MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#108476 Re: Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.

2017-05-05 20:22

#108464: - Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.  

Soudruh "politolog" z "pražské kavárny" nám múže políbit prdel a ty také soudruhu!


Nepřihlášený uživatel

#108477 Re: Re: Re:

2017-05-05 20:22

#108475: - Re: Re:  

 Okamura řečnil na exktrémistických demonstracích kde to byla jedna lež vedle druhé, proč to dělal? Protože je Pitomio přímá demkracie?


Nepřihlášený uživatel

#108478 Re: Re: Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.

2017-05-05 20:24

#108476: - Re: Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.  

 Tobě Ochcáčkovi a nacionálními komoušovi Milošovi Zemanovi nebo Zemnovcům, KSČm, Společnosti Přátel Debila, DSSSSS, Sládkovcům......? 

Pan Lebeda je úžasný člověk, Zeman je proti němu je oplzlé neonacisticko komunistické hovado. 

I pojem pražská kavárna logicky bude předmětem žaloby k Ústavnímu soudu, bude to jeden z důkazů Zemanova jednání, které mělo devastovat společnost. 

Nakonec obrovské množství příspěvků voličů Miloše Zemana v této diskusi dokládají, jak děsivé věci ve svých voličích aktivovat (od sprotot, které jsi předvedl, až po vyhrožování smrtí oponentnům Miloše Zemana) a jak destruktivní je jeho působení na společnost, politiku a veřejný prostor. 

 

Nepřihlášený uživatel

#108476 Re: Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.

2017-05-05 21:22

#108464: - Zeman je skutečně velezrádce, soustavný porušovatel Ústavy.  

Soudruh "politolog" z "pražské kavárny" nám múže políbit prdel a ty také soudruhu!


Nepřihlášený uživatel

#108479 Zeman tedy řeší obrovské dilema, jak zůstat ruským trotlem a zároveň omilostnit.....

2017-05-05 20:35

 
 

Razie na fotbalové asociaci a ministerstvu školství. Policie zadržela Peltu a náměstkyni Valachové

....Babiše, Peltu, Březinu a Janstu..... Věci se evidentně velmi otevřou, neboť omilostnění jednoznačně přijde a to buď tak, že bude ovlivněna police a státní zastupitelé nebo skutečnou prezidentskou milostí. 

Pokud se odehraje první varianta, bude zřejmé, proč StBák Laube dělal jeho "reformu" a že je Bradáčová zaměstnankyní Babiše. 

Pokud přijde druhá varianta, tedy prezidentská milost, znamená to, že je Zeman jako ruský trotl odepsaný a nejspíše se velmi zaktivizuje Robejšek, případně Dlouhý nebo Rusové vytáhnout nějaké "eso z rukávu". 

Nacionální komunista Zeman umí i překvapit a udělat prasárnu proti demokracii libovolného rozsahu. Jistě může obě věci kombinovat. Opět si může zavolat Ištvána na Komárovi. Taky může někde "cuknout" ale vše již dnes bude hodně vidět, bude obtížné vyloženě jen v pozadí kupčit, je jasné, že se bude snažit věci zamlčit a především před jeho voliči vypadat dobře, ale také mu to ještě musí věřit v rusákově a Číně to už je věc opravdu úplně jiná.  

Paní Valachové je mi nesmírně líto - měla by promluvit o jakou náměstkyni se jedná, jestli je to náměstkyně politická nebo odborná, pokud je to odborná náměstkyně, paní Valachová nese daleko menší odpovědnost než pokud by se jednalo o náměstkyni politickou, tam by mi paní Valachové byli opravdu velmi líto, je to bezpečně nejlepší ministr i ministyně vlády Sobotky a pro tuto zemí a školství udělala daleko více než všichni ostatní ministři 20 let před ní. 

Evropan

#108480 Re:

2017-05-05 21:00

#108472: Tomio Okamura - SPD -  

Ozvala se Strana Pravých Debilů? Slintají po korytech. Už se vidí ve sněmovně, a protože s Burešem do koalice nikdo nepůjde, chtěli by oni. Vždyť kvůli korytúm se spojili v Ústeckém kraji i s komunisty. No ale vstup do sněmovny jim snad nehrozí.


