Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Plk.Sherwood

#4100 Re: Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

2013-02-21 12:43

#4098: MIP - Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

Military Informatorka Policy, sotwa ty od nas dostala "statuta volnego pera - V.K.", co moge psat proty republika a zalohe 2 tis. dolaru, ty moc horliva! Se provalis a prosradisz nakonec. U nas swych agentuw statnych ochranujeme (i v Polsce, nawstiw Czendlika by potwrdila ti to. Ten sa owszem taky prowalila v TV, jak sa vrhol u Haliny Pawlowske na 50 odstinuw sedi!). Delate nam viac ostude nez uzitkow zatym. Agenty u nas i ctime. Proto Masiny, u vas prohlasene za vrahuw, medailujeme. A nawopak pisarzuw  jako Capkuw, Wanczuruw, Fuczikuw, Jesenskych Milen, Kafkuf, Hasekuw, Hasleruw, Letenskych Aniczek, Karluw Polackuw, Kurtuw Konraduw, Joszkuw Czapekuw maliaruw, Bedů Waclawkuw a dalsich ubitych v nacistickych koncentrakuw my nazywamy grazly komunystycznymy. Bo je treba by "nova mladez", "nowy Czeszi", kak "nowy Rusi", na ne zabudly. Treba Vymydlyti je jim z Pameti naroda. Taktez treba vymazati tem neznabogum kacirum zlata sedesata. Ako kontrarewolucju. Ako swinstwo na kapitalu a feudalismu. Potupu knizat a baronuw poswiatnych. Naszich chlebodarcuw a darmojeduw.

Tradycju odbojarow husitskych proty Krizakowy v Treboni tez treba vymytiti. 2 roka drzeli mesto oblehane, az ted se tam, zaplat Boga jego dostali nasi flandaci. A mladez, nase oveczky poddane, posluchaju pastyrza. Dobre je pase ten Rasocha. Len Boga jego vzdelani by mel si doplinyti. Aspon z katechizma.

Takze MIPu netlaczyla tak na pile, bo se provalila. Sem tam utrus i na druge strany krityczne slowo, by ses neproszradil. Treba "humanitarne bombardovani" ze te plni La pychou, bo ze ve swiate valczymy a zabijamy za mier, nebo ze viac nez 27 umrzlych bezdomowcow rocne (v Polsce 180) jest vlastne odplata za 27 popravenych ceskych panuw. Lebo ze Bono dobre zpiewa za hladowkare w Budejcich, bo kazde 3 secundy umiera dieta (decko ne dieta) zizny a hlady, za cosz si mogou samy. Dla Kaluska, Pík, Nečasuw, trhowcow a tak. Pak bendesz mene tekel podezrely. Posilamy dalsi zaloha 2 tis. dolaruw. Uz se nam, holczyna obojaka, newymknes. Bo mami na te i tvoju minuloszt podiwnu u Dr. Bartaczka Di Pape nuncyowego zoznamy. Teprwe pak zasluszysz si i podiel na restituciach cierkewnich. Frsztenzí, elito?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4101 Re: Re: Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

2013-02-21 12:50:15

#4100: Plk.Sherwood - Re: Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

Má-li TOHLE být odpověď komunistů (tedy vlastně spolku bývalých estébáků) a jejich stoupenců, tak jsou to hovada ještě neskonale větší, než si lze vůbec představit.... To by měl číst každý: TOTO JE DUŠEVNÍ ÚROVEŃ DNEŠNÍCH KOMUNISTŮ !