Nechte zavřené školy, ročníky budou opakovat

... Prosím Sdílejte mezi své přátele a po internetových sítích, ať se to dostane co k nejvíce lidem, jde o naše děti a máme strašně krátký čas než naše vláda udělá zase nějakou blbost. .. Podpořte moji petici aby zůstaly školy zavřené do konce školního roku, a nechte detem prázdniny. Nechte studenty opakovat ročníky, pro někoho se to zdá nefér, ale studenti SŠ a studenti druhého stupně ZŠ to jistě ocení a myslím si že i někteří rodice, jak ke zlepšení prospěchu tak pro jejich klid, přece je neposlete měsíc před ukončením ročníku do školy kdy většinu věcí zapomněly. Je lepší si vše zopakovat a ti kteří si něco budou pamatovat naopak budou ve škole lepší a budou mít lepší prospěch. Podpořte mě a dotahneme to do konce.

Šance pro studenty    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Šance pro studenty, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.