zdali to mělo nějakou vypovídací hodnotu, zdali se to skutečně stalo, neboť celá řada kriminálních činů je vymyšlených, je právě jeho práce a ne psát hovadiny na facebook, na tom se jistě v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#114204 Re:

2017-09-03 17:09

#114202: Multikulturní obohacení -  

 Kam na ty debility pořád chodíte? Na RT, Sputnik, PL, Aeronet, nebo jste i na ty debility založili speciální server? 


Nepřihlášený uživatel

#114205 Re: Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 17:11

#114179: - Re: Re: Re: Re: Afrika... 

 

Jeden "nezletilý" utíká z nigerijské občanské války (1967 - 1970), maročtí bratři před výsadkem spojenců (operace Torch 1942) a "20letý" z druhé konžské války (98-2003)

:-)))

 

Nepřihlášený uživatel

#114206 Podstatné je, že je Miloš Zeman v tobogánu do karusele.....

2017-09-03 17:11

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#114207 Re: Re:

2017-09-03 17:13

#114204: - Re:  

 Už zase zkoušíš ty svoje debility, idiote? Znění příspěvku citovala agentura Ansa.

Občané ČR

#114208

2017-09-03 17:14

Frau Angela Merkel má naše sympatie!


Nepřihlášený uživatel

#114209 Nějací voliči Miloše Zemana co jsou zhrzeni životem?

2017-09-03 17:14

Čtyři muži brutálně zmlátili mladíka do bezvědomí v Praze na Proseku. Pak ho hodili do jezírka

Pražská policie v neděli informovala o pátrání po čtyřech pachatelích, kteří v noci na 17. července napadli čtyřiadvacetiletého mladíka v Parku Přátelství v Praze 9 na Proseku. Ten skončil po útoku v bezvědomí, pachatelé ho pak odtáhli k jezírku, do kterého ho hodili.

Loni 17.11. pochodovali společně se Zemanovci Prahou. 


Nepřihlášený uživatel

#114210 Re: Re: Re:

2017-09-03 17:16

#114207: - Re: Re:  

 A počátek má twiteru nebo facebooku :-)


Nepřihlášený uživatel

#114211 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 17:16

#114203: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika... 

 Co to blábolíš? To je česky? Ty jsi nepochopil ten článek, viď idiote? :-)))


Nepřihlášený uživatel

#114212

2017-09-03 17:20

Komunista=Antikrist!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#114213 Re: Podstatné je, že je Miloš Zeman v tobogánu do karusele.....

2017-09-03 17:20

#114206: - Podstatné je, že je Miloš Zeman v tobogánu do karusele..... 

 Nebyla tu už tahle debilita? Nějak ses zasekl, idiote. To vypadá na nějakou těžkou psychickou nemoc, či braní drog.

Ale stejně to nikdo nečte, stačí první debilní věta, ukazující na naprosto retardovaného autora. :-))))


Nepřihlášený uživatel

#114214 Re: Re: Re: Re:

2017-09-03 17:21

#114210: - Re: Re: Re:  

 

Ty jsi hlava, idiote. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#114215 Myloš hledá aktuálně záminku, proč by mohl andreje makroamnestovat...

2017-09-03 17:24

 Zdroj  - velmi přesná a věrohodná analýza žádosti o vydání. 

 S Babišem i Zemanem je to velmi vážné, je velmi pravděpodobné, že páchají zločiny proti státu. 

 Až voličům Babiše dojde koho volili a až si to konečně přiznají členové ANO a především ti kulturnější a mravnější Válková, Stropnický, možná Brabec, možná byť hloupá ale přeci jen asi nikoliv zlodějka Šlechtová, bude situace velmi zajímavá pro pozorovatele a velmi velmi dramatická v ANO. 

Řekl bych, že se během několik týdnů budou dít velmi zajímavé věci. 

Mimochodem dnes je velmi dobře, že poslanci na celou věc Babiš - ANO zareagovali a dnes je již minimálně velmi ztížena možnost koupit si politickou stranu, hnutí či něco takového "postavit" jen proto, že mám dostatek finančních zdrojů, viz. Dědkování ve STAN a jeho "manie" darovat hnutí desítku milionů či dokonce desítky milinů korun a super rychlá reakce dohledového úřadu, že to možné není.  Pojistka zafungovala a věci se vrátily velmi rychle do normálního stavu. 

