STOP krácení dotací soukromým a církevním školám
Re:
Rodiče dětí a studentů církevních škol jsou daňovými poplatníky stejně jako ostatní, tudíž argument "z našich peněz" není na místě. K "vymývání mozků" se raději nebudu vyjadřovat. Podepsala bych spíše zákaz veřejného vyjadřování "chytrákům", jako jste Vy!
Re: Re:
Ale, ale! Tady nám někdo propaguje omezení svobody slova! Že by v souvislosti s církví? Taková malá totatilní cenzorka se přihlásila o slovo?
Pokorná, Olomouc
každoročně potýkají se získáváním prostředků na svůj
provoz a další snížení už tak omezených financí bude mít za následek likvidaci těchto zařízení!!!!
Naše děti mají právo dostudovat na škole , pro kterou se rozhodli!!!!!!! Znevýhodněním těchto zařízení se podstatně zhorší dostupnost vzdělávání
mládeže!!!!!!!!!!!!! Matějková Marta,Olomouc.
Mám vynikající zkušenost s církevní střední školou v Bojkovicích, byť nejsme katolíci. Výborná úroveň, krásné ubytování, milý učitelský sbor. Velmi jim přeji, ať se nedostanou do finančních potíží. Dcera prohlásila, že kdyby se měla znovu rozhodovat, vybere si opět tuto školu. Výborně ji připravili i na další studium na vysoké škole. Marie S., Zlín
Re:
Nesouhlasím s Vámi, co se úrovně týče. Mohu posoudit jen jednu. Dcera chodila na střední v Bojkovicích a byla a je to výborná škola!!! Dcera se pak bez problémů dostala na vysokou. Marie S., Zlín
Re: 21
Promiňte, ale mně je mdlo z toho, jak Vás naučili pravopis ve státní škole. Stát na církevní školy nedoplácí, tak není důvod, aby jste se do nich navážela. Osobně jsem se ocitla v těžké finanční situaci a církevní škola ze svých prostředků dotovala moji dceru, aby mohla pokračovat ve hře na klavír i na střední škole, protože já už jsem si to nemohla dovolit. Nabídli by Vám něco takového ve státní škole? Marie S., Zlín
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nový článek
| This discussion has been closed. |
KDU - ČSL: Ne nespravedlivému krácení financí církevním a soukromým školám