MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#108351 Bureš buší do Babiše..... V ptačím hnízdečku bude veselka Babišová si bude brát Bureše :-).....

2017-05-05 05:41

 

 Nikdo do Babiše nebuší, Babiš teď stále dokola opakuje, že za všechny jeho zlodějiny může Kalousek :-). 

Tedy jestli někdo do Babiše buší tak je to Bureš :-). 

Na druhou stranu je naprosto jasné, že i ty chápeš, že nákup dluhopisů osobou, která je emituje je naprostá hovadina a daňový podvod, neboť si tím emitent vyrobil náklady a zároveň si vyrobil nezdaněný příjem. To osoba spojená tedy emitent nakupující svoje dluhopisy dělat opravdu nemůže, na pochopení takto základní věci skutečně není potřeba být Pelikán z ANO StB :-). 


Nepřihlášený uživatel

#108352 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-05 05:43

#108225: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Miloš Zeman porušoval volební zákon, lhal a lže. Nelze takového člověk tolerovat v ústavní pozici natož respektovat. K tomu mne občana ČR zavazuje Ústava. 

Je mojí povinností Miloše Zemana kritizovat nikoliv jej tolerovat či respektovat. 

Ty to vidíš jinak? Ty snad toleruješ či respektuješ Miloše Zemana, který porušuje ústavní slib prezidenta republiky už tím, že setrvává v ústavní pozici? Proč to děláš? Ty žiješ v představa, že Zemanova parta na Hradě je v souladu s Ústavou tohoto státu? Ty žiješ v představě, že jeho extremismus je v souladu s Ústavou tohoto státu? 


Nepřihlášený uživatel

#108353 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-05-05 05:46

#108255: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 :-) kde shledáváš v mé kritice totalitních ideologií a totalitních vlastností nacionálního komunisty Miloše Zemana neomarxismus? 

Připadá ti, že nekritizuji věcně, že si důvody kritiky vymýšlím, Miloš Zeman není necionálním komunistou? 

Je to možné, tedy prokaž, že je demokratem např. 


Nepřihlášený uživatel

#108354 Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-05 05:47

#108098: - Socani na ministerstvu školství... 

 

Tři lidé a jedna právnická osoba jsou obviněni ze spáchání trestných činů zneužití pravomoci úřední osoby, zjednání výhody při zadání veřejné zakázky, při veřejné soutěži a veřejné dražbě a porušení povinnosti při správě cizího majetku.

„Právní kvalifikace použitá policejním orgánem v usneseních o zahájení trestního stíhání není u všech obviněných osob identická,“ zdůraznila Bradáčová.

Nejeví se to jako problém politické strany, ale jako problém lidí s kriminálním jednáním, aniž bych měl velké mínění např. především o socanských hejtmanech a rozkrádání rozpočtů krajů bez jakýchkoliv kontrol, které vymysleli společně Zeman s Klausem vytvořením krajů bez jakékoliv povinnosti krajů zveřejňovat rozpočty a především jejich plnění průběžně během roku a volebního období. 

Za menšinový podíl OKD byly zaplaceny více než 4 mld. korun a zatím se nikde nepotvrdilo, že by OKD mělo na účtu hotovost v řádech miliard jako tomu bylo u MUS a "privatizace" více jak 46 % za 650 mil. korun. To, že privatizace OKD měla proběhnout podle vzoru ukradení miliard z MUS je vcelku velmi pravděpodobné, ale nestalo se tak. Sobotka na zločince nevypadá, ale Miloš Zeman je nepochybným zločincem. 

Je dobré připomenout, že Zeman o privatizaci MUS ve volební kampani lhal. Ta se odehrála podivně o prázdninách a co více, byla až rok po ustavení Zemanovy oposmluvní vlády. Tedy tato vláda měla dostatek času případnou privatizace nerealizovat, mohla klidně za směšné desítky milionů korun zpět získat majorotu, když 46 % "prodala" za 650 mil. korun.

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#108355 Re: Re:

2017-05-05 05:48

#108208: - Re:  

 

 Nikdo do Babiše nebuší, Babiš teď stále dokola opakuje, že za všechny jeho zlodějiny může Kalousek :-). 

Tedy jestli někdo do Babiše buší tak je to Bureš :-). 

