Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Petr

#1

2012-12-14 13:45

Každý má právo vyjádřit svůj názor, ale to se teď děje je pseudodemokracie. Kdo má média, má moc a sílu ovlivňovat masy. Líbí se mi, že v posledním karlovarském týdeníku 5+2 byl i názor studentů , že namají problém s Judr Sloupem a přesto , že je jim 18 let mají svůj úhel pohledu v tom, že za komunistů nebylo vše špatné ikdyž nechtějí aby se ta doba vrátila. A o tom to je. Dnešní doba je hon na čarodejnice - zástánce komunistů, těch, co to myslí ku prospěchu obyčejných lidí. Ne těch,co jsou vyžírkové a zloději. A já zdílím stejný názor jako ti studenti. Nechci, aby se ta doba vrátila, ale selský rozum mi velí zdělit,že v mnoha oborech jsme se mohli rovna ke světové špičce. Naše "bohatsví" , kdy jsme byli soběstačný, jsme dnes odkázáni na cizáky a sloužíme jako odpad "vyspělé Evropy" a pokusná labolatoř, co vše vydržíme.
Anička

#2

2012-12-14 22:47

Myslím si, že ve volbách dali občané najevo koho chtějí aby vládli. Za komunistů jsme měli školství, zdravotnictví, důchody atd. Neustále se ohání, že nebyly banány, byly fronty na banány, ale co je lepší fronta na práci???? To snad ne??? Komunisti nechtěli aby byli bohatí a chudí. Od roku 89 se sortujeme na chudé a bohaté. Je to strašná doba, všichni nadávají a nic nedělají, když jdou k volbám tak si to stejně Ti nahoře udělají jinak. DOBŘE UŽ BYLO!!!!
Rentiér

#3

2012-12-15 12:57

Protesty proti komunistům ve funkcích po posledních volbách, ukazují jakou sílu má současná zločinecká mafie. Tyto protesty jsou organizovány zejména proto, že představují zárodek ohrožení současných zločineckých uskupení. Je úsměvné, když třeba studenti nyní protestují proti tomu, že údajně kvalitní učitelka, avšak s legitimací komunisty má vykonávat nějakou funkci. Jako by si neuvědomovali, že prevíti, kteří určovali směřování společnosti v minulém režimu již dávno - okamžitě po plyšáku, rudého bolševika opustili a stali se bolševiky modrými a jinak různobarevnými a ti, nebo jejich nohsledi právě dnes spolupracují při organizování podobných protestů. Proč protestují až dnes a ne když byli nebo jsou ve funkcích lidé jako Čalfa, Tlustý, Kočárník, Dyba, Fišer a dlouhá řada dalších bývalých komiků nebo zapálených svazáků z rodin rudých bolševiků jako soudruh Nečas nebo Bendl a co třeba nomenklaturní kádr minulého režimu Klauz atd. Odpověď je nasnadě, přece nelze organizovat protesty proti vlastním lidem, nebo je zbytečné organizovat protesty proti těm, kteří plují s proudem jako chcíplé ryby a tudíž nepředstavují ani zárodek nebezpečí pro současné Hochy od Bobří Řeky, takto z ničehož nic miliardářů, kteří si zajistili, že nemusí prokazovat jak k majetku poctivě přišli. Když hovořím o nebezpečí, mám na mysli zejména to, že by mohly být ohroženy penězovody ze státních do soukromých kapes, protože nového dosud nezkorumpovaného funkcionáře je teprve třeba získat pro věc - a to jsou další náklady - a je tady obava, že u komiků to půjde hůře než u socanů, či zástupců nějakých místní sdružení. Zejména mladí se nechají snadno nadchnout k protestům a zmanipulovat nějakým buďto zakomplexovaným a ctižádostivým kariéristou, který touží po korýtku a nebo nějakou přímo nasazenou figurou a protest či demonstrace je na světě. Samozřejmě za plné podpory zainteresovaných. V úctě Josef Knotek

Nepřihlášený uživatel

#4

2012-12-15 14:07

Vaška Sloupa plně podporuji. Znám jej od roku 1975 a byl to také můj spolužák na vysoké škole. Ve funkci náměstka hejtmana mu přeji mnoho úspěchů. Rudolf Zbín, Ph.D.

