Petice za přezkoumání okolností úmrtí Nikol Mikešové

Prosím, pokud souhlasíte, že okolnosti, za kterých zemřela Nikol, jsou při nejmenším zvláštní, že orgány konající svou práci, nekonaly svou práci tak, jak měly..nezabavily např. mobilní telefon, díky tomu její úžasný přítel smazal všechny rozhovory v messengeru, které by byly klíčové a fungoval na jejím facebookovem profilu X dní po její smrti.

Odmítá dát urnu s Nikolkou její rodině a odmítá dát rodině syna. Tělo Nikol vydala policie jemu, což je nezákonné, měla rodinu a on není nijak příbuzný. Rodina Nikolky nedostala ani parte, maminka se s ní nemohla ani rozloučit.

Pohřeb uspořádal sám a rychle dal Nikolku spálit, aby se nemohly hledat další důkazy.

Pokud souhlasíte s tím, že by se případ smrti Nikol Mikešové měl řešit dál a intenzivně, podepiste prosím.

Pokud máte nějaké důkazy a bojíte se sami vystoupit z davu, pošlete mi je na email Inkaso@seznam.cz.

Budu hlasem vaším i hlasem Nikči.

Vaše jména nezverejnim.

Pokud souhlasíte, že Nikolka by tento svět sama a dobrovolně neopustila, neopustila by Samika, prosím, podepiste tuto petici a až bude mít dostatek podpisů, předloží ji policii.

Lenka Bláhová    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Lenka Bláhová, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.