Na druhou stranu je naprosto jasné, že i ty chápeš, že nákup dluhopisů osobou, která je emituje je naprostá hovadina a daňový podvod, neboť si tím emitent vyrobil náklady a zároveň si vyrobil nezdaněný příjem. To osoba spojená tedy emitent nakupující svoje dluhopisy dělat opravdu nemůže, na pochopení takto základní věci skutečně není potřeba být Pelikán z ANO StB :-). 


Nepřihlášený uživatel

#108356 Co řekne Zeman Babišovi a Chovancovi.....

2017-05-05 05:49

 
 

Miloš Zeman: Já jsem tu ruským a čínským trotlem, nejsem tu od toho, abych řešil vaše zlodějiny a zloděje.

Jednou jste byli MNOU jmenování ministry, máte moc, tak sebe nebo vaše kamarádíčky omilostnětě sami, mne s tím neotravujte.

Samozřejmě to proloží nějakou tou oplzlostí, vulgaritou, a zakončí úderným nacionálně komunistickým idiotským bonmotem.


Nepřihlášený uživatel

#108357 Pelta je velký obdivovatel Miloše Zemana, jeho přítelem a donátorem.....

2017-05-05 05:51

 
 

Policie zasahuje kvůli dotacím ve fotbalovém svazu i na ministerstvu. Obvinila tři lidi

....pokud bude Petla mezi obviněnými, bude to dobrá zpráva pro společnost, bylo by to se zdravým rozumem veřejně dostupných zpráv o této osobě. Doposud trestnímu postihu vždy unikal. 

Vypadá to, že Miloš Zeman nebude amnestovat jen Babiše, ale nejspíše také Peltu, což bude jeho závěrečný výstup jeho odporné oplzlé rusko trotlí politické kariéry. 

Zeman se dostává do obrovským problémů, jestli amnestovat své kámoše a tím zradit své ruské kámoše, nebo neamnestovat své kámoše v ČR a dál provozovat ruské trotlování. 

Tedy jeho konání bude jasně směřovat k tomu, zachránit oboje - tedy amenstovat a zároveň zůstat ruským trotlem. Odpověď bude přesně to, co udělá. Samozřejmě v jeho krocích nutně musí být ovlivňování policie, státních zástupců - tedy přijde pozvánka pro Bradáčovou na Hrad. Podle toho poznáme, že je Miloš Zeman ve velkém tlaku. 

Velmi bude jasné, zdali je Bradáčová zaměstnankyní Babiše či nikoliv. Je vcelku možné, že Zeman bude chtít Bradáčovou ovlivňovat přes Babiše, proto se jej snaží udržet u moci - ve vládě. 
Evropan

#108358 Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-05 05:51

#108330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství... 

Byl jsem v Indii dvakrát, ale že by tam někdo věděl, kde je Česká republika, to byla opravdu výjimka. Československo jim říkalo o něco víc. Ale spíše jsem jim musel popisovat, že ležíme hned vedle Německa.

A naše výrobky včetně Tatrovek tam neznal nikdo. Znali naše fotbalisty a naše tenisty, třeba Martinu Navrátilovou :))). Hodně lidí, kteří znali naši republiku, tak znali Václava Havla. A to před patnácti lety jsem tam byl půl roku, což už obsáhne velké území i dost lidí. Na podzim jsem tam byl jen dva týdny, a to povědomí o České republice bylo spíš nižší. A Klaus nebo Zeman? Cha cha ...


Nepřihlášený uživatel

#108359 Re: Re: Re:

2017-05-05 05:52

#108158: - Re: Re:  

 

To se na víc nezmůžeš?  

Ty snad chceš popřít, že za terorismem sedmdesátých a osmdesátých let na západě nestálo CCCP a KGB a GRU? 

Ty snad chceš popřít, že KGB neškolila teroristy z arabského světa a Afriky v terorismu a získávání politické moci za pomocí teroru? 

To by Vlaďka Iljič Adolf Putin z tebe readost neměl, je na to hrdý, postavil na tom celou obnovu CCCP.  

Praha je neuvěřitelně zaplněná rusáky, je to opravdu velmi zvláštní, odkud berou víza k dlouhodobému pobytu, na většině z nich je navíc na první pohled poznat, že jsou to rusáci - oblékání, sestřihy, hnusné tetování, atd. atd. 


