MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#108501 Re: Re:

2017-05-06 06:23

#108490: Mašinfíra - Re:  

 Ne, to je nějakej Mašinfíra.


Nepřihlášený uživatel

#108502 Re:

2017-05-06 06:23

#108498: -  

 Jsi si jist, že víš o čem mluvíš? O jakých technologiích vlastně mluvíš?


Nepřihlášený uživatel

#108503

2017-05-06 06:24

              


Nepřihlášený uživatel

#108504 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu š

2017-05-06 06:27

#108487: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu škols 

"Kalousek z TOP09 kdysi rekl, ze nema smysl se branit, ze bysme se stejne neubranili. A u armady chtel dale snizovat pocty vojaku."

To řekl Kalousek do steno záznamu ve Sněmovně? Nehraj Ovčáčka, takové bláboly, co žvaníš, jsou směšné. 

Drtivá většina státu EU je také členy NATO, tedy obranu proti napadení má dobrou a velmi dobře také reaguje na současné hrozby hybridních konfliktů z Ruska jak nakonec na Rusku naprosto patrné. 


Nepřihlášený uživatel

#108505 Re:

2017-05-06 06:28

#108503: -  

 STRANA PRAVÝCH DEBILŮ PITOMIA OKRADMŮRY

A co? Podepsali jste petici proti Bumbálovi, že?


Nepřihlášený uživatel

#108506 Re:

2017-05-06 06:28

#108503: -  

 Společnost Přádel Debila zde porušují pravidla této diskuse vkládáním opravdu hodně ohavných obrázků? Hmm to je panečku strana jak její předseda Pitomio Okradmůra. 


Nepřihlášený uživatel

#108507 Re: Re: Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.

2017-05-06 06:30

#108476: - Re: Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.  

 

 Tobě Ovčáčkovi a nacionálními komoušovi Milošovi Zemanovi nebo Zemnovcům, KSČm, Společnosti Přátel Debila, DSSSSS, Sládkovcům......? 

Pan Lebeda je úžasný člověk, Zeman je proti němu je oplzlé neonacisticko komunistický ubožák.  

I pojem pražská kavárna logicky bude předmětem žaloby k Ústavnímu soudu, bude to jeden z důkazů Zemanova jednání, které mělo devastovat společnost. 

Nakonec obrovské množství příspěvků voličů Miloše Zemana v této diskusi dokládají, jak děsivé věci ve svých voličích aktivovat (od sprotot, které jsi předvedl, až po vyhrožování smrtí oponentnům Miloše Zemana) a jak destruktivní je jeho působení na společnost, politiku a veřejný prostor. 

 

Nepřihlášený uživatel

#108476 Re: Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.

2017-05-05 21:22

#108464: - Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.  

Soudruh "politolog" z "pražské kavárny" nám múže políbit prdel a ty také soudruhu!


Nepřihlášený uživatel

#108508 Zeman tedy řeší obrovské dilema, jak zůstat ruským trotlem a zároveň omilostnit.....

2017-05-06 06:31

 
 

Razie na fotbalové asociaci a ministerstvu školství. Policie zadržela Peltu a náměstkyni Valachové

....Babiše, Peltu, Březinu a Janstu..... Věci se evidentně velmi otevřou, neboť omilostnění jednoznačně přijde a to buď tak, že bude ovlivněna police a státní zastupitelé nebo skutečnou prezidentskou milostí. 

Pokud se odehraje první varianta, bude zřejmé, proč StBák Laube dělal jeho "reformu" a že je Bradáčová zaměstnankyní Babiše. 

Pokud přijde druhá varianta, tedy prezidentská milost, znamená to, že je Zeman jako ruský trotl odepsaný a nejspíše se velmi zaktivizuje Robejšek, případně Dlouhý nebo Rusové vytáhnout nějaké "eso z rukávu". 

Nacionální komunista Zeman umí i překvapit a udělat prasárnu proti demokracii libovolného rozsahu. Jistě může obě věci kombinovat. Opět si může zavolat Ištvána na Komárovi. Taky může někde "cuknout" ale vše již dnes bude hodně vidět, bude obtížné vyloženě jen v pozadí kupčit, je jasné, že se bude snažit věci zamlžit a především před jeho voliči vypadat dobře, ale také mu to ještě musí věřit v rusákově a Číně to už je věc opravdu úplně jiná.

Zeman musí a nesmí vypadat jako ruský trotl a především, jeho ruské trotlování se nesmí dostat před Ústavní soud.   

