Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post

občan

#6 TOTALITA V NÁS

2013-01-28 21:29

Ukazuje se , že totalita (a dokonce nebezpečí návratu 50.let!) je v nás samých. Nikoliv v komunistickém režimu. Protože to bych dnes musel všechny ty, kteří neuznávají výsledky demokratických voleb, nazvat komunisty. Jistě by se tomu zuřivě ohrazovali oni sami - ale věřím, že i komunisté. O co jde: V naší čím dál elektřinou víc nabité společnosti se vyhraňuje polarizace. Hrstka poblouzněných studentů demonstruje na jihu Čech proti demokraticky (většinou voličů!!!) zvoleným zástupcům. Část umělců protestuje proti demokraticky zvolenému prezidentovi. Jiní, kteří otevřeně vystoupili na jeho podporu, byli vyhozeni z práce a nebo haněni a dehonestováni. Média v obrovské ofenzívě s řadou umělců táhly jen proti jednomu z kandidátů. TO VŠE NENÍ PROJEVEM DEMOKRACIE, ALE PRÁVĚ NAOPAK, JSOU TO PROJEVY A ZÁRODKY TOTALITY!!! Pro tyto lidi demokracie znamená, že ve volbách smí zvítězit pouze ten, koho jen oni sami chtějí. A pokud se tak nestane, budou demonstrovat za nové volby, za změnu výsledku - prostě opět jen za prosazení toho, co ONI CHTĚJÍ. Navzdory většině. TAK O TAKOVOU "DEMOKRACII" NESTOJÍM! Zvláště, pokud je spojená s pranýřováním všech, kdo se postavili na opačnou stranu barikády. Lidé tohoto typu dál hloubí příkopy v naší společnosti a mají tendenci ji terorizovat. Proto bych totalitu už nikdy nepřisuzoval komunismu - je V NÁS a může se projevit v JAKÉMKOLIV zřízení! Dnešek a chování našich médií a řady našich umělců je toho nejpádnějším důkazem. A je jen otázkou INTELIGENCE každého, aby totalitu v sobě uměl potlačit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10 Re: TOTALITA V NÁS

2013-01-28 22:40:57

#6: občan - TOTALITA V NÁS

Ježiš ty si ale vůl.

Ivo

#39 Re: TOTALITA V NÁS

2013-01-29 12:30:35

#6: občan - TOTALITA V NÁS

Plně s Vámi souhlasím.Nechápu,jak může učitel vést studenty  k demokracii a najednou  k hladovce proti dem.zvolenému kandidátu.Tenhle člověk už měl dávno jako učitel skončit!Otázkou zůstává zda se dají někteří lidé vůbec nazvat umělci,

nejsou-li do této role pouze dosazeni médii a jejich pořady.V žádném případě je osobně nepovažuji ani za osobnosti,a už vůbec za VIP.Pro mne jsou osobnostmi občané,kteří pro naši společnost něco významného udělali,jsou vážení většinou obyvatelstva,napříč všemi lidskými obory a činnostmi.Osobnosti se netvoří v přihlouplých programech komerčních televizí,

osobnosti tvoří sám život a jejich přístup k tomuto životu jako celku.

Jsem přesvědčen,že spousta z těchto ,,jednostranných demokratů"ani neví ,že demokracie je přímá volba athénských bílých a černých bobů a byla s respektem dodržována.O slušnosti či neslušnosti volby presidenta můžeme pouze polemizovat.

Nikdo z nás není prorokem a nevěděl co je,a co není úplně správně.Na straně jedné úporný tlak všech,, demokratických médií"ve prospěch jednoho,či využití zpátečnichých názorů a tzv.,,přeřeknutí"ve svůj prospěch na straně druhé.

Nicméně projev souhlasu či nesouhlasu s volbou by měl být na úrovni a kultivovaný,obzvláště pokud hodnotící chtějí být       nazýváni osobnostmi,nebo dokonce celebritami.

Ivo

 

kolemjdouci

#72 Re: TOTALITA V NÁS

2013-01-29 15:08:43

#6: občan - TOTALITA V NÁS

není náhodou projev totality to, že VŠICHNI MUSÍ MÍT JEDEN JEDINÝ SPRÁVNÝ NÁZOR? Chce svým příspěvkem snad naznačit, že každé hlasování o nedůvěře vládě je také zárodkem TOTALITY a ne projevem demokracie? Myslím, že máte pravdu v tom, že je jen otázkou INTELIGENCE každého, aby totalitu v sobě uměl potlačit. Tak prosím začněte u sebe a nechte ostatním jejich vlastní názory. I když si o nich můžete myslet, co chcete. Je rozdíl mezi respektováním výsledku voleb a se smířením se s výsledkem voleb. A na to má naopak v demokracii každý právo. Respektovat, ale nesmířit se s tím.

Megyrom

#130 Re: TOTALITA V NÁS

2013-01-29 20:42:36

#6: občan - TOTALITA V NÁS 

 Naprostá pravda, přesně vystiženo,souhlasím s tímto názorem!!

Kovča

#212 Re: TOTALITA V NÁS

2013-01-30 12:34:09

#6: občan - TOTALITA V NÁS 

 Naprosto s pisatelem souhlasím.

hasič

#246 Re: TOTALITA V NÁS

2013-01-30 16:10:40

#6: občan - TOTALITA V NÁS

souhlasím na 100%. ne každý je však na takové morální úrovni, aby snesl porážku. To však ví každý inteligentní člověk bez ohledu na to jaké má vzdělání.

Laďa

#269 Re: TOTALITA V NÁS

2013-01-30 19:23:33

#6: občan - TOTALITA V NÁS

Přesný popis naší společnosti, které vládnou podrazáci, zloději, odkláněči a paraziti všeho druhu. Aje úplně jedno ze které strany jsou.

občan 2

#332 Re: TOTALITA V NÁS

2013-01-31 23:56:01

#6: občan - TOTALITA V NÁS

nejsem Zemanovec a stejně jsem ho volil radši, než nějakého "cizáka", který ani neumí pořádně česky, jinak občane, svatá slova, dokonce bylo na internetu, že tajné služby zaregistrovaly náznaky začátků organizování studenských a občanských nepokojů a demonstrací na objednávku a za prohlášení presidentských voleb za neplatné


Nepřihlášený uživatel

#355 Re: TOTALITA V NÁS

2013-02-01 14:39:21

karel

#395 Re: TOTALITA V NÁS

2013-02-02 20:06:11

#6: občan - TOTALITA V NÁS

Bavme se o tom, jak by se nám líbil fotbalový zápas, kdy by vítěz použil nepřiměřených zákroků a poražený měl polámané ruce a nohy a museli by ho odnést z hřiště. O to tu běží, o nic jiného. Je všechno OK?

občanka

#511 Re: TOTALITA V NÁS

2013-02-06 22:02:29

#6: občan - TOTALITA V NÁS

Celá republika demonstruje proti demokraticky zvoleným poslancům a jimi jmenované vládě ČR .... Zajímavé je, že protikandidáta podporovali nejen umělci, ale také vysokoškolstí profesoři a to jejich většina ..... Tak není divu, že jej podporují také studenti .... Oprerujete prosím z kompletními informacemi