Nepřihlášený uživatel

#108360 Zeman tedy řeší obrovské dilema, jak zůstat ruským trotlem a zároveň omilostnit.....

2017-05-05 05:54

 
 

Razie na fotbalové asociaci a ministerstvu školství. Policie zadržela Peltu a náměstkyni Valachové

....Babiše, Peltu, Březinu a Janstu..... Věci se evidentně velmi otevřou, neboť omilostnění jednoznačně přijde a to buď tak, že bude ovlivněna police a státní zastupitelé nebo skutečnou prezidentskou milostí. 

Pokud se odehraje první varianta, bude zřejmé, proč StBák Laube dělal jeho "reformu" a že je Bradáčová zaměstnankyní Babiše. 

Pokud přijde druhá varianta, tedy prezidentská milost, znamená to, že je Zeman jako ruský trotl odepsaný a nejspíše se velmi zaktivizuje Robejšek, případně Dlouhý nebo Rusové vytáhnout nějaké "eso z rukávu". 

Nacionální komounista Zeman umí i překvapit a udělat prasárnu proti demokracii libovolného rozsahu. Jistě může obě věci kombinovat. Opět si může zavolat Ištvána na Komárovi. Taky může někde "cuknout" ale vše již dnes bude hodně vidět, bude obtížné vyloženě jen v pozadí kupčit. 

Paní Valachové je mi nesmírně líto - měla by promluvit o jakou náměstkyni se jedná, jestli je to náměstkyně politická nebo odborná, pokud je to odborná náměstkyně, paní Valachová nese daleko menší odpovědnost než pokud by se jednalo o náměstkyni politickou, tam by mi paní Valachové byli opravdu velmi líto, je to bezpečně nejlepší ministr i ministyně vlády Sobotky a pro tuto zemí a školství udělala daleko více než všichni ostatní ministři 20 let před ní. 


Nepřihlášený uživatel

#108361 Re: Re: Viktor Orbán vystoupil proti Sorosovi

2017-05-05 05:56

#108220: - Re: Viktor Orbán vystoupil proti Sorosovi 

 

 Myslíš toho Orbána co hloupým a důvěřivým Maďarům nalhává, že nezasedá v Evropské radě, že neovlivňuje chod EU a neúkoluje Evropskou komunisi. Myslíš skutečně toho Orbána, co ani neví, že jeho ministři zasedají v Radách ministrů a přesně a jednoznačně úkolují Evroskou komisi na základě toho, jak je úkoluje jejich šéf Orbán? 

Myslíš opravdu toho Orbána ze země s necelými 10 mil. obyvatel a ultra exotickým jazykem, co si objednal jaderné elekrárny v Rusku, z kterého ročně emigruje jen do USA a jen legálně 300 000 lidí a tudíž se tam těžko najde někdo kdo by elektrárny vyprojektoval natož aby je realizoval? 

Tak ti nevím, ten vypadá spíše jako hloupý populista než jako skutečný politik. 

Vtipálek

#108362

2017-05-05 05:56

„Jak zjistíte,“ vyptával se Miloš Zeman odborníka, „že někdo, kdo vypadá úplně normálně, je úplně normální blbec?“
„Pro takový účel máme speciální otázky.“
„Například?“
„Horolezec Braun dvakrát vystupoval na Mont Blanc. Při jednom z těchto výstupů spadl a zahynul. Při kterém?“
„Ale doktore, jak to má ten blbec vědět, když se třeba nezajímá o horolezectví?“


Nepřihlášený uživatel

#108363 Re:

2017-05-05 05:57

#108172: Multikulturní obohacení -  

 

Nic normálního na terorismu skutečně opravdu není, nepřipadalo to nikdy nikomu normální, až na KGBáky, Stbáky a všechny ostatní "tajné" komunistické šlužby, které terorismus masivně podporovaly, organizovaly či dokonce samy prováděly, viz. Carlos s diplomatickým pasem Sýrie, školení Arabů a Afričanů v terorismu KGB, StB, Stasi, atd. atd. 

