Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Amnabe

#21 Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 16:14

#20: Vojtěch Straka - Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Nebuďte směšný. Opravdu nemám všude kamery, ale na Gymnáziu jsem studovala a nikdy se tam nic takového nedělo. Většinu profesorů znám osobně a opravdu nikdo z nich nemá zapotřebí se zviditelňovat nebo někoho ovlivňovat. Co se týče paní ředitelky, tak se těchto prpostestů vůbec neúčastní, protože ví, že by to bylo ve střetu zájmů. Takže ani za ní se žádné zákony neporušují. Přála bych Vám ji znát osobně, pak byste nic takového nemohl napsat.

Jinak v příspěvku jsem reagovala na jiný příspěvek, takže zase tak mimo nebyl...

Odpovědi

Vojtěch Straka

#23 Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 17:17:36

#21: Amnabe - Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

No, nevím kdo z nás je směšný, když vy ani nechcete připustit, že píšete mimo téma, jen kvůli tomu, že na něco reagujete.

Já jsem na tom gymnáziu také studoval a také se tam za mne nic takového nedělo. To ale snad znamená, že se to tam neděje teď? Paní Kohoutovou znám osobně, učila mne a pamatuji si ji jako velmi schopnou a oblíbenou učitelku. Ovšem toto, stejně jako to, že do aktuálního dění aktivně nevstupuje, ji jako ředitelku nezbavuje odpovědnosti za porušování zákona na škole, kterou vede. Naopak - ona měla být tím, kdo do toho aktivně velmi razantně vstoupí, a to už dávno.


Nepřihlášený uživatel

#152 Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-16 20:59:31

#21: Amnabe - Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Směšná jste tak akorát Vy, nikdy jiný ne. Proč chodíte sem  na tyto stránky,když tleskáte tomu,co se na gymplu děje?

Navíc znám osobně fůru rodičů,kteří jsou znechuceni tím,co se na škole děje. Naivně jsem si myslela, že když posílám dítě do školy,tak se v té škole bude věnovat učení a ne , že se stane loutkou v rukou nějakého kantora,který  (podle mne) touží po slávě.

Vy snad posíláte dítě do školy z jiného důvodu? Vám se jako matce líbí, že se Vaše dítě už x týdnů pořádně neučí a rozebírá politiku???? Vám se líbí, že 13-leté dítě řeší problém,kdo bude stát v čele školského odboru? POkud ano,tak to asi máte zázračné dítě, protože já si myslím, že děti v tomto věku by měly řešit úplně jiné problémy.

Opravdu se mi nelíbí vymývání dětských mozků.

Také jsem před lety maturovala na gymnáziu v Třeboni, ale od té doby se hodně věcí na této škole změnilo a za sebe říkám,že bych na prstech jedné ruky spočítala profesory,kterých si vážím jako pedagogů a jako lidí. V tomto mém výčtu rozhodně chybí Rásocha a Kohoutová.

A pro Vaši informaci, Kohoutová podepsala petici Rásochy. Takže opravdu stojí mimo dění  a teď mi ještě povězte  tu O perníkové chaloupce.