Paní Valachové je mi nesmírně líto - měla by promluvit o jakou náměstkyni se jedná, jestli je to náměstkyně politická nebo odborná, pokud je to odborná náměstkyně, paní Valachová nese daleko menší odpovědnost než pokud by se jednalo o náměstkyni politickou, tam by mi paní Valachové byli opravdu velmi líto, je to bezpečně nejlepší ministr i ministyně vlády Sobotky a pro tuto zemí a školství udělala daleko více než všichni ostatní ministři 20 let před ní. 


Nepřihlášený uživatel

#108509

2017-05-06 06:33

s

 Klasika.


Nepřihlášený uživatel

#108510 Velmi podivné je, že Babiš dosud stíhán není......

2017-05-06 06:33

 

 

Chovanec vyhrožoval našim ministrům. Nepochybuji, že teď zařídí nějaké moje trestní stíhání, říká Babiš

 
 
  • Podle ministra financí a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše stojí za nahrávkami, které ho diskreditují, ČSSD.
  • Šéf ANO tvrdí, že je to cílená kampaň a připravená provokace.
  • Nahrávky údajně pořídila agentura z Plzně, která má vazby na ministra vnitra Milana Chovance, říká Babiš.

.....poslanci na plénu Sněmonvy 15.3.2017 a předtím na jednání Rozpočtového výboru Sněmovny 8.3.2017 jasně definovaly včem vidí daňové podvody Andreje Babiše. Tedy otázka nezní, jestli "někdo" "zařídí" trestní stíhání, ale jak je možné, že poslanci hovoří veřejně po podvodech Andreje Babiše s daněmi v desitkách milionů ročně a policie nic nedělá nebo nedělá dostačně rychle případně není informována veřejnost. 

Je to celé podivné, policie sice byla údajně v Agrofertu, ale dluhopisy nakupovala fyzická osoba Babiš, tedy policie dávno měla požádat Sněmovnu o vydání Andreje Babiše k terstnímu stíhání. To se nestalo. Je to tedy velmi podivný stav, neboť skutečně každý kdo podniká a má více firem velmi dobře ví, že jeho firmy jsou s ním osobami spojenými a že nejen mezi  sebou nemohou obchodovat za netržní ceny, ale dokonce není možné, aby z jedné byl převeden zisk do druhé, protože ta druhá např. má zrovna ztrátu. Nelze na takovou operaci použít žádný technický prostředek. 

To přesně ale Andrej Babiš, Jančura a další stovky lidí vydáním a nákupem dluhopisů udělali - na straně agrofertu, který Babiš vlastnil (vlastní) vygeneroval náklad v objemu 90 mil. ročně a na straně své si pořídil příjem, který nedanil a ještě má tu drzost tvrdit, že to "bolo legálne" jeho odpornou "češtin".

Tedy otázka je proč nejsou dosud Babiš, Janeček, Jančura ....... alespoň vyšetřováni. Proč na finančním ředitelství dosud policie nebyla? 


Nepřihlášený uživatel

#108511 Všichni se spikli proti ANO StB protože z růstu 4,5 % se dostali na 2,5 % jak je jejich předseda....

2017-05-06 06:34

 

 

.....super úspěšný "podnikatel". Faltýnkovi hrabe a je naprosto žejmé, že je mu jasné, že se věci začaly radikálně měnit a velmi vyjasňovat. Proto mu hrabe a je nervózní. 

Je to kampaň a provokace, novinář byl najatý a zaplacený, veřejnost je manipulována, říká Faltýnek

dnes | Proč by mě to mělo zajímat, nic o tom nevím a nezajímá mě to, je to cílená kampaň, ten novinář ho provokoval, vy jste to nepochopil, vy tomu nerozumíte, je to kampaň proti panu Babišovi, říká 1. místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek a dodává, že se média celou dobu snaží dostat z politiky ministra financí Andreje Babiše.

Faltýnek už má dikci a tiky Andreje Bureše Babiše, což je obzvláště pikatní stav, už neví co by sám řekl, tak žvaní hovadiny Andreje Babiše :-)

Mimochodem Babiš nikdy nenavrhl přebytkový rozpočte. Přebetyk nevznikl vyšší produktivitou, ale "neinvestováním" a dotacemi z EU, tedy Babiš se na přebytku nepodílel nijak, Faltýnek dělá "mediální masáž". 

Také je podstatné, že Babiš převzal růst HDP na nadějných 4,5 % s 0,5 % inflace a dnes s 2 % inflací je růst 2,5 % po třech letech působení Babiše i Bureše na ministerstvu financí. Pokud je za tímto poklesem EET a kontrolní hlášení k DPH, pak se oba, tedy Babiš i Bureš opravdu předvedli.  