Ne skutečně to normální není a skutečně není nic normálního na tom, když dnešní Rusko opět CCCP vetovalo 8 (slovy osm) projednaných a schválených rezolucí RB OSN o Sýrii a donutilo USA vytvořit paralelní strukturu 64 státu, aby vůbec bylo možné začít řešit terorismus šířeny ze Sýrie nejspíše lidmi vyškolenými v Rusku (CCCP). 

Není na terorismu nic normálního, bohužel se stal nejspíše právě díky Rusku opět součástí našich životů v západní Evropě, čemuž nasvědčuje i to, že Rusko vede hybridní informační válku proti západním demokraciím v podobě zpochybňování demokracie, generování nenávisti za pomocí šíření skutečně odporných lží a manipulací, viz např. projevy Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#108365 Re:

2017-05-05 05:59

#108149: -  

 

 Jak jistě víš, terorista Carlos byl přímo napojený na komisty v Rusku a přes ně na všechny komunistické tajné služby co jich bylo. Všude v komunistickém bloku měl zázemí a disponoval mimo jiné i diplomatickým pasem Sýrie. 

Skutečně bohužel svět řeší to, že komunistické ditaktury s Rusáku na špiči vyškolily masivní množství teroristů. 

To je skutečně smutná realita. Je velmi pravděpodobné, že KGBáci v Kremlu tuhle bandu aktivovali a západ od desítce let klidu způsobeného pádem komunistických totalit, opět zažívá vlnu teroristických útoků a opět asi řízených z Ruska. 

Nasvědčuje tomu i hybridní informační válka vyvolávání nenávisti, zpochybňování demokracie, kterou Rusko vede proti západním zemím. 


Nepřihlášený uživatel

#108366 Největší popularitu mezi politiky má "miliardář" daňový podvodník.....

2017-05-05 06:01

 
 

Jsme krásná, ale divná země, líčí herec

Hostinec nabízející i ubytování má však s největší pravděpodobností nakročeno do poslední sezony, kterou zahájí nadcházející pátek. Už po té uplynulé herec se svou manželkou, která je provozní podniku, zvažovali, zda ještě otevřít. Nakonec zbytky sil našli. „Těch deset let nás už stálo tolik energie, peněz, snů a nadějí, že to v tom prastarém zachráněném magacínu ještě letos zkusíme,“ vysvětlil Hanák.

.....a na Hrad si titíž lidé u kterých je populární Babiš či Bureš nebo Bábišo-Bureš dopravili nacionálního komunistu obklopeného bandou zločinců a KGbákůk.


Nepřihlášený uživatel

#108367 Pelikán z ANO StB se jednoznačně přihlásil ke spolupachatelství s Babišem.....

2017-05-05 06:02

 
 

.....a své právnické zvdělání se pokusil použít na odpornou manipulaci s veřejným míněním, že "všetko bolo legálne", přitom i jemu musí být naprosto jasné, že i jen nákupl dluhopisů osobou spojenou je zlodějina jako Zeman. 

 

DVTV - Můj šéf dělá svou práci dobře, Sobotka problém vyřešil tak, že utekl, tvrdí ministr Pelikán

Je velmi odporné, že zneužívá své vzdělání k tomu, aby z občanů dělal "hlupáky", že nerozumí tomu, jak to chodí " v holdingu". 

Dluhopisy jsou jednoznačná zlodějina a karuselové prodeje a nákupy akcií firem po časovém testu uvnitř agrofertu zhodnocené před prodejem a nákupem soudním znalce, je Babišem tolik zpoularizovaný karusel vyhýbající se tímto zdaňění. 

Od podvodů s DPH se neliší Babišům karusel ničím, Pelikán to velmi dobře ví. Musí mu být naprosto jasné, že když fyzická osoba Babiš každých dest dní nakupuje nebo prodává firmu, že na tom není opravdu nic normálního a že se jedná o karuselové "obchody".  Babiš jasně řekl, že za 20 nakoupil a prodal na 700 firem tedy 35 za rok, tedy tři do měsíce, když si dá o Vánocích trochu pohov. 


Nepřihlášený uživatel

#108368 Pelikán se hlásí k tomu, že je spolupachatelem Babiše?