Nepřihlášený uživatel

#108481 Velmi podivné je, že Babiš dosud stíhán není......

2017-05-05 21:13

Chovanec vyhrožoval našim ministrům. Nepochybuji, že teď zařídí nějaké moje trestní stíhání, říká Babiš

 
 
  • Podle ministra financí a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše stojí za nahrávkami, které ho diskreditují, ČSSD.
  • Šéf ANO tvrdí, že je to cílená kampaň a připravená provokace.
  • Nahrávky údajně pořídila agentura z Plzně, která má vazby na ministra vnitra Milana Chovance, říká Babiš.

.....poslanci na plénu Sněmonvy 15.3.2017 a předtím na jednání Rozpočtového výboru Sněmovny 8.3.2017 jasně definovaly včem vidí daňové podvody Andreje Babiše. Tedy otázka nezní, jestli "někdo" "zařídí" trestní stíhání, ale jak je možné, že poslanci hovoří veřejně po podvodech Andreje Babiše s daněmi v desitkách milionů ročně a policie nic nedělá nebo nedělá dostačně rychle případně není informována veřejnost. 

Je to celé podivné, policie sice byla údajně v Agrofertu, ale dluhopisy nakupovala fyzická osoba Babiš, tedy policie dávno měla požádat Sněmovnu o vydání Andreje Babiše k terstnímu stíhání. To se nestalo. Je to tedy velmi podivný stav, neboť skutečně každý kdo podniká a má více firem velmi dobře ví, že jeho firmy jsou s ním osobami spojenými a že nejen mezi  sebou nemohou obchodovat za netržní ceny, ale dokonce není možné, aby z jedné byl převeden zisk do druhé, protože ta druhá např. má zrovna ztrátu. Nelze na takovou operaci použít žádný technický prostředek. 

To přesně ale Andrej Babiš, Jančura a další stovky lidí vydáním a nákupem dluhopisů udělali - na straně agrofertu, který Babiš vlastnil (vlastní) vygeneroval náklad v objemu 90 mil. ročně a na straně své si pořídil příjem, který nedanil a ještě má tu drzost tvrdit, že to "bolo legálne" jeho odpornou "češtin".

Tedy otázka je proč nejsou dosud Babiš, Janeček, Jančura ....... alespoň vyšetřováni. Proč na finančním ředitelství dosud policie nebyla? 


Nepřihlášený uživatel

#108482 Re: Re: Re: Re:

2017-05-05 21:13


Nepřihlášený uživatel

#108483 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-05 21:18

#108482: - Re: Re: Re: Re:  

Okamura neřečnil na extrémistické demonstraci 17.11.2016 u Muzea nebo se tváříš, že to nevíš? 

Názory Okamury nejsou extrémistické? 


Nepřihlášený uživatel

#108484 Tak by vypadal Zeman, kdyby tu byl komunismus Severní Koreje......

2017-05-05 21:20

CIA podle Severní Koreji plánovala vraždu Kim Čong-una. Biochemickými látkami


Nepřihlášený uživatel

#108485 Všichni se spikli proti ANO StB protože z růstu 4,5 % se dostali na 2,5 % jak je jejich předseda....

2017-05-05 21:24

.....super úspěšný "podnikatel". Faltýnkovi hrabe a je naprosto žejmé, že je mu jasné, že se věci začaly radikálně měnit a velmi vyjasňovat. Proto mu hrabe a je nervózní. 

Je to kampaň a provokace, novinář byl najatý a zaplacený, veřejnost je manipulována, říká Faltýnek

dnes | Proč by mě to mělo zajímat, nic o tom nevím a nezajímá mě to, je to cílená kampaň, ten novinář ho provokoval, vy jste to nepochopil, vy tomu nerozumíte, je to kampaň proti panu Babišovi, říká 1. místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek a dodává, že se média celou dobu snaží dostat z politiky ministra financí Andreje Babiše.