Faltýnek je šílený? Táta Babiš StBák, bratr Babiš StBák a Andrejovi Burešovi dva StBáci svědčí, že není StBá a Faltýnek říká, že je to "kampaň" :-).  

Je skvělé, jak jsou najednou nervózní a pořád dokola opakují fráze o tom, jak je Babiš či Bureš "úspěšný" :-), je to známka toho, že nemají co říci, protože vše co řeknou je bude jen a jen usvědčovat ze lhaní, podvodů, ...... 


Nepřihlášený uživatel

#108512 Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-06 06:42

#108489: - Re: Re: Socani na ministerstvu školství... 

 Co to žvaníš za bláboly? 

Nic takového jsem nikdy v životě nenapsal a nikdy to z mých příspěvků ani nemohlo vyplynout. 

Ind se potrhá smíchy, když slyší, že v Evropě existuje národ, který má vlastní zemi, hranice, armádu policii a občanů takové země je 10 mil., to je skutečně naplňuje veselím, když jich je 1 500 mil. neboť vždy uvažují v kontextu, jak nákladné je to celé spravovat. 

Tedy navrhovat, vystoupení z EU, vlastní pravidla pro držení zbraní v rozporu s tím, jak se dohodli ministři v Radách ministrů a premiéři v Evropské radě, se jeví jako zhovadilost. 

Jestli někdo garantuje to, že jazyk zůstane živým jazykem, je to právě EU, neboť čeština je jedním z jazyků EU. 

Tedy važ slova. Buď prokaž ty tvoje bláboly o mé osobě, nebo buď velmi zdrženlivý ve svých vyjádřeních. 

Začal jsi tu diskutova tím, že jsi napsal bláboly o tom, proč byl volen Miloš Zeman a tvoje obhajoba bylo vlastně usvědčení Zemana z vlastizrady, neboť jsi tvrdil, že byl volen proto, že slíbil porušit Ústavu, což také udělal.

Třeba tvůj příspěvek ocení Ústavní soud, žalobci i "obhájci" Miloše Zemana, až tam konečně senátoři Zemana poženou. 


Nepřihlášený uživatel

#108513 A co na to všechno říká Babišová.....

2017-05-06 06:48

....také po vzoru Ivanek :-) stojí na straně Bureše? 


Nepřihlášený uživatel

#108514 Možná to bude tím, že je neonacistika Le Pen ruský trotl jako Miloš Zeman.....

2017-05-06 06:49

Dva Francouzi ve městě: Proč si podporovatel Macrona myslí, že by Češi volili Le Penovou?

 

  • I Prahu čeká v neděli porce francouzského vzrušení.
  • Na ambasádě se u voleb svého prezidenta sejdou rodáci ze země galského kohouta.
  • Proč si podporovatel Macrona myslí, že by Češi volili Le Penovou, a proč pražský člen Národní fronty dal přednost politice před vínem?



Nepřihlášený uživatel

#108515 Vytvoření pojmu "pražská kavárna" bude jeden z klíčových bodů žaloby.....

2017-05-06 06:57

Pokud zajde Zeman daleko, zasáhneme, slíbili senátoři. Hrad odmítá Babiše v úterý odvolat

 
 
  • Český premiér Bohuslav Sobotka nepodá demisi. Zdůvodnil to sporným výkladem ústavy ze strany prezidenta republiky Miloše Zemana.
  • Při takovém výkladu by podle premiéra neměla demise smysl.
  • Místo demise prezidentovi zaslal návrh na odvolání ministra financí Andreje Babiše (ANO). Prezident následně platnost návrhu zpochybnil.
  • Dění okolo vládní krize jsme sledovali v on-line reportáži.

....Miloše Zemana před Ústavním soudem, neboť se tímto "plastickým" pojmem, do kterého může kdykoli zažadit kohokoliv tedy jakéhokoliv jeho kritita, Zeman pokusil devastovat společnost a zničit demokracii v této zemi, dehonestovat kritika neústavního jednání Miloše Zemana. 

LN: Co když prezident Babiše neodvolá? Sobotka může Zemana poslat k Ústavnímu soudu

Přijde ale daleko vážnější žaloba, pro velezradu. Dnes po zkušenosti s tím, co na konci svého mandátu spáchal Václav Klaus se to jeví již velmi pravděpodobným. To co předvedl Miloš Zeman byla totiž dehonestace všech politiků v této zemi a to včetně tech hloupých, kteří Zemana podporují, přesněji jsou jeho spolupachateli. 