2017-05-05 06:03

 
 

DVTV - Můj šéf dělá svou práci dobře, Sobotka problém vyřešil tak, že utekl, tvrdí ministr Pelikán

dnes | Nevidím důvod, proč by Babiš odcházel, je to nejlepší ministr financí, všechno je to uměle vytvořené, čím méně změn na ministerstvech proběhne, tím lépe, říká ministr spravedlnosti za ANO Robert Pelikán k demisi vlády. Podle senátora za ČSSD Františka Bublana premiér dospěl k názoru, že veřejností kauzy Andreje Babiše nehýbou a nikoho nezajímají. Blížíme se prý k Balkánu.

Pelikán se tváří, že nerozumí daňovému podvádění Babiš? Jeho šéfem navíc není Babiš, ale předseda vlády. Pelikán mimoděk sdělil, že je zaměstnancem Babiše. 

Pelikán je směšný, Babiš se nepřihlásil před třemi lety a neřekl, kradu prostřednictvím dluhopisů. Je absurdní tvrdit, že Babiš zajistil přebytkový rozpočet, nic takového nezajistil, nezajistil větší produktivitu práce státních institucí, nepostavil a neopravil silnice a tvrdil, že je to přebytek. 

Pelikán je prolhaný blb - neexistuje a nexistoval přebytkový rozpočet, nikdy nebyl přebytkový navržen. Tedy nemáme přebytkový rozpočet, máme deficitní, ale Babiš část peněz na potřebné věci nepoužil, aby to vypadalo přebytkově. 

Babiš přivedl nadějný růst HDP 4,5 % který mu naservíroval Kalousek jeho odpovědnou politikou v době krize "zu grunt", dnes je růst 2,5 % a inflace 2 %, tedy reálný růst bude možná 0,5 % možná 1 % a to je masakr. 

Je to vlastně typické i spolupachatelé Babiše už se zaplétají do lží. 


Nepřihlášený uživatel

#108369 Jo když uplácí kamarád Zemana, tak je lobbing hmmmm.... hned se vyjasnilo, co Zeman za pakáž.....

2017-05-05 06:35

 

Pelta se cítí nevinen, prý se jednalo o lobbing

Předseda Fotbalové asociace ČR Miroslav Pelta, pro kterého žalobci navrhli vazbu v souvislosti s vyšetřováním možného zneužití dotací z ministerstva školství na sport, se cítí nevinen. Podle jeho advokáta Bronislava Šeráka je nejvyšší muž českého fotbalu podezřelý z toho, že měl navádět další dva obviněné - náměstkyni ministryně školství Simonu Kratochvílovou a bývalého šéfa odboru sportu MŠMT Zdeňka Břízu, jak nakládat s dotacemi pro sport.


Nepřihlášený uživatel

#108370 To se panečku soudruh Chovanec docela pochlapil......

2017-05-05 06:41

Živě: Odchod Sobotky nic neřeší, Babiš musí opustit post ministra financí, řekl Chovanec


Nepřihlášený uživatel

#108371 Celé působení Miloše Zemana na Hradě je přece jen rusko čínské trotlován.....

2017-05-05 06:45

Když podá demisi premiér, padá celá vláda. Výklad Zemanových právníků je pokleslý, říká Wagnerová

....tedy nic jiného než nějaká oplzlá pokleslost se od Zemana očekávát nedá. 


Nepřihlášený uživatel

#108372 Auto to z rusákova? Moskviče moskvanům a gulagu Rusům je heslo Vlaďky Iljiče Adolfa Putina...

2017-05-05 06:48

O Lady do terénu je v Česku zájem, říká neoficiální dovozce. Značka kupce Dacií neodláká, je drahá


Nepřihlášený uživatel

#108373 Re: Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-05 07:31

#108358: Evropan - Re: Socani na ministerstvu školství... 

 Ti dva arogantní nabubřelí dědkové z PÚ  skončí v propadlišti dějin...

Evropan

#108374 Víme jako první !

2017-05-05 08:41

Jiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci 6 min před 6 minutami

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci.
 
Takže konečně víme, proč se Ovčáček nezabývá řádnou novinařinou, a raději dělá mluvku nejznámnějšímu českému opilci.
Souhlas!

#108375 Srábotka je zoufalec

2017-05-05 08:52

Sobotkovu demisi považuji za akt zoufalství, řekl prezident Zeman