MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103151 V nezdravém těle - nezdravý duch !

2017-02-22 12:21

Sedělo už někdy na pražském hradě ostudnější intrikánské hovado ???
V nezdravém těle - nezdravý duch ! Kdokoliv jiný by byl lepší i bez Schwarzenberga.
Na lumpenhradě plném kryptobolševických kolaborantských buranů a agentů. Jaký národ - takový lůzovitý prezident.
Král Lávra měl oslí uši a byl miláčkem oslího národa, stejně jako po zuby ozbrojená první dáma Zrovnazhovnapřemyslovna se švejkem na vozíku. Naděje v odkazu na konci příspěvku.
Každý buran ve funkci potřebuje svého vlastního třídního nepřítele – aby ho mohl předhodit sockám namísto žrádla a větší množství podlézavých a ztopořených zamindrákovaných řiťolezů typu veleby, foldyny, kotrby, ringa, hůlky, renče, jandáka, doubravy, davida, bureše či ovču*áčka . Socky se kojí nadějí, že se nažerou papírových majetkových přiznání nebo jiných papírových slibů – ale žlučovitá závist je jenom dorazí.
Číňané, Číňané přicházejí - zpívejme přátelé !!!
Už vidím zemanovské čecháčky, jak úderničí v poklusu jako čínští kuliové pro čínské investory a kopou zemanův bezvodý kanál, až celí sežloutnou a oči se jim sešikmí, jak budou zisky z "rodinného stříbra" putovat do Číny. "...a za hrnec stuchlé rýže poníženě důtky líže, jimiž tisíckrát byl bit ..." (Svatopluk Čech - Písně otroka).
Buranova vepří hlava (s jitrnicí v rypáku) je nejlepší symbolikou levorukých buráků (burák = buran + č…). Spolehlivě přitahuje mouchy a odpuzuje nejen muslimy. Pomůže jateční pistole vyzbrojené První dámy ?
Podobně, jako huhňavý křiváček Beneš připravil cestu buranu Gottwaldovi, učinil tak i křivohubý Klaus se svými poskoky Zemanovi. Jsou jenom mnohem sehranější. A blbé socky to těmto agentům stále žerou - jako důchodci akce šmejdů.
Zeman je bachratý jako Göring, ješitný jako Hitler a prolhaný jako Göbbels. Naštěstí je jeho lůzovitý, závistivý a švejkovitý pronárod natolik zbabělý a bordelářský, že žádnou válku nevyvolá a bude kolaborovat s každým, kdo přijde, třeba s čobolovským Burešem. Bude řešen globálně spolu s cikány, kteří jsou aspoň důslednější a samostatnější. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ohání se Švédskem, kde by mu však nedali ani asyl, ani sociální dávku. Ohání se Masarykem, který by mu ruku nepodal.
Zakomplexovaný, mstivý, žvanivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, absolvent dívčí střední školy, podobný ožralému panchartu Gottwaldovi, opuštěný svým synem a obdařený doma dvěma pussys, držený za koule Putinem, likviduje svoji dceřinnou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho hovniválsky dokutálela na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea bude toho vyžírku vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky a chystá se mu postavit oslavnou pyramidu. (Z kotovic).
Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zamlčují, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“ a že se rozdávalo z naloupených bilionů. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale promoskevskou trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších nebo bez darů z EU. 
Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
Zeman např. navrhuje přímou (a povinnou) volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní prověřená rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního plošného 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.


Nepřihlášený uživatel

#103152 Re:

2017-02-22 12:52

#103147: Evropan -  

 Je otázka, jestli katalyzátorem nebyly idiotské řeči Donalda Trumpa....


Nepřihlášený uživatel

#103153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 12:54

#103138: Opravdový Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací..... 

 To vyplývá z mých příspěvků? Netvař se, že jsi idiot jak Miloš Zeman, který si musí argumenty vymýšlet. 


Nepřihlášený uživatel

#103154 Re: Re: Re: Re:

2017-02-22 12:56

#103150: - Re: Re: Re:  

 Nesnaž se vyvolat dojem, že kritici Miloše Zemana jsou stejní ubožáci jako ty a Miloš Zeman. Odpovídat si vulgárně na vlastní příspěvky sám sobě, to je už je vrchol schizofrenie. Přece jste rusáčtí trotlové vždy "pracovali" min. ve dvou. 


Nepřihlášený uživatel

#103155 Stromy se kácí, ale to přece ví i idiot Miloš Zeman s Ovčáčkem....