 


Nepřihlášený uživatel

#108516 Rusko neprošlo debolševizací, podobně jako jí neprošla Česká republika.....

2017-05-06 07:07

Ledničky i pionýrské šátky. Rusko zachvátilo sovětské retro

.....proto i zde pro některé nastal v jednu chvili dojem, že jedinou možností jak se vyrovnat s komunistickou minulostí, je prozpěvovat si "přes spáleniště" či "rudé šátky" jít se svými bolševickými rodiči svorně volit nejprve nacionálního komunistu Miloše Zemana a následně velmi pravděpodobného StBáka Bureše či Babiše nebo vlastně oba dva. 

Ostalgie - komunistické retro bylo na světo a někteří (typick komunistické rodinky) to nejspíše pochopili jako "vyrovnání se s komunistickou totalitou". 

Rusko to evidentně dotáhlo ad absurdum, jak je nakonec v Rusku obvyklé, když nejoblíbenějším politikem je člen zločinecké organizace komunistické totality KGBák Vladimír Putin. 

Tady již min. začíná být voličům nacionálního komunisty Miloše Zemana a daňového podvodníka nejspíše v miliardách Andreje Babiše dost jasno, šok z vystřízlivění z ostalgie je ale nutností. 

Evropan

#108517 Bumbál vyráží na předvolební agitační jízdy

2017-05-06 07:31

Přestože Bumbál sliboval, že nepovede kampaň za zvolení prezidentem, nadále obráží kraje a propaguje tam sebe a v poslední době i rozvědčíka Bureše se snahou poškodit ČSSD, ale i další české demokratické strany. Jedna taková několikadenní návštěva stojí krajské rozpočty okolo 300 tisíc Kč. Ty se musí někde vzít. Berou to kraje ze zdravotnictví, školství nebo údržby komunikací? Teď vyráží na Liberecko, ale přiznejme si upřímně - stojí o něj někdo? MInule tu pobyt završil tím, že urážel studenty a přirovnával je k Hitlerovi. Ale on hodně stojí o funkci a cítí, jak se s ním prezidentské křeslo kývá, a to i v momentě, kdy není zrovna pod parou.

A já se ptám : Jak dlouho si ještě necháme srát na hlavu?


Nepřihlášený uživatel

#108518 Re: Bumbál vyráží na předvolební agitační jízdy

2017-05-06 07:57

#108517: Evropan - Bumbál vyráží na předvolební agitační jízdy 

 Dnes to navíc na Hradě vypadá tak, že tam sněží. Zemana už se na veřejnosti tolik nevyskutuje opilý, resp. obtižněji se identifikuje, že je pod vlivem alkoholu, ale dá se poměrně dobře identifikovat jeho přehnané sebevědomí, tedy je vcelku možné, že na Hradě nyní místo alkoholu "sněží". 

Řekl bych, že by to měli lékaři řešit, je to jejich velká odpovědnost a to přesto, že je to samozřejmě jen a pouze moje spekulace a pokud vím, zatím nikde ve veřejných zdrojích se nebojevila. 

Zeman ale vypadá velmi podivně a je možné, že je skutečně pod vlivem drog, dokonce bych řekl přesně kokainu nebo pervitinu. Tomu, že je Zeman pod vlivem tvrdých drog nasvědčuje i to, že zbavil lékařského týmu, kde by hrozilo velké nebezpečí, že by to lékaři rozpoznali, ale také by se vyneslo mimo Hrad. I zbavení se kokainového Forejta mnohé naznačuje. 

My občané toho vlastně s Milošem Zemanem mnoho nezmůžeme, neboť Miloš Zeman se díky porušování volebního zákona, lhaní, dostal do ústavní pozice s kterou je spojena v podstatě absolutní beztrestnost, kterou zneužívá. Dokonce i trest za velezradu je vlastně banální, je to zbavení pozice a zákaz další kandidatury. Zeman tedy nemůže být vlastně dnes již vydán k trestnímu stíhání, byť se jistě budou právníci lišit v názoru, jestli se to vztahuje jen na činy v době mandátu nejvyšší ústavní pozice (zdráhám se Zemana nazývat prezidentem) nebo je již doživotně beztrestným. 

Dokonce i možnost pohnat Zemana jen před Ústavní soud se jeví velmi obtížná, neboť proces byl s přímou volbou zkomplikován proti původní stavu. Dnes jakási naděje svitla. 

