Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Quoted post

Burger

#107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 11:11

#106: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Takto se to učí dnešní studenti na gymnáziích? No není divu, že se i takovíto tupouni, jako MIP, tam mohou v dnešní době dostat. Pokud by museli při přijímacích zkouškách prokázat určitou intelektuální způsobilost ke studiu, nedegradovali bychom dnes takto středoškolské vzdělání. Dokud se přijímací zkoušky budou skoládat z toho, že uchazeč o studium zazpívá nějakou písničku a rozpozná zelenou barvu od růžové, tak budou i gymnázia přeplněná k prasknutí takovýmito skvosty. A to je první schod k tomu, aby si mohl v bodoucnu koupit třeba titul MBA na nějaké pofiderní vysoké škole...

Odpovědi

kreja

#108 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 12:08:31

#107: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Držte se tématu. Tudíž Sloupa za nohavici. Jinak ale přesně dle rétoriky bolševika. Co se mi nehodí do krámu, nevnímám i kdyby to bylo stokrát dokázané, prokázané atd... Oponenta se snažím utlouct nesmyslnými demagogickými výkřiky, případně jednoduše zařvu, že se to nikdy nestalo, nebylo apod... Urválek s Vašem, by k vám mohli zfleku do učení. Obavy o budoucnost společnosti ovšem nemám. Přečteli si někdo vaše neskutečné bláboly, zuřivé štěkání a okamžité urážení oponentů, musí mu být naprosto jasné, koho volit příště. Jen tak dál, děláte medvědí službu všem těm Sloupům a podobným komunistickým hrdinům. Dík.

MIP

#110 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 14:38:49

#107: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Co se učí dnešní studenti nevím, mám školní léta dávno, dávno za sebou. Jen doufám, že doba, kdy ke studiu byl hlavní a často i jediný předpoklad dobrý kádrový původ (horší degradaci vzdělání než za komoušů a rudého dědka Nejedlého si už ani nelze představit), kdy strana rozdávala "dělnickým kádrům" vysokoškolské (!!!!) tituly po absolvování jakéhosi kurzu čtení, psaní a marxismu-leninismu, kdy vrcholem vzdělání byl VUML a Vokovická Sorbonna jsou definitivně ty tam. I když by se teď, na základě "demokratického zvolení" mohl "Sloup s ostnatým drátem" snažit, aby se to vrátilo.