Nepřihlášený uživatel

#5

2012-12-15 17:47

idioti
Stanislav

#6 My z Pohraniční stráže

2012-12-15 18:07

Souhlasím s podporou Václava Sloupa ! Mám však velké výhrady ke znění závěru petičního prohlášení, kde píšete o tom, že Václav Sloup sloužil pouze 4 roky jako ZVP, potom "pouze" v týlových funkcích. Služba v Pohraniční stráži byla pro několik set tisíc pohraničníků tou nejčestnější povinností. Střežili jsme hranice státu kde nebyli bezdomovci, žádní nezaměstnaní, kde si mohl každý ze svého platu postavit dům, kde nebyly nemocniční lůžka rozdělena podle majetku. Pohraniční stráž a její příslušníci byli v době budování sociálně spravedlivější společnosti považováni za elitní a gardovou složku československých ozbrojených sil, kde sloužit bylo ctí ! Vy všichni, kteří dnes hanobí poctivou a velice záslužnou činnost naší Pohraniční stráže, přes fakt že o této složce nevíte NIC, hanobíte práci téměř půl miliónu pohraničníků, kteří touto službou za 40 let jejího trvání prošlo. Za většinu z nich prohlašuji ! Nejsme žádní vrazi ani ti kteří zneužívali služebního postavení při výkonu svých pravomocí !!!

Nepřihlášený uživatel

#7 Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-15 20:01

#6: Stanislav - My z Pohraniční stráže

Dobrý den, pane Stanislave, v závěru je napsáno, že sloužil 4 roky jako zástupce velitele roty...Vy jste jistě, podle Vašich slov, sloužil na pohraniční rotě, takže víte, že rota se skládala z velitele, zástupce velitele roty, který měl sice funkci ZVP roty, ale s politickou funkcí to na rotě nemělo nic společného a výkonného praporčíka...A potom byli řadoví pohraničníci. Život tam byl daleko přátelštější a familiernější, než např. na Stavebně montážním praporu v Dolním Žandově, kde jsem  sloužil a bylo zde 250 pohraničníků....A pana Sloupa jsem znal jako proviantního náčelníka na Chebské brigádě PS, kam jsem jezdíval na vyúčtování...Byl sice přísný a důsledně vyžadoval pořádek v kuchyni a v účetnictví, ale politika ho nezajímala...Původně jsem tam vynechal ty 4 roky, ale bylo mi vyčítáno, že jsem to v petici neuveřejnil...Tak jsem to sice dodatečně opravil, ale na postoji k JUDr.Sloupovi se nic tímto nezměnilo....S pozdravem Burger.


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-15 20:42

#7: - Re: My z Pohraniční stráže

Pane Burgere, ohradil jsem se, neb se domnívám, že ten kdo sloužil u Pohraniční stráže a je jedno kde, nemá se za co stydět nebo dokonce se omlouvat ! Pokud kdokoliv z nás spáchal nějaký trestný čin, nechť je za něj po právu potrestán. Ti kteří z nás dělají zločince, nerespektují vůbec nic !!! Pana Václava Sloupa znám osobně a plně jej podporuji ! Útoky proti němu, považuji za útoky proti sobě, všem mým příbuzným, přátelům a všem kteří u Pohraniční stráže sloužili ! Jsem schopen a připraven vysvětlovat a obhajovat naši čestnou službu pro tento stát a jeho obyvatele veřejně ! S pozdravem  Stanislav Kvasnička ml.

Martin Chára

#9 Čest

2012-12-15 21:06

Soudruzi,
ve Vašich příspěvcích je patrné, že jste se vůbec nezměnili. Podporujete zločineckou ideologii a svými životy se podílíte na jejím šíření, třebaže možná z ní nemáte nijaký prospěch. Je to ve Vás tak zakořeněné, že nejste schopni pochopit zhoubnost komunismu a oháníte se demokratickými principy. Vaše strana není ani za mák demokratická, je jen naší nedokonalou demokracií tolerována. A to je obrovský rozdíl....

Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-15 21:08

#8: - Re: Re: My z Pohraniční stráže

Děkuji Vám za Vaše slova, pane Kvasničko. Máte pravdu, že není se za co stydět a rozhodně se mě osobně dotýká, když

se zjednodušeně vytváří ze služby u PS nějaké stigma. Šílenství, které uměle vytvořila Alternativa pod vedením pana Kotka

a zblabla studenty, kteří nemají o sužbě u PS ani ánung, považuji jednak za pohrdání výsledky voleb a jednak za pohrdání

službou pohraničníků....Jsem rád za Váš postoj a vážím si ho...Děkuji. Burger Milan.

 


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Čest

2012-12-15 21:15

#9: Martin Chára - Čest

Pane Cháro, ještě štěstí, že jsem se změnil alespoň já, který nebyl před listopadem 89 soudruh narozdíl od bývalých soudruhů z řad jiných stran, kteří utíkali po listopadu 89 z KSČ a mnozí cestovatelé po stranách se vracejí s velkou pompou  ke KSČM...Teďka po krajských volbách to začíná být módní trend...

 

prezident havel

#12 Re: Čest

2012-12-15 23:35

#9: Martin Chára - Čest 

 Nu tak tedy když jsi si začal tak čti. Soudruhu Cháro, prober se. Zmiňuješ se o demokracii a asi to nemáš v hlavě srovnané. Pokud se tobě a tobě podobným  nelíbí výsledky demokratických voleb tak musíte bojovat za jiný systém. Co vlastně chcete? Přes dvacet let jste měli možnost ukázat jak to co jste hulákali na Letné splníte. Je za vámi zplundrovaný, kdysi prosperující stát. Jste stále více a více odporní obyvatelům této země. Tak se "soudruhu" připrav, že s takovými jako jsi ty lidi zametou. Rozumíš soudruhu Cháro? 

Petr

#13

2012-12-16 09:51

Nechápu smysl petice. Jak můžeme peticí vyjadřovat někomu podporu? Vždyť neznáme odborné kvality pana Sloupa.

Nepřihlášený uživatel

#14 Re:

2012-12-16 10:01

#13: Petr -

Dobrý den, já je sice dokážu určitým způsobem posoudit, protože JUDr. Sloupa znám, ale tady jde spíše o to, aby se peticí dokázalo, že nemá JUDr. Sloup pouze odpůrce, ale i příznivce. Každý dosavadní radní, hejtman, ministr nebo premier měl alespoň šanci prokázat svoje schopnosti, což je bohužel JUDr. Sloupovi i Mgr. Baborové odepřeno. A média tyto akce výrazně podporují. S pozdravem Burger.

 

jankular

#15

2012-12-16 10:59

Řvou jen lidé kteří nebyli ukojeni korytami a přišli o penezezvod.Jsou to zfetovaní zdegenerovní primitívové na čele s idiotem Kotkem ten by chtěl vládnou sám tenhle zfetovanej čurák.

Nepřihlášený uživatel

#16

2012-12-16 14:33

je to výsledek svobodných voleb a tečka.

Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Re:

2012-12-16 18:39

#14: - Re:

Soudruh Sloup už ukázal: když se aktivně podílel na vraždění na hranicích. O další "ukázky" tohoto grázla nestojíme!


Nepřihlášený uživatel

#18 Re: Re: Re:

2012-12-16 18:49

#17: - Re: Re:

Nevím, že by se podílel na vraždění. Pokud má kdokoliv důkazy, ať podá trestní oznámení...Žijeme v právním státě, kde platí presumpce neviny.... Ale osobně si myslím, že takovéto ataky naplňují skutkovou podstatu trstného činu pomluvy.