2017-02-22 13:05

Zeman urazil poslance "přeříznutými aktivistkami", odešli ze sálu. Ovčáček: Nemají smysl pro humor

Řekl bych, že už po pár minutách debilit Miloše Zemana, měla nejspíše drtivá většina poslanců chuť odejít a řekl bych, měli to udělat. 

Tento projev Zemanův bude nejspíš brzy nazýván Jakeš verze 2.0 v tomto projevu nejspíše nebyla pravda vůbec žádné, reálným základem bylo jediné, že existují dva návrhy zákona.

 

 

Původní Evropan
Nepřihlášený uživatel

#103156 Re: Stromy se kácí, ale to přece ví i idiot Miloš Zeman s Ovčáčkem....

2017-02-22 13:15


Nepřihlášený uživatel

#103157 Re: Stromy se kácí, ale to přece ví i idiot Miloš Zeman s Ovčáčkem....

2017-02-22 13:17

#103155: - Stromy se kácí, ale to přece ví i idiot Miloš Zeman s Ovčáčkem.... 

 Zeman dělá jen ostudu. Už by s tím měl seknout . Měl by raději pomalu vytáhnout z půdy zaprášený člun, polepit ucházející otvory kanagonem a nachystat na sezonu..

Stop multikulturním lžím!
Nepřihlášený uživatel

#103158 Re: Re: HOAX!

2017-02-22 13:22

#103152: - Re:  

 

Že by tam byl mezi imigrantama prodávajícíma drogy...?


Nepřihlášený uživatel

#103159 Rudé trenky nad Hradem.

2017-02-22 13:34

#103149: Evropan - Re: Re:  

 Zjistitu  u KGB, nebo u FSB, Kremlofile ?

Volte SPD Tomia Okamury!!!
Nepřihlášený uživatel

#103160

2017-02-22 13:43

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete.

1.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje prohlášení premiéra Sobotky o možné spolupráci ČSSD a KSČM na vládní úrovni za důkaz snahy premiéra Sobotky vládnout za každou cenu. Premiér Sobotka se chce udržet u moci a je mu jedno, jestli bude vládnout s KSČM nebo Kalouskem. Předsednictvo hnutí SPD je přesvědčeno, že voliči na podzim definitivně zbaví pana Sobotku vlády.

2.) Česká televize utrácí miliony korun od daňových poplatníků na reklamní kampaň, která má řešit snižující se oblibu ČT. České televizi to nepomůže zastavit pokles její obliby. SPD bude požadovat, aby ČT přestala vytvářet politiku, objektivně informovala a umožnila důslednou kontrolu svého hospodaření. Budeme taky navrhovat přímou volbu ředitele České televize. Nepochybujeme o tom, že obliba ČT mezi lidmi půjde po těchto krocích strmě nahoru.

3.) SPD – Tomio Okamura bude hlasovat proti záměru vlády Bohuslava Sobotky a Andreje Babiše, která chce připravit české spotřebitele o slevy u mobilních operátorů. Návrh novely zákona o elektronických komunikacích má zakázat operátorům nabízet tarify za jiné než ceníkové ceny. Pokud to vládě projde, běžní zákazníci tak pořídí tarify jen za ceníkové ceny. Byl by to konec slev, které si dnes mohou lidé individuálně vyjednat u mobilních operátorů. Sobotkova vláda chce tento zákon schválit ve „zrychleném režimu“. Stanovisko SPD vůči tomuto návrhu je jasné: sleva na základě hrozby zákazníka, že přejde ke konkurenci, je podstatou svobodného trhu. Ministerstvo průmyslu a obchodu ovládané ČSSD zde nedělá nic jiného, než to, že chrání nadnárodní společnosti před českým zákazníkem. Poslanci hnutí SPD – Tomio Okamura budou hlasovat proti této novele zákona!

4.) Předsednictvo hnutí SPD upozorňuje na situaci zamlčovanou českými médii: na francouzských předměstích, kde žijí imigranti, narůstá násilí. Zcela evidentně jde o nátlak před francouzskými prezidentskými volbami. Sdílíme stanovisko předsedkyně naší vlastenecké evropské frakce ENF Marine Le Pen, která požaduje okamžitý zákaz těchto „demonstrací“, v rámci kterých jsou pálena auta a napadaní policisté. Stejně jako Marine Le Pen odsuzujeme násilnické sklony příznivců extrémní levice. SPD požaduje nulovou toleranci vůči nelegální imigraci.

