Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chce to trochu se zajímat...

2013-01-07 20:13

#3138: - Re: Re: Re: Re: Re: Chce to trochu se zajímat...

Teď jste na to kápnul, on se k nám tenkrát nikdo nedral. Ale zato dnes, mnoho let po pádu komunismu, kdy se tu máme jak prasata v žitě, to je jiná. Sice jsou to lidé víceméně z východu, přesněji východního Slovenska, ale to snad nevadí, lidi jako lidi. Ale ať už jsou zájemci o život v této republice odkudkoli, nejspíš je k tomu přesvědčilo to nepřeberné množství zboží v regálech - čínský šmejd, potraviny, u kterých si můžete vybrat, zda je chcete s technickou solí, listerií nebo krásně zelenou plísní.
Nikdo nikoho nenutí pracovat v oboru, který nechce. Můžeme se přihlásit do výběrového řízení na pozici, která je našemu srdci milá. Je jen detail, že ve většine případů místo získá neschopný jelito, které má známosti s budoucím šéfem.
Modernizace podniků přišla taky až po pádu komunismu, mzdy se mnohde nevyplácí v termínu, ale třeba i s půlročním zpožděním a třeba jen polovina. Odměnou za dvanáctihodinové směny je buzerace od šéfů. Obdivuhodné jsou snahy o úspory zaměstnavatelů, tzv. vyplácení mezd načerno není výjimkou.
Studovat tu zájemce může cokoliv... pokud má úspory v řádu deseti- až statisíců.
Ve volném času lze sjezdit celou republiku, takové lázně Kyselka či zámek v Králově Dvoře stojí za zhlédnutí. Jen návštěvu Olomouce bych asi nedoporučila. Padající fasáda neudržovaného domu tam zabila stařenku.
A kdo nám vládne? No přece samí úctyhodní lidé - Vašík Klausů, ten velkorysý pán se schopností promíjet. Finance spravuje chemik, malování obrázků s dětmi v družině je tou nej kvalifikací pro post ministryně kultury... no prostě bez komunistů je to tu zemský ráj.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3140 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chce to trochu se zajímat...

2013-01-07 21:06:30

#3139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chce to trochu se zajímat...

Na rozdíl od doby nedávno minulé, se můžete sebrat a zmizet za lepším. Myslím, že v KLDR byste se měla jak prase v žitě.


Nepřihlášený uživatel

#3142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chce to trochu se zajímat...

2013-01-07 21:15:05

#3139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chce to trochu se zajímat...

Napsala jste sice sloh jak kráva, ale neodpověděla jste na nic... Proč sem, do toho našeho ráje neprchali zmučení a zbídačení soudruzi z NSR apod.? Asi se jim, vykořisťovaným proletářům do těch našich sraček místních moc nechtělo a radši šli stát frontu na pracáku v NSR...

Jinak bacha, na Barrandově dávaj Zemana. Tak šup do křesla a ani nedutat.


Nepřihlášený uživatel

#3151 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chce to trochu se zajímat...

2013-01-08 09:09:30