Nepřihlášený uživatel

#19

2012-12-16 18:53

My, bývalí frontoví kamarádi (Kameraden) od jednotek SS-Totenkopf plně podporujeme Parteigenosse und unseren Kollege Sloup! Víme dobře, jak těžká to byla služba, hlídat Konzentrazionslager a soudruh Sloup se svými spolubojovníky měl na starosti Lager ještě o mnoho větší! Byla to stranická služba, služba nejčestnější. Chtěla jen ty straně nejoddanější soudruhy (Parteigenosse). A dneska by nějací asociálové, kontrarevolucionáři chtěli naše zásluhy, naše hrdinství znevažovat a dokonce soudruha Sloupa diskriminovat! Za to všechno, co udělal, čím se zasloužil. Hanba! Soudruh Sloup patří vyznamenat! S jeho zkušenostmi patří do nejvyšších funkcí. Tam si s kontrarevolucionáři pěkně po bolševicku poradí. Jako to už dokázal tenkrát u ostnatých drátů ! Odstřelit a hotovo! Plnou podporu soudruhu Sloupovi! Heil, čest práci!


Nepřihlášený uživatel

#20 Re:

2012-12-16 19:06

#19: -

LOL :-D :-D :-D.

Jarda Fučík

#21

2012-12-16 22:31

Jenom ti, kteří nemají čisté svědomí a opodstatněně se obávají z odhalení jejich špinavostí, z šíření neobjektivního tmářství mezi ostatními, ti nyní brojí proti JUDr. Sloupovi. Osočují ho z politructví a přitom netuší, co to slovo vlastně znamená. Tzv. "POLITRABOTNIKEM"- tedy politickým pracovníkem byli všichni, kteří objasňovali politickou linii nejpokrokovějšího společenského systému své doby - socialismu, který byl a je dodnes obklopen zeměmi zhoubného a přežilého kapitálu. Všem moudrým lidem je jasné, a společenská praxe minulosti i současnosti to potvrzuje, že kapitalismus se likviduje sám. Jsme toho dnes a denně svědky. A hrůzou je, že současní "POLITRUCI" obhajují politiku NEOBHAJITELNOU, neboť systém vlády peněz nikdy nemá šanci vyhrát boj se systémem PRÁCE, PRÁVA, skutečné LIDOVLÁDY(demokracie), SVOBODY opírající se o souhlas většiny lidu se společenským systémem a s jeho platnými zákony... A to je podstata, kterou spolu s Václavem Sloupem bude hájit ohromná spousta demokraticky a právně uvažujících a Listinu základních práv a svobod uznávajících našich občanů. Tohle však nevoní všem těm zlodějským lumpům a život neznalým dětem a adolescentům, kterým o rádoby "demokracii a svobodě", jako i o frontách na banány, vyprávějí ve školách příliš často společenští a političtí nevzdělanci, kteří si místo pojmu "MYSTIFIKÁTOŘI" nechají říkat učitelé a kantoři. A tady čeká naše školství a politickou kulturu ohromný kus práce.

Nepřihlášený uživatel

#22 Re: Re: Re: Re:

2012-12-17 10:17

#18: - Re: Re: Re:

Co to blábolíš? Na svou činnost proti "narušitelům" je soudruh hrdý dodnes. A narušitelé byli stříleni (často ze zálohy) hrdinnými obránci hranice tábora míru. A to střílení bylo tenkrát (i komunistické Československo podepsalo nějaké mezinárodní úmluvy o lidských právech) a tím spíše dnes ZLOČINEM VRAŽDY. Takže soudruh se podílel na zločinech, vědomě a aktivně, ty bolševický blbe. JESTLI ON ZROVNA MAČKAL SPOUŠŤ NENÍ PODSTATNĚ. Eichmann, Himmler a podobní také nikdy nikomu OSOBNĚ nezkřivili vlas (neboli, jak říká soudruh Sloup, "nikomu vědomě neublížili"). Jen byli aktivní součástí a udržovali v chodu stroj na vraždění lidí - vraždění nezákonného tehdy jako dnes. Soudruh Sloup to ostatně NEPOVAŽUJE ZA ŽÁDNOU POMLUVU, TEN JE NA TO DODNES HRDÝ!!!


