Petice pro vystoupení ČR z NATO

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice pro vystoupení ČR z NATO

bolekalolek

#1 Vzpomínka.

2014-08-01 18:51

Po listopadu 1989 se prezident Havel spolupodílel na zrušení paktu Varšavká smlouva se slibem, že ČSFR, potažmo Česká republika, jako nástupce ČSSR, by neměla být a ani nebude členem jakéhokoli vojenského paktu. Uplynulo deset let od sametového převratu a v roce 1999 vstoupila naše republika, za aktivní účasti prezidenta Havla a premiéra Klause do paktu NATO. Tento útočný pakt se spolupodílel na bojových útočných operacích například v Iráku, Libyi, Afghánistánu anebo v Kosovu, kde nakonec zvítězili podnikatelské aktivity některých bývalých příslušníků amerického establišmentu podporovaných zbrojními, průmyslovými či ropnými korporacemi. Protože si myslím, že tento útočný pakt slouží k naplnění politických, ekonomických a vojenských ambicí USA ve světě, jak dnes můžeme pozorovat na Ukrajině, nechci a nepřeji si účast Česka v tomto útočném vojenském paktu.
Jiří Hykel
Kopřivnice

#2 Můj názor

2014-08-04 11:58

Nepodporoval jsem členství ČR v NATU, v referendu jsem byl zásadně PROTI A JSEM ZÁSADNĚ " PRO " VYSTOUPENÍ Z NATA !!!

Z mého politického přesvědčení i morálního profilu nechci, aby ČR i Já osobně byl vnímán jako agresor a válkychtivý občan a NATO není vnímáno ve světě jako obranný pakt, ale JAKO PAKT ÚTOČNÝ, VÝBOJNÝ, OKUPAČNÍ A IMPERIALISTICKO-MILITARIZAČNÍ, sloužící světovému imperialismu vedeným zločineckými USA a EU pro prosazování svých ekonomických zájmum na celém světě  !!!


PROTO VELMI POSPORUJI TUTO PETICI !!!

Ing. Pavel

#3 špatný nápad.

2014-08-06 09:24

Když bude ČR napadena, jak si pomůžeme? Pár naších stíhaček např. proti nějakému velkému teroristickému útoku? HaHaHa..

...

#4 ..

2014-08-06 09:32

Hmm.. Není vám divné, že u této petice i u petice vystoupení z EU je stejný počet podpisů a stejní lidé je podepisovali? Že by podvod?

Specgi

#6

2014-08-08 19:27

A ještě jsou tu jedni z mnoha chudáků kteří mají zkušenost z USA Masakr v My Lai – Wikipedie


Anonymous

#7

2014-08-11 17:06

Pryč s Nacisty a Fašisty
brics.cz

#8 Re: špatný nápad.

2014-08-16 08:15

#3: Ing. Pavel - špatný nápad. 

 Na stránkách brics.cz je uvedena alternativa k NATO. Člověk, který v nicku použije ing. by měl umět číst, co je kde uvedeno. Budeme neutrální stát, jako Norsko, Rakousko, Švýcarsko apod. Je patrné, že to jsou také země, jako naše, velikostí přibližné. Tedy můžeme být neutrální.

Neutralita garantuje naši zemi to, že nebudeme nikým napadení.

Účast v jakémsi paktu, který neustále vyvolává války, naopak naši zemi vystavuje válečnému utrpení.

Neutralita navíc zajistí naší zemi, že můžeme ekonomicky vydělat na této nestrannosti.

Jinak pro vás, kdo podle vás napadne stát, a jak, pokud je "obklíčen" státy v NATO? To jako přejde přes Německo, Polsko, Slovensko, Rakousku a napadne nás? To si opravdu, jako vysokoškolsky vzdělaný člověk, myslíte?

 

brics.cz

#9 Re: ..

2014-08-16 08:23

#4: ... - .. 

 Při letmém pohledu na vyjadřování podporovatelů peticí je patrné, že každý z nich je svoje osobnost. Osobnost, která se nestydí veřejně sdělit svůj názor a podpořit dobrou věc.

Lidé, kteří se prezentují, jako ...., svůj názor nemají a ještě se za něj stydí, proto se prezentují tak, jak se prezentují. 

Fanatismus a neschopnost pochopit, jaké zlo jak EU, tak NATO, působí na naši zemi, pokud v těchto totalitních spolcích jsme, poté budí takovou zášť a nenávist k lidem, kteří svůj názor mají, že se takový člověk pustí do osobních urážek, napadání a podezřívaní z podvodů.

A tací jsou naši spoluobčané. Bohužel. Vilém Dostál


Nepřihlášený uživatel

#10

2014-08-18 17:10

Okamžitě vystoupit s obranným paktem to nemá nic společného.
Ing. Martin

#11 Re: špatný nápad.

2014-09-05 07:32

#3: Ing. Pavel - špatný nápad. 

 Myslím, že právě to, co píšete slouží pro lidi jako vymyšlený strašák. Konkrétně ten terorismus je výmysl USA k ospravedlnění si výbojů do zahraničí. Svědčí pro to to, že si ty teroristy většinou nejdříve sami vyzbrojí, vyškolí a pak nasadí Potom přiznají svou chybu a začnou s nimi bojovat. To mi nepřipadá normální, že tohle někdo ještě může podporovat. Neznám stát, který by nás dnes chtěl napadnout. A i kdyby, jak můžete vědět, že se NATO nezachová stejně jako v roce 1938? Jak si radí s terorismem a případným napadením Švýcarsko? Rakousko? Švédsko? Finsko? Copak musíme být stále někomu v prdeli?


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: špatný nápad.

2016-06-02 23:16

#3: Ing. Pavel - špatný nápad. 

Dobrý den a kým bude asi tak ČR napadena, kdo by o nás měl zájem když nám tady už nic nepatří, vše je rozkradeno a nebo zprivatizováno


Nepřihlášený uživatel

#13

2016-06-21 17:25

Za pana cernocha Obamu je vo svete od konca druhej svetovej vojny najviac lokalnych vojen nech pan Obama ide do pici kritizuje Europu ze neprijima utecencov a Madarsko ze stavia plot kokot Obama tak Amerika preco ma 3800kilometrovy strazeny plot s Mexikom ti kokot Obama

Nepřihlášený uživatel

#14

2016-07-07 06:49

Taky jsem chtěla podepsat petici od p. Valenčíka, ale nezobrazuje se mi, asi to Sralbotka zakázal. Na to, že nám tady budou lítat bůhvíjaký americký létadla nad hlavou, tak se mi zdá, že si tento národ novou porobu naprosto zaslouží. Pár podpisů tomu nezabrání a kecat budou všichni, až se tu bude válčit. Hlavně že lidi řešej levnější dovolenou v Turecku. To bych se z toho fakt posrala.

Nepřihlášený uživatel

#15

2016-09-08 19:29

Petici podepisuji u vědomí absolutní nutnosti distancovat se od zločinných záměrů NATO v čele s USA vtáhnout Evropu do války s Ruskem. Přitom právě Rusko je jediným garantem míru ve světě, nikdy proti němu nepůjdu!!!!!