Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!
Quoted post
JanSev |
#199 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 16:33#160: Petr Eichler - Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se, že na Vás reaguji až nyní, ale neměl jsem čas se sem dostat.
U Sudet, ano jedná se o kecy vytržené z kontextu a ze všeho ostatního. Co mi vadilo víc než-li jejich vytažení, ale bylo, že je K.S. vyvedl na světlo na radu svého volebního štábu, následně se k nim vyjádřil nejednoznačně, po té se snažil vyvrátit svoje tvrzení, že to bylo pochopeno jinak (stejně jako nevěděl, že podepsal smlouvu ACTA, když už se vědělo o rozsahu amnestie cca 14 dní, tak přišel s tím, že s amnestií nesouhlasí apod.), protože by přišel o řadu voličů, a nakonec ještě hodí vinu na M.Z., že toto téma vytáhl na denní světlo on. |
Odpovědi
P.Eichler |
#201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 18:26:08#199: JanSev - Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-) Omluvu přijímám a děkuji za slušně vdedenou diskusi z vaší strany. Mým favoritem byla paní Roithová už odt té doby co jsem se o její kandidatuře dověděl. Mimo jiné i pro její přístup ke smlouvě ACTA, ale též proto, že jsem se domníval, že by mohla přinést více slušnosti a zmírnit konfrontační styl politiky zavedený původně Milošem Zemanem a mnohými dalšími následovaný. Pan Diensbier by dle mého názoru měl stejně jako pan Okamura nejdříve svou prací v senátu ukázat co v ncich je ajak to myslí vážně. Tam mají totiž víc možností něco prosadit a změnit. Prezidentská funkce jim k tomu prakticky žádnou možnost nedává. V další volbě se o to mohou pokusit znovu a mohou se opírat o výsledky své práce. K.S. se k sudetské otázce vyjádřil poněkud nešikovně to je pravda. Protože jsem se na debaty v televizi díval, tak vím jak co bylo řečeno. No a ti "Karlovi fanatici" mi připadají spíš (nebo také) jako odpůrci Miloše Zemana z řad voličů kohokoli jiného a z řad nevoličů a jak jsem psal dříve i jako štváči z řad příznivců Miloše Zemana. Ale jak jsem už mnohokrát uvedel výsledek voleb respektuji, přestože byl zvolen někdo jiný než jsem si přál já. Miloš Zeman je pro mne přijatelnější než někteří jiní. K tomu je zbytečné cokoli dodávat. |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Zachraňme řeku Dyji
2027 Vytvořeno: 2025-07-03
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
515 Vytvořeno: 2025-06-25
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26870 Vytvořeno: 2021-12-22
Vraťte nám UMtrh – místo, kde kultura dýchala
201 Vytvořeno: 2025-07-05
SAVE STALIN
2832 Vytvořeno: 2025-06-24
PETICE ZA ZACHOVÁNÍ HOTOVOSTI
2924 Vytvořeno: 2023-04-28
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
132722 Vytvořeno: 2025-02-11
ZA ZNOVUZVOLENÍ MGA. KATEŘINY MÁLKOVÉ JAKO ZÁSTUPKYNĚ PRO ZUŠ VESELÁ ŠKOLA
111 Vytvořeno: 2025-07-01
PETICE za změnu právní úpravy umožňující plošnou likvidaci zdravých včelstev v případě moru nebo hniloby včelího plodu
651 Vytvořeno: 2025-05-22
Petice za skutečnou inkluzi a posílení práv dětí s autismem a ADHD ve školách
92 Vytvořeno: 2025-07-08
PETICE ZA VYBUDOVÁNÍ ,,MOKRÉHOMÍSTA“ PRO LIDI BEZ DOMOVA.
84 Vytvořeno: 2025-07-03
PETICE ZA DOŠETŘENÍ ZMIZENÍ ALEXE BURKOVA
604 Vytvořeno: 2025-06-26
PETICE ZA ZLEPŠENÍ PODMÍNEK NA WORKOUTOVÉM HŘIŠTI V HABARTOVĚ
100 Vytvořeno: 2025-06-29
„Pomozte nám zajistit bezpečný přechod pro zrakově postižené v centru města.“
79 Vytvořeno: 2025-06-29
Za vznik Rehabilitačního centra pro děti uprchlíků v Karlových Varech)
87 Vytvořeno: 2025-06-11
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
379 Vytvořeno: 2025-04-30
Vraťte Rosťu!
34 Vytvořeno: 2025-07-01
Stop grindadrápu / Stop grindadráp
32 Vytvořeno: 2025-07-08
Požadujeme odstranění nadměrného a dlouhodobého znečišťování ovzduší společností SAGE ve Strakonicích
354 Vytvořeno: 2025-04-29
Za otevření pobočky McDonald’s v Jičíně
27 Vytvořeno: 2025-07-02