Nepřihlášený uživatel

#23 Re:

2012-12-17 10:35

#21: Jarda Fučík -

Tak to máš Jardo pravdu. Co to jen dalo ideologické a jiné práce, než jsme národ převychovali! Než jsme vylikvidovali nositele všech třídně nepřátelských myšlenek, všechny ty buržousty, maloměšťáky, náboženské tmáře, kulaky, běloručky-inteligentíky, reacionáře, nepřátele dělnické třídy, agenty imperialismu, revanšisty a sionisty,válečné štváče a sabotéry socialismu. Než jsme vyčistili knihovny, pomocí rušiček zabránili nenávistné propagandě ovlivňovat pracující. Po Nejedlovsku přeměnili školství, aby vychovávalo v duchu jedině správného světového názoru. Zrušli církevní pseudosvátky a zavedli oslavy těch správných slavných výročí! Musela se zapojit celá strana do této převýchovy - od mateřských školek, přes školní docházku, výbornou příležitost dávala čestná vojenská povinnost, a když to nešlo jinak, tak Bartolomějská, Mírov, Jáchymov, Pankrác. A teď abychom začínali znovu. Kdejaký trouba si dnes dělá srandu ze soudruha Lenina, špiní výdobytky socialismu, dokonce pořádá hon na takové poctivé soudruhy, jako je Sloup či Baborová. Nevím,nevím, Jardo Fuldo, jak to zmáknem. I ten soudruh Sloup - bude sice opřen o rodnou Stranu a její kádry, ale nemá dnes k dispozici ani chlapce od STB, ani vychovatele od Lidových milicí. Kdejaký buržoasní fakan je napojen na celý svět před internet a dělej pak tu správnou ideově-výchovnou práci. Kde jsou ty doby, kdy dálnopis a později fax byl ve firmě na zvláštním oddělení, aby byla kontrola, jestli se nám reakce nějak nedomlouvá. A dneska? Na Facebooku se ti domluví demonstrace proti soudruhu Sloupovi za pár minut. Nevím, nevím, Fuldo, jak to zmáknem, nejsme přece už nejmladší, většině táhne přes sedmdesát....

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-17 10:38



Nepřihlášený uživatel

#25 S P L N Ě N O !

2012-12-17 10:51

Direktiva Allana Dullese, ředitele CIA a šéfa poltické rozvědky USA, takzvaná „Doktrína boje proti Rusku a jeho satelitům“,vypracovaná už po roce 1945.
 „Vše se nějak uspořádá, ale my použijeme všechno co máme, veškeré zlato, celou materiální moc na obelhávání a ohlupování lidí. Lidský mozek, lidské vědomí jsou přizpůsobené změnám.
 Pokud do něj zasejeme chaos, nepozorovaně lidem zaměníme jejich hodnoty za falešné a donutíme je těmto hodnotám věřit. Jak ?
 Najdeme stejně smýšlející lidi, spojence a pomocníky v samotném Rusku a jeho satelitům. Krok za krokem rozehrajeme svým rozsahem grandiózní tragédii záhuby nejvzpurnějšího národa na zemi. Definitivně a nezvratně uhasíme jeho sebevědomí.
 V literatuře, divadle a ve filmu budeme zobrazovat a velebit ty nejnižší lidské pudy.Budeme všemocně podporovat všechny, kteří budou do lidského vědomí vštěpovat kult sexu, násilí, sadizmu a zrady, zkrátka veškerou mravní zpustlost.
 Ve státní správě vyvoláme chaos a zmatek. Nenápadně, ale aktivně a ustavičně budeme podporovat panovačnost a aroganci úředníků, korupci a bezzádasadovost..
Poctivost a smysl pro pořádek budou zesměšňovány a jakoby nikomu nepotřebné, prohlásí se za přežitek minulosti. Hrubost a drzost, lež a podvod, alkoholismus narkomanie, zrada,nacionalismus a vyvražďování národů – to všechno budeme pěstovat v lidském vědomí.
 Jen málo, velmi málo lidí bude tušit, co se děje. Ale my je zesměšníme, najdeme způsob, jak je obelhat a prohlásit je za vyvrhele společnosti.
 Budeme vytrhávat jejich duchovní kořeny, vulgarizovat a ničit zásady národní morálky. Takovým způsobem podlomíme jejich pokolení za pokolením. Zaměříme se na děti a mládež, kterou začneme demoralizovat, rozvracet a rozkládat. Takto budeme postupovat.
Valerij Sinelnikov - Tajemná síla slova, strana 78-79.

BLAHOPŘEJI ! Plán splněn na 100% !!!!