Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Amnabe

#1110 Re:

2012-11-24 16:50

#1109: -  

Prosím Vás, lidi, vzpamatujte se už se trochu opakujete a začíná to být únavné. Jestli takhle nad tím budeme uvažovat, tak jsme zmanipulovaný celý národ, celý svět. Každý den člověk podléhá mnoha vlivům (jestli chcete můžeme říkat manipulacím) ať chce nebo ne a je jen na jeho intelektu a přemýšlení, zda danému vlivu dá nějakou váhu nebo ne. Děláte ze studentů bezmozky, kteří jen tupě zírají a dělají, co se jim řekne. Studenti se rozhodli sami na základě svých přesvědčení, tak jim je proboha neberte a nezakazujte jim přemýšlet a být politicky aktivní a nepovyšujte se nad nimi. Je mi z takových názorů úplně na nic.

Odpovědi

Bohumil Fořt

#1111 Re: Re:

2012-11-24 17:52:19

#1110: Amnabe - Re:

Konečně nehysterické slovo! Děkuji. Zdá se, že tu lidi zapomněli, že také kdysi byli mladí a možná i studenti a měli svoje názory... Anebo je neměli, což je pravděpodobnější.


Nepřihlášený uživatel

#1112 Re: Re:

2012-11-24 17:56:55

#1110: Amnabe - Re: Autory petice nejsou studenti, ale učitel. Ani cenzory, kteří škrtají příspěvky v této diskuzi, nejsou studenti, ale jejich učitel (Rasocha nebo Rosocha či jak se ten pán jmenuje) - a vy tady plácáte, že se k něčemu rozhodli studenti.

I když si o inteligenci třeboňských studentů nedělám iluze, opravdu si nemyslím, že by byli až tak primitivní a bezostyšní, aby sami zorganizovali takovou akci a dobrovolně se zesměšnili před studenty z celé země.

 


Nepřihlášený uživatel

#1131 Re: Re:

2012-11-24 22:34:16

#1110: Amnabe - Re:

Vzpamatujte se Vy a prostudujte dnešní situaci a stav financí a majetku. Kam jste to s vládou a stranama, kterým fandíte dotáhli? Váš milovaný učitel zeměpisu a informatiky je modrý až to se... To není možné, co dělá, odsuzuji to. Odsoudit stranu a člověka, když neznám program? To chce komunisty odsuzovat do konce života? Za ten bordel, co tu je dozajista mohou komunisté. Nechali malý majetek a už není co prodat, a z čeho krást. Jste zaslepeni kecama a nenávistí. Mgr. Baborová je vzdělaná učitelka, do práce nikdy politiku nezatahovala na rozdíl od Vás. Je to hanba a ostuda, chcete vládu jedné strany, to už tu přece podle Vás bylo. Tak kam  tedy spěje ta vaše slavná demokracie?