Faltýnek už má dikci a tiky Andreje Bureše Babiše, což je obzvláště pikatní stav, už neví co by sám řekl, tak žvaní hovadiny Andreje Babiše :-)

Mimochodem Babiš nikdy nenavrhl přebytkový rozpočte. Přebetyk nevznikl vyšší produktivitou, ale "neinvestováním" a dotacemi z EU, tedy Babiš se na přebytku nepodílel nijak, Faltýnek dělá "mediální masáž". 

Také je podstatné, že Babiš převzal růst HDP na nadějných 4,5 % s 0,5 % inflace a dnes s 2 % inflací je růst 2,5 % po třech letech působení Babiše i Bureše na ministerstvu financí. Pokud je za tímto poklesem EET a kontrolní hlášení k DPH, pak se oba, tedy Babiš i Bureš opravdu předvedli.  

Faltýnek je šílený? Táta Babiš StBák, bratr Babiš StBák a Andrejovi Burešovi dva StBáci svědčí, že není StBá a Faltýnek říká, že je to "kampaň" :-).  

Je skvělé, jak jsou najednou nervózní a pořád dokola opakují fráze o tom, jak je Babiš či Bureš "úspěšný" :-), je to známka toho, že nemají co říci, protože vše co řeknou je bude jen a jen usvědčovat ze lhaní, podvodů, ...... 


Nepřihlášený uživatel

#108486

2017-05-05 21:45

Dnes jsem vychcal na hrob Václava Havla!


Nepřihlášený uživatel

#108487 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu škols

2017-05-05 23:05

#108350: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství. 

to nechce nikdo...a proc bysme meli mezi sebou valcit ? Nemci snad uz pochopili, ze mohou Evropu ovladnout jinak. Ekonomickou cestou....ale vlastne ne, nemecky narod se brzo etnicky rozpusti,

spacha sebevrazdu, jako Lubitz a Evropany si vezme sebou.

A vznikne novy clovek poddajny, poslusny, k tomu se islam dokonale hodi.

nechceme, aby nás okupovali rusáci.....

to asi chcete, kdyz nedavate na armadu pozadovana 2 % HDP... nekoordinujete evropskou kolektivni obranu, nechranite hranice EU. Je treba vytvorit jednotku rychleho nasazeni o sile 50000 muzu. Posilit ochranu jizni hranice o 50000-70000 pohranicniku. Pokud pomahat, tak v mistech konfliktu, ale predevsim je predtim nevyvolavat. Treba v Africe hrozi nekolik hladomoru a my pomahame zdravym silnym ekonomickym migrantum. Ano muzeme docasne prijmout ty, kde zuri valka to je Irak a Syrie, pokud se budou chovat slusne a dle evropskych zasad, ale musi jim byt jasne, ze to je jenom docasna pomoc. Ale nevim jestli na tech clunech z Libye jsou lide z Iraku a Syrie.

Kalousek z TOP09 kdysi rekl, ze nema smysl se branit, ze bysme se stejne neubranili. A u armady chtel dale snizovat pocty vojaku.

A kdo jsme to my ? Bruselske elity ?

 a treba bych, drze jako vy, mohl rict, my nechceme masivni muslimskou imigraci do Evropy, protoze prinasi terorismus a nesvobodu, no-go zony, vyssi kriminalitu. I v Nemecku to nechteji ve Francii, Nizozemsku. kdyby toto tema rozumne uchopily jine nez nacionalisticke strany, myslim ze by uspely vice, nez ty nacionalisticke. A za nastup techto stran jsou odpovedny rovnez soucasne bruselske elity.

EU je dobry projekt, ale ta puvodni myslenka, spoluprace nezavislych narodu, byla nejak pozmenena. Lisabonska smlouva to umoznila, a Capo di tutti capi mel zase jednou pravdu, a postupne pomalu v tichosti, uz se urcite zasadni veci, ktere by se mely tykat rozhodnuti jednotlivych statu predkladaji , jako fakt.


Nepřihlášený uživatel

#108488 Re:

2017-05-05 23:30

#108322: -  

 Slunicko, slunicko popojdi malicko.

stane se nestesti, neco te zajede.

Bude to nakladak

ridi ho muslimak.

Elce pelce strejček Ahmed koupil semtex v Kadani,
ani nevíš, jak to šimrá, když ti ho dá do dlaní.