5.) Hnutí SPD odmítá jakékoliv mediální spekulace o předem připravených a dohodnutých vládních koalicích a postech. Tyto spekulace jsou součástí antikampaně vedené proti SPD. Naše hnutí zná pouze jeden způsob jednání o možné vládě, a to jednání o maximálním prosazení našeho programu. Sílu v tomto vyjednávání nám svojí podporou musí dát naši voliči a takové jednání je tedy na místě až po volbách.

 


Nepřihlášený uživatel

#103161 Mexiko?

2017-02-22 14:08

V autoprůmyslu pracuje už více než 150 tisíc lidí. Podle nových dat si v průměru přijdou na 35 tisíc měsíčně



  • Počet zaměstnanců v automobilovém průmyslu stoupl o 4,5 procenta na 118 tisíc. Jedná se o pracovníky firem, které jsou členy Sdružení automobilového průmyslu.
  • Každý si v průměru vydělal 34 820 korun hrubého měsíčně.
  • V celém automobilovém průmyslu je podle zprávy SAP přímo zaměstnáno přes 150 tisíc lidí, což představuje asi tři procenta práceschopného obyvatelstva

Nepřihlášený uživatel

#103162 Re:

2017-02-22 14:09

#103160: -  

 Proč takovou Pitomiovu ubohost strkáš do diskuse o ubohosti Miloše Zemana? Protože je Pitomio stejný ubožák jako Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#103163 To je ovšem feudovská chybička :-)

2017-02-22 14:15

Máte více než jedno dítě? Kalkulačka ČSSD s vámi nepočítá

Podle daňové kalkulačky ČSSD socialisté přilepší jen bezdětným a lidem s jedním dítětem. U zaměstnanců se dvěma dětmi kalkulačka ukazuje nulovou změnu. Již v úterý upozorňovali uživatelé na sociálních sítích na evidentní chyby ve výpočtech sociálních demokratů.

Evropan

#103164 Pitomio krade jako komunisti

2017-02-22 14:16

Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje prohlášení premiéra Sobotky o možné spolupráci ČSSD a KSČM na vládní úrovni za důkaz snahy premiéra Sobotky vládnout za každou cenu.

No jo, Sobotka se snaží okradmůrám vyfouknout spojence. Okradmůra se v Ústeckém kraji spojil s Bubeníčkovými komunisty, a už si plánoval, jak udělá koalici i v parlamentu. No nic, zase utřel pysk.

碁ホーム


Nepřihlášený uživatel

#103165 Re: Re: Re:

2017-02-22 14:19

#103158: Stop multikulturním lžím! - Re: Re: 

 Trumpeta je opravdu dost pošahaný, člověk nikdy neví. Dva pošahanci už tu byli Stalin a Hitler, ale Putin v soubě koncetruje hloupost obou dvou, tedy zatím snad dobrý, Trumpeta snad zatím záměrné prasárny narozdíl od Putina nedělá.  


Nepřihlášený uživatel

#103166 KROMĚ ZEMANA MUSÍ ODSTOUPIT I FÍZLÁK BABIŠ

2017-02-22 14:42


Nepřihlášený uživatel

#103167 Re:

2017-02-22 14:50

#103166: -  

 Nebureš se v tom už máchá.......

Jo Nebureš dokonce přilepuje, tak to je opravdu v děsivém průseru a ví o tom. To je skvělá zpráva...

2017-02-21 13:21

 

......možná vůbec jedna z nejskvělejších za celé volební období. 

Kalousek: Babiš si bere dárce krve jako rukojmí

Předseda topky Miroslav Kalousek se pustil do ministra financí Andreje Babiše (ANO) kvůli jeho pozměňovacímu návrhu na zdanění výnosů z korunových dluhopisů. Babiš ho totiž podal k novele zákona TOP 09 a Starostů, která má daňově zvýhodnit dárce krve a kostní dřeně. Podle Kalouska si je šéf státní kasy bere jako rukojmí.

Babiš chce s největší pravděpodobností využít (přesněji zneužít) svého politického vlivu, poslance a vládu, aby se vyhnul nejen finančnímu postihu, ale s velkou pravděpodobností i trestnímu postihu, to je ale komunistická praktika pár exceláns, opravdu těžko se věří, že je Andrej Nebureš. 

Jo Andrej už se přiznal, že zneužil moc a že tedy ovlivnil jednání finanční správy!!!????