Je dobré také říci, že trestní sazba pro trestné činy, pro které chtějí policie a státní zastupitelství Babiše s Faltýnkem vydat nedovoluje nepodmíněnou trestní sazbu. To, že Babiš s Faltýnkem ovlivňují svědky je více než zřejmé a plyne to z každého jejich veřejného vystoupení k celé kauze. 

------------------------------

Že by toto právnící Babiše netušili a proto veřejně lže o dané věci a jeho podávání vysvětlování na policii? To se nejeví jako pravděpodobné, spíše lže jako vždy účelově - tedy ÚČELOVKA :-)

Tady zatím neběží žádná fáze trestního stíhání. Tato fáze se označuje jako prověřování skutečnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin, a v této fázi osoby tzv. podávají vysvětlení.

Trestní řád nijak nerozlišuje mezi osobami podávajícími vysvětlení. Pouze říká, že mají právo odepřít výpověď nebo je tam povinnost mlčenlivosti.

Ale i v další fázi, tedy vyšetřování, se může běžně stát, že na výslech přicházíte jako svědek a odcházíte jako obviněný. Změna náhledu se odehrává běžně a má důvod. Procesní role nejsou jednou provždy dány.

--------------------------------

Pelikán, Babiš i Faltýnek a dokonce celá řada členů z ANO, kteří se veřejně vyjádřili, že je to ÚČELOVKA budou nejspíše v budoucnu muset prokazovat, že policie záměrně zdržovala celý proces tak, aby se k úkonu, kdy může žádat o vydání dostala zrovna před volbami :-). Nebude to snadné řekl bych, pokud se státní zástupce již nyní vyjádřil, že policie nic nezdržovala, ale soukromé subjekty při vyšetřování nespolupracovaly či nespolupracovaly dostatečně rychle.

pro přehlednost upravuji formátováním

"Nesouhlasím, a mám k tomu tyto důvody:

-Orgány činné v trestním řízení, včetně policejního orgánu, jsou povinny postupovat z úřední povinnosti, takzvaně ex officio.

-To znamená, že jakmile mají splněné podmínky pro nějaký procesní úkon, kterým je i zahájení trestního stíhání, musí podle litery zákona i trestního řádu konat.

-Nemůžou zůstat laxní a čekat, až se něco vyvine."

-----------------------------------

Toto je také velmi vážné. 

To, že si to pak policejní orgán vyhodnotil a řekl, že třeba novější úprava dotačního podvodu je pro obviněného výhodnější s ohledem na výši trestních sazeb (za podvod je to až 12 let, za dotační podvod až 10 let – pozn. red.), tak je to možné.

Můžou ho stíhat za něco, co nebylo možné, ale jenom proto, že je to pro něj výhodnější.


Nepřihlášený uživatel

#114216 Re: Re: "Evropan" je zdegenerovaný arabonegr.

2017-09-03 17:26

#114167: - Re: "Evropan" je zdegenerovaný arabonegr. 

 

Řekl bych, že by bylo daleko lepší, kdys ty mazal hned na nejlbližší státní zastupitelství a pak psychiatrii, neboť volby v demokraciích neslouží k tomu, aby jimi byla ničena demokracie, takovou představu mají o volbách jen náckové a komouši.  

Nepřihlášený uživatel

#114167 Re: "Evropan" je zdegenerovaný arabonegr.

2017-09-03 15:40

#114164: Evropan -

 

Ty už jsi z toho sluníčkářství zdegnerovaný. Brzy budou volby a pak uvidíš, jak pomažeš, šmejde arabonegerskej!


Nepřihlášený uživatel

#114217 Andrej dnes tvrdil, že vybral o 650 mld. za tři roky více na daních......

2017-09-03 17:28

 

....je to idiot, když je tu HDP cca 5 000 mld. a státní rozpočet je cca 1 200 mld.? Jeden by si řekl, že mu z těch stovek miliard co jimi pořád hází už naprosto evidentně hrabe. 

......neřekl, ale proti jakému stavu, jestli to bylo proti stavu propadu HDP, nebo proti obdobím s růstem HDP. 

Je také si dobré uvědomit, že HDP ČR je cca 5 000 (a stát diponuje cca 1 150 mld. daní což je cca 23 % ) mld. korun a při současném růstu 4,7 % to tedy představuje roční nárůst objemu protočených peněz ekonomikou - 235 mld. korun.  Tedy z tohoto lze naprosto vklidu uszovat, že když Andrej mluví o tom, že vybral o 650 mld. více za 3 roky, je stejný blábol, jako když mluvil o tom, že se tu v DPH z pohonných rozkradou desítky mld. ročně, což sám posléze uznal, že to byla idioocie, neb za celý rok se vybere na DPH z pohonných hmot cca 25 mld :-). 