 

tyto verse nemaji nic spolecneho s islamem, slunickari a pravdolaskari.


Nepřihlášený uživatel

#108489 Re: Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-06 01:29

#108358: Evropan - Re: Socani na ministerstvu školství... 

mate pravdu, trochu jsem to prehnal, ale me slo spise o kontext a slova meho pred-komentatora. .. .

Indové se mohou potrhat smíchy, když jim Čech řekne, že je z Čecha a že je nás 10 mil. máme vlastní "armádu", "policii", jazyk, knihy v něm psané, atd.

a predtim jeste z dalsich komentaru vyplyvalo, ze se vlastne stydi za to, ze je z CR, a ze nase budoucnost ma jedine smysl, kdyz se nase statnost rozpusti v EU, ze jinak bysme se neprosadili.

 a pak nesedely ty promile ani ty jeho pocty. Dava to jedine smysl, kdybych potkal vsech 1,2 miliardy Indu. Kdyz vezmu pocet Indu se kterymi jsem mluvil, tak to budou urcite nejaka procenta asi 1-2 %, coz muze byt nejakych 12-24 milionu, kteri maji nejake povedomi o Ceske republice nebo Ceskoslovensku, to je muj odhad.

Jinak Batu tam zna asi vice lidi, ale malokdo, ze ta firma byla zalozena v Ceskoslovensku.

Ale treba tam budou znat dobre Dlouheho z Goldman a Sachs.

 

 

Mašinfíra

#108490 Re:

2017-05-06 03:44

#108472: Tomio Okamura - SPD -  

 Okamura, Okamura....to jméno mi někoho připomíná.Nebude to ten prodavač párků z Hlaváku??


Nepřihlášený uživatel

#108491

2017-05-06 05:08



Ať žije náš oblíbený pan prezident Miloš Zeman! 

I-va

#108492 Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2017-05-06 05:22

#41531: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Už tím, že někoho, kdo má odlišný názor škatulkujete, ukazuje co jste zač.

Evropan

#108493 Re: Neoblíbený prezident

2017-05-06 05:26

#108491: -  

Si nějak nedokončil větu. Zapomněl si tam napsat, kde by měl žít. Jo třeba : Ať žije náš oblíbený pan prezident Miloš Zeman v Číně! To by pak ta věta dávala smysl. Ale tak, jak si ji napsal, vyznívá neúplně a nepravdivě. Proti našemu "oblíbenému" prezidentovi by přece nevznikaly petice a lidé by po něm neházeli vajíčka. Ostatně proč se náš oblíbený prezident bojí vyjít v Praze na veřejnost?


Nepřihlášený uživatel

#108494

2017-05-06 06:06

Kdopak tu odposlouchává a nahrává Babiše? StB TOP09? StB ČSSD? StB KDU? StB ODS? 


Nepřihlášený uživatel

#108495 Re:

2017-05-06 06:08

#108491: -  

 Ano, ať žije mezi svými a na Vysočině.


Nepřihlášený uživatel

#108496 Re:

2017-05-06 06:11

#108494: -  

 Bureš tvrdil, že jsou to estébácké praktiky?On o tom musí sám něco vědět, když se pohyboval v tomto "prostředí".

hnUS

#108497 Zločiny kapitalismu - příběhy bezpráví!!!

2017-05-06 06:12


Nepřihlášený uživatel

#108498

2017-05-06 06:19

Na web unikly Macronovy maily, jeho tým mluví o hackerském útoku

Ruská technologická převaha nad Západem, kdy si Putin čte co se mu zamane, je drtivá. 


Nepřihlášený uživatel

#108499 Re:

2017-05-06 06:21

#108498: -  

 Únik obsahuje desítky tisíc mailů i fotopřílohami, skeny dokumentů obsahujících důkazy, že Macron schovává nepřiznané, nezdaněné příjmy v daňových rájích...!!!


Nepřihlášený uživatel

#108500 Re:

2017-05-06 06:22

#108486: -  

 To přesně od tebe Miloš Zeman očekává, navíc jak vyplývá z této diskuse to děláš pravidelně, což jistě ocení jeho poskok Ovčáček medailý za zásluhy o stát.