"Babiš premiéra v listu informoval, že finanční úřady nebudou plošně provádět daňové kontroly kvůli nezdanění výnosů z korunových dluhopisů. Reagoval tak na dřívější Sobotkův dopis, v němž premiér Babiše minulý týden vyzval, aby uvedl, zda dluhopisy prověřila Finanční správa."

On jim Andrej Nebureš Babiš "rozhodl", že nebudou provádět plošné kontroly? On se Andrej asi "posral" - na to není jiný výraz, obzvláště při pomyšlení, kdy právě on plošně nechal prověřit 650 000 faktur ve státní správě, nenašel dokonce ani jedinou korunu pochybení a zaplatit za to z peně daňových poplatníků stovky milionů korun. 

Babišův audit našel tajemné faktury za 16 miliard

ve skutečnosti na oněch 16 mld. nebylo nic tajemného, jak vyplývá z textu článku, podstatné je, že Babiš tehdy neváhal prověřovat plošně stovky tisíc faktur a projektů, které s nimi souviseli a vydávat za to stovky milinů korun z našich daní. 

Ale ví to velmi dobře, ví velmi dobře, že vlastník nemůže vlastní firmě půjčovat hotovost, jak si vzpomene a za úroka, který mu stanovi "znalec" nebo jeho chorá mysl. 

"Zatím jsem nezaznamenal, že by v souvislosti s tímto tématem u některého daňového subjektu k tomuto došlo," řekl již dříve generální ředitel Finanční správy Martin Janeček. Prohlásil také, že neví, podle jakých zákonných norem by měla správa postupovat v problematice možných úniků u korunových dluhopisů.

Tedy sorry áko, ale Nebureš je opravdu v totálních Zemanových sračkách - na to není jiný výraz, na druhou stranu, dokáže se vykroutit prakticky ze všeho a části jeho voličů jistě jeho rusácké podníkání se 100 mld. vlastně vůbec nevadí, byť je absurdní, aby na jednu fyzickou osobu byl napsán takový business. 


Nepřihlášený uživatel

#103168 Potřebujeme tedy cca 7GW zdroj....

2017-02-22 15:00

....Německo instaluje každoročně více jak 2 GW ve větrnících a 800 MW v solárech, přičemž u větrníků je to přibližně dokonce i produkcí a výkonem Temelín (2,1 GW, ale pracuje cca 270 dnů v roce). 

To jen aby bylo zřejmé, kde se vlastně pohybujeme, co děláme či neděláme. 

Spotřeba elektřiny byla loni v Česku největší v historii

Firmy a domácnosti v Česku loni spotřebovaly téměř 61 tisíc gigawatthodin elektřiny, což je nejvíc v historii. Vyplývá to z údajů Energetického regulačního úřadu (ERÚ). Za vyšší spotřebou elektřiny stojí růst ekonomiky i chladné počasí.

Jen v tepelných elekrárnách je cca 13 GW zdrojů, k tomu Temelín 2,1 GW a Dukovany 1,7 GW, tedy diverzifikace se jeví dostatečná. 
 
 

 

Jaro

#103169 Re: Souhlasím. Zeman je ostudou pro tuto zemi.

2017-02-22 15:06

#3: -  

  Skandální je jeho projev do čínské televize a samozřejmě řada jeho dalších projevů neslučitelných s hlavou státu.


Nepřihlášený uživatel

#103170 Re: Re: Souhlasím. Zeman je ostudou pro tuto zemi.

2017-02-22 15:09

#103169: Jaro - Re: Souhlasím. Zeman je ostudou pro tuto zemi. 

 Včerejší ve Sněmovně je bez nejmenších pochybností jednou z jeho perel a lze na něm vcelku jednoznačně doložit pokračující demenci. 


Nepřihlášený uživatel

#103171 Re:

2017-02-22 16:05

#103160: Volte SPD Tomia Okamury!!! -  

 Sobotka vrací úder!

Multikulturní obohacení

#103172

2017-02-22 17:30

Trumpova „věštba“ se vyplnila, dva dny po projevu Stockholm zažil nepokoje

 

 


Nepřihlášený uživatel

#103173 Re:

2017-02-22 18:03

#103172: Multikulturní obohacení -  

 Věštbou by to bylo, pokud by jeho slovo Trumpety nemělo žádný politický vliv a jeho lež nebyla celosvětově medializována, takto je bohužel klidně možné, že je za věc dokonce spoluzodpovědný, neboť zorganizovat partu co zapálí auto je vskutku velmi snadná záležitost a skutečně to mohla být reakce na lež Donalda Trumpa.  