Babiš si jako obvykle plete řády :-) a nebo si jako idiot spletl nominálního hodnotu růstu HDP za tři roky s tím "o kolik vybral více daní" :-)

Pokud by to byla pravda, co Andrej tvrdí, tak proč je rozpočet deficitní?   Pokud by to byla pravda, tak je Andrej skoro takový genius, jako zloděj Miloš Zeman, ktery zadlužoval stát tempem 100 % nárůst dluhu za 4 roky a ještě k tomu dokázal zvýšit nezaměstnanost z 6 na 9 % :-). 

Pokud by to byla pravda, tak se nikde v ekonomice oněch 650 mld. daní navíc za 3 roky neprojevilo a tedy je asi někdo ukradl, tedy je nejspíš Andrej zloděj miliard :-)

Ale Andrejovi projde všechno, je to přece "svaté" dítě z Maconu :-)


Nepřihlášený uživatel

#114218 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-03 17:29

#114100: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Chybí ti argumenty, že se uchyluješ k oplzlostem jak Miloš Zeman či KGBá nebo StBák či gestapák což jedno a totéž jest? 

To je realita, Rusové povraždili více jak dvě desítky tisíc lidí z polské elity jako počátek genocidy Poláků, kterou jim chystali a po roce 1945 i z velké části realizovali když Polsko přivedli k morálnímu i ekonomickému krachu.

 Podobně zde po roce 1948 povraždili velkou část elity, další na mnoho let zavřeli do kriminálů a velká částe české elity emigrovala. 

Katyň naprosto jasně koreluje s tím, co se zde dělo po únoru 1948 a částěčně již v roce 1945 po okupaci Rusy. 

Tímto se také komunistické Rusko jasně identifikovalo jako naprosto stejné jako nacistické Německo, které ale vlastně elity nevraždilo, pokud pomimeme elity židovského národa. Např. na území ČR nedošlo k žádné podobné masové vraždě Katyni vojenské elity ČR, to skutečně přišlo až po únoru 1948, vojenskou elitu vraždili v ČR až komunisté. 


Nepřihlášený uživatel

#114100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-03 08:44

#114096: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Lžeš! Ty akorát opakuješ Goebblosu propagandu, ty stará špinavá smradlavá nacistická mrdko, stejně jako polští fašouni. Za to zaplatíš!!!


Nepřihlášený uživatel

#114219 Posloupnost událostí na Ukrajině od roku 1994...

2017-09-03 17:31

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#114220 Re: Debilita ukrajinského neonacisty -

2017-09-03 17:59

#114219: Debilita ukrajinského neonacisty -

 

 Nebyla tu už tahle debilita? Nějak ses zasekl, idiote. To vypadá na kombinaci těžké psychické nemoci a braní drog (pervitinu). 


Nepřihlášený uživatel

#114221 Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty -

2017-09-03 18:06

#114220: - Re: Debilita ukrajinského neonacisty - 

 Klidně časovou posloupnost událostí na Ukrajině doplň o tvé poznatky, rád si to přečtu obzvláště, pokud to bude skutečně dokazovat tvé zvrácené představy o tom, co tam vy Rusové provádíte za hrůzy. 


Nepřihlášený uživatel

#114222

2017-09-03 18:10

Stařík "nad hrobem" by snad neměl znovu kandidovat.


Nepřihlášený uživatel

#114223 Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty -

2017-09-03 18:15

#114221: - Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty - 

 Vždyť je to výplod chorého mozku.


Nepřihlášený uživatel

#114224 Re: Re: Re:

2017-09-03 18:31

#114181: - Re: Re:  

 Obleč si tepláky a jdi do Oděsy na bál 


Nepřihlášený uživatel

#114225 Re: Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty -

2017-09-03 18:41

#114223: - Re: Re: Re: Debilita ukrajinského neonacisty - 

 Je zvláštní, že se to velmi přesně shoduje s vyšetřováním mezinárodní komunise pro Ukrajinu. 

Analýza ICC rozhodně stojí za přečtení především ruským trotlům jako je Miloše Zeman by její přečtení velmi prospělo. 

Má posloupnost událostí ale byla dříve, než byla vydáná zpráva ICC

Rusko je oficiálně ve válce s Ukrajinou, rozhodl Mezinárodní trestní soud