V této diskusi jsem vyzýval občany, aby si dopisovali o této věci s poslanci a senátory, sám jsem samozřejmě ve styku se "svým" poslance i senátorem ze svého obvodu, ale tlak občanů by asi musel daleko razantnější. 

Na druhou stranu již existují rozsudky Nejvyššího správního soudu o porušování volebního zákona Zemanem, existují "rozsudky" Ústavního soudu k velezradě Klause a ke Klaus-Zemanově "makroamnestii". Velezradu spláchl Ús tak, že vygeneroval slovní ekvilibristikou většinové stanovisko, že se Ústavní soud nebude velezradou Klause zabývat, ale někteří soudci připojili nesouhlasná stanoviska a ta byla srozumitelná, přesto tedy výnos o velezradě vlastně neexistuje, Ús se v této věci tedy vymluvil. 

Makroamnestie je na tom obdobně, ale je tam jeden velmi zajímavý moment, Ústavní soud řekl opět většinovým stanoviskem s několika nesouhlasnými, že se tím zabývat nebude, ale velmi zvláštně si vymínil - vytvořil prostor - že amnestie se v budoucnu může stát předmětem jednání Ús aniž by Ús definoval podmínky za jakých by se tak mohlo stát. 

Nejvyšší správní soud navíc v rozsudku o volbách spekuluje nad tím, že nebyly žalovány drobné, ale soustavné Zemanovy lži a že právě toto dlouhodobé "drobné" lhaní mohlo mít daleko větší vliv na volby, než ony žalované velké lži. V textu lze zachytit, že pokud by byla tedy žaloba postavena komplexněji, soud by nejspíše Zemana z voleb vyřadil či musel vyřadit. 

Tedy jsou zde zkušenosti s "velkými" žalobami jak k Ústavnímu soudu pro velezradu prezidenta, tak i žaloby pro porušování volebního zákona prezidentským kandidátem. Jsme opět o čtyři roky dál a dnes je opravdu zřejmé, že je nutné demokracii proti lidem jako Zeman a jeho parta na Hradě bránit. Vnímají to tak již mnozí senátoři i velká část poslanců, především proto, co předvedl a předvádí Babiš společně se Zemanem.

Pokud je tedy ještě naděje dostat Zemana před Ústavní soud pro velezradu, nastala právě teď. Z mého pohledu je Zeman naprosto evidentním velezrádcem, argumentoval jsem mnohokrát proč. 

 

Demokrat

#108519 Re: Re:

2017-05-06 09:07

#108506: - Re:  

 *** Chcípni!!! ***


Nepřihlášený uživatel

#108520 Re: Re: Re:

2017-05-06 09:14

#108519: Demokrat - Re: Re:  

 Pěkně řečeno!

Volím SPD Tomia Okamury

#108521 Re:

2017-05-06 09:15

#108503: -  

SPD má moji stoprocentní podporu! 


Nepřihlášený uživatel

#108522 Re: Re: Re:

2017-05-06 09:18

#108519: Demokrat - Re: Re:  

 I tento tvůj příspěvek a nakonec všechny ostatní tvé příspěvky, budou jistě u Ústavního soudu s Milošem Zemanem věcnými argumenty jeho působení na společnost, veřejný prostor, vyvolávání a schvalování extrémismu a nenávisti. 

Odpovědi

Demokrat

#108519 Re: Re:

2017-05-06 09:07:58

#108506: - Re:  

 *** Chcípni!!! ***


Nepřihlášený uživatel

#108523 Re: Re:

2017-05-06 09:22

#108521: Volím SPD Tomia Okamury - Re:  

 A co na ní podporuješ, šílenou manipulaci "přímé demokracie", kdy i jen položení otázky referenda je samo o sobě velmi obtížné, neboť už vlastní otázka může vyvolávat extrémismus, který samozřejmě ve veřejném prosto nemá mít žádný prostor, neboť zkušenost s extrémismem je v Evropě i jinde po světě, kde se k moci dostali jak nacističtí tak i komunističtí extrémisté opravdu smrtelně děsivá. 

Švýcarsko se učí referenda zadávat již desítky let a stále referendy řeší, jen malou část veřejného prostoru. 


Nepřihlášený uživatel

#108524 Re: Re: Re:

2017-05-06 09:31

#108519: Demokrat - Re: Re:  

 Pěkně řečeno!


Nepřihlášený uživatel

#108525 Re: Re: Re: Re:

2017-05-06 09:31

#108520: - Re: Re: Re:  

Ty se  sám chválíš za vlastní hloupost, to je legrace :-), v tom jsi velmi podoben Milošovi Zemanovi.