Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Vojtěch Straka
Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 15:47

#18: Amnabe - Re: Zneužívání dětí...

Dobrý den, váš příspěvek je bohužel zcela mimo téma této petice. Rozdíl mezi názory je jedna věc, druhá věc je, že já (a asi i většina těch, kteří podepsali tuto petici a pochopili, o čem je) při projevování svého názoru neporušuji žádný zákon ani Ústavu.

Mimochodem vaše tvrzení, že "NIKDY nikdo nikoho" atd. považuji za poměrně odvážné a smělé - jak to víte? Máte ve všech učebnách skryté kamery a neustále je sledujete?

Profesionalitu učitelského sboru nezpochybňuji, osobně jsem přesvědčen, že současné akce jsou dílem několika málo jedinců. Na třeboňském gymnáziu jsem maturoval a ještě před pár lety jsem s ním byl v aktivním kontaktu coby zprostředkovatel jeho spolupráce s Masarykovou univerzitou (které jsem třeboňské gymnázium doporučil jako partnerskou školu a dnes bych se za to nejradši hanbou propadl).

A troufám si tvrdit, že dokud tuto školu nevedla z pozice ředitelky aktivní politička ODS, zákony se tam neporušovaly.

Odpovědi

Amnabe

#21 Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 16:14:48

#20: Vojtěch Straka - Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Nebuďte směšný. Opravdu nemám všude kamery, ale na Gymnáziu jsem studovala a nikdy se tam nic takového nedělo. Většinu profesorů znám osobně a opravdu nikdo z nich nemá zapotřebí se zviditelňovat nebo někoho ovlivňovat. Co se týče paní ředitelky, tak se těchto prpostestů vůbec neúčastní, protože ví, že by to bylo ve střetu zájmů. Takže ani za ní se žádné zákony neporušují. Přála bych Vám ji znát osobně, pak byste nic takového nemohl napsat.

Jinak v příspěvku jsem reagovala na jiný příspěvek, takže zase tak mimo nebyl...