Toto ale původně bylo agendou soudruha soukmenovce Vláďi Iljiče Putina nikoliv prezidenta USA. I to je evidentně v USA velkou novinkou, kremelská agenda v Bílém domě. 


Nepřihlášený uživatel

#103174 Pokud má být problém spekulace o příčině smrti Mičurina Počurkina Čurkina .....

2017-02-22 18:12

Za příklad vylhané zprávy označila mluvčí informaci o tom, že stálý ruský zástupce v OSN Vitalij Čurkin, který v pondělí náhle zemřel v New Yorku, podlehl srdečnímu záchvatu. Západní novináři se podle Zacharovové zpronevěřili pravdě tím, že o příčině smrti informovali ještě před vydáním oficiální zprávy lékařů.

.....a Rusáci nejsou schopni tedy identifikovat žádnou falešnou zprávu našich standardních zdrojů informací, tedy západních standardních novin a televizí, tak je vše naprosto super a je s velkým podivem, proč tedy někteří občané v ČR tvrdí, že naše standardní zdroje informací - zpráv, které se standardně podřizují mediálním zákonům zemí kde publikují, jsou vylhané, aniž by byli schopni prokázat jedinou lež, podobně jako žádnou lež nemůže vybavit ruská propaganda, natož lež propagandistickou, který by měla nějaký význam.
 
Je totiž naprosto lhostejno, jestli Mičurin Počurkin Čurkin zemřel na srdeční selhání, mrtvici či např. zanedbané vředy na dvanácterníku, je to lhostejné, nemá to žádný propagandistický význam i kdyby bylo naprostou lži na co zemřel. Navíc o tom nejspíš spekulovala jen bulvární media.   
 

Ruská armáda zřídila vojska ‚informačních operací‘. Jsou efektivnější a silnější

Důkazem zásahu ruské propagandy do voleb v ČR je zvolení Miloše Zemana. Jeho voliči vůbec neví proč jej zvolili, nejsou schopni to definovat, tedy byli propagandou zmanipulování. NSS dokonce jasně definuje, že Miloš Zeman lhal a porušoval tím volební zákon. Žalované porušování soud shledal "málo účinné" na voliče, aniž by ovšem definoval, jak účinnost měřil. Soud také spekuloval o tom, že nežalované lhaní by v součtu skutečně vliv na voliče mít mohlo. Miloš Zeman lhal a lže prakticky nepřetržitě, viz jeho včerejší projev ve Sněmovně.  

Mnohé lhaní Miloše Zemana nápadně koresponduje s lhaním v ruské propagandě např. v Parlamentních Putinových listech, které svojí propagandistickou aktivitu Kremlu započaly přesně se vznikem Zemanovců. 

Je skutečně velmi zarážejí ta všudypřítomná komunistická symbolika v Rusku. Pokud by se něco takového dělo v Německu, Rusko by první protestovalo, proti rehabilitování hákového kříže, ale srp a kladivo v rudé hvězdě navic na přehlídce armády jim připadá jako naprosto v pořádku. Absurdní divadlo. Není totiž rozdíl mezi komunistickou a nacistickou diktaturou (totalitou) a snad jen v tom, že ta nacistická naštěstí trvala daleko kratší dobu, ta komunistická je v Rusku provozována už skoro 100 let a východní Evropa si jí "užívala" od Rusáků více jak 40 let.  

Je velká škoda, že to Rusáci nemohou prokázat jako hoax, ale je to smutná realita současného Ruska. 

Je velmi pravděpodobné, že Rusáci velmi brzo zase s webem, který bude údajné lži našich standardní medií odhalovat velmi brzo skončí, neboť na něm buď nebude nic nebo jen jejich propagandistické lži, koncentrované na jednom místě a to se jim líbit opravdu nebude. 

 

 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#103175 Re: Pokud má být problém spekulace o příčině smrti Mičurina Počurkina Čurkina .....

2017-02-22 18:32

#103174: - Pokud má být problém spekulace o příčině smrti Mičurina Počurkina Čurkina ..... 

 Rusáci se ovšem činí, jen co je pravda. 

Češi čelí ruské propagandě o předání 4. brigády Němcům. Ukázali dohodu

22. února 2017  14:18
 
Zejména na prokremelských webech už týden budí rozruch údajné předání velení nad částí české armády Němcům. Pravda je ale méně dramatická. Česká 4. brigáda rychlého nasazení bude s Němci intenzivněji spolupracovat. Ministerstvo obrany nyní dohodu s německou stranou zveřejnilo.