PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post

Witec

#482 Re: Poznejte, co je doopravdy rallye

2012-12-13 16:15

#481: - Poznejte, co je doopravdy rallye 

Kolik už bylo smrtelných úrazů hráčů při hokeji (např. Čajka), není to tak dávno, co jeden divák dostal pukem do hlavy a na následky toho zranění zemřel, takže zakážeme taky hokej? Nebo když byl nešťastnou náhodou zasažen člověk při hodu oštěpem, zakážeme atletiku? Každou chvíli se někde zřítí malé sportovní letadlo, zakážeme činost všech aeroklubů? Při cyklistických závodech taky už bylo v historii pár smrtelných úrazů, zakážeme cyklistiku? Kolik už bylo neštěstí při leteckých dnech, tak je taky zakážeme, ne? To co tu píše většina diskutujících je nesmysl.  Tak jak už tu někdo napsal, kdyby ty holky někdo přejel na silnici v běžném provozu, tak řidiče zlynčujeme a zakážeme veškerou dopravu? Lidi vzpamatujte se. Každý ví dostatečně dlouho dopředu, kdy a kde se závody jezdí. Kdyby chtěla jít moje dcera na rally, tak bych si teda sakra ohlídal, aby si nestoupla na nějaký nebezpečný místo a nebo tam šla s někým kdo o tom něco ví. A jejich rodiče věděli, že se tam ten závod jede a že se tam půjdou podívat a přesto pro jejich bezpečí neudělali vůbec nic. Byla to určitě ale i chyba pořadatele, který měl daný úsek na starosti, to souhlasím. Pro příští rok budou průjezdy obcemi minimální a diváci si k trati stejně přijdou, třeba na pole, do lesa atd. a tam jdou dobrovolně, k tomu je nikdo nenutí a je to prostě na vlastní nebezpečí. Pokud mám na rally strach o život, nebo o svoje blízké, tak tam prostě nelezu a pak mám 100% jistotu že mě ani moje děti žádnej závodník nezabije.

http://www.rally-bezpecne.cz/

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#483 Re: Re: Poznejte, co je doopravdy rallye

2012-12-13 20:02:37

#482: Witec - Re: Poznejte, co je doopravdy rallye

Pokud mám na rally strach o život, nebo o svoje blízké, tak tam prostě nelezu a pak mám 100% jistotu že mě ani moje děti žádnej závodník nezabije.

A co máme dělat, když rallye leze k nám?? Když nemůžu přejít cestu, dojít do obchodu, odjet autem za prací, k lékaři, kamkoli...Když jsem nezodpovědná osoba, pokud vyjdu před svůj dům? Viděl jste třeba trasu RZ přes Lopeník? Celá obec v podstatě paralyzovaná. To vám připadá normální a správné?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...