Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Quoted post

MIP

#110 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 14:38

#107: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Co se učí dnešní studenti nevím, mám školní léta dávno, dávno za sebou. Jen doufám, že doba, kdy ke studiu byl hlavní a často i jediný předpoklad dobrý kádrový původ (horší degradaci vzdělání než za komoušů a rudého dědka Nejedlého si už ani nelze představit), kdy strana rozdávala "dělnickým kádrům" vysokoškolské (!!!!) tituly po absolvování jakéhosi kurzu čtení, psaní a marxismu-leninismu, kdy vrcholem vzdělání byl VUML a Vokovická Sorbonna jsou definitivně ty tam. I když by se teď, na základě "demokratického zvolení" mohl "Sloup s ostnatým drátem" snažit, aby se to vrátilo.

Odpovědi

Burger

#111 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 14:50:08

#110: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

No samozřejmě, že je Sloupova snaha dát gymnáziím úroveň, kterou měla ještě v době před listopadem 89. Proto se bude snažit o jejich transformaci, aby výuka odpovídala prestiži, jakou by měla mít a počet gymnázií odpovídal reálným potřebám v kraji...Chce jich mít sice místo stávajících osmi tři, ale je to snílek....Skutečně by stačilo jedno gymnázium s kapacitou maximálně pro 50 studentů pro 5 krajů....Ostatní potenciální uchazeči a uchazečky se mohou jít učit na zedníky, betonáře, podlaháře, švadleny, rukavičkářky nebo kosmetičky podlahových krytin...Kapacita těchto učňáků by se naopak mohla rapidně zvýšit...


Nepřihlášený uživatel

#120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2013-01-03 19:09:45

#110: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ???????? 

 Jen lžeš! Měli jsme špatný původ ,otec byl národní socialista ,ale nikdo mě ani sourozencům žádné potíže nikdy nedělal ! Možná proto,že jsme studovali strojírenské obory ! Dnes je stát zničený,rozkradený,zadlužený a KSČM za to určitě nemůže !